Θα τους αφησετε να καταστρεψουν τον αριζονα?

  • Δημιουργός θέματος Evender
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser

Guest
Δεν σε καταλαβαινω γιατι επιμενεις να ρωτας εμενα για θεματα των OMG?

Ασε που ειπαμε με τον Λακορας να μην συνεχισουμε τις συνομιλιες ειδικα υπο τετοιους τονους και ενω θες απο τους OMG απαντηση, των οποιων οι αντιπροσωποι ειδα ειναι και banned, βαζετε σε εμας τις πολλαπλες μαχες. Εχετε οντως ΠΛΑΚΑ dεν ΣΠΑΤΕ μονο! Ομως εγω υπηρξα σαφεστατος, ερχεται η ωρα...


Και ποιος ειμαι εγω που θα πω τι θα κανουν οι αρχηγοι της συμμαχιας μας , εγω σταματησα της συνομιλιες σαν λακορας και ειπα να τα βρειτε οι αρχηγοι μεταξυ σας

Και φυσικα ο αριζονα εχει χωριστει σε δυο στρατοπεδα κι ας μη το παραδεχεστε , τα λεγα εγω αλλα με δουλευατε

και φυσικα θα βαραω ενα οχυρο καθε βραδυ για τσαντες γιατρου , χωρις να θεωρειτε διπλη η τα μπομπακια η το παππας
 

DeletedUser4456

Guest
Λοιπόν αυτού του είδους συμφωνία δεν πρόκειται να την δεχθούμε, ούτε κανένας θα την αποδεχόταν με δύο συμμαχίες να έρχονται ως ουδέτεροι εναντίον μιας συμμαχίας. Μόνον ένας τρελός θα αποδεχόταν αυτού του είδους συμφωνίες. Ούτε κι εσύ φυσικά αν ήσουν στην θέση μας, θα αποδεχόσουν μια συμφωνία αν είχες 1500 και δύο συμμαχίες εναντίον σου.
Αν έχετε κάτι άλλο να προτείνετε, ευχαρίστως να κάνουμε συζήτηση και να βρούμε λύση για τις πολλαπλές.
Μέχρι τότε εμείς από πλευράς μας παραμένουμε στο μια μάχη την ημέρα για κάθε συμμαχία, εκτός και αν προκληθούμε.

Και επιμένω να σε ρωτώ εσένα για την μάχη στο The Immortal Fort γιατί εσύ έθεσες τους όρους τι εστί μούφα και παραπλανητική μάχη:
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΜΑΧΗ (οχι διπλη γτ εχουμε ατομα):
Ειναι η "μουφα" μαχη εκεινη που ως σκοπο εχει μονο την παραπλανηση και οπου δεν μπορει να κερδιθει xp λογο ελλειψης επαρκους συμμετοχης. Τετοιες μαχες θα απαγορευτουν δια ροπαλου απο ολες τις συμμαχιες και οι αδικαιολογητα υπαιτιοι θα τρωνε επιθεσεις απο ολες τις συμμαχιες μαζι αν ΔΕΝ ακυρωσουν την μαχη κατοπιν συζητησης.

Την καταδικάζεις ή όχι;

Λοιπον με πληροφορησανε οτι η μαχη που ρωτας ακυρωθηκε απο OMG διοτι εθεωρηθηkε σαν διπλη απο τους OMG επειδη την ειχαν βαλει χωρις να δουνε οτι εχουμε ηδη βαλει εμεις μαχη ΠΡΩΤΥΤΕΡΑ. Δηλ. οπως ειχες ακυρωσει κι εσυ μια μαχη που μας βαλατε παλιοτερα, δεν βλεπω γιατι να θεωρηθει μουφα μια μαχη που ΕΠΙΣΗΜΑ ακυρωθηκε. Ασχετως αν εμεις για σιγουρια οπως ειδες βγαλαμε αρκετη αμυνα.

Τελος εσεις ανοιξατε ποστ εδω για τις πολλαπλες μαχες οποτε δεν καταλαβαινω τι θες να πεις, οτι δεν δεχεστε κατι που ζητησατε? Αν αλλαξατε γνωμη δεν βλεπω τον λογο να συζηταμε. Και δεν βλεπω επισης τον λογο να πληρωνει η ΕΝΩΣΗ τα σπασμενα σας. Ειναι περιττο να λεμε συνεχως τα ιδια και τα ιδια.
Οπως βλεπεις προσπαθω να απαντω σε καθε ερωτηση σου μετα απο ερευνα, αλλα ολο και νεες ερωτησεις βρισκεις... χωρις να απαντας για τις αποψινες πολλαπλες μαχες σας.

Τελος δηλωνω οτι για μας οι μαχες "για τσαντες", βαλιτσες και ολα τα σχετικα μετρανε σαν κανονικες μαχες αφου οπως ακουσα παιζει και να πεσει το οχυρο... Η τελευταια μαχη ειχε τον "ποταπο" αριθμο των 19 ατομων χεχε... Η αποψη αυτη βασιζεται στο γεγονος οτι αν εχουμε χασει ολη την ζωη μας απο μαχες πρηγουμενες, δεν θα εχουμε δυνατοτητα αμυνας ακομα και για τετοια μαχη. Επισης μπορειτε να κανετε και αλλου τετοιες μαχες, συνεπως το να τα βαζετε με την συμμαχια Ενωση καθε βραδυ (...πρωι δηλαδη) ειναι για μενα εχθρικοτατη κινηση.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

dimitrisCh

Μέλος
Αλλά όταν εμείς βάζουμε πρώτοι μάχη σε σας και οι OMG μας δηλώνουν επίθεση και δεν ακυρώνουν; Δύο μέτρα και δύο σταθμά. Πως θέλετε μετά να συμφωνήσουμε;
 
Τελευταία επεξεργασία:

DeletedUser4456

Guest
Αλλά όταν εμείς βάζουμε πρώτοι μάχη σε σας και οι OMG μας δηλώνουν επίθεση και δεν ακυρώνουν; Δύο μέτρα και δύο σταθμά. Πως θέλετε μετά να συμφωνήσουμε;

Οκ και σε τι φταει η ΕΝΩΣΗ τωρα που εχετε τετοια εχθρα μεταξυ σας παρακαλω και πληρωνει καθε μερα τις πολλαπλες ΣΑΣ ΣΑΝ ΣΠΑΜΕ?
Αλλα δεν πειραζει, οτι εγινε εγινε... και δεν γυριζει πισω.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

dimitrisCh

Μέλος
Δεν είπα ποτέ ότι φταίει η Ένωση, απεναντίας μαζί κάναμε τις καλύτερες μάχες μεταξύ μας στον Κ6. Άσχετα αν σας πήραμε ή μας πήρατε κάποια οχυρά. Αυτά μέσα στο παιχνίδι είναι. Το πρόβλημα είναι η OMG, η οποία ποτέ δεν τήρησε καμία συμφωνία και η μόνη εκ των τριών που έβαζε και συνεχίζει να βάζει πολλαπλές ή διπλές ή παραπλανητικές ή μούφα μάχες.
Όσο παραμένει αυτό έτσι, δύσκολα θα βρούμε μια συμφωνία.
 

DeletedUser4456

Guest
Ναι Δημητρη, οτι πεις, δεν φταιει η Ενωση, μονο 4 μαχες ρε συ βαλατε για αυριο? Πιο πολλες βαλτε μας...
:lf:w

Απο μενα τελος.:w
 

DeletedUser

Guest
μας αναγγασατε να αρχισουμε με σκλιρο ποκερ καιι χορουςςς!!!!δεν φτεο αμα δεν σταματισετε προτι 8α εχουμε σινεχεια διστιχος!!αμα 8ελετε κατι τιλεγραφο!!! σιμερα χασαμε ενα οχιρο δικαια 8ελο να ποο απο τους ενοσιτες!!!!!





ευχαριστο που το διαβασατε!!
 

DeletedUser

Guest
και παλι εδω,να σας χαλασω τη γιορτη,μετα απο ενα μηνα στην απομονωση

κάναμε τις καλύτερες μάχες μεταξύ μας στον Κ6. Άσχετα αν σας πήραμε ή μας πήρατε κάποια οχυρά. Αυτά μέσα στο παιχνίδι είναι.

μα εσεις,σαν σπαμε πλακα,δεν τρωγοσασταν μεταξυ σας επειδη χανατε οχυρα απο τους ενωσιτες? και κανατε τα αδυνατα δυνατα ,και φερατε ολη τη σαρα και τη μαρα στη συμμαχια,με αποτελεσμα την αποχωρηση πολλων πολεων/ατομων?
εσας τους αρχηγους,υπαρχηγους,αναπληρωτες υπαρχηγους,και υπουπαρχηγους(εχετε και πολλες βαθμιδες,παναθεμα σας) σας ετσουζε,και ο ουγκ ηταν αυτος που φωναζε 'παιχνιδι ειναι,μες το προγραμα ειναι και αυτα'

και μην το αρνηθεις,γιατι σαν πρωην μελος της σπαμε πλακα,ξερω πολυ καλα τι συνεβενε στη συμμαχια...
 

dimitrisCh

Μέλος
Ναι Δημητρη, οτι πεις, δεν φταιει η Ενωση, μονο 4 μαχες ρε συ βαλατε για αυριο? Πιο πολλες βαλτε μας...
:lf:w

Απο μενα τελος.:w
Κι εμείς με τη σειρά μας αγανακτήσαμε από την στάση της OMG και βαράμε τα οχυρά της Ένωσης. Όπως τότε που η OMG αγανάκτησε με την συμπεριφορά της IRON MAIDEN, και βαρούσε 8 οχυρά δικά μας, και τότε με πάρα πολύ άνεση τους δικαιολόγησες.
Φαντάζομαι τώρα μας δικαιολογείς κι εμάς, ή κάνω λάθος;

μα εσεις,σαν σπαμε πλακα,δεν τρωγοσασταν μεταξυ σας επειδη χανατε οχυρα απο τους ενωσιτες? και κανατε τα αδυνατα δυνατα ,και φερατε ολη τη σαρα και τη μαρα στη συμμαχια,με αποτελεσμα την αποχωρηση πολλων πολεων/ατομων?
Φίλε μου .LSD. τα οχυρά που χάναμε από την Ένωση ήταν όλα άκτιστα. Το γνωρίζεις πολύ καλά αυτό.
Και κάποια μεγάλα που χάσαμε τα χάσαμε από ταυτόχρονες διπλές επιθέσεις από Ένωση και OMG. Να σου θυμίσω το VILLA και το Fort Βάγια σημαία. Δύο ταυτόχρονες επιθέσεις σε μεγάλα οχυρά από τις δύο ουδέτερες συμμαχίες. Ο κόσμος τόχει τούμπανο κι εσείς κρυφό καμάρι.
Τώρα με αυτό που γράφεις για σάρα και μάρα προσβάλλεις καταξιωμένους σε άλλους κόσμους παίκτες, οι οποίοι ήρθαν στην συμμαχία μας, μάλιστα πολλοί εκ των οποίων από τις δύο συμμαχίες Ένωση και OMG. Θα παρακαλούσα λίγο περισσότερο σεβασμό. Δεν είναι η σάρα και η μάρα, όλοι αυτοί, αλλά πολύ καλύτεροι παίκτες από μένα και σένα.
 
Τελευταία επεξεργασία:

DeletedUser

Guest
πωπωπω νοιωθω πολυ αγανακτισμενος σημερα μου φαινεται , παω να βαρεσω 5-6 και εγω
 

DeletedUser

Guest
πωω..αργεις να στροφαρεις..σε παρακαλω μην ετοιμασεις ολοκληρο κατεβατο..
δεν εχω τοσο χρονο,ηδη εχω λαβει 2 προειδοποιησεις για μπαν,λογω της υπογραφης μου
 

DeletedUser

Guest
να πω κατι και εγω ελπιζω τελευταιο.καντε οτι θελετε omg,ενωση,σπαμε πλακα κτλ καρφακι δεν μου καιγεται πλεον.εγω στην πολη δεν εχω οχυρα, κοιταω πλεον μονο την πολη μου επειδη εγω την δημιουργησα και απλα παιζω χωρις να ασχολουμαι περαιτερω, παω οπου παει το κυμα που λεμε και απλα βοηθαω πολη και συμμαχια σαν παικτης.δυστυχως δεν γινεται να βγαλει ακρη καποιος λογικος ανθρωπος μαζι σας.επισης, αρχηγος της πολης σε θεματα συμμαχιας,οχυρων και πιο γενικης οργανωσης στην πολη ειναι πλεον ο siastam οποτε οτι θελετε μιληστε μαζι του.ΜΗΝ ξαναρχησετε να κατηγορειτε εμενα παλυ για τις πολλαπλες επιθεσεις ακομα κ απο την πολη μου να γινουν οπως η σημερινη που εγινε απο τον killerj εγω δεν ειχα σχεση και δεν ημουν καν στον υπολογιστη, ουτε στην μαχη στο οχυρο ακαδημια ημουν.πραγματικα βαρεθηκα, ειπαμε να παιζουμε να διασκεδαζουμε οχι να χαλιομαστε.μια μερα πριν συζητουσαμε για 1 μονο μαχη και κοινη συννενοηση και την επομενη μερα βλεπω 6-7 μαχες απο την συμμαχια μας γιατι απο τα λιγα που καταλαβα παλυ ηταν οι omg επιθεση στο οχυρο ακαδημια (διορθωστε με αν κανω λαθος γιατι δεν ημουν εκει).οπως και να εχει, κανεις δεν σεβεται κανεναν σαυτο το παιχνιδι οπως φαινεται και αφου δεν με σεβαστηκε η ιδια μου η συμμαχια πως θα με σεβαστουν οι αλλες.χτες που σου ειπα νο μερσυ οτι κανε οτι μπορεις μονος σου κ χαλαστηκα ηταν γιατι ειδα αρνητικη συμπεριφορα απο την συμμαχια μου με τον λογο οτι omg και ενωση μαζι ,μας χτυπανε συνδυασμενα και καπως πρεπει να αμυνθουμε.οποτε......και η συμμαχια μου εχει ενα δικιο και εσεις αλλα ετσι δεν βγαινει ακρη.ειπα μια προταση

1 μαχη

omg ουδετεροι σε μαχες μεταξυ της σπαμε πλακας κ της ενωσης και γενικα οι 3 συμμαχιες να ειναι μεταξυ τους εντελως εχθρικες

αλλα με γραψατε και με γραψατε ολοι σας.οποτε καλη συνεχεια στο παιχνιδι και φαγωθειτε οσο θελετε.εγω ειμαι πλεον απλος στρατιωτης-συμπολεμιστης :p και δεν προκειτε να ξανα ασχοληθω με τετοια θεματα
 

DeletedUser

Guest
balthier εχω βαρεθει να σ ακουω,ειλικρινα.
εχεις πει 100 φορες in game (αλλα και εδω,ετσι οπως το πας) οτι παρατας το παιχνιδι,οτι βαρεθηκες,οτι μιλανε για σενα,οτι δεν ξαναασχολεισε.. τα ιδια και τα ιδια..
εχεις αλλαξει 50 προφιλ,του τυπου 'βαζω διακοπες' αλλα σε ολα πρωτος εισαι.
νομιζεις οτι ολα περιστρεφονται γυρω απ το ατομο σου


και κοιτα καλυτερα ποιος ανοιξε και ξεκινησε το ολο θεμα...

και σταματηστε να λετε ψεματα για να τραβηξετε τους αναποφασιστους.

στο κατω κατω,εσας τι σας ενδιαφερει το τι κανει η ενωση με τους ομγ??
τραβηξτε το δρομο σας,να τραβηξουν και αυτοι το δικο τους.

εγω αυτο που βλεπω,ειναι οτι ολοι εσεις που λετε 'δεν ειμαστε υπερσυμαχια'
'εμεις σπαμε πλακα' εμεις το ενα εμεις το αλλο..
ε,ολοι εσεις ειστε οι πρωτοι,και οι μονοι που βγαινετε και γκρινιαζετε..προφανως και δεν τους παιρνει η μπαλα ολους εκει στην Σ.Π υπαρχουν και χαβαλετζηδες που τους λατρευω.

μια χαρα σας νοιαζει και σας κοφτει το θεμα υπερσυμαχια..θελετε να μοιασετε στις 2,αλλα δε σας βγαινει. εκει ειναι το θεμα.

στην τελικη,αλλα λετε στα φορουμ σας in game,και αλλα λετε εδω.καλυτερα να μη λετε τιποτα.
γεμισαμε απο ιδεες... βλεπετε να βγαινει τιποτα απ ολο αυτο? εγω παντως δε βλεπω. απορω πως δεν εχει κλειδωθει ακομα το θεμα..λες και οι διαχειρισταδες περιμενουν να ριξουν κι αλλα μπαν..

ολοι εχουμε ενα κοινο. γουσταρουμε και αγαπαμε το παιχνιδι.
ας το παιξουμε λοιπον. οπως μπορει ο καθενας.....

σας καληνυχτιζω,εχω να μαζεψω και γαλοπουλες..
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser3788

Guest
balthier εχω βαρεθει να σ ακουω,ειλικρινα.
εχεις πει 100 φορες in game (αλλα και εδω,ετσι οπως το πας) οτι παρατας το παιχνιδι,οτι βαρεθηκες,οτι μιλανε για σενα,οτι δεν ξαναασχολεισε.. τα ιδια και τα ιδια..
εχεις αλλαξει 50 προφιλ,του τυπου 'βαζω διακοπες' αλλα σε ολα πρωτος εισαι.
νομιζεις οτι ολα περιστρεφονται γυρω απ το ατομο σου

Επιτέλους ένας άνθρωπος που το είπα!!

Δεν σχολιάζω την κατάσταση που προκλήθηκε ξανά με τις πολλαπλές αλλά θέτω ένα ερώτημα κυρίος στα άτομα από ΣΠΑΜΕ ΠΛΑΚΑ.

Πιστεύετε πως αν η Ένωση είχε συμμαχία με OMG θα είχατε κανένα οχυρό?
 

DeletedUser

Guest
Δε νομιζω Αλαμεντα να ειχαμε οχυρο , κριση κριση αλλα εμεις εχουμε καποιες αναγκες (τσαντες γιατρου ) , δε το βλεπω αλαμεντα δε νομιζω να σε ακολουθουμε
 

DeletedUser

Guest
balthier εχω βαρεθει να σ ακουω,ειλικρινα.
εχεις πει 100 φορες in game (αλλα και εδω,ετσι οπως το πας) οτι παρατας το παιχνιδι,οτι βαρεθηκες,οτι μιλανε για σενα,οτι δεν ξαναασχολεισε.. τα ιδια και τα ιδια..
εχεις αλλαξει 50 προφιλ,του τυπου 'βαζω διακοπες' αλλα σε ολα πρωτος εισαι.
νομιζεις οτι ολα περιστρεφονται γυρω απ το ατομο σου


και κοιτα καλυτερα ποιος ανοιξε και ξεκινησε το ολο θεμα...

και σταματηστε να λετε ψεματα για να τραβηξετε τους αναποφασιστους.

στο κατω κατω,εσας τι σας ενδιαφερει το τι κανει η ενωση με τους ομγ??
τραβηξτε το δρομο σας,να τραβηξουν και αυτοι το δικο τους.

εγω αυτο που βλεπω,ειναι οτι ολοι εσεις που λετε 'δεν ειμαστε υπερσυμαχια'
'εμεις σπαμε πλακα' εμεις το ενα εμεις το αλλο..
ε,ολοι εσεις ειστε οι πρωτοι,και οι μονοι που βγαινετε και γκρινιαζετε..προφανως και δεν τους παιρνει η μπαλα ολους εκει στην Σ.Π υπαρχουν και χαβαλετζηδες που τους λατρευω.

μια χαρα σας νοιαζει και σας κοφτει το θεμα υπερσυμαχια..θελετε να μοιασετε στις 2,αλλα δε σας βγαινει. εκει ειναι το θεμα.

στην τελικη,αλλα λετε στα φορουμ σας in game,και αλλα λετε εδω.καλυτερα να μη λετε τιποτα.
γεμισαμε απο ιδεες... βλεπετε να βγαινει τιποτα απ ολο αυτο? εγω παντως δε βλεπω. απορω πως δεν εχει κλειδωθει ακομα το θεμα..λες και οι διαχειρισταδες περιμενουν να ριξουν κι αλλα μπαν..

ολοι εχουμε ενα κοινο. γουσταρουμε και αγαπαμε το παιχνιδι.
ας το παιξουμε λοιπον. οπως μπορει ο καθενας.....

σας καληνυχτιζω,εχω να μαζεψω και γαλοπουλες..

περιμενω πως ισως κατι αλλαξει οσο δεν ασχολουμαι.βλεπω οτι δεν αλλαζει τιποτα και σκεφτομαι πως ισως αξιζει να προσπαθησω ακομα λιγο να κανω πιο ομαλα τα πραγματα στον αριζονα, αλλα οποτε το προσπαθω αυτο πεφτω σε εναν τοιχο απο εγωιστες και κομπλεξικους.εσυ γιατι με κατηγορεις, επειδη προσπαθω?η επειδη μετανοιωνω που παραταω την προσπαθεια μου και συνεχιζω?πραγματικα δεν σας αξιζει η προσπαθεια μου γιατι το μονο που γουσταρετε εσεις να προκαλειτε ειναι διαφωνιες και ιντριγκες.ειδικα εσυ lsd που ησουν και στην συμμαχια δεν θυμαμαι ουτε μια φορα να ειχες συμφωνησει μαζι μου.εσυ απλα διαφωνεις και πετας και 2-3 "αιτιολογησεις".και εγω εχω βαρεθει να σχολιαζει τα λογια μου ο καθε τυχαρπαστος κ ειδικα εσυ.αν δεν σαρεσει μην με διαβαζεις.στο ειχα πει και τοτε να μην ασχολεισε καθολου μαζι μου, αλλα φαινεται πως εσυ ο μπαρκουλις και ολη η τρελοπαρεα δεν καταλαβαινετε ελληνικα.μην ασχολεισε σημαινει οτι ακομα και μνμ μου να δεις αγνοησε το και μην το σχολιαζεις.ειναι τοσο δυσκολα τα ελληνικα που μιλαω?εγω το τι εχω καταφερει στο παιχνιδι φαινεται και πολυ μαλιστα, οποτε δεν εχω να αποδειξω τιποτα σε κανεναν.οσο για τα παραπονα της ΣΠΑΜΕ ΠΛΑΚΑ ειναι λογικα εφοσον σε πολλες μαχες ειδε ολο τον ΑΡΙΖΟΝΑ εναντιον της χωρις δικαιολογια απλα για να πληρωσει την γελοια διμαχη των omg και των iron maiden.προτεινα την πιο σωστη και αντικειμενικη λυση για να ειναι ολοι ευχαριστημενοι και να χαιρονται ολοι το παιχνιδι αλλα δεν την δεχετε κανενας.

θα παρακαλεσω ΑΚΟΜΑ μια φορα να μην ξαναδω το ονομα μου πουθενα και να μην ξαναχρειαστει να γραψω.
 

dimitrisCh

Μέλος
Φίλε μου Alamenta Slim, έχω γράψει και πιο πάνω ότι από το τηλεγράφημα σου από 03/02/2011 και μετά, μέχρι πρόσφατα, δεν υπήρξαν διπλές ή πολλαπλές μάχες από την συμμαχία μας στην Ένωση. Μου ανέφερε κάποιες μάχες ο MR NO MERCY, οι οποίες δεν μας αφορούσαν ως συμμαχία, αλλά μάχες μεταξύ της συμμαχίας σας και άλλων συμμαχιών. Προσπαθήσαμε και το τηρήσαμε αυτό το μια μάχη. Η OMG έβαζε τις διπλές και πολλαπλές σε μας κυρίως, εμείς σπάνια τους δηλώναμε κάποια μάχη. Το θέμα αυτό δημιουργήθηκε, όταν η συγκεκριμένη συμμαχία άρχισε να δηλώνει πολλαπλές μάχες με σκοπό να φροντίσουμε να βρούμε μια λύση. Κάποιοι εδώ βρίστηκαν μεταξύ τους ή με τον ένα ή άλλο τρόπο απέφυγαν να συμβάλλουν να βρεθεί μια λύση. Έγιναν και κάποιες προτάσεις.
Ας αναλύσουμε λιγάκι την πρόταση του MR NO MERCY:

Υποθέτουμε ότι κάνουμε μια συμφωνία για μια μάχη την ημέρα, οι τρεις συμμαχίες ΣΠΑΜΕ ΠΛΑΚΑ (εμείς) - Ένωση (εσείς) - OMG.
Θα χτυπάει οχυρό η κάθε συμμαχία με την σειρά κυκλικά. Σύνολο 6 μάχες την εβδομάδα. Ας δεχθούμε ότι το Σάββατο δεν θα μπαίνει μάχη, ή θα μπαίνουν πιο "φιλικές" ή πιο "χαλαρές" μάχες.
Να το συμφωνήσουμε ότι η επόμενη συμμαχία που θα δηλώσει μάχη, δεν θα δηλώνει στην συμμαχία που είχε την προηγούμενη άμυνα; Μέχρι εδώ φαινομενικά όλα καλά.
Ας εξετάσουμε την πρακτική πλευρά της συμφωνίας:

1) Κάθε συμμαχία θα έχει 2 επιθέσεις και δύο άμυνες. Κι αυτό πολύ λογικό ακούγεται.
Στην πραγματικότητα όμως στις δικές μας άμυνες ή επιθέσεις θα έχουμε τις δύο κατά τα άλλα ουδέτερες συμμαχίες Ένωση και OMG απέναντί μας. Συν τους υπολοίπους της συμμαχικής προς την OMG συμμαχίας UNI. Δηλαδή πάνω από 1500 άτομα του σέρβερ, όλα εναντίον της ΣΠΑΜΕ ΠΛΑΚΑ.
Τον χαρακτηρισμό ουδετερότητα μεταξύ Ένωσης και OMG και την επιλογή ελεύθερα και δημοκρατικά μιας πλευράς, δεν μπορούμε να τον δεχθούμε όταν στις μάχες της ΣΠΑΜΕ ΠΛΑΚΑ είτε μεταξύ Ένωσης είτε μεταξύ OMG, υπάρχει συμμετοχή μέχρι και 40% από μια εκ των άλλων δύο συμμαχιών.

2) Απομένουν οι δύο μάχες άμυνας και επίθεσης μεταξύ Ένωσης και OMG. Σε ποια μάχη θα πάνε οι δικοί μας;
Γιατί υπάρχει το ιστορικό παράδοξο με την OMG, να πάνε άμυνα από την συμμαχία μας σε οχυρό, ως όφειλε, που είχε κάποια νεοεισαχθείσα πόλη στην συμμαχία μαζί με πόλη της OMG, και να τους βάλουν όλους έφεδρους (στρατολογούσαν άτομα από την OMG) και μάλιστα να τους αφαιρέσουν και τα δικαιώματα στο chat του οχυρού. Το τραγελαφικό είναι ότι μετά την μάχη καλούσαν αυτούς που είχαν πάει από την συμμαχία μας και τους συμπεριφέρθηκαν κατ' αυτόν τον τρόπο, να πάνε και στην επίθεση που είχε δηλώσει η OMG λίγη ώρα αργότερα. Προφανώς για να τους βάλουν πάλι ... έφεδρους. Και κάποια από τα παιδιά είχαν ξοδέψει και σβόλους για να πάνε στην άμυνα. Τον χαρακτηρισμό των ατόμων που μεταχειρίστηκαν κατ' αυτό τον τρόπο τους παίκτες της συμμαχίας μας τον αφήνω στην κρίση σας και των υπολοίπων που παρακολουθούν αυτό το θέμα.
Επομένως από την συμμαχία μας θα υπάρχουν δύο κενές ημέρες μαχών, μην έχοντας επιλογή να επιλέξουν ανάμεσα σε Ένωση και OMG. Έτσι θα μπορείτε Ένωση και οι OMG να κάνετε με άνεση τις πολυπόθητες σας φιλικές μάχες για το XP και τα σεντούκια κάνοντας συνολικά 6 μάχες κι εμείς 4.

3) Ας έρθουμε τώρα στις όποιες διπλές μάχες μπαίνουν. Εδώ πάλι έχουμε το παράδοξο, είτε να ακυρώνονται μάχες που βάζετε οι δύο συμμαχίες μεταξύ σας και να έρχεστε πάλι όλοι μαζί εναντίον της ΣΠΑΜΕ ΠΛΑΚΑ, πάλι κάνοντας κατάχρηση της ουδετερότητας, είτε να μην ακυρώνονται οι διπλές μάχες που βάζετε οι δύο συμμαχίες στην ΣΠΑΜΕ ΠΛΑΚΑ. Εδώ θα πρέπει να αναφέρω ότι, όπως διαβεβαίωσε ο Barkoulis σε μεταξύ μας συνομιλία, η μάχη στο Immortal Fort ακυρώθηκε, γιατί είχε δηλώσει η συμμαχίας μας πρώτη επίθεση στην Ένωση και ήρθαν όλοι οι OMG ως ουδέτεροι επίθεση μαζί με την Ένωση, στο ΕΛΑΤΕ ΠΕΛΑΤΕΣ. Κάτι όμως που δεν συνέβηκε σε καμία περίπτωση, όταν είχαν δηλωθεί προηγουμένως επιθέσεις στην δική μας συμμαχία, Θυμίζω χαρακτηριστικά, την περίπτωση των ταυτόχρονων μαχών σε VILLA και Fort Βάγια σημαία, όταν οι δύο συμμαχίες δηλώσατε ταυτόχρονα μάχη σε δυο μεγάλα οχυρά, μπορώ όμως να αναφέρω και άλλες αρκετές παρόμοιες περιπτώσεις. Ούτε θυμάμαι στο παρελθόν να έχετε ακυρώσει οι δύο συμμαχίες κάποια από τις ταυτόχρονες επιθέσεις σας στην ΣΠΑΜΕ ΠΛΑΚΑ. Απεναντίας με πολύ άνεση μας πήρατε και κάποια οχυρά. Τις τελευταίες ημέρες αλλά και στο παρελθόν, μπαίνουν περισσότερες από μια επιθέσεις στην συμμαχία μας και από Ένωση και από OMG. Δεν θυμάμαι να ακυρώθηκε καμία μάχη από τις δύο συμμαχίες με το ίδιο επιχείρημα ότι είχε προηγηθεί επίθεση.
Έχουμε και τις πολλαπλές μάχες της OMG στην συμμαχία μας που βάζουν μέχρι και 8 μάχες σε μας, ... για να τιμωρήσουν την IRON MAIDEN, μια πόλη τέταρτης συμμαχίας.

Συνοψίζοντας, το θέμα περί ουδετερότητας, μπάζει από παντού. Δεν υπάρχει καμία ουδετερότητα, αλλά μάλλον κατάχρηση της ουδετερότητας. Δεν νομίζω ότι μπορούμε να μπούμε στην διαδικασία ως συμμαχία να αποδεχθούμε αυτήν την πρόταση με αυτούς τους όρους.
Κάνατε μια πρόταση κι εσείς, φθάσαμε σχεδόν σε συμφωνία, αλλά μόλις χάσατε η Ένωση ένα οχυρό, κάνατε στροφή 180 μοιρών και αρχίσατε πάλι το γνωστό παιχνίδι κάτω από το τραπέζι.

Έκανε μια αντιπρόταση ο Balthier για συμφωνία μιας μάχης και με ταυτόχρονη ουδετερότητα της τρίτης συμμαχίας. Και σε αυτήν την περίπτωση πάλι οι τρεις συμμαχίες θα μένουν εκτός μαχών στις 2 από τις 6 μάχες.

Διαμαρτύρεστε για τις νυκτερινές μάχες του Lakoras για τις τσάντες γιατρού, γιατί αν σας πάρουμε το οχυρό τι θα γίνει. Μα αν σας πάρουμε αυτά τα δύο οχυρά πως θα βαράει ο Lakoras, τα δύο οχυρά το ένα την μια ημέρα και το άλλο την άλλη. Ή πιστεύεις ότι αν θέλουμε δεν μπορούμε να συγκεντρώσουμε 50 άτομα στις 2 την νύχτα, και να σας πάρουμε το οχυρό με αθέμιτο τρόπο;
Θέλετε να μας τιμωρήσετε γι αυτές τις μάχες, και έχετε αυτοανακηρυχθεί οι σερίφηδες του Κ6. Μας απειλείτε με τον ένα ή άλλον τρόπο. Αντί να φροντίσουμε να βρούμε μια χρυσή τομή.

Και τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, μήπως θα έπρεπε να μπαίνουν πιο πολλές μεταμεσονύκτιες μάχες για τσάντες γιατρού, γιατί λόγω απόστασης δεν προλαβαίνουν όλοι. Ίσως θα μπορούσε να μπαίνει και μια δεύτερη στην βόρεια πλευρά του χάρτη, αλλά και ίσως και μια πιο δυτικά για να έχουν πολλοί περισσότεροι δικαίωμα στις τσάντες γιατρού.

Πιστεύετε πως αν η Ένωση είχε συμμαχία με OMG θα είχατε κανένα οχυρό?
Έχεις την εντύπωση, ότι αν μπούμε πραγματικά σε αυτή την διαδικασία των πολλαπλών μαχών, ότι θα σας μείνει οχυρό; Απλώς θα έχουμε καταφέρει να καταντήσουμε τον Κ6 όπως στον Κ2, όπου μαζέψαμε όλα τα οχυρά του χάρτη και διαλύθηκε η CCP σε δύο νύχτες, όταν μας έβαλε από 2 φορές από 4 ταυτόχρονες μάχες και έχασε από 4 οχυρά και τις δύο φορές. Και είχα βάλει κι εγώ το χεράκι μου τότε και σε μεγάλο βαθμό. Ήταν δε τόση η σύγχυση τους που πήγαν μέχρι και σε επίθεση που βάλαμε εμείς σε οχυρό δικό μας. Και το αποτέλεσμα ήταν να μαζέψουμε όλα τα οχυρά και να κάνουμε μάχες μόνον σε μικρά πλέον οχυρά μεταξύ μας γύρω στα 100 άτομα, καταστρέφοντας στην πραγματικότητα έναν κόσμο.
Αυτό θέλουμε να αποφύγουμε στον Κ6 και προσπαθούμε να βρούμε μια χρυσή τομή, αλλά δεν βλέπω να υπάρχει η ανάλογη ανταπόκριση από τις άλλες δύο συμμαχίες.

εγω αυτο που βλεπω,ειναι οτι ολοι εσεις που λετε 'δεν ειμαστε υπερσυμαχια'
'εμεις σπαμε πλακα' εμεις το ενα εμεις το αλλο..
ε,ολοι εσεις ειστε οι πρωτοι,και οι μονοι που βγαινετε και γκρινιαζετε..προφανως και δεν τους παιρνει η μπαλα ολους εκει στην Σ.Π υπαρχουν και χαβαλετζηδες που τους λατρευω.
Αν δεν κάνω λάθος ήσουν ένας από αυτούς που τότε αντιδρούσε σθεναρά στην ένταξη νέων πόλεων στην ΣΠΑΜΕ ΠΛΑΚΑ, Και αυτός ήταν ο λόγος που έφυγες από την συμμαχία μας και αντιδρούσες στην υπερσυμμαχία, αλλά τώρα όμως σέρνεσαι πίσω από μια υπερσυμμαχία, η οποία δεν έχει την σάρα και την μάρα της ΣΠΑΜΕ ΠΛΑΚΑ, αλλά τους 700-800 (τα νούμερα αλλάζουν με αυξητικό ρυθμό ανά ημέρα), ή δεν ξέρω πόσους κορυφαίους παίκτες, οι οποίοι εντάσσονται καθημερινά στην συγκεκριμένη συμμαχία.
 
Τελευταία επεξεργασία:

DeletedUser

Guest
Αν δεν κάνω λάθος ήσουν ένας από αυτούς που τότε αντιδρούσε σθεναρά στην ένταξη νέων πόλεων στην ΣΠΑΜΕ ΠΛΑΚΑ, Και αυτός ήταν ο λόγος που έφυγες από την συμμαχία μας και αντιδρούσες στην υπερσυμμαχία, αλλά τώρα όμως σέρνεσαι πίσω από μια υπερσυμμαχία, η οποία δεν έχει την σάρα και την μάρα της ΣΠΑΜΕ ΠΛΑΚΑ, αλλά τους 700-800 (τα νούμερα αλλάζουν με αυξητικό ρυθμό ανά ημέρα), ή δεν ξέρω πόσους κορυφαίους παίκτες, οι οποίοι εντάσσονται καθημερινά στην συγκεκριμένη συμμαχία.

αληθεια δεν μπαινω στον κοπο να το διαβασω ολο αυτο το κατεβατο..
συγνωμη κιολας!

θα σου απαντησω για την παραπανω παραθεση.

σερνομαι? πισω απο υπερσυμαχια? εγω?
εχεις καταπληκτικη φαντασια,εισαι υπεροχος θιασωτης δημητρη.

απο που το συμπαιρενεις αυτο? επειδη δεν σε υποστηριζω,αυτοματα σημαινει πως ανηκω σε ομγ η ενωση?
για να συνελθουμε λιγο.εγω δεν ανηκω πουθενα,ειμαι ρεμαλι...
απλα οταν βλεπω ολα αυτα τα καραγκιοζηληκια που γραφετε,δεν μπορω να μεινω απ εξω,(ειμαι και λατρης του καυγαδοτζερτζελε)και θα βγω να πω το σωστο. με ενταση και χωρις να το παιζω σον-σον οπως εσεις.ουτε να βαζω ενα σωρο φρου φρου στα κειμενα μου,με σκοπο να θολωσω τα νερα.
 

DeletedUser5116

Guest
Να με και εγωωωωω

Καλησπερα μετα απο 2 βδομαδες

Τι εγινε ρε παιδια με την OMG? τι παθατε? καψουρα μαζι μας εχετε? τι ειναι αυτα ρε παιδια...σοβαρευτειτε λιγο να πουμε ολοκληροι μαντραχαλοι κανετε σαν παιδακια... ο Λακορας απο την μια Noobs και noobs, ο αλλος oug και oug και καθομαστε ολοι αυτα που λετε... Για να τελειωσει λιγο το θεμα γιατι λογικα θα βλεπετε εφιαλτες και Πασχα εχουμε να σας κανω μια χαρη... λοιπον
Δημητρη CH Λοιπον οταν βαλαμε εμεις μαχη στην ΕΝΩΣΗ η πολη που την εβαλε δεν ειχε δει οτι ειχε βαρεσει η ενωση εσας. Την ακυρωσα εγω επιτοπου. ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ που δεν σε ρωτησα εσενα προσωπικα σε ποια μαχη να παω....Ρε με δουλευετε...σε μια ουδετερη μαχη παμε οπου θελουμε και δεν πεφτει λογαριασμος σε κανεναν σας....
Λακορα φιλε μου ειναι αυτο που λενε με τις μαχες που βαζεις το βραδυ. <οποιος νυχτα περπατει λασπες και σκ@τα πατει>
Balthier που εισαι εσυ εμφανηστηκες? τι εγινε θα τα παρατησεις? εχεις γινει στην ΑΡΙΖΟΝΑ το THE LOST3 ελεος... και για να τα ξεκαθαρισουμε λιγακι γιατι σαν πολυ με φορτωσατε... λοιπον εισαι ΕΣΥ και τα φιλαρακια σου απο την ΣΠΑΜΕ πλακα που ξεκοινησατε να χαλατε τον κοσμο με τις πολλαπλες μαχες, καθως ενθαρεινατε και την IRON MAIDEN που μου το ειχες παραδεχτει εσυ ο ιδιος (το εχω σε μνμ αλλα δεν το βαζω γιατι ειναι κριμα να φαω μπαν παλι, να γραψω κιαλλο μνμ...κριμα ειναι) Οποτε μην κλεγεσε αλλο ,ειπαμε ειμαστε ολοι μας μαντραχαλη εδω περα.
EVEDER που εισαι εσυ? βαζεις ενα θεμα, μπραβο σου και μαγκια σου, αλλα μαθε να απαντας στο θεμα σου. Αν φυσικα δεν εχεις επιχειρηματα μαγκια σου και δεν απαντας.

Τελος... λοιπον και για να μην εχετε καμια απορεια.... ΔΕΝ εχω συμμαχια με ενωση ....απλα συχενομαι την ΣΠΑΜΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ειναι αποψη μου και ωφειλετε να την σεβαστειτε.
θΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΕΙ Η ΘΥΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΘΥΓΑΝΕ ΑΛΛΑ ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΜΙΝ....
ΑΝΤΕ ΒΥΕ


edit by serra
Εγινε επεξεργασια του ποστ και σε παρακαλω να χαμηλωσεις τους τόνους και να μην γραφεις με κεφαλαια
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
Μπαρκουλακο εμενα τι με αναφερεις , εγω ουτε σας σιχαινομαι ουτε σας βριζω , τα νουμπς και τα ουγκς αλλοι τα λεγανε πρωτοι σε κ1 και καποια στιγμη μας κολλησε και σε εμας , ρωτα τα φιλαρακια σου απο κ1 να δεις ποιος τα λεει αυτα ,δε κοροιδευω κανεναν , λεμε επισης και μπεκ :)) το χουμε πει ειμαστε χαζα παιδια χαρα γεματα

ο εβεντερ τα παρατησε απο μεγας ηγετης ,οπως τα παρατησανε κι αλλοι απο εμας που θελανε να παιξουν σωστα και σοβαρα τα οχυρα σιγα μη καθοτανε να ασχοληθει καποιος που εχει μαθει να παιζει σωστα σε αλλους κοσμους με το χαλι του αριζονα και τις 10 μαχες την ημερα . οι υπολοιποι παιζουμε γιατι φτιαξαμε παρεακι καλο και κανουμε χαβαλε , δε μας πολυνοιαζουν τα οχυρα , ευτυχως που διαλεξα να ειμαι μονομαχος στη αριζονα και δε ξενερωσα οσο αλλοι ,για τις βραδυνες δε πα να λετε οτι θελετε , αρκετοι ειμαστε μονομαχοι και θελουμε τσαντες γιατρου .

οσο για τον μπαλθιερ και εμεις εχουμε ζησει ωρες αγωνιας μαζι του , φευγει ? δε φευγει . μπαινει διακοπες ? δε μπαινει διακοπες . το παραταει ? δε το παραταει ,εχουεμ γινει καρδιακοι , ευτυχως που επιασε ανοιξη και βγηκαν οι μαργαριτες να κανουν ποιο ευκολη τη δουλεια του ,κι εμεις κανουμε χαβαλε μαζι του , στην αρχη τα επαιρνε κρανιο τωρα μας συνηθισε .

τωρα γιατι καθησα και απαντησα παλι ? ελα ντε
ισως επειδη ερχετε πασχα και θελω να φαω το αρνι μου χωρις το αγχος του αριζονα χεχεχ ελεος

ποτε μου δε καταλαβα γιατι τσακωθηκαμε ετσι με ομγ , στις αρχες θυμαμαι ειχα τις καλυτερες εντυπωσεις για σενα μπαρκουλη εβλεπα να σας κραζουν στο τσατ μας και εγω σας υποστηριζα , μεχρι που αρχισατε δε θυμαμαι ακριβως γιατι να με δουλευετε με το σακη , τες πα , τα χω ξαναπερασει αυτα κ1 ουτε πρωτογνωρα μου ηταν ουτε ξαφνικα μου ηρθαν , απλα τοτε ηξερα γιατι με βριζουν

καλη συνεχεια , τωρα αρχιζει ενα αλλο σηριαλ που θα σας κρατησει σε αγωνια , φευγει η πολη μου απο σπαμε πλακα ? δε φευγει ? Πιαστε μου μια μαργαριτα
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή