Θα τους αφησετε να καταστρεψουν τον αριζονα?

  • Δημιουργός θέματος Evender
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser

Guest
Συγχωρα με Balthier, δεν ειδα το quote, εχεις δικιο και μακαρι να βγουνε και απο ΙΡΟΝ ή οσοι λες να παρουν θεση.

μακαρι αλλα δεν το βλεπω.....εστειλα μνμ στον ντομινειτορ στο παιχνιδι και λυπαμαι που δεν κρατησα την συνομιλια που ειχα μαζι του για να βλεπατε με τα ματια σας αυτα που λεω.απλα δεν περιμενα οτι θα βρεθω σε τετοια θεση να απολογουμε για ολους κ για ολα ουτε ειμαι τετοιος ανθρωπος που να καταγραφω συνομιλιες και να τις χρησιμοποιω ως αποδειξεις.εγω απο την αρχη ειχα κανει θεμα για τις πολλαπλες μαχες.....και η δεν απαντουσαν οι παικτες η με δουλευαν.στον αλαμεντα σλιμ που εστειλε μνμ εγω του απαντησα και του ειπα οτι ειμαι συμφωνος με αυτο που λεει.θελω να γινονται ωραιες μαχες και δικαιες.ας συμφωνησουμε 1 μαχη την ημερα κατα σειρα συμμαχιας και τουλαχιστον οι 3 μεγαλες συμμαχιες να μην ανακατευονται στις μαχες των αλλων.χτες αυτο που ειδα με αηδιασε οι μισοι παικτες στην επιθεση ηταν απο την συμμαχια omg.τι δουλεια ειχαν να πανε τοσοι πολλοι?ετσι χαλουνται οι ισσοροπιες.....και η κατασταση ξεφευγει απο τον ορο δικαιο.εγω σας δινω μια προταση

1 μαχη μονο την μερα με σειρα συμμαχιων επειτα απο συννενοηση.δλδ 1 μερα η ενωση 1 μερα 1 ομγ 1 η σπαμε πλακα 1 οι αδ κτλ κτλ κτλ

2 οσο αναφορα τις 3 μεγαλες συμμαχιες να υπαρχει διαχωρισμος.δλδ οταν κανουμε επιθεση σε ενωση να μην ερχονται 50 απο την omg και οταν κανουν οι omg σε εμας να μην ερχονται 50 απο την ενωση και γενικα οποιοιδηποτε τετοιοι συνδιασμοι να μην υπαρχουν.

η καθε απο αυτες τις 3 συμμαχιες αριθμει 600 ατομα.....μπορουν να γινονται ωραιες μαχες ετσι κ να υπαρχει ωραιος ανταγωνισμος.εσεις που με προσβαλατε κ με κατηγορειτε κ δεν λεω εσενα νο μερσυ, συμφωνειτε με αυτη την προταση που κανω?
 

DeletedUser4456

Guest
Λοιπον, καλημερα,
Καταρχην οι 8 μαχες που δηλωθηκαν ηταν μια συνηθισμενη κατασταση αγανακτησης και τετοια φαινομενα οντως δεν ειναι πρεποντα, αλλα εγω τα δικαιολογω πληρως αφου εχουν την ταση να περασουν καποια νοηματα και μονο.
Εχοντας μιλησει με αρκετους ηγετες απο τις μεγαλες συμμαχιες του κ6, καταληγω (αντι να παω κι εγω και να χτυπαω 100 οχυρα ή να φωναζω και να γκρινιαζω με αλληλοκατηγοριες χωρις να εχει οριστει κατι πρωτα δημιουργοντας ενα μπαχαλο), ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ εδω κατι σαν αρχικο προτυπο προς συζητηση:

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΜΑΧΗ (οχι διπλη γτ εχουμε ατομα):
Ειναι η "μουφα" μαχη εκεινη που ως σκοπο εχει μονο την παραπλανηση και οπου δεν μπορει να κερδιθει xp λογο ελλειψης επαρκους συμμετοχης. Τετοιες μαχες θα απαγορευτουν δια ροπαλου απο ολες τις συμμαχιες και οι αδικαιολογητα υπαιτιοι θα τρωνε επιθεσεις απο ολες τις συμμαχιες μαζι αν ΔΕΝ ακυρωσουν την μαχη κατοπιν συζητησης.

Απο αυτο απορρεει οτι μια συμμαχια μπορει να δεχτει τοσες μαχες οσες περιπου η μεση δυναμικοτητα (1/5 στατιστικα) της απο ατομα, με ελαχιστο οριο το ενα οχυρο, ασχετως μεγεθους. Αυτη ΠΡΟΤΕΙΝΩ να οριζεται ως το 1/5 του πληθυσμου της. Αν η δυναμικοτητα ξεπερναει το ποσο πληρωσης ενος οχυρου κατα λιγο, θα μπορει να μπει και ενα μικρο οχυρο σε αμυνα ή επιθεση.
Με αυτο τον τροπο θα εχει ενδιαφερον επισης να ανεβασουν την συμμετοχη στα ατομα τους οι συμμαχιες αλλα και θα δωσει εναν λογικο χωρο να συμμετεχουν οχυρομαχοι που επιθυμουν ακομα και σε μικροτερα lvl. Επισης επειδη ισχυει η αρχη της αναλογικης, δεν θα παιζει ρολο ποια συμμαχια εχει συμμαχια με ποια, αφου η καθε μια συμμαχια θα κρινεται ξεχωριστα με βαση τον πληθυσμο της. Απο εκει και περα η ΚΑΘΕ συμμαχια ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ να πηγαινει σε οποια μαχη θελει με οποιον θελει για XP! και διασκεδαση, χωρις λογοκρισιες "α, εσυ βοηθας αυτον, αδικο..." κλπ. οπως θα ειναι στην διαθεση του στρατολογου ποιους θα δεχεται.

Π.χ. συμμαχια με 500 ατομα εχει δυναμικοτητα 500/5 = 100 συνεπως ειναι δεκτο να εχει μαχη: ΑΜΥΝΑ σε 1 μεγαλο, Αμυνα σε 1 μεσαιο και ενα μικρο αμυνα σε 3 μικρα κ.ο.κ ή αν εχει προλαβει να επιτεθει πρωτη, 1 επιθεση σε μεγαλο 1 επιθεση σε μεσαιο ή ως 2 σε μικρο. Επισης συνδυασμοι αμυνας και επιθεσης τετοιοι ωστε να μην υπερβαινουν το 100 στο ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ κατα πολυ.
Απο τη στιγμη που συμπληρωθει ο αριθμος αυτος σε ατομα (δυναμικοτητα), δεν ειναι πρεπον να της κανει επιθεση καμια αλλη συμμαχια. Εχει ωστοσο το δικαιωμα να κανει και αυτη επιθεση σε 1 και μονο 1 αλλο οχυρο αν επιθυμει, (με βαση την χρονικη προτεραιοτητα που δηλωθηκαν οι μαχες), με την προυποθεση οτι θα ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ στην επιθεση με δικο της ρισκο και οτι αυτο δεν θα παρενοχλει τις αλλες συμμαχιες αν τυχον εχουν συμπληρωσει την δυναμικοτητα τους σε μαχες με τον πιο πανω τροπο.

Θα σας παρακαλουσα να συζητησουμε σοβαρα αυτην την προταση μου σαν πιθανη λυση και να αφησουμε spam και κατηγοριες στην ακρη, σαν οριμα ατομα.

Ευχαριστω ολους και ελπιζω να ερθει συντομα η στιγμη που ολοι σας θα χαιρεστε να βλεπετε ο ενας τον αλλον σαν συμπολεμιστη ειτε μαζι ειτε απεναντι σε μαχη οχυρου. :))

ΥΓ Επισης εχω καλεσει ολους σας για ανοιχτες ζωντανες συνομιλιες στο skype με εκρποσωπιση 2 ατομων ανα συμμαχια! και απλα αναμενω απαντηση.

Εγω εχω προτεινει αυτο, και ειχε γινει αρκετα αποδεκτο. Νομιζω καλυπτει το δικο σου, αλλα δεν θα μπορεσω να συμφωνησω σαν Ενωση να μhν πανε ατομα απο οποια συμμαχια ΟΠΟΥ θελουν για το XP. Γιατι 1ον εγινε δημοψηφισμα σε εμας και απαντηθηκε ΟΧΙ σε προταση που τους εκανα μεσω του Λακορας (δημοκρατικα ο καθενας στις ουδετερες παει οπου θελει) και 2ον γνωριζουμε πως υπαρχει ανοιχτη εχθροτητα αναμεσα σε omg και ΣΠΑΜΕ και υπαρχει πιθανοτητα να κανετε τελικα μονοι σας μαχες (π.χ. σε μεγαλα οχυρα) και να μην μπορουμε να παιξουμε κι εμεις.

Απο εκει και περα ας απαντησουν και οι αλλοι εκτος Ενωσης (αν και οι OMG εχουν τους αρχηγους τους με ban) και βλεπουμε.
ΥΓ Εμεις δεν εχουμε καν 500 ατομα σε αντιθεση με τις αλλες 2 συμμαχιες που ξεπερνανε τα 500.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
Εγω εχω προτεινει αυτο, και ειχε γινει αρκετα αποδεκτο. Νομιζω καλυπτει το δικο σου, αλλα δεν θα μπορεσω να συμφωνησω σαν Ενωση να μhν πανε ατομα απο οποια συμμαχια ΟΠΟΥ θελουν για το XP. Γιατι 1ον εγινε δημοψηφισμα σε εμας και απαντηθηκε ΟΧΙ (δημοκρατικα ο καθενας στις ουδετερες παει οπου θελει) και 2ον γνωριζουμε πως υπαρχει ανοιχτη εχθροτητα αναμεσα σε omg και ΣΠΑΜΕ και υπαρχει πιθανοτητα να κανετε τελικα μονοι σας μαχες (π.χ. σε μεγαλα οχυρα) και να μην μπορουμε να παιξουμε κι εμεις.

δεν ειπα να μην παιξετε και καταλαβαινω αυτο που λες.ειπα να μην κρινετε το αποτελεσμα της μαχης οπως χτες.χτες που κερδησατε το οχυρο οι omg το εκριναν αυτο γιατι ηταν παρα πολλοι.αλλο να ερθουν 5-10 ατομα για το ξπ, αλλο να καθοριζεται το αποτελεσμα της μαχης.θα διαβασω τωρα την προταση σου κ θα σου πω
 

DeletedUser

Guest
Εγω εχω προτεινει αυτο, και ειχε γινει αρκετα αποδεκτο. Νομιζω καλυπτει το δικο σου, αλλα δεν θα μπορεσω να συμφωνησω σαν Ενωση να μhν πανε ατομα απο οποια συμμαχια ΟΠΟΥ θελουν για το XP. Γιατι 1ον εγινε δημοψηφισμα σε εμας και απαντηθηκε ΟΧΙ σε προταση που τους εκανα μεσω του Λακορας (δημοκρατικα ο καθενας στις ουδετερες παει οπου θελει) και 2ον γνωριζουμε πως υπαρχει ανοιχτη εχθροτητα αναμεσα σε omg και ΣΠΑΜΕ και υπαρχει πιθανοτητα να κανετε τελικα μονοι σας μαχες (π.χ. σε μεγαλα οχυρα) και να μην μπορουμε να παιξουμε κι εμεις.

λοιπον τα διαβασα και συμφωνω.ας φτιαξουμε ενα φορουμ στο παιχνιδι.καλεσε ολους τους δημαρχους σε συμμαχιες και να κανονιζουμε ποια συμμαχια θα κανει μαχη σε ποια συγκεκριμενη μερα.βασικα για αρχη ας κανουμε ενα ψηφισμα απο τους αντιπροσωπους των συμμαχιων αν συμφωνουν σε αυτο.χωρις πλακα εχω φτιαξει κ καλο χαρακτηρα εκει και καλη πολη και δεν θελω να καταστραφει ο κοσμος.αν εχεις ορεξη κ διαθεση μπορεις να το κανεις?
 

DeletedUser4456

Guest
Θα ηθελα να ηξερα ομως:
1) Εσυ ποιον εκπροσωπεις? και συνεπως
2) Το φορουμ που θα γινει σε ποιους να σταλει? (Πες ονομαστικα)

ΥΓ Χαιρομαι που επιτελους καποιος ξερει να συζηταει και οχι να κατηγορει.
 

DeletedUser

Guest
Θα ηθελα να ηξερα ομως:
1) Εσυ ποιον εκπροσωπεις? και συνεπως
2) Το φορουμ που θα γινει σε ποιους να σταλει? (Πες ονομαστικα)

ΥΓ Χαιρομαι που επιτελους καποιος ξερει να συζηταει και οχι να κατηγορει.

κοιτα εγω ειμαι και καλα ο αναπληρωτης αρχηγος της συμμαχιας ΣΠΑΜΕ ΠΛΑΚΑ αν και με ολα αυτα που εχω δει σου ειπα πως ειμουν κ εκτος πολης κ σε διακοπες αρκετο διαστημα.απο οσα εχω δει κ εχω καταλαβει στην συμμαχια μου ΣΠΑΜΕ ΠΛΑΚΑ μπορω να πω οτι θα συμφωνησουν κ αντιπροσωπευω αυτους.η κατασταση εχει ξεφυγει κ θελει δραστικα μετρα, πρεπει οι παικτες να εχουν ενα κινητρο να παραμεινουν στον αριζονα.εγω το θελω αυτο κ προσωπικα γιατι εχω κανει κατι πολυ καλο εκει.ισως ακουστει εγωιστικο και δεν ξερω πως αλλιως αυτο που θα πω, αλλα αν χρειαστει εγω θα πιεζα ατομα κ καταστασεις για να γινει αυτο που λεμε εσυ κ εγω γιατι ειναι το ΣΩΣΤΟ.αν αρχησει αυτο το πραγμα και καθιερωθει οπως στον κοσμο 1 ολα θα παρουν την ροη τους μετα.το παιχνιδι δεν ειναι μονο οι ποντοι και τα οχυρα.ειναι η διασκεδαση κ ο ωραιος ανταγωνισμος.η Αιωνια πολη που εχει ολα τα οχυρα στον κοσμο 2 τι τα κανει?τα τρωει?η νομιζουν οτι ετσι θα αναγνωριστουν ως πρωτοι κ καλυτεροι απο τους αλλους?ελεος δλδ αυτα τα ψυχολογικα και κομπλεξ για αναγνωρηση δεν τα καταλαβαινω.μου θυμιζουν ναπολαιοντειο συνδρομο....

για τις πολεις και συμμαχιες να παρουμε 1-1 τις συμμαχιες ονομαστικα και να στειλουμε προσκληση για ψηφισμα αλλα ΟΧΙ ανωνυμη.αν υπαρξει πλειοψηφια θα εφαρμοσουμε αυτα που ειπες παραπανω και θα γινετε 1 ΜΟΝΟ ΜΑΧΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.επισης αυτο που ειδα σε καποιες μαχες δεν θελω να το ξαναδω.δλδ ολες οι συμμαχιες εναντιον της δικης μου.το εχω δει ηδη 2 φορες και θα νοιωσω πολυ ασχημα αν ξανασυμβει.ας σεβαστουν κ ας κρατησουν ουδετεροτητα οι omg αν θελουν το καλο του σερβερ κ οχι της παρτης τους.μπορουμε αν θες να σου δωσω το σκαιπ μου μεσα απο το παιχνιδι και να κανονησουμε σε ποιους θα στειλουμε τις προσκλησεις για το φορουμ που συζηταμε
 

DeletedUser4456

Guest
Επειδη ηδη εχω λαλησει να συνομιλω με 4 συνυπαρχηγους σου, επετρεψε μου να δω πρωτα εδω την συγκαταθεση των υπολοιπων αρχγων σου πριν αρχισουμε να συνομιλουμε και εμεις οπως εκανα ηδη με Evender, Lakoras, και εντος παιχνιδιου με dimitris γιατι για μενα καταντησε αρκετα χρονοβορο και απλα εκπροσωπω καποια παιδια απο την ομαδα που λεγεται ΕΝΩΣΗ.

Αν εχεις το Οκ και απο τους υπολοιπους στην συμμαχια σου και δεχονται αυτα που λεμε προχωραμε, αφου μιλησουμε και με omg και IRON κλπ. Αν κανουμε κατι που παλι θα αφορα εμας τους 2 (οπως καποιος ακυρωσε τον Λακορας στην συμμαχια σου ενω συνομιλουσαμε) νομιζω δεν αξιζει τον κοπο και πιστεψε με εχω χαλασει εδω τελευταια απελπιστικα απειρες ωρες να εξηγω τα αυτονοητα ενω ολοι οι αλλοι εκτοξευαν κατηγοριες, ο ενας στον αλλο αλλα και σε εμενα. Θα ειμαι εκτος για μερικες ωρες οποτε τα λεμε.
 

cord

Ex-The West Team
Διαβαζω τοσο καιρο αυτο το θεμα και προσπαθω να καταλαβω τι γινεται .Τελικα αυτο που καταλαβα ειναι οτι οι διαχειριστες που παιζουν στο παιχνιδι μεροληπτουν προς μια συμαχια και το ονομα αυτης φαινεται ειναι οχι της ενωσης οχι της omg αλλα της αλλης.Οταν μετα απο καθε μπαν εμφανιζεται να μιλαει ατομο αυτης της συμμαχιας.Δηλαδη αυτοι ουτε σπαμ κανουν ουτε μιλανε ετσι ωστε να φανε μπαν αλλα μια μικρη προειδοποιησει.Και τα γνωριζω γιατι ολα συζητιουνται και μαθαινονται.

Για πες μας που ακριβως μεροληπτει καποιος απο την ομαδα διαχειρισης?
Με στοιχεια!
Διαβαζω απο το πρωι ενα θεμα που κανεις δεν μπορει να μιλησει σωστα και μεσα στα πλαισια των κανονισμων πλην καποιων. Για σοβαρευτειτε ολοι.
 

DeletedUser

Guest
αντί να κάθεστε και να ασχολείστε με τέτοια πράγματα που ως αποτέλεσμα έχει να χαλάει το παιχνίδι και τίποτε άλλο εγώ έχω μια ιδέα που εάν σας αρέσει μπορείτε όλοι όσοι μιλάτε και γράφετε η διαβάζετε όλα τα παραπάνω να συνεργαστείτε και να οργανώσετε το πρώτο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΧΥΡΩΝ.

θα αποτελείται από ομάδες 30 οχυρομαχον (λέω ένα τυχαίο αριθμό)
όσο περισσότερες ομάδες τόσο καλύτερο πρωτάθλημα θα γίνει

μπορείτε να βάλετε και κάποιους περιορισμούς για τις ομάδες δηλαδή να μην δημιουργηθούν ομάδες με τα μεγαλύτερα level η όλα τα χρυσά όπλα...
και να έχει κάθε ομάδα και 10 παίχτες χαμηλού level έτσι να πάρουν μέρος όλα τα παιδιά.

όλες οι ομάδες θα παίξουν με όλες από δυο φορες ένα εντός ένα εκτος δηλαδή μια άμυνα μια επίθεση.
θα γίνει κανονικά κλήρωση και θα βγει το πρόγραμμα αγώνων οπό θα έχει δυο αγωνιστικές την εβδομάδα

εάν μαζευτούν 20 ομάδες θα έχουμε 10 άγωνες κάθε αγωνισικη είπα δυο αγωνιστικές την εβδομάδα μια τρίτη και μια πέμτη και τις άλλες μέρες κανετε και μάχες συμμαχιών για να εχετε να τρωγεστε :p


εάν αυτό αρέσει και στους διαχειριστές θα μπορεί να βάλει και έπαθλα στους τρεις πρώτους ώστε να γίνει και ποιο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα:wk

φυσικά και στους άγωνες θα περνούν μέρος μονο οι παίχτες τον ομάδων και κανεις άλλος.

παιδιά αυτά είχα να πω και εάν σας αρέσει η ιδέα προχωριστετο να γουστάρουμε...
έτσι και αποφασίσετε ευχαρστως να βοηθήσω σε ότι χρειαστεί

αυτααααααααααα:w

την ιδέα την έριξα εάν θέλετε πραγματοποιστε την και τελειοποιήστε την
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

dimitrisCh

Μέλος
Μου αναφέρεις μάχες για τις οποίες τους όρους εσύ ο ίδιος πρότεινες εδώ και συμφώνησες επίσης εδώ
Και η μία εκ των οποίων ήταν για τσάντες οχυρού στην οποία έλαβαν μέρος στην επίθεση 3 εκ των οποίων ο ένας ήταν απο άσχετη συμμαχία.
Ηταν μουφα η μαχη εχθες? Δεν ειχε μεσα φουλ συμμετοχη? Αρα τι μουφα μας λες ρε Δημητρη?

Εγώ σε αυτή την μάχη αναφέρθηκα:
The Immortal Fort 1 Απρ, 11 10:28 μμ Immortal City 36 [Ηττημένοι επιτιθέμενοι] 4 OmG- GRAND CANYON
Μια μάχη που έβαλε η OMG στην συμμαχία σου και εντελώς συμπτωματικά, δεν πήγε κανένας από την OMG σε αυτήν την μάχη. αλλά προτίμησαν να έρθουν στην δική σας επίθεση στο δικό μας οχυρό, (προφανώς και ώς συνήθως στο αεναές παρελθόν, για το XP όπως κάνουν πάντα σε ουδέτερες μάχες) και με αποτέλεσμα το 25% στην επίθεση να είναι από την συμμαχία της OMG, αφήνοντας εκτός μάχης περί τα 25 άτομα από την συμμαχία σου που άδικα ήρθαν στο οχυρό.
Περί αυτού έχεις κάτι να σχολιάσεις; Όχι αυτά τα γενικόλογα περί ελευθερίας, να πηγαίνουν όποιοι θέλουν σε όποιες μάχες θέλουν, αλλά κάτι επί της ουσίας. Ήταν ή δεν ήταν μούφα και παραπλανητική αυτή η μάχη; Και επειδή μάλλον θα πρέπει να βρεθείς επί επί ξυρού ακμής και να πάρεις θέση, για να μην δυσαρεστήσεις τους συμμάχους σας της OMG, τους οποίους σε προηγούμενες δημοσιεύσεις με πολλή άνεση δικαιολόγησες όταν έβαλε 8 μάχες στην συμμαχία μας, ενώ δεν είχανε δηλώσει καμμία, δεν επιμένω στο να πάρεις θέση γι αυτή την μάχη. Όσοι γνωρίζουν τον Κ6 έχουν καταλάβει.
Αυτήν την μάχη σου ζήτησα να σχολιάσεις, κι εσύ προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις σε ένα δημόσιο φόρουμ στα άτομα που δεν γνωρίζουν τα γεγονότα.

Τώρα για να επανέλθουμε πάλι στο θέμα ο Κ6 έχει γίνει μπάχαλο με τις πολλαπλές μάχες, κυρίως από πλευράς OMG, εγώ δεν ντρέπομαι να πω ότι από την Ένωση δεν υπήρξαν διπλές μάχες, υπήρχε όμως και συνεχίζει να υπάρχει, αυτό το παιχνίδι κάτω από το τραπέζι με την OMG εναντίον της συμμαχίας μας.
Δεν ξέρω αν θα βρούμε μια λύση, ελπίζω να βρούμε. Εμείς από την πλευρά μας είχαμε και εξακολουθούμε να έχουμε όλες τις καλές προθέσεις, αν και όπως έχουν τα μέχρι στιγμής γεγονότα, υπήρξαμε χαμένοι ως συμμαχία. Κερδίσαμε όμως πιστεύω την εκτίμηση ενός μεγάλου μέρους του Κ6. Σκεφθείτε λίγο, γιατι όλες οι υπόλοιπες συμμαχίες του Κ6, είναι εναντίον της δικής σου συμμαχίας και της OMG. Μήπως επειδή στην πραγματικότητα δεν είστε και τόσο ουδέτεροι όσο δηλώνετε;
 
Τελευταία επεξεργασία:

DeletedUser

Guest
Για πες μας που ακριβως μεροληπτει καποιος απο την ομαδα διαχειρισης?
Με στοιχεια!
Διαβαζω απο το πρωι ενα θεμα που κανεις δεν μπορει να μιλησει σωστα και μεσα στα πλαισια των κανονισμων πλην καποιων. Για σοβαρευτειτε ολοι.

κορντ δεν το καταλαβες.απλα βριζονται, κανουν διαφορα κολπα κτλ κτλ και αν φανε μπαν τους φταιει η ομαδα διαχειρησης επειδη κανει σωστα την δουλεια της.απο μπηχτες,υποννοουμενα κ συνωμοσιες μπουχτησαμε.ειναι ενα παιχνιδι και εσεις το εχετε κανει λες κ ειναι η μαφια του αλ καπονε.χαλαρωστε λιγακι πλζ ολοι και σοβαρευτειτε.εγω στην πολη εχω απο 40 χρονους εως 12 χρονους και πραγματικα εχω δει μεγαλυτερα κομπλεξ στους μεγαλους απο οτι στα παιδακια, θελω να πω οτι ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.και θελω να πω οτι ονομαζετε πολλοι οχυρα στο στυλ "ελατε να τον παρετε" και "αχχ ποναει κ σε τσουζει" ελεος ρε πραγματικα.το ξερετε οτι παιζουν κ 12 χρονων παιδια?ειστε σοβαροι ενηλικες τωρα εσεις?εγω εχω αρχησει να βλεπω το γουεστ σαν ενα μεσο για να βγαζουν τα κομπλεξ τους 10-20 ανωριμοι ενηλικοι με ψυχολογικα και ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.αυτα ειχα να πω και κακως το ειδα και απο την αρχη αυτο το θεμα και απαντησα γιατι πιο πολυ εγω χαλαστηκα.καλα τον ειχα τον παικτη σε διακοπες.αν δεν ακουσετε εμενα που μαλλον με θεωρειτε βλακα κ συνωμοτη ολων των πολλαπλων επιθεσεων του αριζονα, τουλαχιστον ακουστε τον νο μερσυ να μπορεσουμε να παιξουμε και να το ευχαριστηθουμε ολοι.επισης σαςβαραωολους μαρεσε πολυ η ιδεα σου μακαρι να εφαρμοστει.καλη συνεχεια σε ολους
 

cord

Ex-The West Team
Δεν ξερω Balthier, εγω περιμενω (ακομη) απαντηση σε αυτο που ρωτησα!
 

DeletedUser5582

Guest
cord θα ηθελα να σας πω οτι δεν μπορω να εκφραστω διοτι φοβαμαι οτι θα φαω μπαν οποτε δεν θα ηθελα να το συνεχισω και απλα θα διαβαζω τι λενε οι συμπολεμιστες.Μπορειτε να πειτε οτι δεν εχω και στοιχεια.
 

DeletedUser

Guest
cord θα ηθελα να σας πω οτι δεν μπορω να εκφραστω διοτι φοβαμαι οτι θα φαω μπαν οποτε δεν θα ηθελα να το συνεχισω και απλα θα διαβαζω τι λενε οι συμπολεμιστες.Μπορειτε να πειτε οτι δεν εχω και στοιχεια.

εγω η αληθεια ειναι οτι εχω βαρεθει να ακουω σαχλαμαρες συμπολεμιστες,συμφοιτητες και συναγωνιστες φιλοι μου.οποτε θα αποχωρησω σιγα σιγα :p.οτι ηταν να πω το ειπα μονο γιατι συνεχιζετε να σχολιαζετε (κακως) το ονομα μου.ευχομαι ο νο μερσυ να βγαλει μια ακρη, αν και αμφιβαλλω.καλη συνεχεια σε ολους και ευχομαι οπως εχω ζητησει επανελλειμενα να μην ξανα αναφερθει το ονομα μου καπου.
 

DeletedUser4456

Guest
Λυπαμαι που βρεθηκε αλλος ενας με καλη διαθεση για συζητηση και τον συγχησαμε. Μακαρι να εδειχναν ολοι λιγη οριμοτητα στο θεμα να βρισκοταν μια λυση αφηνοντας τις κατηγοριες και τους "ορους πολεμου" εκατεροθεν στην ακρη. Ειναι δυσκολο να επιτευχθει κατι, ωστοσο ειναι καλη η ιδεα του Balthier για την δημιουργια ενος κοινου φορουμ στις συμμαχιες οπου θα μπορουμε ακομα να κανονιζουμε ποιες μαχες θα λαμβανουν μερος σε τι ωρες κλπ και να το συμφωνουμε ολοι μαζι.

Δηλ. φανταστειτε τον σερβερ σαν μια ομαδα ρε παιδια, (εξαλλου τι εχουμε να χωρισουμε σε ενα παιχνιδι) οπου καθε Κυρικη μαζευεται στο γηπεδο και παιζουν χωρισμενοι σε ομαδες δικαια και μετα τα πινουν στο ταβερνακι και σχολιαζουν το παιχνιδι και την αποδοση. Τι πιο ωραιο απο αυτο αντι να βγαζουμε εδω τα σπασμενα μας. Καλο θα ειναι εκπροσωποι απο καθε συμμαχια να συμφωνησουν εδω σε αυτο και να το προσπαθησουμε. Αλλιως ειμαστε αξιοι της τυχης μας στον σερβερ και μη απαταστε οτι επειδη εχω ολη την καλη διαθεση, η υπομονη μου δεν εχει και αυτη τα ορια της!.. Δηλ αν συναντησω περαιτερω στενοκεφαλια θα ακολουθησω κι εγω ομορφα και ηρεμα τον δρομο του Balthier γτ στο κατω κατω της γραφης δεν εχω και υποχρεωση να χανω τοσες εργασιμες ωρες να παιζω τον σεριφη του Κ6.

Και μερικοι οπως εκπροσωποι απο IRON καλο θα ειναι να βγουνε και αυτοι να μιλησουνε να ακουσουμε τι εχουν να πουνε γτ εκεινοι ητανε ενας απο τους πρωτεργατες αρκετων πολλαπλων μαχων στον σερβερ αν δεν απατωμαι και παλι ειχαμε τα σκηνικα δολοπλοκων σεναριων οτι οι Χ τους βαζουνε οι Υ τους βαζουνε. Αυτα πρπ να κοπουνε και οποιος τα κανει και ολος ο κ6 πανω τους.

Στο μεταξυ η ΕΝΩΣΗ παλι εχει πολλαπλη μαχη αποψε, ετσι γινονται θαυμασιες συνομιλιες. Και δεν καταλαβαινω τον λογο, αφου εμεις ολοι λετε πως δεν προκαλουμε.
Δειτε το.
Όνομα οχυρού: Η Ακαδημία
Πόντοι: 8300
Μάχη οχυρού: Σήμερα η ώρα 9:03 μμ
Απόσταση: 01:16:07
ΜΙΚΡΟ ΑΤΚ 50 ΑΤΟΜΑ

Όνομα οχυρού: Ρουπελ
Πόντοι: 6700
Μάχη οχυρού: Σήμερα η ώρα 10:49 μμ
Απόσταση: 01:29:52
ΑΜΥΝΑ ΜΕΣΑΙΟ 84 ΑΤΟΜΑ ΠΕΣ ΩΣ ΕΔΩ ΟΚ που κακως βαλατε επιθεση σε μεσαιο, μικρο θα ηταν οκ.

Όνομα οχυρού: the fort PAPAS
Πόντοι: 12300
Μάχη οχυρού: Αύριο η ώρα 1:54 πμ
Απόσταση: 02:00:07
ΑΜΥΝΑ ΜΙΚΡΟ 42 ΚΑΗΚΑΤΕ

Γτ η δυναμικοτητα μας ειναι 468 / 5 = 93,6 δηλ 94 << (50+84+42=176!)

Μετα οταν ερχονται ομως για βοηθεια αλλες συμμαχιες βασει των συμφωνημενων, σαν ΣΠΑΜΕ ΠΛΑΚΑ φωναζετε!

Αντε να δω παλι τι θα μας πειτε... και αν ακυρωσετε τπτ.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
τερμα η συζητηση , θα τα πουμε στο παιχνιδι ολα :p δε συμφωνουμε σε οτι και να πειτε , τελειωσε , μη μας ξαναμιλησετε για κανενα λογο
 

DeletedUser4456

Guest
ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΤΕΛΟΣ. ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΣΕΡΒΕΡ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
για τη πολη μου μιλαω παντα , να εξηγουμαστε , βαρεθηκα μια κουβεντα χωρις νοημα που δε βγαζει πουθενα , για οτι επισημο να τα πειτε με τους αρχηγους της συμμαχιας
 

DeletedUser4456

Guest
Συμφωνοι, κατ εμε οσο ανηκει και μια πολη που αντιδρα ετσι σε μεγαλη συμμαχια, ή εστω εχει την φανερη υποστιρηξη της, το ιδιο κανει, δεν μπορουμε να μιλησουμε. Τι νοημα εχει να συμφωνησουμε ωραια και καλα και να ακουμε σαν δικαιολογια οτι ο Λακορας και η πολη του δεν πιανεται τι κανει. Και ενα ατομο να κανει του κεφαλιου του για χαβαλε δεν μπορει προφανως να υπαρξει καμια συμφωνια, ελπιζω να το δεχεσαι αυτο υπευθυνα. :)
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή