Μετακίνηση σε κόσμους

DeletedUser6273

Guest
και πειτε και το αλλο βρε παιδια για του παικτες με premium...
αν ενας παιχτης εχει χαλασει απο 10 ευρω σε καθε κοσμο και θελει να μεταφερει τον παιχτη του απο κοσμο 1 σε 2 π.χ...τοτε ειναι σαν να εχει δωσει 20 ευρω για προνομια 10 ευρω...αυτο με την μεταφορα ειναι λαθος πανο στο premium.
καλυτερα να ενωθουν κοσμοι παρα μεταφορες.
:cowboy:

Οι μεταφορές απο κόσμο σε κόσμο δεν είναι υποχρεωτικές αν διάβασες και επίσης ενημερωτικά σου λέω ότι full premium κόσμοι είναι μόνο ο Κ6 και ο Κ7 (Arizona και Buffalo).Στους άλλους υπάρχει μόνο ο κατευνασμός σαμάνου.
 

DeletedUser6081

Guest
είχατε κανένα νεο για το πότε θα γίνει η αναβάθμιση ώστε να μπει η μεταφορά παιχτών???
 

DeletedUser3157

Guest
Αλλο πραγμα η αναβαθμιση και αλλο η μετακινηση.

Η μετακινηση μπηκε ηδη στους κοσμους νετ και μακαρι να μπει κι εδω το συντομοτερο για να ξερουμε πως θα κινηθουμε.

Η αναβαθμιση 2.0 μαλλον τελος Αυγουστου με αρχες Σεμπτεβριου. Δεν ανακοινωθηκε τιποτα επισημα ομως. Δεν εχουν επισημες ημερομηνιες γιατι πρεπει να το τεσταρουν πρωτα και αν υπαρχουν προβληματα θα καθυστερησει.

Αυτα ξερω εγω, οι διαχειριστες ισως ξερουν περισσοτερα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
Εχω καποιες αποριες η μετακινηση θα γινει σε εναν τελειως νεο κοσμο η σε εναν κοσμο που υπαρχει ιδι?...αν βγει νεος κοσμος θα γινει εκει η μεταφορα και θα υπαρχουν απο αρχη τερματισμενοι παιχτες και θα μπορουν να δημιουργηθουν νεοι? δεν θα υπαρξει κοσμος οπου ολοι θα ξεκιναμε απο αρχη?
 

DeletedUser6533

Guest
φιλε μ οι διαχιριστες θ μας πουν απο ποιους κοσμους θ μπορουμε ν παμε σε ποιους
 

DeletedUser3157

Guest
Δεν ειναι καιρος να μπουν οι μετακινησεις ή να δοθει μια ημερομηνια? Πέρασε και ο Σεμπτέβρης..
 

DeletedUser

Guest
Πιστεύω οτι ήρθε η ωρα για να δούμε τις συγχωνεύσεις κόσμων. Μια επίσημη απάντηση παρακαλώ;;;;
 

Belle Bernice

Μέλος προσωπικού
Social Media Moderator
Καλησπέρα σας

Οι μετακινησεις στον νετ εχουν ηδη ενεργοποιηθει.
Οι κανονες (που λογικα θα ειναι ιδιοι και εδω) ειναι

- Μπορεις να αλλαξεις κοσμο καθε 90 μερες
- Οι μετακινησεις μονο για να μεταφερθουν αντικειμενα μεταξυ χαρακτηρων ειναι παρανομες και τιμωρουνται με μονιμο μπαν.
- Εφαρμοζονται μονο σε παικτες απο λεβελ 40 και πανω
- Πρεπει να μαζεψεις ολα τα αντικειμενα/χρηματα απο την αγορα για να μπορεις να μεταφερθεις
- Για την μεταφορα παιρνεις 75 ομολογα
- Οι μεταφορες θα γινονται τα μεσανυχτα
- Δεν μπορεις να μεταφερεις: αναφορες, ταχυδρομιο, πολη, οχυρα
- Οι εγραφες σε μερικους κοσμους κλεινουν


Συμφωνα με το μοντελο του νετ, προβλεπω να κλεινουν οι εγραφες σε μερικους κοσμους οπως κ2, κ3, κ5.



Παιδιά εγώ κάθισα 2 ώρες και διάβασα όλα τα μηνύματα όλων των παιχτών, σιγά σιγά, ήρεμα και υπομονετικά και η μόνη σωστή ιδέα που βρήκα δεν είναι Ελλινική, άρα μην μαλώνετε μεταξύ σας, αφού πάλι για εσάς θα σκέφτονται οι ξένοι!!! Ο λόγος; Μαλώνετε και δεν προσπαθήτε να βρείτε μία λύση!!!

Σε συνδιασμό με τα παραπάνω λόγια του Takanola και θέλοντας να απαντήσω σε όλους όσους λένε ότι έχουν σε πολλούς κόσμους παίχτες ή σε όλους τους κόσμους, και θα ήθελαν να μεταφέρουν τους παίχτες τους, αλλά να διαλέξουν και κάποια αντικείμενα από όλους τους παίχτες, θα ήθελα να πω το παρακάτω:

Είναι πολύ απλό!!
Όσοι έχετε παίχτες σε κ2,κ3,κ4,κ5 (μπορεί να έχετε και στους 4 αυτούς) και θέλετε να μεταφέρετε τον παίχτη σας, αλλά η διαχείρηση σας εμποδίζει λέγοντας ότι μόνο με έναν μπορείτε να παίζετε, αλλά θέλετε και τα αντικείμενα από όλους τους παίχτες, κάντε αυτό:

Πουλήστε όλα τα αντικείμενα σε όλους τους κόσμους (από κ2,κ3,κ4,κ5) εκτός από ΕΝΑΝ και απλά μπορούμε να ζητήσουμε από την διαχείρηση να μεταφέρει τα λεφτά από όλους τους διαφορετικούς παίχτες στον ΕΝΑΝ (και καλό) παίχτη τον οποίο θέλετε να μεταφέρετε!!!

Αυτό το προτείνω για όσους λένε ότι θέλουν να κρατήσουν και τα αντικείμενα!! Με αυτόν τον τρόπο, στον κόσμο που τελεικά θα μεταφέρετε τον παίχτη σας, θα έχετε ΑΡΚΕΤΑ λεφτά ($$) για να αγοράσετε σε εκείνο τον κόσμο τα αντικείμενα που θέλατε να μεταφέρετε και δεν μπορούσατε!!!

Τώρα, σε σχέση με τις ικανότητες, όπου λέτε ότι, ένας είναι στημένος τυχοδιόκτης π.χ. στον κ2, στημένος μονομάχος π.χ. στον κ4 και στημένος οχυρομάχος π.χ. στον κ5 και θέλει να μεταφέρει τον τυχοδιόκτη στον οχυρομάχο, η διαχείρηση μπορεί να λύση αυτό το πρόβλημμα!!!
Με τον έναν και μοναδικό τρόπο που είδα να γράφει ένα παιδί (συγνώμη που δεν θυμάμαι ποιος ήταν), να μηδενιστούν οι ικανότητές του, σαν να ενεργοποίησε ένα πράσινο φιλτράκι με 1000 ομόλογα!! Και έτσι μόλις μεταφερθεί ο παίχτης να μπορεί να ξαναβάλει τις ικανότητες όπως ακριβώς γουστάρει!!!!


Εγώ αυτά είχα να προτείνω, δεν ξέρω, μπορεί να ξέχασα και μερικά, αλλά καταλάβετέ με λίγο, τρελάθηκα με τόσα που διάβασα εδώ!!!

Επίσης δεν ξέρω, αν ΚΑΠΟΙΟΣ μπορέσει να καταλάβει αυτά που είπα, συγνώμη αν δεν μπορώ να τα εξηγήσω καλύτεραα!!! :))
 

DeletedUser3157

Guest
Αυτο που ειπες ειναι μια καλη λυση ΑΝ τελικα γινουν οι μετακινησεις, αλλα ειναι παρανομο! Οπως εβαλαν τους κανονισμους, "Οι μετακινησεις μονο για να μεταφερθουν αντικειμενα μεταξυ χαρακτηρων ειναι παρανομες και τιμωρουνται με μονιμο μπαν."

Όπως και να εχει όμως, αν μεινει κ1, κ4, αριζονα, μπαφαλο, κ8..ειναι πεντε κοσμοι, ποσοι εχουν περισσοτερους απο πεντε καλους χαρακτηρες? Οσο αργουν οι μετακινησεις ειναι εναντιων των παικτων και του παιχνιδιου γιατι δεν θα παω αυριο να δωσω 1500 σφυρια και μετα απο ενα μηνα να μου κλεισουν τον κοσμο.
 

Belle Bernice

Μέλος προσωπικού
Social Media Moderator
Γεια

Αυτο που ειπες ειναι μια καλη λυση ΑΝ τελικα γινουν οι μετακινησεις, αλλα ειναι παρανομο! Οπως εβαλαν τους κανονισμους, "Οι μετακινησεις μονο για να μεταφερθουν αντικειμενα μεταξυ χαρακτηρων ειναι παρανομες και τιμωρουνται με μονιμο μπαν."

Ναι καλέ απλώς εγώ είπα μόνο για λεφτά, όχι αντικείμενα!!!
Καλά και αυτοί οι διαχειρηστές μόνο όχι ξέρουν να λένε?? Υπάρχει και μία ακόμα λέξη με 3 γράμματα, πολύ απλή : NAI
:wk
 

DeletedUser3157

Guest
Ξαναφερνω αυτο το θεμα στο προσκηνιο, ειδικα τωρα που θα μπει η νεα εκδοση. Κατα την αποψη μου οι μετακινησεις επρεπε να εμπαιναν πριν την νεα εκδοση, για να ειμαστε σιγουροι οτι κτιζουμε τα οχυρα σε ενα ζωντανο κοσμο.

Στους κοσμους 2,3,4,5 υπαρχουν οι λιγοτερο ενεργοι παικτες, αλλα πολλοι παιζουν ηδη στον κ1 / αριζονα / μπαφαλο. Χρειαζεται να μαζευτουν σε λιγοτερους κοσμους για να εχει ενδιαφερον το παιχνιδι. Να κλεισουν ομως και οι 4 κοσμοι ομως το θεωρω λαθος. Η προταση μου ειναι η εξης

Διαδρομες
Απο κ2/κ3/κ4/κ5 προς κ1, κ4, μπαφαλο, αριζονα
 

dimitrisCh

Μέλος
Ξαναφερνω αυτο το θεμα στο προσκηνιο, ειδικα τωρα που θα μπει η νεα εκδοση. Κατα την αποψη μου οι μετακινησεις επρεπε να εμπαιναν πριν την νεα εκδοση, για να ειμαστε σιγουροι οτι κτιζουμε τα οχυρα σε ενα ζωντανο κοσμο.

Στους κοσμους 2,3,4,5 υπαρχουν οι λιγοτερο ενεργοι παικτες, αλλα πολλοι παιζουν ηδη στον κ1 / αριζονα / μπαφαλο. Χρειαζεται να μαζευτουν σε λιγοτερους κοσμους για να εχει ενδιαφερον το παιχνιδι. Να κλεισουν ομως και οι 4 κοσμοι ομως το θεωρω λαθος. Η προταση μου ειναι η εξης

Διαδρομες
Απο κ2/κ3/κ4/κ5 προς κ1, κ4, μπαφαλο, αριζονα
Έχει άραγε νόημα μια μετακίνηση παικτών από κ2/κ3/κ4/κ5 σε κάποιον άλλο κόσμο;

Στους κόσμους αυτούς παίζουν περίπου κάπου λιγότεροι από 700 παίκτες (κατά ποσοστό 90% οι ίδιοι παίκτες, οι οποίοι ίδιοι παίκτες παίζουν και στους κόσμους κ1, Μπάφαλο, Αριζόνα). Μια μετακίνηση ή αναγκαστική συνένωση των κόσμων κ2/κ3/κ4/κ5 σε κάποιον άλλο κόσμο, θα είχε ως μόνο αποτέλεσμα στον κόσμο που θα μετακινηθούν ή συνενωθούν να αυξηθεί ο αριθμός των παικτών κατά το πολύ 100 παίκτες.

Ακόμη και μια αναγκαστική συνένωση κ2/κ3/κ4/κ5 σε ένα μόνο κόσμο, θα είχε ως αποτέλεσμα, ένα κόσμο με το πολύ 800-900 παίκτες (μη βιώσιμος κόσμος), δηλαδή ένας κόσμος με τους ίδιους λίγους παίκτες, οι οποίοι έπαιζαν πριν στους κόσμους από τους οποίους μετακινήθηκαν. Απλώς θα υπάρχουν λιγότεροι κόσμοι σε αυτή την περίπτωση.

Συνοψίζοντας, πιστεύω ότι έχει επέλθει κορεσμός παικτών στο The West με τους τόσους πολλούς κόσμους για τα ελληνικά δεδομένα και όλοι οι κόσμοι οδηγούνται σε μαρασμό. Και το άνοιγμα του κ8 ασφαλώς θα επιδεινώσει την κατάσταση.
 

DeletedUser3409

Guest
Σκεφτηκα μηπως αντι να γίνει μετακίνηση... να γίνετε καταργηση κόσμων:p (βέβαια να γίνεται επιλογη χαρακτηρα που θα διατηρεις)
Και εξηγω τι εννοώ.. φτιάχνουμε έναν κόσμο (για βοήθεια τον λέω πακιστάν... τον νέο κόσμο) και καταργούμε όλους τους άλλους εκτός από τον νεο που ανοιξε... ο καθενας επιλέγει ποιον χαρακτηρα του θα κρατήσει από Κ1... εως μπάφαλο... έτσι στον κόσμο τον νεο θα μείνουν οι πιο υνατοί χαρακτήρες. (βέβαια... κάποιοι που θα προέρχονται από φουλ πρίμιουμ κόσμους θα είναι πιο δυνατοί...) αλλά και αυτο μες στο παιχνίδι θα μπορεί να καλυφθεί... ως εξης... όσοι δεν προέρχονται από φουλ πρίμιουμ κόσμους χριστούγεννα και πάσχα θα τους δίνεται η δυνατότητα να παίξουν φούλ πρίμιουμ... οι άλλοι χαρακτήρες από τους φουλ πρίμιουμ δεν θα έχουν αυτη την δυνατότητα...
όσο για τον νεο κόσμο θα χρησιμοποιείται σαν εκκολαπτήριο... δηλαδη δεν σου αρέσει.... κανένας χαρακτήρας από τους 7... που είχες ή 14 (αν δεν είσαι νόμιμος και έχεις και μποτακια) φτιάχνεις καινούργιο στον κωλο-ραντο... του χώνεις λεφτα για έναν χρόνο... και μόλις ανοίξει ο νέος κόσμος.... π.χ. Μασαχουσέτη.... μεταφέρεις.... τον χαρακτήρα... από τον κωλο-ραντο... στο Πακισταν... και φτιάχνεις νέο στην Μασαχουσέτη για να τον κάνεις καλύτερο....
Γιατί όλα αυτα... μα πρώτο για να βγαζει η εταιρεία... γιατί αλλιώς δεν έχει νόημα να διατηρει το παιχνίδι.... και δεύτερο για να χουμε εναν κόσμο με όλους τουμπανα έτσι ώστε να μπορούν οι 1500 παίκτες που έχουν απομείνει ενεργοί στο παιχνίδι.... να απολαμβανουν 5 ισαξιες μαχες την μέρα και.. καλύτερο παιχνίδι....:p
 

DeletedUser6081

Guest
Κορντ??? το θέμα ανοίχτηκε τον προηγούμενο απρίλιο και ακόμα περιμένουμε...είχαμε κανένα νεο για την μεταφορά????
 

DeletedUser

Guest
αντε βρε παιδια τι θα γινει με την μετακινηση ολο μετακινηση ακουμε και δεν την βλεπουμε πουθενα. υποτιθεται οτι θα εμπαινε και πριν μπει η 2.0.
απο τελη αυγουστου υποτιθεται οτι θα εμπαινε και κοντευουμε δεκεμβρη.
προχωρηστε λιγο το θεμα βαρεθηκαμε τους νεκρους κοσμους
 

DeletedUser

Guest
αστα να πανε φιλε δεν μπορουν να μας ενημερωσουν για τιποτα εγω ειχα ακουσει για μαιο να μπει και εχουμε τελη νοεμβριου δλδ 6-7 μηνες τι κανουν??
 

DeletedUser6344

Guest
Άντε πότε θα μπεί η μετακίνηση παικτών?

Άντε πότε θα μπεί η μετακίνηση παικτών?:mad::mad::!:abe:
 
Κορυφή