Μετακίνηση σε κόσμους

kosrs

Νέο Μέλος
Κριμα ,,,δεν εχω παικτη αλλου και νομιζα πως μονο στον Arizona επικρατει νεκρα!!
Εμ στο φορουμ εδω πολλα λεχθηκαν κατα καιρους ,
,πολλες προτασεις απο τους απλους παικτες ,,,
Πολλες ιδεες πολλα ΓΕΝΙΚΑ,,,και μεσα στο παιχνιδι ακομα..
Και το μονο ,,που ετρεχαν να κανουν ηταν να κλειδωνουν τα θεματα γρηγορα γρηγορα..!!
Μια παγερη σταση προς ολους και ολα !!!
Καλα να παθετε λοιπον κλειδωστε τα ολα ,,,κλειδωστε και το παιχνιδι ,,να τελειωνουμε
 

DeletedUser1748

Guest
Εδω προσπαθουμε να παρουμε μια απαντηση ως προς τι μελλει να κανει η εταιρια ως προς την ενοποιηση των κωσμων και υπαρχει πληρη αγνοηση. Ειναι τοσο δυσκολο να ξερουμε τα σχεδια της εταιριας; Εχει μεταφερθει απο τους υπευθυνους η εικονα των ελληνικων κοσμων (πχ οτι ενας μονομαχος λεβελ 200 στον κολοραντο βλεπει τους 5-10 ιδιους αντιπαλους; εχει μεταφερθει οτι οι μαχες οχυρων γινονται μονο σε μικρα οχυρα και αυτα δυσκολευονται να γεμισουν; ) μιλαω αποκλειστικα για τον κολοραντο γιατι δεν γνωριζω την εικονα των αλλων κοσμων μιας και παιζω μονο εκει , αλλα απ οτι καταλαβαινω το ιδιο τοπιο επικρατει παντου... Δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι εσκεμμενο αυτη η απαθεια απο τους διαχειριστες και μπορει οντως να κανουν προσπαθειες αλλα δεν αναφερεται τπτ εδω στο φορουμ εκτος απο διαγωνισμους σταυρολεξων , λοτταριες και ανουσια updates. Τι να πω για μενα το λιγοτερο που θα μπορουσατε να κανετε ειναι να ξεκαθαρισετε την θεση σας , και ξαναλεω μπορει οντως να καταβαλλετε τεραστιες προσπαθειες βελτιστοποιησης του ελληνικου γουεστ αλλα αυτο που περναει προς τα εξω ειναι μια απαθεια για τον μεσο παικτη του γουεστ με απολυτο σκοπο την κερδοσκοπια μεσα απο μυριαδες καινουργια σετ...
 

cord

Ex-The West Team
NIKOSAEN > Η μετακινηση απο/προς τον κοσμο Colorado δεν μπορει ακομη να πραγματοποιηθει λογω της ανισοτητας που θα δημιουργηθει οσο αφορα, μεταξυ αλλων, τα επιπεδα των παιχτων.

kosrs > Οι μετακινησεις αναμεσα σε κοσμους ειναι ανακοινωμενες και προς το παρον δεν υπαρχει αλλη σκεψη για νεες διαδρομες γιατι δεν κρινουμε αναγκαιο κατι τετοιο, τουλαχιστον οχι ακομη.

bufiarhs > Ενοποιηση κοσμων δεν υφισταται σαν εννοια, ουτε και τεχνικα ειναι δυνατο για προφανεις αλλα και για πολλους αλλους τεχνικους λογους. Γνωριζουμε τι επικρατει σε καθε κοσμο και αν υπαρξει καποια διαδικαστικη αλλαγη θα υπαρξει ανακοινωση εδω στο forum. Οι αποφασεις για καθε κοσμο λαμβανονται με βαση ολους τους παιχτες και οχι μονο για μια πολυ μικρη μεριδα οποιουδηποτε επιπεδου. Παρολα αυτα, ειμαστε ανοιχτοι σε ουσιαστικες προτασεις που θα μπορουσαν να κανουν καποιο κοσμο καλυτερο. Τελος, πιστευουμε πως ειναι κατανοητο οτι δεν μπορουμε να δημοσιοποιουμε τις συζητησεις που εχουμε με την εταιρεια αν δεν υπαρχει πρωτα κατι χειροπιαστο ή καποια οριστικη αποφαση, οπως συνεβη π.χ. με τις μετακινησεις παικτων.
 

DeletedUser1748

Guest
Δηλαδη συνοψιζοντας , το θεμα ειναι πως θα λεγεται ο κοσμος; αριζονα,μπαφαλο κτλπ γιατι δεν βρισκω καποιον αλλον λογο να μην γινει ενοποιηση. Τα επιπεδα μονομαχιας ειναι πιστευω γελοια δικαιολογια καθως σε εναν κοσμο που δεν υπαρχουν καθολου μονομαχιες προτιμοτερο ειναι να υπαρχουν παικτες με μικροτερο επιπεδο μονομαχιας. Εαν υπαρχει προβλημα πραγματοποιησης απο τεχνικης πλευρας ειναι αλλο αυτο αλλα εχει γινει μεταφορα και στο παρελθον και νμζω πως δεν ειναι τοσο δυσκολο.

Οσον αφορα την μικρη μεριδα παικτων που εκφερει αυτην την αποψη, δεν νομιζω οτι ειναι και τοσο μικρη καθως μεσα απο το παιχνιδι οι αποψεις των παικτων ειναι παρομοιες , απλως το ελληνικο φορουμ δεν ξερω γιατι ειναι "νεκρο" .( εγω προσωπικα ερωτησεις κτλπ και προτασεις τις κανω στο .net )

Το λαθος ειναι οτι εφαρμοζονται ιδεες και εδω που αφορουν κοσμους με πολυ μεγαλυτερο πληθυσμο απ οτι σε εμας. Καλο θα ηταν πρωτα να εξασφαλιστει η βιωσημοτητα ενος σερβερ ή ολων των σερβερ και μετα να ασχοληθουν με τις νεες προσθηκες, εκτος αν ο τροπος λειτουργιας της εταιριας ειναι με το που ανοιγει καινουργιος κοσμος να ξεχνιουνται οι παλιοι , κατι που δεν νμζω οτι ισχυει...
 

DeletedUser6637

Guest
φιλε μου κ που τα λεμε δεν μας ακουει κανεις

κ1---->1400 ατομα (ενεργοι οι περισοτεροι)

αριζονα---->1100 ατομα (ανενεργοι οι περισοτεροι)

μπαφαλο ---->900 ατομα (ανενεργοι οι περισοτεροι)

κολοραντο ----> θα γινει σαν τον αριζονα κ τον μπαφαλο λογω του οτι ανοιξε ο νταλας

συνοψιζοντας μονο ο κ1 κ ο νταλας ειναι ενεργοι κοσμοι
μας εχουν γραμμενους κανονικα
αλλα τα σετακια σετακια
χε χε χε

δεν εχουν παρει χαμπαρι οτι η καλυτερη διαφημιση του γουεστ ειμαστε ολοι εμεις που γουσταρουμε κ παιζουμε το παιχνιδι!!!!!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser6257

Guest
Η ουσια απο τι καταλαβα ειναι οτι σε 1 δωρεαν παιχνιδι,θα μεινουν να παιζουν αυτοι που πληρωνουν.
 

DeletedUser6637

Guest
κ καλα free game......

πασακο μου το free game ειναι το τυρακι

οποιος θελει παιζει χωρις σβολια κ κραζει αυτους που παιζουν με σβολια κ τους κανει τρακα συνεχεια ......σε ρουχα κ δολαρια

κ υπαρχουν κ οι λεφταδες που παιζουν με σβολια κ τροφοδοτουν τους απο πανω

χε χε χε χε

φαση δεν εχει????
:D:lf:D
 

Mythodeia

Νέο Μέλος
Ένα μεγάλο ΟΧΙ στην μετακίνηση μεταξύ κόσμων(εκτός από αυτών που κλείνουν ή πρόκειται να κλείσουν μελλοντικά)....οι ίδιοι 100/200/300 παίζουμε σε όλους τους κόσμους(τουλάχιστον όσοι παίζουν σε παραπάνω από έναν ή ακόμα και όλους, άσχετα αν πληρώνουν ή όχι).

Ενας καινούργιος σέρβερ(μόνο μετακίνησης και όχι νέας εγγραφής) που θα μπορεί ο καθένας να στείλει τον χαρακτήρα της προτίμησής του σε αυτόν,λογικά τον καλύτερο.
Απο την στιγμή που καθονται όλοι και τρώγονται πρεμ μη πρεμ και άλλα παρατράγουδα δεν υπάρχει λύση...αν δεν θες πρεμ κάτσε σε έναν κόσμο που αν δεν έχει αδειάσει ακόμα...περίμενε...περίμενε...έλα και εσύ ή διαγράψου μαζί με τον κόσμο!!! Ένας πρεμ χαρακτήρας δεν πρόκειται ποτέ να μεταφερθεί σε μη πρεμ κόσμο...οπότε τραγούδα!
Eτσι θα δημιουργηθεί ένας κόσμος πραγματικά με τους πιο ενεργούς παίκτες μεσαίων και μεγάλων λέβελ(πρεμ ή όχι) και αν όντως πάει καλά θα μπούνε και νέες εγγραφές αλλα μόνο αν τελειώσουν όλες οι μετακινήσεις(τέλος σημαίνει τέλος/κλείσιμο μετακινήσεων διαπαντός/1 χαρακτήρας ανα παίκτη και τέρμα)!
Ικανοποιήστε τους παίκτες που ήδη παίζουν και συνεχίζουν να στηρίζουν το παιχνίδι(όχι αναγκαστικά οικονομικά) και μετά βλέπουμε για ανάπτυξη....
εγω το κόβω για κατέβασμα ρολών μέσα στα επόμενα 2 χρόνια ή για κατάσταση τύπου κόσμων 2/3/4/5.
Όχι ότι αν μαζευτούμε 500 ενεργά ατομα(για παραπάνω δεν μας κόβω) δεν θα κλείσει , αλλά ας κρατάμε τα προσχήματα !!!

Τώρα οι επόμενοι παραπονεθείτε ελεύθερα,όσοι προλάβετε :w
 
Τελευταία επεξεργασία:

DeletedUser6637

Guest
τρεις λαλουν κ 2 βαρανε παλαμακια

ενα μεγαλο ΝΑΙ στην μετακινηση απο παιθαμενους κοσμους σε ενεργους

αν εσενα σε ευχαριστει να παιζεις σε ολους τους κοσμους ενεργους κ μισοπαιθαμενους φενεται οτι κατι δεν παει καλα

ολλοι εσεις που παιζεται σε ολους τους κοσμους εχετε διαλυσει το παιχνιδι
μπενετε αρεα κ που ωστε να κρατατε τον παιχτη ενεργο κ κρατατε συγχρωνος κ εναν κοσμο παιθαμενο σε ζωντανο

πιστεψε με υπαρχουν πολλοι παιχτες ενεργοι που παιζουν μονο σε εναν κοσμο
κ ολοι εσεις τους εχετε κουρασει!!!!!
 

DeletedUser1748

Guest
Στελιο απο το στομα σου και στου Θεου τ'αυτι (στην προκειμενη περιπτωση των admins τ'αυτια). Αν και δεν γνωριζω , θα κανω μια μαντεψια οτι η μυθθοδεια ανοικει στον κοσμο 1. Λοιπον η συμπεριφορα των παικτων του κοσμου 1 ειναι απαραδεκτη , νομιζουν οτι με την ενοποιηση των κοσμων θα επελθει η καταστροφη , θα μπουνε πρεμ παικτες μαζι τους και θα χαλασουν τον ανταγωνισμο. Ε ξυπνατε ωρε , σε λιγο μονοι σας θα παιζετε το γουεστ πεθαινει , μεσα σε ενα χρονο ο πληθυσμος ενος σερβερ μειωνεται στο70-80% τραγικα νουμερα , οι εναπομειναντες παικτες ουσιαστικα περιμενουν ποτε θα ερημωσει για να παρατησουν , και δηλαδη θα ξανακανω την ερωτηση ΕΜΕΙΣ που παιζουμε μονο εναν σερβερ που δεν εχουμε την ορεξη,χρονο,κτλπ να ασχοληθουμε με ολους γιατι να παιζουμε σε εναν σερβερ με χαμηλο πληθυσμο ενω μπορει ευκολα να υπαρξει η δυνατοτητα συγκεντρωσης ολων των ενεργων μελλων των παλιων σερβερ; Ξεπεραστε τα κομπλεξ και δειτε το μεγαλυτερο τοπιο :)
 

Mythodeia

Νέο Μέλος
Ενας καινούργιος σέρβερ(μόνο μετακίνησης και όχι νέας εγγραφής) που θα μπορεί ο καθένας να στείλει τον χαρακτήρα της προτίμησής του σε αυτόν,λογικά τον καλύτερο.

Eτσι θα δημιουργηθεί ένας κόσμος πραγματικά με τους πιο ενεργούς παίκτες μεσαίων και μεγάλων λέβελ(πρεμ ή όχι) και αν όντως πάει καλά θα μπούνε και νέες εγγραφές αλλα μόνο αν τελειώσουν όλες οι μετακινήσεις(τέλος σημαίνει τέλος/κλείσιμο μετακινήσεων διαπαντός/1 χαρακτήρας ανα παίκτη και τέρμα)!

Δεν φτάνει που δεν διαβάζετε προσεκτικά τι γράφει ο καθένας.... καταλαβαίνετε εντελώς τα αντίθετα και κάνετε και αστήρικτες υποθέσεις.
Η πρόταση μου μένει όπως έχει και δεν απευθύνεται σε συγκεκριμένα άτομα...αλλά σε όλους,ακόμα και στην διαχείριση που ίσως να διαβάζει αραιά και που τις γνώμες των παικτών για ενημερωτικούς κυρίως σκοπούς και άντληση ιδεών.
Κατέθεσα την αποψή/ιδέα μου,τέλος...όποιος θέλει ή την χρησιμοποιεί ή ακόμα καλύτερα την βελτιώνει...
Όταν υπάρξει κάποια επίσημη τοποθέτηση στο ζήτημα ή εντοπίσω κάποιο άλλο θέμα που θα`θελα να σχολιάσω θα το κάνω σίγουρα...προς το παρόν περιμένουμε όλοι την πρόταση ματ που δεν θα μπορέσει να αρνηθεί η εταιρεία...και θα συνεχίσουμε να είμαστε όλοι μια αγαπημένη οικογένεια :w

Οπότε αντί να σπαταλάτε τον χρόνο σας κρίνοντας τους παίκτες για τον τρόπο που επιλέγει να παίζει ο καθένας(με υποθέσεις πάντα),θέστε συγκεκριμένες προτάσεις στο τραπέζι που όντως πληρούν τα κριτήρια του θέματος ``Μετακίνηση σε κόσμους``.



Αν και δεν γνωριζω , θα κανω μια μαντεψια οτι η μυθθοδεια ανοικει στον κοσμο 1.
http://www.youtube.com/watch?v=UjXi6X-moxE,είμαι συνειδητά,έστω και με το ζόρι, παγκοσμιοποιημένος :D
 
Τελευταία επεξεργασία:

dimitrisCh

Μέλος
Κατά πόσο βοήθησαν, ώστε να αυξηθεί πληθυσμιακά, οι μετακινήσεις παικτών από Κ2, Κ3, Κ4, Κ5 προς τον Κ1;

20/08/2013 την εποχή που ξεκίνησαν οι μετακινήσεις, πληθυσμός Κ1 : 1455 παίκτες
10/02/2014 (σήμερα) πληθυσμός Κ1 : 1460 παίκτες

Το ίδιο και για τον Κ6

Έφεραν μήπως ποιοτική ανάπτυξη στον Κ1; Προ μετακινήσεων γέμιζαν οι μάχες στα μεγάλα οχυρά. Σήμερα δεν γεμίζουν ούτε οι μάχες στα μεσαία.

Το πρόβλημα για την αναβάθμιση των κόσμων δεν είναι αν θα γίνουν ή όχι οι μετακινήσεις ή ενδεχόμενες συγχωνεύσεις (ανέφικτο) κόσμων. Αλλού είναι το πρόβλημα που οι κόσμοι αδειάζουν !!!
 
Τελευταία επεξεργασία:

DeletedUser6637

Guest
δροσερα μου αγορια κ τρυφερα μου κοριτσια

χερομαι πραγματικα που κανω αξιολογους αντιλογους-διαλογους πολιτισμενα χωρις να ξεφευγουμε σε πικροχολα σχολια.......

οτι κ να μας διαχωριζει στις αποψεις μας ,για το τι φταιει ....για το ποιος φταιει....μας ενωνει το ενδιαφερον κ η αγαπη που τρεφουμε για το συγκαικριμενο παιχνιδι......

αν και πιστευω οσο κ να τρογωμαστε,οσο κ να φωναζουμε,οτι κ να προτινουμε
οι αποφασεις παιρνονται χωρις να μας ακουει ουδης

οσο για αυτο που ειπε ο αγαπητος συμπεκτης ποιο πανω.......ποια η διαφορα με την μετακινηση απο κ2,κ3,κ4,κ5
θα του πω την διαφορα που ειδα εγω στον μπαφαλο
οντως ειναι πολυ μικρη......αλλα εκανε μια μικρη διαφορα με 10-15 καινουριους ΕΝΕΡΓΟΥΣ παιχτες......που τυχαινε να μην παιζαν στο μπαφαλο

οι αριθμοι που συνεχεια συρικνονονται σε ολους τους κοσμους.....πιστευω φταιει οτι δεν υπαρχει ανταγωνισμος κ ενδιαφερον

τελος θα κανω την προταση μου

να συγχωνευτουν οι κοσμοι μπαφαλο,αριζονα κ κολοραντο σε εναν
ωστε να υπαρχει
ο κ1 νο πρεμ
ο κολοραντο φουλ πρεμ
ο νταλας καινουριος κοσμος φουλ πρεμ

θεωρω οτι για ελλαδα κ κυπρο 3 κοσμοι ειναι υπερ αρκετοι!!!!!
 

dimitrisCh

Μέλος
Ας δούμε λίγο τι μας λένε οι αριθμοί:

Κ6 1017 παίκτες
Κ7 901 παίκτες
Κ8 1361 παίκτες

Πόσοι παίκτες δεν παίζουν σε ένα τουλάχιστον από τους 3 κόσμους; 15; 20; 50; Το έγραψε πιο πάνω ο Mythodeia

Να διαλύσουμε 3 κόσμους δηλαδή για να φτιάξουμε έναν κόσμο με 1000-1100 παίκτες. Εκτός του ότι στον Κ8 μόνο 55 παίκτες έχουν φθάσει το επίπεδο 120, που σημαίνει ότι λόγω επιπέδων μάλλον δεν είναι εφικτή μια μετακίνηση/συνένωση με Colorado.
Πόσο βιώσιμος θα είναι ένας κόσμος με 1000 παίκτες όταν ακόμη κι ο Κ1 με 1400 παίκτες (αν αφαιρέσουμε τα μποτάκια είναι πολύ λιγότεροι) πλέον δεν μπορεί να θεωρηθεί μακροχρόνια βιώσιμος;
Εκτός του ότι αυτό δεν συμφέρει την Innogames! (1 παίκτης με 3 χαρακτήρες σε 3 κόσμους είναι πολύ πιθανόν να ξοδέψει και στους 3 κόσμους κι αυτό φαίνεται από τα σετάκια που κυκλοφορούν στους κόσμους αυτούς, οι ίδιοι ξοδεύουν και στους 3 κόσμους)

@Mythodeia
Για ένα νέο κόσμο full premium όπου θα μπορούσαν να μεταφερθούν παίκτες από άλλους ίδιους κόσμους:
Ίδια περίπτωση με το παραπάνω. Σε έναν κόσμο στον οποίο δεν εγγράφονται νέοι παίκτες, ακόμη και στην περίπτωση που θ' ανοίξουν οι εγγραφές σε αυτόν τον κόσμο, πάλι θα μειώνονται οι παίκτες εν καιρώ, διότι κανένας δεν θα εγγράφεται σε έναν τέτοιον κόσμο, ξεκινώντας από το επίπεδο 0, όταν οι πλειοψηφία των παικτών θα πλησιάζει στο επίπεδο 150. Τελειωμένος κόσμος δηλαδή εκ της γενέσεώς του, συν του του ότι θα διαλυθούν οι υπόλοιποι full premium κόσμοι.
Αυτό είναι και το πρόβλημα του Κ1 πλέον μετά την αύξηση των επιπέδων στο 150. Ο αριθμός των παικτών θα μειώνεται και δεξαμενές θα στερεύουν. Πριν με τα επίπεδα 120 ξεκινώντας κάποιος από το 0 θα έφτανε σύντομα στο επίπεδο 120 ώστε να είναι ανταγωνιστικός με τους υπόλοιπους. Τώρα θα χρειαστεί 2-3 χρόνια για να φτάσει στο επίπεδο 150 ξεκινώντας από το 0. Πόσοι θ΄αποφασίσουν να ξεκινήσουν; Όταν ζητάγατε ν' αυξηθούν τα επίπεδα, δεν τα είχατε σκεφτεί αυτά; Και το χειρότερο: Στην Innogames δεν τα σκέφτηκαν αυτά; Όχι ότι τους ενδιέφερε και πολύ βέβαια. Να βγάλουν χρήματα ήθελαν, δεν είναι κάποια μη κερδοσκοπική επιχείρηση η Innogames.

Λύση με τους κόσμους ώστε να είναι μακροπρόθεσμα βιώσιμοι δεν υπάρχει. Κι αυτό από ευθύνη της Innogames. To Τhe West ήταν ένα καλό παιχνίδι κάποτε. Η Innogames σαν εταιρία προσπαθεί να κερδίσει περισσότερα, ο παίκτης ως πελάτης αναζητάει αλλού να ξοδέψει τα χρήματά του και γυρίζει την πλάτη του σ' αυτόν που πουλάει ακριβά. Και το Τhe West κάθε φορά που το πείραζαν με αναβαθμίσεις γινόταν όλο και πιο ακριβό παιχνίδι, με αποτέλεσμα μετά από κάθε αναβάθμιση πολλοί παίκτες να το παρατάνε.
Ότι νέο έμπαινε κατέστρεφε το παιχνίδι περισσότερο απ' όσο το βελτίωνε.
 

Mythodeia

Νέο Μέλος
Συμφωνώ με τον dimitrisCh απόλυτα,δεν υπάρχει μέλλον στο παιχνίδι με ότι καινούργιο και να προσθέσουν,αφού όλες οι νέες προσθήκες σιγά σιγά διώχνουν ακόμα και τα πιο σκληροπυρηνικά αγελαδοαγόρια :D
Κατάργηση και παντρέματατα κόσμων δεν βγάζουν λεφτά στην εταιρεία...οπότε όχι. <----- ΔΕΝ ΛΕΩ ΕΓΩ ΟΧΙ,Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙ!!!
Καινούργιος κόσμος δημιουργήθηκε για νέους χαρακτήρες(νταλας),μπήκαν όντως νέοι παίκτες στο παιχνίδι ??? Ή είμαστε οι ίδιοι με τα ίδια ή διαφορετικά ονόματα και λογαριασμούς???
Όποτε γιατί να μην κάνουμε μια χάρη στην εταιρεία, να ανοίξει και έναν ακόμα κόσμο να παίρνει λεφτά,να μεταφέρουμε όλοι συγκεντρωμένα 1 χαρακτήρα που φτιάξαμε με κόπο...και να απολαύσουμε έστω και για 1 χρόνο μονομαχίες/οχυρά και εμπόριο σε ένα κόσμο με παραπάνω από 80-140 άτομα συνδεμένα την ίδια στιγμή σε ώρα αιχμής(μέχρι να σβήσει και αυτός).
Κάποια στιγμή θα κλείσουν οριστικά οι κόσμοι 2/3/4/5,οπότε υπάρχει ήδη ο ηλεκτρονικός χώρος και ο σχεδιασμός ώστε να κρατηθεί ένας από αυτούς,να απομακρύνουν τα κόκαλα των προηγούμενων κατοίκων,να του βάλουν ένα αστραφτερό ονομα και να τον ανοίξουν.
Φυσικά αυτό προυποθέτει ότι θα θέλουν όλοι να συμμετέχουν...αν είναι να πάμε 50 άτομα,καθόμαστε και έτσι όπως είμαστε μέχρι να έρθει η ώρα μας να εξαφανιστούμε από το χάρτη:wk
Άρα απαιτεί σωστό σχεδιασμό και πλασάρισμα του σχεδίου ώστε να λειτουργήσει...οπότε μιλάμε για βάθος χρόνου τουλάχιστον 6 μηνών ίσως και ενός χρόνου...αν δεν είναι ήδη αργά μεχρι τότε.
 
Τελευταία επεξεργασία:

DeletedUser6637

Guest
δεν μπορω να καταλαβω τον συνιρμο σας,αλλα τον σεβομαι

πραγματικα αν σας ευχαρηστει να παιζεται σε ολους τους κοσμους
ενεργους κ παιθαμενους
δικος σας θεμα κ παλι

αν γουσταρετε να χωνεται πρεμ σε ολους τους κοσμους
ενεργους κ πεθαμενους
δικο σας ειναι το πρεμ,δεν θα σας κανω εγω υποδιξεις

εγω παλι επιθυμω εναν κοσμο δυνατο κ ενεργο
οσο για τους αριθμους που προανεφερες παραπανω τους γνοριζω
κ συμφωνω μαζι σας
αλλα θα προτιμουσα εναν κοσμο με 700 ατομα ΕΝΕΡΓΑ
αν συγχωνευτουν οι 3 κοσμοι που προαναφερα
700 ΕΝΕΡΓΑ ατομα ΣΙΓΟΥΡΑ θα μαζευτουν

επισης κ κατι τελευταιο απο την μερια μου
ειπες παραπανω οτι θα υπαρχει μεγαλη διαφορα σε δυναμικοτητας λεβελ
θελω να σου θυμισω οτι σε κοσμους φουλ πρεμ η διαφορα ειναι ποιος εχει το μεγαλυτερο αποθεμα σε σβολια
οποιος δεν γουσταρει τα σβολια ........υπαρχει κ ο κ1
κ η διαφορα σε λεβελ κ δυναμικοτητας υπηρξε κ στον μπαφαλο που ηρθαν
μερικοι παιχτες απο κ2,κ3,κ4,κ5
σας νοιαζει δηλαδη αν δε φενεσται στις πρωτες σελιδες δυναμικοτητας?
εμενα πρωσοπικα με ενδιαφερει να παιζω σε ενεργο κοσμο κ να ειμαι κ τελευταιος!!!!!!!!
 

dimitrisCh

Μέλος
Αυτό κατάλαβες εσύ;
Να έρθουν δλδ από τον Κ6 200 που είναι άνω του επιπέδου 130 στον Κ8 που είναι μόνο 5 επιπέδου +130 θα ήταν λογικό;

Και πίστεψε με, δεν υπάρχουν ούτε 400 (ίσως και λιγότεροι) «ενεργοί» παίκτες σε όλους τους ελληνικούς κόσμους.
Όπου «ενεργοί» βλέπε αυτοί που μπαίνουν καθημερινά στο TW.
 

DeletedUser1748

Guest
Εγω παντως απο το να παιζω με 20 συγκεκριμενα ατομα προτιμω να αυξηθει το community και ας ειμαι μικροτερο λεβελ , δηλαδη για να καταλαβω η αδικια που ειναι στο οτι τα μεγαλυτερα λεβελ θα ειναι αδικες οι μονομαχιες; Στον κοσμο μου υπαρχουν ατομα που εχουν αγορασμενες 20-30 ικανο/ιδιοτητες ... μη γελασω. Το ΜΟΝΟ που κρταταει την εταιρια για να μην πραγματοποιησει την μετακινηση ειναι οτι υπαρχουν ατομα που βαζουν λεφτα σε λοτταριες σε 2 και 3 κοσμους. Η αληθεια ειναι οτι εδω μεσα χανεις την λογικη σου και απ οτι βλεπω το παιχνιδι γυρναει σε στυλ farmville οποτε αγαπητοι συμπαικτες ολα εμποριο και κοντρα στο ποιος θα βγαλει καλυτερα drops :))
 

DeletedUser

Guest
η αληθεια ειναι πως λυση για το ελληνικο γουεστ δυσκολα να βρεθει πλεον, μοναδικη λυση θεωρω προσωπικα την μεταφορα των ελληνων παιχτων (ασχετος κοσμου) στους αγγλικους σερβερ, φυσικα δεν γνωριζω αν κατι τετοιο ειναι εφικτο.Φυσικα απαιτει απο ολους θεληση να μετακινηθουν για να κανουν μια νεα αρχη κατι που ειναι επισης δυσκολο. Παντως το θεωρω ως μοναδικη λυση για να μην γινουν ολοι οι κοσμοι σαν τους κ2,3,4,5 σε 1-2 χρονια το πολυ
 
Κορυφή