Θα τους αφησετε να καταστρεψουν τον αριζονα?

  • Δημιουργός θέματος Evender
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser

Guest
Ο εκφυλισμος εχει και τα ορια του, δε νομιζετε?
Δεν βαρεθηκατε να ξεφτιλιζεστε δημοσια?
 

dimitrisCh

Μέλος
Αποψε ειχε πολυ κοσμο το οχυρο αρα ηταν ωραια μαχη. (φουλ συμμετοχη και στις 2 πλευρες πολλοι ΟΝ, νορμαλ ωρα, παραυτα γκρινιαζετε)!
Το ότι έχει κόσμο μια μάχη δεν σημαίνει ότι είναι και καλή μάχη, ούτε η 'νορμάλ' ώρα. Οι καλύτερες μάχες συνήθως γίνονται με λιγότερα άτομα.
Η μάχη που προ ανέφερες που χάσατε το οχυρό μετά τα μεσάνυχτα, με 17-17 κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι η μέχρι στιγμής καλύτερη μάχη του Κ6 και αποτελεί υπόδειγμα τακτικής (δυστυχώς δεν είχα την τύχη να λάβω μέρος σ' αυτή την μάχη).
Τώρα για να επανέλθουμε στο θέμα, δεν μπορούμε να δεχθούμε, ούτε κανένας νοήμων νους θα το έπραττε, μια αυτού του είδους συμφωνία, όταν οι υπόλοιπες δύο πλευρές βαφτίζουν κατά το δοκούν κάποιες μάχες ως ουδέτερες και πηγαίνουν συντεταγμένα και μονομερώς κατά της συμμαχίας μας.
Από πλευρά μας δεν έχει υπάρξει ανάλογο φαινόμενο και λογικό είναι να μην μπορεί να υπάρξει, όταν επί δύο μήνες δεν υπήρξαν μάχες μεταξύ Ένωσης και OMG που θα μπορούσαν να μετρηθούν στα δάχτυλα ενός και μόνου χεριού. Εξαιρούνται φυσικά οι fake μάχες που βάζουν μεταξύ τους, για να πάνε να πάρουν μαζί κάποιο οχυρό μιας άλλη ουδέτερης ή και της δικής μας συμμαχίας.
 

DeletedUser4456

Guest
Εχεις ιδιαιτερες αποψεις. Δεν μπορω να σχολιασω τπτ αλλο αφου εχεις αυτες τις αποψεις. Αν θες ελα να παιζουμε οι δυο μας σε οχυρο 1 vs 1 ειναι η καλυτερη μαχη!!! :D:D:D:D

Βαφτισε τις μαχες λοιπον οπως θες και πηγαινε οπου θες δημοκρατικα κ ελευθερα, αλλα φτανει η γκρινια οταν χανουμε. Επισης αφησε και τους αλλους ελευθερους να αποφασιζουνε που θα πανε να παιξουνε.
 

DeletedUser

Guest
Αντε να χωρισουμε το κοσμο στα δυο και επισημα να τελειωνουμε δε βαρεθηκατε ακομα ? η σημερινη μαχη μας εδειξε τα αντιπαλα στρατοπεδα
 

dimitrisCh

Μέλος
Εχεις ιδιαιτερες αποψεις. Δεν μπορω να σχολιασω τπτ αλλο αφου εχεις αυτες τις αποψεις. Αν θες ελα να παιζουμε οι δυο μας σε οχυρο 1 vs 1 ειναι η καλυτερη μαχη!!! :D:D:D:D
Ασφαλώς έχουμε διαφορετικές απόψεις. Για σένα μετράει μια μάχη ως καλή, όταν παίρνεις αρκετό XP, για μένα όταν είναι μια πραγματικά καλή μάχη με αγωνία, με καλές κινήσεις, με καλή στρατηγική.
Βαφτισε τις μαχες λοιπον οπως θες και πηγαινε οπου θες δημοκρατικα κ ελευθερα, αλλα φτανει η γκρινια οταν χανουμε. Επισης αφησε και τους αλλους ελευθερους να αποφασιζουνε που θα πανε να παιξουνε.
Εγώ δεν βάφτισα καμία μάχη, διάβασε αυτά που έγραψες πιο πριν. Θα καταλάβεις ποιος βάφτισε τι!
 

DeletedUser4456

Guest
Εγω σου λεω αφηνε τον καθενα να διαλεγει που θα παει, τι πιο ωραιο? Και γκρινια στοπ ειδικα οταν χανετε. Και βαφτιζε τις μαχες οπως θες ουδετερες ή οχι απλα αυτο ειπα.

Τις στρατηγικες που λες τις κανω σε ελιγμους για χαβαλε, δεν χρειαζεται να παιζω ελιγμο σε μαχη κανονικη... και ουτε σου ειπα εγω ποτε οτι η καλη μαχη ειναι απαραιτητα αυτη που εχει μονο xp. Αρα λες και πραματα που δεν εχω πει.
 

DeletedUser4428

Guest
φανταστικε μου .. εδω σας παραθετω μια μαχη με αγωνια ιδρωτα και αιμα και πολυ τροχαδιν

οι οφ ειχαν την καλυτερη στρατηγικη δεν κουνηθηκαν καθολου.και οι ον εκαναν παρτι ανιμαλ.:lf
http://www.westforts.com/gr6/battles/battle/2116

02/27/2011 The LoL fort IRON MAIDEN OMG -...α LoL 50 vs 42 27 Defended
 

DeletedUser

Guest
Εγώ δεν είμαι υπομονετική τοσο όσο ο el telehi

Το θεμα κλειδώνει για να μοιραστούν ποινές οπου πρέπει.

EDIT
Και τωρα που δώθηκαν οι ποινές σε όσους έπρεπε επειδή βλέπω ότι υπάρχουν άτομα που μπορούν να μιλάνε και θέλουν να εκφρασουν την άποψη τους το θεμα ανοιγει και πάλι.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
Σαββατο πρωι στο μαγαζι , πριν τις 12 ετσι θα καθομαι οποτε εχουμε λιγο χρονο να κανουμε μια ανακεφαλαιωση , για παμε

εχτες το βραδυ χασαμε οχυρο , ωραια .... ενοιαξε κανεναν απο εμας ? δε νομιζω τακη , σιγα τα λαχανα

πως το χασαμε ?

ενω ειχαν μαχη ενωση και ομγ μεταξυ τους , τελικα αποφασισανε να ερθουν ολοι εναντιον μας , ετσι ειδαμε ολη την αφροκρεμα της ομγ καιτης ενωσης εναντιον μας . Ωραια . Γιατι ετσι ομως ?
Μα επειδη βαραω πρωινες μαχες
Μα επειδη τα ειχαμε κανει πλακακια με σπεντζας και δε ξερω και εγω ποια αλλη και κανονιζαμε πολαπλες μαχες ,μα και δε ξερω για τι αλλο , ωραια ? Λαμπρα


εγω μιλαγα με νομερσυ στο σκυπε ερημην της συμμαχιας μου για να δω τι καπνο φουμαρει η αρχηγακλα .
Στην αρχη καλα τα ελεγε παραλιγο να τα βρουμε κιολας αλλα δεν ηταν γραφτο γιατι βαλαμε πρωινη μαχη χεχεχ , χτες το βραδυ αρχισε να μου κανει το κινεζο και που τους ειδες τους ομγ στο οχυρο μαζι μας και ετυχε και ηρθανε και τετοια , σωπα ρε σοβαρα ? για τραβα στο λιμανι να δεις αν κουνιονται οι βαρκες γιατι εμενα με στραβωνει ο ηλιος

Αρχισε να με δουλευει λοιπον και ο νομερσυ χωρις να δωσω αφορμη οπως κανανε παλιοτερα ο σακης και ο μπαρκουλης , μπραβο σας μαγκες ειστε ωραιοι , αλλα και εγω καλος ειμαι τελικα μου φανηκε .

Ειδαμε επισης τη κοντρα του νομερσυ με τον δημητρη , ποιος δουλευει ποιον ?
Μα πως θα βγει κατι ετσι ? δε καταληγουμε πουθενα ( αλλο που δε θελω )
Μα δε μπορουν να συγκριθουν τα 5 ατομα της σπεντζας αλλα 5 της παρεας και αλλο ενα η δυο νομιζω της ad με την ομγ gnr , τι ποιο φανερο απο αυτο δηλαδη , θελετε να κανουμε κολοτουμπες γαι να το καταλαβετε ? τι θελετε ?


Σε παραπανω μυνημα μου σας ειπα οτι ο αριζονα δεν ειναι κ1 να αντεξει με δυο συμμαχιες ,αλλα με τη καχυποψια καποιων και απο εμας αλλα κυριως απο εσας (ομγ και ενωση) εκει το φτασατε , δεν με ακουσατε , τα θελατε και θα τα παθετε , παμε να παιξουμε τωρα χωρισμενοι στα δυο , μια ενωση δυο οργανωμενων συμμαχιων , εναντιον ενος αχταρμα πολεων που ο καθενας κανει οτι θελει και λογαριασμο δε δινει , να δουμε τι τερας θα βγει .

Οποια πολη του αριζονα θελει να ειναι ελευθερη να κανει οτι θελει και να μη δινει λογαριασμο σε κανεναν θα ερθει με εμας , οι υπολοιποι στρατηγοι λοχιες καταδρομεις ουκαδες κτλ κτλ με τους αλλους .
Και μη ξανακουσω γιατι βαρεσατε 20 οχυρα σημερα , πλεον θα λειτουργουμε σαν αυτονομες πολεις που θα βοηθαει η μια την αλλη , δεν ειμαστε υπερσυμμαχια , ειμαστε συμμαχια πολεων εναντια στις υπερσυμμαχιες , καταληγουμε δηλαδη παλι εκει απο οπου το ξεκινησαμε οταν γραφτηκαμε αριζονα , καπου στο δρομο χασαμε το σκοπο μας και παρασυρθηκαμε φτανοντας στα ορια της υπερσυμμαχιας , σας το λεω θα κανω τα παντα ωστε η σπαμε πλακα να μη λειτουργησει ποτε ξανα σαν υπερσυμμαχια , οπως ειπε κι ο ουγκ , κι ας μας διωξουνε στο τελος
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
αμα 8ελετε να ειστε προτι ετσιιιιιι τι να πο συνχαριτιρια!!! εγο χ8ες στιν αμυνα τις πολις μου λογο σοβαρου οικογενιακου προβλιματος δεν ιμουν ον!!! πεξατε παιχνιδι κατο απο το τραπεζι!!!αλλαα μιν ακουοοοο παραπονα!!!σε μαχες οχιροννν!!!!δεν κα8ομαι να ασχολι8ο με αγορακια και κοριτσακια!!εχο πιο σοβαρα πραγματα!!ευχαριστοοο πολιιιι τους παιχτες που ξερουν west και δεν ηρ8αν στιν μαχιι!!!!!! επισις και τον easy target που ηρ8ε αμυνα!! φενετε πος η βραδινι μαχι στον ταφο του ινδιανου δεν σασ αρεσε αλα σας αρεσε στους πελατες!!

και παρακαλο πολι εναν ιπευ8ινο να κλισι αφτο το 8εμα!! δεν εχει ουσια πια πιστευοο!!μιλαμε τσαμπα!!!και μερικι γινονται ρεζιλι!! με τα λογια που λενε!!!!

λακορα δεν με ενιαξε το οχιροο !!ετσι οπος παρ8ικε δεν μου αρεσε με μαχι ακυρι απο (αντιπαλες) υπερσιμαχιες και ιγετες!! δεν φτενε παιχτες!!αμα με 8ελει καπιος να στελι τηλεγραφιμα στο παιχνιδι μεσα!!!

ευχαριστο που το διαβασετε!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser4456

Guest
ΛΟΙΠΟΝ, επειδη τραβηξε πολυ το θεμα, εμενα μου αρεσει να μιλαω με ΓΕΓΟΝΟΤΑ και οχι με ικασιες. Οποτε ΘΑ ΣΥΝΟΨΙΣΩ εδω με γεγονοτα και δεν θα ασχοληθω αλλο, γιατι καθε αλλο παρα ορεξη για συνεργασια ειδα.

ΣΠΑΜΕ:

- Ανεβαζετε αυτο εδω το ποστ επειδη εγιναν 16 μαχες, πολλαπλες και παραπονιεστε οτι αυτο δεν ειναι σωστο οπως ειχε πει 1ος απ ολους ο Αλαμεντα.

Παιδια σημερα το πρωϊ που μπηκα στον αριζονα ειδα οτι σημερα υπαρχουν 16 μαχες σημερα με την πρωτη να αρχιζει στης 10:16 το βραδυ και την τελευταια να αρχιζει στης 4:46...

.................

Θα ηθελα να ακουστουν ολες οι γνωμες ολων οσων παιζουν στον αριζονα για αυτο το θεμα!
- Συμφωνουμε μαζι σας σαν Ενωση και προχωραμε σε εναν ορισμο αλλα δεν ειδα και διαφωνιες απο OMG ή ΣΠΑΜΕ σε αυτο:

Λοιπον, καλημερα,
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΜΑΧΗ (οχι διπλη γτ εχουμε ατομα):
Ειναι η "μουφα" μαχη εκεινη που ως σκοπο εχει μονο την παραπλανηση και οπου δεν μπορει να κερδιθει xp λογο ελλειψης επαρκους συμμετοχης. Τετοιες μαχες θα απαγορευτουν δια ροπαλου απο ολες τις συμμαχιες και οι αδικαιολογητα υπαιτιοι θα τρωνε επιθεσεις απο ολες τις συμμαχιες μαζι αν ΔΕΝ ακυρωσουν την μαχη κατοπιν συζητησης.
--------


------Αν και δε μαρεσει συμφωνω


[/COLOR][/SIZE]
και
Καλησπερα σας θα συμφωνησω με τον no mercy και δεν θα σχολιασω τιποτα αλλο.
φιλικα Καλη

Μας κατηγορειτε οτι εχουμε συμμαχιες που δεν εχουμε, σας στελνω μαχες μας εναντιων των OMG που δεν θελετε να αποδεχτειτε. Παμε ακομα και μαζι σας σε οχυρο σε ουδετερη για εμας μαχη (καποιοι με εσας, καποιοι με τους OMG-ΡΕΜΑΛΙΑ) και παρατηρουμε εντος του οχυρου ευχαριστηρια ενω μετα την μαχη μας λετε οτι κακως ηρθαμε μαζι σας και οτι δεν ειναι δυνατον να πολεματε στο πλευρο μας.
Λοιπον θα απαντησω στον καθενα σας ξεχωριστα....

BARKULIS:Το γεγονος οτι η SPETSNAZ και οι IRON MAIDEN ειναι συμμαχικες πολεις με την πολη του Balthier την ΦΟΥΦΟΥΝΙ TOWN δεν συμαινει οτι ειναι συμμαχικοι και με ολη τη συμμαχια μας...Το γεγονος οτι εχει συμμαχησει η ΕΝΩΣΗ με τις OMG και GNR μας οδηγησε στο να ζηταμε την βοηθεια αυτων των πολεων και των συμμαχικων τους για να τους αντιμετωπισουμε....Οσο για το τελευταιο σου post εχω να πω μονο οτι δεν ξερεις τι γινεται στη συμμαχια μου για αυτο δεν μπορεις να μιλας...
Οι μεν OMG παλι αγανακτουν και βαζουν μερικες πολλαπλες μαχες... Την επομενη μερα βαζετε για αντιποινα κι εσεις πολλαπλες ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ εστω να μην παμε σε καμια ουδετερη μαχη και μονο η Ενωση κραταει ενα Α επιπεδο...

Σας εξηγουμε οτι καποια ατομα λογο σχολειου και υποχρεωσεων εργασιας εχουν εντονη δυσαρεσκια στις μεταμεσονυχτιες μαχες, οποτε με βασει τον αποδεχομενο ορισμο πιο πανω, δηλ. Ειναι η "μουφα" μαχη εκεινη που ως σκοπο εχει μονο την παραπλανηση και οπου δεν μπορει να κερδιθει xp λογο ελλειψης επαρκους συμμετοχης, δεν συμπληρωνετε ουτε εσεις ουτε εμεις επαρκη συμμετοχη και οσοι πανε ειναι συχνα off, μας δηλωνετε οτι οι βραδινες μαχες ειναι μαχες για τσαντες γιατρου και μονο.
Λοιπον θα απαντησω στον καθενα σας ξεχωριστα....

Θελω να μου δωσει ενα παραδειγμα που βαλαμε εμεις ως ΣΠΑΜΕ ΠΛΑΚΑ πολλαπλες μαχες περα απο τις μαχες του λακορα για τις τσαντες γιατρου...
Σας βαζω ποστ που εχει χαθει και οχυρο τετοιες ωρες αλλα και αλλα που στις μαχες μετα ερχοσασταν με 25 φουλ ζωης ατομα "για τσαντα", και λετε

Η μάχη που αναφέρεις ήταν προ 3/02/2011 της πρότασης Alamenta Slim και επρόκειτο για κανονική μάχη, και όχι για μάχη για τσάντες.
Και επειδή εμείς στην συμμαχία μας είμαστε κατά μεγάλο βαθμό ξενύχτηδες, το συνηθίζουμε να βάζουμε και κανονικές μετά τις 12. Άλλωστε κάναμε και ψηφοφορία στην συμμαχία και οι περισσότεροι θέλουν τις μάχες μεταξύ 00-01 πμ. Τώρα αν εσείς έχετε πολλούς παίκτες που πηγαίνουν σχολείο, και δεν μπορούν να είναι στις μάχες αυτήν την ώρα, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.
:lf

Μας απειλειτε για δηθεν συμμαχια μας με εξωσυμμαχικες συμμαχιες με ελλειπη πειστηρια μαχες που απλα φανηκαν μαζι OMG kai ΕΝΩΣΗ (για xp) ενω δεν αποδεχεστε μαχες OMG VS ΕΝΩΣΗ. Σας απανταμε οτι κι εσεις εχετε συμμαχιες με εξωσυμμαχικες συμμαχιες και εμμεσως το αρνηστε αρχικα,
Κάποιες διευκρινίσεις:

Η πόλεις από τις συμμαχίες ΠΑΡΕΑ και Ε ποτέ δεν υπήρξαν πόλεις της συμμαχίας ΣΠΑΜΕ ΠΛΑΚΑ. Ζήτησε η IRON MAIDEN προ πολλού να ενταχθεί, στην συνέχεια δεν εντάχθηκε, επέλεξε και τράβηξε τον δικό της δρόμο δημιούργησε την συμμαχία ΠΑΡΕΑ.
Στην περίπτωση της πόλης WoodCock ήταν πόλη της συμμαχίας μας μέχρι 16/03/2011, απεχώρησε για δικούς της λόγους από την ΣΠΑΜΕ ΠΛΑΚΑ, και στην συνέχεια εντάχθηκε στην ΠΑΡΕΑ.
Με κάποιες πόλεις έχουμε κοινά οχυρά και φυσικό είναι να πηγαίνουμε άμυνα σε αυτά τα οχυρά.

και επειτα για να περασουν τα οποια ατοπα επιχειρηματα σας, οταν σας φανερωσα τις ανοιχτες συμμαχιες σας,

- ΣΠΑΜΕ - 3Ε - μισοι Nrg - AD - paint it balck - ΠΑΡΕΑ-0300 θες κι αλλες?

μας ειπατε καθαρα:
Εμείς δεν αρνηθήκαμε ποτέ ότι έχουμε φιλικές σχέσεις με τις συμμαχίες που ανέφερες, άλλωστε έχουμε και οχυρά μαζί με αυτές τις συμμαχίες. Όπως άλλωστε έχετε κι εσείς με την OMG κοινό οχυρό. Διάβασε τις πιο πάνω δημοσιεύσεις το λέμε ξεκάθαρα.
[/B].
(Το οποιο οχυρο ηταν εν αγνοια μου, ουδετερης συμμαχιας, και αμεσως διορθωσαμε το λαθος μας!)

Επειτα, μας απειλειτε ΟΙ ΙΔΙΟΙ! με πολλαπλες μαχες αν ελευθερα ο καθενας πηγαινει οπου θελει με σκοπο να διευκολυνετε το παιχνιδι σας, αδιαφοροντας για την λογικη του ζητηματος και αντικρουοντας το πρωτο σας ζητουμενο.

Νομιζω τα υπολοιπα ειναι περαν της λογικης και καλως εκαναν σε ενα βαθμο και το κλειδωσανε. Εγω ελπιζω να μην ασχοληθω περισσοτερο και ευχομαι να εχουμε καλες μαχες και να παιζουν ΟΛΟΙ και οχι μονο 17 ατομα.

ΥΓ Λακορα, δεν εχω κοντρα με κανενα παρα μονο με οσους βγαινουν και λενε οτι να 'ναι για το συμφερον τους και δεν κανω τον Κινεζο, βγαινω μπροστα με τολμη και σου ειπα ακομα δεν υπαρχει συμμαχια με OMG και λες πουλαω τρελα επειδη δεν με πιστευεις. Δεν μπορω να κανω τπτ αλλο γιαυτο, παρα αν γινει κατι αποδεκτο απο τα μελη μας θα το πουμε ευθεως.
Οσο για το οτι ειχατε σκοπο να μην ειστε υπερσυμμαχια, πιστευω τοτε οτι οχι μονο χασατε τον δρομο, αλλα δεν εχετε και οργανωση σωστη αφου τα μελη σας διαφωνουν μεταξυ τους σε βασικες γραμμες ενω δηλωνουν ηγετες και αρα εκπροσωποι σας και εσυ διαφωνεις με αυτους ενω οντως ειχα ολη την καλη διαθεση οπως ειπες να τα βρουμε. Οι υπολοιπες μαγκιες-γραφικοτητες για μενα περιτευουν γιατι προσπαθω να μην μειωνω κανεναν με αυτα που λεω.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser5582

Guest
Διαβαζω τοσο καιρο αυτο το θεμα και προσπαθω να καταλαβω τι γινεται .Τελικα αυτο που καταλαβα ειναι οτι οι διαχειριστες που παιζουν στο παιχνιδι μεροληπτουν προς μια συμαχια και το ονομα αυτης φαινεται ειναι οχι της ενωσης οχι της omg αλλα της αλλης.Οταν μετα απο καθε μπαν εμφανιζεται να μιλαει ατομο αυτης της συμμαχιας.Δηλαδη αυτοι ουτε σπαμ κανουν ουτε μιλανε ετσι ωστε να φανε μπαν αλλα μια μικρη προειδοποιησει.Και τα γνωριζω γιατι ολα συζητιουνται και μαθαινονται.
 

DeletedUser

Guest
ρε παιδια ακομα αναφερετε το ονομα μου?ακομα λετε εμενα ως υπευθυνο για τις πολλαπλες μαχες?εγω κοιτουσα παντα την πολη μου κ μονο αυτη.το οτι δωσαμε ολα τα οχυρα μας σας λεει κατι?εγω αναρωτιεμαι γιατι δεν βγαινουν καποια ατομα απο την αιρον μειντεν να καθαρησουν το ονομα μου και να πουν αντρικια πως αυτοι ειναι υπευθυνοι για ολα.αν βρειτε εστω και μια συνομιλια μου που να κανονιζω τις πολλαπλες μαχες που λετε βαλτε την εδω.ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.οι συμμαχικες πολεις με την δικη μου εκτος της συμμαχιας ΣΠΑΜΕ ΠΛΑΚΑ κανουν οτι γουσταρουν κ δεν μου δινει κανενας λογαριασμο.ας μπει καποιος εδω ο κουτσελιο πχ η ο ντομινειτορ να καθαρησει το ονομα μου αλλα και της συμμαχιας ΣΠΑΜΕ ΠΛΑΚΑ γιατι ολο αυτο ειναι εντελως αδικο.ουδεποτε ειπα στον μπαρκουλι οτι τα κανονιζα ολα εγω.γιατι βγαζετε ρε παιδια ιστοριες απο το μυαλο σας για ενα παιχνιδι?δεν μπορω να μιλησω εκ μερους ΟΛΩΝ στην συμμαχια μου γιατι δεν ξερω τι κανει ο καθενας, αλλα τουλαχιστον για τον εαυτο μου μπορω να απαντησω.η πολη μου πηγε 31 θεση οταν δωσαμε τα οχυρα και ναι ειχα βγει διακοπες και δεν εμπαινα στο παιχνιδι αφου σκεφτομουν να το παρατησω κιολας.μου ειπαν οτι οσο ειμουν σε κατασταση διακοπων παλυ γινοντουσαν πολλαπλες οποτε σκεφτειτε λιγο ελεος δλδ.....εγω καλω τους αιρον μειντεν να αναλαβουν την ευθυνη αν υπαρχει εστω λιγο φιλοτιμο
 

DeletedUser

Guest
νο μερσυ λυπαμαι αλλα ενας απο τους δυο μας ειναι εκτος τοπου και χρονου

σοτοκαν απ οτι εμαθα ο vaggos17 εφαγε μπαν χεχε , σε ποια συμμαχια να ναι αραγε ?

δε ξαναγραφω , εως εδω ,σας βαρεθηκα , καλο ΣΚ σε ολους
 

DeletedUser

Guest
η παλια συμμαχια σπαμε πλακα ειχε μεσα το φουφουνι, την wodcok, psycho που τωρα ειναι scholl of fort noobs),φαρμακαποθηκη, blackwater, θεραπευτηριο τρινιτη .πολη φαντασμα,επικυρυγμενοι. death note ,απαραδεχτοι.
και μπηκαν τωρα τα μαζαφλαρια και βγηκε η wodkok.
η woodkok πηγε στη συμαχια με τουσ ιρον μεντεν που και καλα δεν ειχαν σχεσεισ ...ετσι ελεγαν.η γουντκοκ ηταν σπαμε πλακα..
ο βαλθιερ απο φουφουνι εγραφε στο προφιλ του οτι ειναι ο συντονιστησ τησ ιρον μεντε και οτι τουσ πει κανουν. ο μπαλθιερ ειναι φουφουνι και ειναι σπαμε πλακα.
οποτε να φανταστω οτι ι ιρον μεντε και η σπενζτασ δεν εχει καμια σχεσει με σπαμε πλακα?

οποτε η ιριον και η σπετζασ και η νργ παλια δεν ηταν με σπαμε πλακα?
οποιοσ εχει λιγο κοιταξει τι γινετε καταλαβαινει...

εκτοσ και αν στην σπαμε πλακα δεν γνωριζουν τι κανουν μεταξυ τουσ...

ποιον airon meiden ειμαι συντονιστης κ ποτε το εγραψα αυτο?ειμουν συντονιστης των AD, ξερετε να διαβαζετε?χωρις πλακα εχω αρχησει να απορω μαζι σας
 

dimitrisCh

Μέλος
Οι μεν OMG παλι αγανακτουν και βαζουν μερικες πολλαπλες μαχες... Την επομενη μερα βαζετε για αντιποινα κι εσεις πολλαπλες ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ εστω να μην παμε σε καμια ουδετερη μαχη και μονο η Ενωση κραταει ενα Α επιπεδο...
Αν δεν αναφέρεις ποια μέρα από 3/02/2011 και μέχρι χθες, η συμμαχία μας έβαλε διπλές ή πολλαπλές μάχες κατά οποιασδήποτε συμμαχίας, είσαι ένας κοινός ψεύτης και συκοφάντης! Αν υπάρχει σε αυτό το διάστημα διπλή μάχη της συμμαχίας μας, εκτός των μαχών για τσάντες, θα σε παρακαλέσω πολύ να το αναφέρεις, ποια μέρα συνέβη αυτό το φανταστικό γεγονός.
Οι μάχες που έστειλες δεν αφορούν την συμμαχία μας, γιατί δεν υπήρχε συμμετοχή της συμμαχίας μας σε αυτές τις μάχες, αλλά επρόκειτο για τις 'φιλικές' σας μάχες μεταξύ Ένωσης και OMG.

Λοιπον, καλημερα,
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΜΑΧΗ (οχι διπλη γτ εχουμε ατομα):
Ειναι η "μουφα" μαχη εκεινη που ως σκοπο εχει μονο την παραπλανηση και οπου δεν μπορει να κερδιθει xp λογο ελλειψης επαρκους συμμετοχης. Τετοιες μαχες θα απαγορευτουν δια ροπαλου απο ολες τις συμμαχιες και οι αδικαιολογητα υπαιτιοι θα τρωνε επιθεσεις απο ολες τις συμμαχιες μαζι αν ΔΕΝ ακυρωσουν την μαχη κατοπιν συζητησης.
Δηλαδή και σύμφωνα με την δική σου λογική, η χθεσινή μάχη στο Immortal City που έβαλε η OMG στην Ένωση και στην οποία πήγαν 4 τυχαίοι και η OMG ήρθε σύσσωμη στην δική σας επίθεση στο οχυρό μας, δεν ήταν "μουφα", αλλά απλώς έτυχε να περνάνε από εκεί κοντά και μπήκαν στην μάχη.
Μόλις χάσατε ένα οχυρό και την πρώτη θέση στην κατάταξη, ζοριστήκατε επειδή δεν μπορείτε να μας αντιμετωπίσετε από μόνοι σας οι δύο συμμαχίες, και εσείς οι ίδιοι αθετείτε τις συμφωνίες που οι ίδιοι προτείνετε. Σε μια τέτοια διαδικασία συμφωνίας δεν θα συμμετέχουμε. Όλοι μας κρινόμαστε από τις πράξεις μας.
Γιατί ντρέπεστε να το πείτε καθαρά ότι έχετε κοινή συμμαχία η Ένωση με την OMG, είναι γνωστό αυτό σε όλους, όσοι παίζουν στον Κ6 και πως σας αποκαλούν μια ομάδα 10-15 ατόμων από την Ένωση και την OMG οι υπόλοιπες εκατοντάδες παίκτες του Κ6, οι οποίοι και αυτοί έχουν κάθε δικαίωμα στο παιχνίδι και στις μάχες και προσπαθείτε να τους το στερήσετε. Και αρκετοί μάλιστα εξ αυτών είναι από τις ίδιες τις συμμαχίες σας.
 

DeletedUser

Guest
χααχχααχχαχαχααχα αρα παραδεχεστε οτι εχετε συμμαχιαααααααααααααααααααααα

αχχααχχαχαχα ωρε γλεντιααααααααααααααααα...
Καλα να ρωτησω φορυμ δεν εχετε στην σπαμε πλακα να μηλατε και να τα λετε. Αν 8ελετε ερχομαι και εγω να σας βοη8ησω να το φτιαξω

αχαχχαχαχαχααχαχ

ρε παιδια πραγματικα εχω χασει τα αυγα και τα καλαθια μαζι σας.δεν λειτουργουν ολοι οπως εσεις που κανονηζετε τους παντες κ τα παντα.ναι το παραδεχομαι πως εχω συμμαχια με ολες αυτες τις πολεις-συμμαχιες που αναφερθηκαν.αυτο τι σημαινει?οτι ειμαι υπολογος σε οτι και αν κανουν?η συμμαχια η δικια μας λεγετε ΣΠΑΜΕ ΠΛΑΚΑ η αλλη ΑΔ η αλλη ομαδα ε η οπως την λενε,ποσο μυαλο πρεπει να εχεις για να καταλαβεις οτι ειναι 3 διαφορετικα πραγματα και ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ??????εσυ μπορει να κανονιζεις τα παντα με τους συμμαχους σου μεχρι κ ποτε θα πας τουαλετα, εμεις οχι.τι να κανουμε δλδ?γιατι δεν μιλας σε αυτες τις συμμαχιες και ριχνεις το φταιξιμο σε εμενα η στην ΣΠΑΜΕ ΠΛΑΚΑ?και ειδικα σε εμενα που δεν εχω καν σχεση με ολα αυτα και εδωσα τα οχυρα της πολης μου γιατι πολυ απλα μπουχτησα να βλεπω να χτυπιουνται 5-5 επειδη ο καθε ακυρος απο airon meiden σας εβαλε επιθεση.εκεινοι σας εβαζαν επιθεσεις εμενα χτυπουσατε.ε λοιπον κουνηστε λιγο το κεφαλακι σας και καταλαβετε καποια πραγματα αν και αμφιβαλλω οτι μπορειτε.εσενα σου εστειλα και προσωπικα μνμτα κιολας μπαρκουλι κ σου εξηγησα και ακομα με προσβαλεις και με κατηγορεις.αλλα ξεχασατε οταν σας συντονιζα τα οχυρα στην ουνι κτλ και καθομουν πανω απο τον υπολογιστη με πυρετο για να σας βοηθησω.τεσπα δεν πειραζει, εγω απαντησα μονο γιατι με αναφερετε παλυ και παλυ με κατηγορειτε.οποιος καταλαβε καταλαβε...
 

DeletedUser4456

Guest
Ηταν μουφα η μαχη εχθες? Δεν ειχε μεσα φουλ συμμετοχη? Αρα τι μουφα μας λες ρε Δημητρη?

Να αυτο που ζητας, μετρα για πολλαπλες.
Με βαση τον ορισμο μαλιστα μεχρι τις πρωτες 3 μαχες ηταν ολα οκ, αλλα με την πρωινη καηκατε.

FULLHOUSE 31 Μάρ, 11 4:05 πμ Poker Ditch 27 [Ηττημένοι επιτιθέμενοι] 3 ΦΦαρμακαποΦΦηκηΦΦΙΚΗ

DESTRUCTION 30 Μάρ, 11 11:10 μμ BlooD BrotherS 42 38 mazaflaria

The Immortal Fort 30 Μάρ, 11 10:27 μμ Immortal City 42 [Ηττημένοι επιτιθέμενοι] 19 -ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-
Η Ακαδημία 30 Μάρ, 11 10:25 μμ BLACKWATER 34 [Ηττημένοι επιτιθέμενοι] 24 THE SHOOTERS

Μετα ειμαι εκτος τοπου και χρονου και μιλαω αδικα...


ΥΓ Balthier δεν θυμαμαι να σε κατηγορησαμε προσωπικα, ο συμμαχος σου ανοιξε ενα ποστ εδω και συζηταμε.

Καλο ΣΚ.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
Ηταν μουφα η μαχη εχθες? Δεν ειχε μεσα φουλ συμμετοχη? Αρα τι μουφα μας λες ρε Δημητρη?

Να αυτο που ζητας, μετρα για πολλαπλες.
Με βαση τον ορισμο μου μαλιστα μεχρι τις πρωτες 3 μαχες ηταν ολα οκ, αλλα με την πρωινη καηκατε.

FULLHOUSE 31 Μάρ, 11 4:05 πμ Poker Ditch 27 [Ηττημένοι επιτιθέμενοι] 3 ΦΦαρμακαποΦΦηκηΦΦΙΚΗ

DESTRUCTION 30 Μάρ, 11 11:10 μμ BlooD BrotherS 42 38 mazaflaria

The Immortal Fort 30 Μάρ, 11 10:27 μμ Immortal City 42 [Ηττημένοι επιτιθέμενοι] 19 -ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-
Η Ακαδημία 30 Μάρ, 11 10:25 μμ BLACKWATER 34 [Ηττημένοι επιτιθέμενοι] 24 THE SHOOTERS

Μετα ειμαι εκτος τοπου και χρονου και μιλαω αδικα...


ΥΓ Balthier δεν θυμαμαι να σε κατηγορησαμε προσωπικα, ο συμμαχος σου ανοιξε ενα ποστ εδω και συζηταμε.

Καλο ΣΚ.

δεν ειπα οτι με κατηγορησες εσυ η η ενωση....ειδες τα quote που εχω κανει?και σε ποιους τα εχω κανει?εχω αρχησει να καταλαβαινω πως δεν γινετε να υπαρχει συννενοηση μαλλον βλεπετε τα πραγματα οπως σας συμφερει.ουτε καν σε ανεφερα εσενα νο μερσυ.....
 

DeletedUser4456

Guest
Συγχωρα με Balthier, δεν ειδα το quote, εχεις δικιο και μακαρι να βγουνε και απο ΙΡΟΝ ή οσοι λες να παρουν θεση.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή