Συμφωνίες κάτω απο το τραπέζι..η Τρόικα στον Αριζόνα!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser

Guest
Τωρα που καποια ταραχοποια στοιχεια δε μπορουν να γραψουν και να με ειρωνευτουν θα αναφερω και εγω τη ταπεινη μου γνωμη.
Θα πειτε απο που κι ως που να εχει αποψη και γνωμη ο λακορας , αυτος το μονο που ξερει ειναι να βαζει μαχες για τσαντες ,ας ξεκαθαρισω οτι ουτε με νοιαζουν τα οχυρα ουτε με ενοιαξαν ποτε στον αριζονα και γενικα σε κανενα κοσμο, αν θελω να παρω μερος σε καλη μαχη παω κ1 και τελειωνει η ιστορια , κατα τυχη βρεθηκα σε συμμαχια και εκατσα τοσο πολυ μονο και μονο επειδη βρηκα απεναντι μου μια απιστευτη εχθροτητα απο τους omg-gnr προς εμενα χωρις να υπαρχει λογος , θα πειτε ενταξει ρε λακορα αυτοι βριζουν ολο το σερβερ ηταν αναγκη να ασχοληθεις ? Βλακεια μου , αξια τους εδωσα και τωρα κανουν οτι καποιοι ειναι.

Συμφωνω με αυτα που αποφασισανε οι συμμαχιες , θα ηταν βλακεια μου να μη συμφωνησω , καποιοι γουσταρουν μαχες οχυρων και οντως προσπαθουν για το καλυτερο , να προσεξετε ομως πως θα το κανετε πραξη γιατι στο τελος θα πηγαινετε σε οχυρα μονο οι γνωστοι και θα καμαρωνετε σα τους γαλλους στις βερσαλιες τον 17ο αιωνα ,μονοι σας για τα χρυσα σας για το ποιος εχει χαλασει τους περισσοτερους σβωλους , δικαιωμα στα οχυρα εχουν ολοι αν θελετε να μεινει ζωντανος , οσο γινετε παντα αυτος ο κοσμος

δε συμφωνω στο να πηγαινουν ολες οι συμμαχιες εναντιον καποιας μικρης αν βαρεσει οχυρο μη προγραμματισμενο , ελεος , εχετε κοσμο να το καλυψετε χωρις να χαλασει η αλλη μαχη , αφηστε και κανα μικρο παιχτη να εχει κανα οχυρο μοναχοφαηδες

Δε συμφωνω που αποφασισατε για ολους , καποιοι , ο μπαρκουλης ο νομερσυ και το τιγρακι δε μου λενε τιποτα , ποιοι ειναι αυτοι ? ποια η εμπειρια τους απο αλλους κοσμους ? γιατι να αποφασισουν αυτοι για ολους ? ο σιασταμ και ο εβεντερ ειναι οντως παλιοι εμπειροι παιχτες και μετραει η γνωμη τους εχουν δει πολλα και ξερουν πως να αντιμετωπισουν κατι εστω και εμπειρικα , αυτο να το δεχτω αλλα οι υπολοιποι απο που κι ως που ?

Επισης εχετε κατσει οι αρχηγοι να υπολογισετε τη δυναμικοτητα της καθε συμμαχιας ?
Πιστευετε οτι ειναι σωστο να πατε ολοι εναντιον της σπαμε πλακα ?
εισαστε σιγουροι οτι θα γινονται καλες μαχες ?
Γιατι εγω βλεπω απο τη μια μερια την υπερομαδα που εχουν φτιαξει η ενωση ομγ με τους απιστευτους οχυρομαχους (πουμπλιος , σαςβαραωολους κτλ κτλ)
και απο την αλλη βλεπω τη σπαμε πλακα που με το ζορι να γεμισει μεσαιο οχυρο , ειδικα μετα και τις τελευταιες αποχωρησεις εχει χασει μεγαλο δυναμικο της , μονο και μονο εμεις και η σπεντζας ειχαμε 15 καλα και εμπειρα ατομα που θα λειψουν , οπως και το φαρμακι που επισης αποχωρησε οπως και η βαγια , και που στη συμφωνια οπου κανατε μας απαγορευετε να ερθουμε σε μαχη και θα μπουμε προδοτες .

Συγνωμη που θα το κανω πραξη αλλα θα βαραω οποτε θελω και οσα οχυρα θελω μεχρι να βρεθει καποιος να με ψησει οτι δε κανω σωστα , στον κ1 σταματησα να κανω βλακειες γιατι τα παιδια που παιζουν εκει το αξιζουνε να εχουν σωστες μαχες , ειναι αρχηγοι με τα ολα τους εχουν παιχταραδες απο πισω τους και τους σεβομαι , ετσι κι αλλιως το μονο που θελαμε κ1 περυσι να κανουμε ηταν να αποδειξουμε οτι μπορει μια πολη μονη της ν αφτασει στη κορυφη ακομα και με ελεεινο τροπο (καλη ωρα οπως εδω , δειτε ποια πολη ειναι πρωτη και πειτε μου αν το αξιζει ) ,στην ουσια εκμεταλευτηκαμε μια κατασταση και πραξαμε γρηγορα και σωστα πριν αντιδρασουν οι συμμαχιες , το ολο θεμα κρατησε 40 μερες περιπου και μετα μας βαλαν στην θεση μας.

Και κατι τελευταιο , οταν βλεπω αρχηγο υπερσυμμαχιας να μου λεει οτι σε μια βδομαδα θα με κανει να σταματησω το παιχνιδι σε ολους τους κοσμους , πως να τον παρω στα σοβαρα , με τον τζιμπεριξ που τσακονωμασταν κ1 υπηρχε μια ποιοτητα , εδω υπαρχει επιπεδο δαπεδου , το βλεπετε ολοι νομιζω με το τροπο που εκφραζονται και εδω μεσα αλλωστε

μπαρκουλη εξι και σημερα μεινανε , περιμενω
 

DeletedUser

Guest
Δεν κατάλαβα επειδή μερικοί πληρώνουν 300 και 400 ευρώ θα κάνουν τσιφλίκι τους το Αριζόνα?
Εγώ δεν συμφωνώ με το αποφασίζουμε και διατάζουμε και στο κάτω κάτω δεν τους υποχρέωσε κανένας να βάζουν τα λεφτά τους για να παίζουν, θέλουν και το κάνουν για δικό τους λογαριασμό.
 

DeletedUser

Guest
κοιταχτε μαγκες το οτι εισαστε 1300 ατομα ολοι μαζι δεν σας το κοπαναει κανεις ενταξει...ΟΜΙΤΖΙ και 3 ΜΠΕΚ,AgriaDisi,Η ΠΑΡΕΑ,Western Force,ΣΠΑΜΕ ΠΛΑΚΑ και αλλες 2-3 συμμαχιουλες ακομα...και κατι αλλο ακομα πιο σημαντικο και συγνωμη που θα το πω αλλα εχετε και τους διαχειριστες μαζι σας και το ξερουμε ολοι αυτο...και τι καταφερνετε με αυτο???μας χτυπατε με μπαν φυσικα οπως παντα χαααχαχα
και οι δικοι σας ποτε μπαν και για τιποτα...αυτος ο σαντος εχει βρισει τις μαναδες ολου του αριζονα και δεν ειχε φαει ποτε μπαν και αλλοι ποσοι δικοι σας αλλα τελος παντων...και ουτε αυτος ο γλακορας η οπως τον λενε εχει κανα δικαιωμα να βριζει τον μπαρκουλη η και οσους αλλους βριζει...πως την εχει δει δεν καταλαβα,επειδη ειναι πολυμπριζο και βισματιας θα μας κανει ολους οτι θελει???ασεεεεεεεεεεε ρε πιος ειναι αυτος ρε...αντε γιατι πολλυ μιλαει ο τυπος...ακους ρε τυπε γλακορα??
χαααχααχα
σοβαρεψου λιγο...
its just a game mate :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
@pavi21

Θα σε παρακαλέσω να σταματήσεις εδώ αυτό που προσπαθείς να κάνεις. Από εχτές οι συμπαίχτες σου προσπαθούν να συζητήσουν και να λύσουν κάποια προβλήματα.
Εσύ αυτή τη στιγμή προσπαθείς να δημιουργήσεις εντάσεις και οφείλω να σε προειδοποιήσω ότι δεν θα ανεχτούμε τέτοιες συμπεριφορές.
Αν έχεις πρόβλημα με την διαχείριση μπορείς να κάνεις αίτηση στην υποστήριξη.
 

DeletedUser2571

Guest
δηλαδη pavi21 θα με υποχρεωσεις εμενα να συμμαχησω με ΟΛΕΣ τις υπολοιπες ''συμμαχιουλες'' οπως λες για να σας αντιμετωπισω στα οχυρα (που δεν με ενδιαφερουν καθολου αλλωστε) για να αποδειξετε την ανωτεροτητα σας ως την τρισμεγιστη υπερσυμμαχια του αριζονα?
βλεποντας την ημερομηνια εγγραφης σου δεν νομιζω να εχεις και μεγαλη εμπειρια στο γουεστ (νουμπας εισαι δηλαδη) γι' αυτο θα σου συγχωρησω και τον ειρωνικο τονο και τις αναφορες περι αντμινς (μην το ξανατραβατε εκει για να ξανακλειδωσει, δεν θα το αφησουμε).
αυτο που εκανε ο λακορας στον κ1 το πληρωσε, γιατι οι μεγαλες συμμαχιες ειχαν πολυ σοβαρους εκπροσωπους, ειναι ισοδυναμες, γινονται ωραιες μαχες και η πλειοψηφια των παιχτων του κ1 ηθελε μια ατυπη συμφωνια ωστε να μην γινεται μπαχαλο.
εδω ομως δεν το βλεπω αυτο.
δεν ειναι δυνατον οι δυο μεγαλυτερες συμμαχιες να μοιραζουν τα οχυρα μεταξυ τους, να ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ποιοι θα ειναι οι αντιπαλλοι τους και μετα να σου ζητανε και τον λογο γιατι τους εκανες επιθεση οταν την ιδια ωρα αυτοι προσπαθουν να παρουν ενα ακομα οχυρο για να ανεβουν στην βαθμολογια...
οι αλλες πολεις δηλαδη δεν δικαιουνται να ανεβουν?

οι μαχες οχυρων ειναι μερος του παιχνιδιου, αφου εσεις αποφασισατε να ανεβαινετε στην βαθμολογια κερδιζοντας αδεια οχυρα και κανοντας εικονικες μαχες, ετοιμαστειτε για την απαντηση ολων των ανταρτων :)P ) που θα προσπαθησουμε να σας το χαλασουμε.
 

DeletedUser4999

Guest
@pavi21

Θα σε παρακαλέσω να σταματήσεις εδώ αυτό που προσπαθείς να κάνεις. Από εχτές οι συμπαίχτες σου προσπαθούν να συζητήσουν και να λύσουν κάποια προβλήματα.
Εσύ αυτή τη στιγμή προσπαθείς να δημιουργήσεις εντάσεις και οφείλω να σε προειδοποιήσω ότι δεν θα ανεχτούμε τέτοιες συμπεριφορές.
Αν έχεις πρόβλημα με την διαχείριση μπορείς να κάνεις αίτηση στην υποστήριξη.

ποιοι προσπαθούν να βρούνε λύση? κανονικά δεν μιλάνε οι ηγέτες? αλλά η αλήθεια για εσάς πωνάει

α καλέ σας τζούζει καήκατε? αυτη η αίτηση θα μας χρειαστεί και έυγε για την κατάντια του παιχνιδιού

η βάγια δεν έβρισε τον μπάρκ και πήραμε και ωραία απάντηση απο έναν άδμιν είναι αρχηγός συμμαχίας και μιλα όπως θέλει ο βαρκ τι έιναι?
 

DeletedUser2571

Guest
αλεξης φυγας, εσεις μπορει να εχετε ηγετες, αυτοκρατορες, σουλτανους, μητροπολιτες στην συμμαχια σας, δεν με ενδιαφερει καθολου.
το φορουμ ομως ειναι για ολους τους παιχτες του γουεστ και δεν μπορεις να μας απαγορεψεις να μιλαμε επειδη δεν ειμαστε καπου ''ηγετες''.
 

DeletedUser

Guest
GRILAKOS ναι ειμαι νουμπας εχεις κανα προβλημα με αυτο???δεν νομιζω...GRILAKOS μαλλον δεν τα ξερεις καλα...μπορει να ειμαι νεος οπως λες αλλα ο νεος ειναι ωραιος και συ αποτι φαινετε εισαι πολλυ νεουδι για να μιλας γιαυτο στο ενα να κοιτας και μετρα τις αχτινες του ηλιου και πες μου ποσες βλεπεις για να μην σε βαλω να μετρησεις τα κεραμμυδια..στο θεμα μας λοιπον,ειπες κατι για οχυρα και 2πλες μαχες και ιδια ωρα απο διαφορετικη συμμαχια???αυτα ειναι συννενοημενα ρε αδερφε...δεν θα το ξαναπω παρεα αγρια δυση ομιτζι και 3 μπεεεε ειναι ολοι σπαμε πλακα και κανα 2-3 συμμαχιες ακομα...ενταξει φιλε μου...τα λεω καλα ως εδω??κομπλε με σενα...τζοανα και οσο αν συμπαίχτες μου προσπαθούν να συζητήσουν και να λύσουν κάποια προβλήματα που ειπες λιγο πιο πριν δεν γινετε,γιατι εχουν φαει μονιμο μπαν απο το φορουμ ..τακη τυχαιο??δεν νομιζω τακη,να νομιζεις τακη...αυτα απο μενα...απλα η αληθεια να λεγετε παιδια...

οι αποφασεις των διαχειριστων δεν αποτελουν θεμα προς συζητηση
by psamdio
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
ρε παιδια γιατι το συζητατε ακομα, αφου δεν βλεπετε η πολη του μπαρκουλη βαρεσε οχυρο ενωσης.. :w
τελειωσε το θεμα των συμμαχιων.. δεν υπαρχει λογος να συνεχιζουμε... εκτος αν κανω λαθος διαψευσετε με
 

DeletedUser2571

Guest
pavi21 θα συγχωρησω για δευτερη και τελευταια φορα τον εριστικο σου τονο για τον λογο που προανεφερα: νουμπας. (Εγγραφή: 19-02-2011)

Η αληθεια ειναι πως απο πλευρας ενωσης η OMG θα ηθελα να παρουν θεση καποιοι παλιοι γνωστοι, φιλοι απο αλλους κοσμους, αντιπαλλοι η συμμαχοι, δεν εχει σημασια... που κανουμε την πλακα μας, κερδιζουμε, χανουμε, πειραζουμε ο ενας τον αλλον... χωρις αυτες τις ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΕΣ συμπεριφορες που βλεπω εδω απο καποιους ουρανοκατεβατους που λενε ο,τι τους κατεβει...
Εγω θα ντρεπομουν για την συμπεριφορα μερικων αν τους ειχα συμμαχους...
Ισως κι αυτοι να ντρεπονται βεβαια, γι' αυτο και την κανουν σιγα σιγα...
 

DeletedUser

Guest
γριλακο εχεις δικιο , ειναι τελικα ντροπη να εισαι σε συμμαχια στον αριζονα , εγω γιαυτο τους λεω noobs καποιους , οχι γιατι δε ξερουν να παιζουν η γιατι ειναι νεοι , αλλα γιατι δεν εχουν μαθει ακομα να συμπεριφερονται σωστα και να μας βλεπουν ολους σαν παρεα ,ειναι ντροπη
ειναι το ιδιο με την οδηγηση κατα την αποψη μου , με το που παιρνεις το διπλωμα δε ξερεις και να οδηγας ουτε εχεις οδικη συμπεριφορα αυτο ερχετε στη πορεια

πολλες πραξεις τους μου θυμιζουν εμενα πριν 1,5 χρονο

τι να πω αλλο , νομιζω ο τροπος που ανεπτυξε τις σκεψεις του ο pavi21 δειχνει πολυ καθαρα τι εχουμε να αντιμετωπισουμε.
 

DeletedUser

Guest
ρε GRILAKOS τι καθεσε και το συνεχιζεις,σταματα ρε συ,σταματα...
και οσο για τον αδερφο μου τον αλαναρο τον τρελιαρη τον θεο τον τυπο τον οργανωτη τον ηγετη η αρχηγαρα μας οοοοο ΛΑΚΟΡΑΣ λιγα τα λογια σας...ειμαι μεγαλος φαν του λακορα και θελω να γινω σαν τον λακορα...στα μισα ειμαι και εκει θα μεινω αποτι φαινετε γιατι ειμαι νουμπας ρε γαμωτο...τακη τυχαιο???δεν νομιζω τακηηηηηη...λακορα θεε παρε την παε (την ιννο Gameς δηλαδη) χααχαχαχαχα η μηπως την εχεις παρει ηδη??? λακορα και αμα θες καμια γοναστα ληκα,λαμεμι μπανητου σου λεω...τα αλλα τα μελε απο κοντα τρελιαρηηη ενταξει αδερφε μου... ξεεεεεεεερεις ξεεερεις
 

DeletedUser

Guest
Dionissis

Εγω μπορω να σου πω οτι η βαγια που ειχαμε συντονιστρια,πριν αποφασισει να μην ξανασχοληθει με τις μαχες οχυρων,ηταν η πρωτη που εβαζε κινηση οταν παραδειγματος χαριν ελεγε να παμε πανω δεξια...Οσο αναφορα για το δασκολο μονομαχιας που αναφερθηκε σε αλλο post θελω μονο να παω οτι ο νικος διαλεξε μονομαχο γιατι του αρεσει να κανει μονομαχιες και τιποτα αλλο και σε πληροφορω οτι ειναι απο τους καλυτερους μονομαχους που υπαρχουν στον κοσμο!

theo99

Εγω ειπα οτι στη συμφωνια που κλεισαμε ο siastam επαιξε καθοριστικο ρολο με τις γνωσεις του περι διοικηση συμμαχιων και περι των μαχων οχυρου που δεν νομιζω να αμφιβαλει κανεις οτι ειναι απο τους πιο εμπειρους παικτες σε ολους τους ελληνικους κοσμους και νομιζω ειναι λιγοι αυτοι που ξερουν το παιχνιδι καλυτερα απο τον siastam...Και με βαση αυτο αναρωτηθηκα πως ειναι δυνατον ο dionissis να ξερει τι ειναι καλυτερο για τις μαχες οχυρων και για τη διοικηση μιας συμμαχιας...

Lakoras

Lakora το ξερεις οτι σε εκτιμαω και εγω και ο σταματης...Νομιζω οτι αν κατσουμε και μιλησουμε μπορουμε να βρουμε μια λυση για τις μαχες για τσαντες που θες να βαζεις...Επιπλεον εχω αναφερει σε προηγουμενο post γιατι μπηκε αυτος ο ορος...Λοιπον οσο για την ελειψη εμπεριας απο μεριας του barkuli της tigraki και του mr. no mercy οπως λες θελω να σου θυμησω οτι και ο σταματης(siastam) οταν ανελαβε τους HD η οταν εγω ανελαβα ενα διοικητικο ποστο στους BLACK PIRATES του κ1 και μετα οταν αρχισα τους BLACK PIRATES του κ2 ημουν σχεδον αγνωστος μονο φιλοι και συμμαχοι με ηξεραν αλλα και παλι τα καταφεραμε μια χαρα!Επιπλεον η συμφωνια που καναμε απογορευει μια απο τις 3 συμμαχιες να περνει μερος σε μαχη οχυρου μεταξυ των αλλων 2 συμμαχιων και το ξερω οτι χασαμε πολυ κοσμο αναμεσα σε αυτους και εμπειρους παικτες αλλα αυτο πρεπει να μας δωσει την ωθηση να μην τα παρατησουμε αλλα να ενεργοποιηθουμε περισσοτερο...Αλλα παντως νομιζω σου εχει πει ο σταματης οτι θελουμε να σου μιλησουμε στο skype καποια στιγμη για τις πολλαπλες μαχες!

ajim1

Σεβαστη η αποψη σου οπως και ολων αλλα απο τη στιγμη που καποιος θελει να βαλει premium και να δωσει λεφτα στο παιχνιδι στηριζοντας την innogames και τους ελληνικους server δεν μπορεις να κανεις τιποτα...Σεφεστατα ενας παικτης με premium ειναι σε πλεονεκτικη θεση απεναντι σε εκαναν που δεν παιζει με premium...Αλλα οπως εχω πει και πιο πριν η συμφωνια αφορα τις 3 συμμαχιες εκτος αν θελετε να μπειτε σε μια απο αυτες δεν σας υποχρεωνει κανεις να την ακολουθηστε...

Με τις αψυμαχιες μεταξυ σας δεν θα ασχοληθω παρακαλω οτι εχετε να χωρισετε καντε το καπου αλλου και οχι εδω
 

DeletedUser2571

Guest
Evender ως ενα σημειο θα συμφωνησω, ειναι δικαιωμα των συμμαχιων να κανουν συμφωνιες μεταξυ τους...
αλλα να επιτιθεστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σε πολεις που δεν ακολουθουν αυτο το πλανο????
αισθανομαι σαν το μικρο γαλατικο χωριο εναντιον της ρωμαικης στρατιας...
 

DeletedUser

Guest
Κανεις δεν ειπε οτι θα επιτεθουμε ολοι μαζι στο μικρο γαλατικο χωριο οπως λες(ειναι μια πολυ ευστοχη παρομοιωση) αλλα οτι θα αμυνθουμε μαζι σε περιπτωση πολλαπλης μαχης αυτο ειναι το νοημα αυτου του ορου...

Αλλα θελω να πω οτι η συμφωνια δεν εχει επικυρωθει ακομα!
 

DeletedUser4456

Guest
Σκεφτηκα οτι οι παίκτες του Αριζόνα θα επρεπε να λαβουν υποψιν τους τα..νεα μετρα που αποφάσισε μια παρεΐτσα που εχει "επενδύσει" στο παιχνίδι χωρις να ρωτησει κανεναν..

και τα νεα μετρα εχουν ως εξης:

* Την μερα θα εχει ΜΕΧΡΙ 3 μαχες εκτων οποιων οι 2 θα ειναι σιγουρα μικρες για αρχη. (2 μαχες ανα συμαμχια ΜΑΧ με το πολυ στην αρχη ενα μεγαλο ή ενα μεσαιο οποιος προλαβαινει). Εχει βγει προγραμμα μαχων.

*Καθε Παρασκευη ---> ΣΑΒΒΑΤΟ παυση μαχων - ΜΟΝΟ εκπαιδευτικες μικρων lvl (φιλικες).

* Δημιουργια κοινου φορουμ συμμαχιων ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ (γτ λειπει ο γραμματεας μας) για τους καπελαδες μας. Εκει θα βαζουμε συνεννοηση για τις μαχες κλπ θεματα.

* Ασχετους (3ους) στις μαχες μας τους βαζουμε προδοτες, καθως και δεν παμε η 3η συμμαχια σε καμμια πλευρα απο τις αλλες 2. Εδω πρεπει να προσεξουμε οτι θα ενωθουν οι omg με UNI και οι ΣΠΑΜΕ με ΠΑΡΕΑ.

* ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 28 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΛΟΓΟ ΠΑΣΧΑ.

* ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΙΑ ΑΣΧΕΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΑΣ ΒΑΡΕΣΕΙ ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΜΑΣ. <=> ΚΑΙ ΟΙ 3 ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΠΑΝΕ ΑΜΥΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗ.

*ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.

*ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 28 / 4 / 2011.

ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ Ή ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΑΚΟΥΜΕ.

Την συμφωνια εκαναν οι:Evender siastam Mr. MO MERCY tigraki1 Barkulis

------------------------------------------------------------------------

αφου το διαβασα ολο αυτο μου βγηκε αβιαστα το.."το αλλο με τον ΤΟΤΟ το ξέρετε?"

απο που και ως που 5 ατομα θα καθορίζουν την πορεια του αριζονα?ποιος τους εδωσε τετοιο δικαιωμα?
και για οποιον δεν πολυκαταλαβε το παραπανω θα το πω λιγο πιο λιανά για να γινει κατανοητο..

Ουσιαστικα στις μαχες λειτουργουνε σαν 3 συμμαχιες στον Αριζονα (οι υπολοιποι δεν τους αφορουν μαλλον..)

1.Ενωση
2.Σπαμε πλακα-Παρεα( :blk )
3.OMG-UNI

Καθε μερα μπορουν να δηλωθουν εως 3 μαχες,οι 2 απο αυτες υποχρεωτικα σε μικρο
Μια συμμαχια μπορει να συμμετεχει μονο σε 2 μαχες την ημερα
Καθε σαββατο θα δηλωνεται 1 εκπαιδευτικη μαχη για μικρα επιπεδα(λογικα μεταξυ της ιδιας συμμαχιας)
Απαγορευεται σε μια μαχη να μπουν ατομα 3ης συμμαχιας
Π.Χ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΠΑΜΕ ΠΛΑΚΑ
ΑΜΥΝΑ OMG
Ατομα απο ενωση δε θα πανε στην μαχη

Τελος θα φτιαχτει ενα κοινο (?)κρυφο(?) φορουμ σχετικα με τις μαχες

-------------------------------------------------------------------------

ενας συμπαικτης μου το εθεσε πολυ σωστα και αντιγραφω τα λογια του για να το καταλαβετε και εσεις (οι υπολοιποι..αυτοι που δεν σας λογαριαζει η..Τρόικα..)

Κάποιοι τύποι αυτοδιορίστηκαν admins του κόσμου. Λοιπόν για να τελειώνουν τα αστεία ΟΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΜΑΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΣΒΗΣΙΜΑΤΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. Το παιχνίδι επιτρέπει μάχες οποτεδήποτε και υπάρχει λόγος γι'αυτό....

Το "μορατόριουμ" στις μάχες οδηγεί στο εξής: Μια κλειστή ομάδα ατόμων ελέγχει τις μάχες και τον κόσμο ολόκληρο. Στην ουσία δεν υπάρχουν αντίπαλοι αλλά λίγοι φίλοι που τρώνε το σταφύλι. Μικρά λέβελ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ αφού οι μάχες είναι λίγες και οι θέσεις "αγκαζέ". Επίσης μην περιμένετε από νέους παίχτες να ενδιαφερθούν. Το κλαμπ είναι κλειστό.

Σκεφτείτε μόνο γιατί τόσος κόπος να χειραγωγηθεί ένας τομέας του παιχνιδιού, οι μάχες, και όχι όλα τα υπόλοιπα. Μπορεί να μονομαχήσει κάποιος όποτε θέλει ότι όπλο και να έχει αλλά να πάμε να την πέσουμε στο οχυρό του δεν μπορούμε....ωραία. Το κάνουν για να υπάρχει μια κάστα που μοιράζεται ντροπς και εμπειρία εις βάρος ενός ολοκληρου κόσμου...

*εισαι συμμαχία και δεν διαλύθηκες?κάντους παρέα και θα δεις!συντομα και στην πόρτα σας!*

is everybody in?the show is about to begin..

Ειδου λοιπον παλι το αποτελεσμα ενω παμε να φτιαξουμε κατι ομορφο και οργανωμενο...

Πριν αναλυσω τα σφαλματα του ποστ σου, σε πληροφωρω οτι κι εμεις ειχαμε σκεφτει να ανοιξουμε εδω ενα τετοιο θεμα, με πιο θετικο τροπο, αλλα επειδη σεβαστηκαμε την διαχειρηση του παιχνιδιου (που ειχε κατ' εξακολουθηση κλειδωσει προηγουμενα παρομοι ποστ), αλλα και την υπαρξη ατομων που καλως ή κακως αρεσκονται στο spaming, ειπαμε να μιλησουμε καποιοι εκπροσωποι λογικα σε εξωτερικο chat room.

Το ως ανω θεμα που ανοιχτηκε ειναι επιεικως απαραδεκτο επειδη καταρχην αφορα ενδοσυμμαχικες συμφωνιες και εχει δημοσιοποιηθει.
Ο κανονισμος λεει σαφεστατα:
Προσωπικά μηνύματα
Συνομιλίες, συζητήσεις και διαφωνίες μεταξύ δύο μελών πρέπει να γίνετε μέσω προσωπικών μηνυμάτων και όχι στο φόρουμ.
Απαγορεύετε η αναδημοσίευση προσωπικών συνομιλιών απο το τηλεγραφείο του παιχνιδιου, απο msn, skype, irc κλπ χωρις την αδεια ολων των συνομιλητων
Σε περίπτωση που θελετε να αναδημοσιευσετε συνομιλια θα πρεπει τα ονοματα να ειναι πληρη σβησμενα και οχι μερικως και να μην προκειπτουν τα στοιχεια απο τα συμφραζομενα μηνυματα
Τα μηνυματα που δεν υπακουουν τους κανονισμους θα διαγραφονται και ο χρηστης θα λαμβανει ποντους ποινης


Συνεπως, αφου αυτο το βρηκες ειτε απο εσωτερικο φορουμ ειτε απο τηλεγραφο, για να το διατυπωσεις εδω προς συζητηση επρπ να εχεις την αδεια ολων μας, (εδω δεν θυμαμαι να σου εδωσα καμια αδεια). Αλλα και κανεις απο του παρευρισκομενους στην συμφωνια δεν συμφωνησε να βγει σε κοινο φορουμ πριν γινει επισημα κατι, προφυλλασοντας τους αλλους συνομιλητες. Οχι οτι θα ειχα αντηρρηση -αν με ρωτουσες- να το βαλεις, αλλα απλα το θεμα ειναι ακομα υπο συζητηση!!! (λεει 28/4 αν δεις καλα) συνεπως τιποτα ακομα δεν ειναι εν ισχυ -αυτα ειναι μια προταση σοβαρη.

Οτι κανουμε το κανουμε για να αναψει το ενδιαφερον στις μαχες σε οσους παιζουν και εχουν ΟΡΕΞΗ. Ειτε ειναι μικρο lvl ειτε ειναι μαμουθ, με το τροπο αυτο θα υπαρχει παντα χωρος και για αλλους. Οταν λεμε 3ους ενοουμε κυριως ατομα απο τις μεγαλες συμμαχιες και οχι τις μικρες. Αυτο προς την προσπαθεια να μην εχουμε αδικες μαχες, οπως omg+ΕΝΩΣΗ οπου ειδαμε ολοι τι συνεβη και δεν αρεσε σε κανεναν αυτο - νικητη ή χαμενο.

Τελος, δεν θελω να πω περισσοτερα μεχρι να γινει κατι, παρα οτι κακως καταδικαζουμε οτι ειναι για να γινει με καλη προθεση, πριν καν το δουμε ολοκληρωμενα. Και μαλιστα ειπαμε στην συζητηση μας, οτι αν στο μελλον βρεθει και αλλη μια μεγαλη ομαδα-συμμαχια που θελει να παιξει σοβαρα χωρις να χαλαει το παιχνιδι της πλειοψηφιας, θα εχει ΠΑΝΤΑ θεση στο προγραμμα μαχων.

Παλι οσοι δεν θα θελουν να ειναι στην οργανωση αυτοι, ειναι ελευθεροι να κανουν οτι τους ερθει, εφοσον ετσι και αλλιως αυτο κανουνε. Ολα αυτα που προσπαθουμε με ωρες συνομιλιων ειναι καθαρα για να παιξουν ΟΣΟΙ ενδιαφερονται πραγματικα τα οχυρα. Το προγραμμα μαχων ειναι πληρως ισορροπημενο και δεν εχει επικολληθει εδω,
Το προγραμμα αυτο αφορα καθαρα 3 συμμαχιες προς το παρον.
Συνεπως γιαυτο ενισταμαι για το θεμα που ανοιξε το οποιο ειναι ημιτελες, ανευ της αδειας των δημιουργων παρμενο απο φορουμ του game, με ακουσιο σκοπο την παραπληροφορηση.
 

DeletedUser2571

Guest
μα... αυτο εννοω κι εγω:
πως δεν θα επιτρεψετε ποτε σε μια πολη που δεν ανηκει σε μια απ' τις τρεις συμμαχιες να αποκτησει οχυρο!
αυτο το θεωρω τελειως ανοητο εκ μερους σας!
δεν δικαιουται δηλαδη η πολη μου (αν το θελησει ποτε) να εκμεταλευτει μια ευκαιρια να παρει ενα οχυρο, μετα να το διεκδικησει απο 'μενα ο λακορας, να με βοηθησει στην αμυνα ΤΟ ΡΕΜΑΛΙ και να κανουμε την πλακα μας?
πρεπει ΟΛΕΣ οι μαχεσ οχυρων να ελεγχονται απο την ''ηγεσια'' των μεγαλων συμμαχιων??????
δεν το ανεχομαι, και αν μαθω πως συνεβη αυτο θα αρχισω κι εγω ξανα να χτυπαω οχυρα μονο για να σας τρεχω.

(για τον eventer ηταν αυτο, οχι για το ποστ του νο μερσυ που προηγηθηκε)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser5503

Guest
Κανεις δεν ειπε οτι θα επιτεθουμε ολοι μαζι στο μικρο γαλατικο χωριο οπως λες(ειναι μια πολυ ευστοχη παρομοιωση) αλλα οτι θα αμυνθουμε μαζι σε περιπτωση πολλαπλης μαχης αυτο ειναι το νοημα αυτου του ορου...

Αλλα θελω να πω οτι η συμφωνια δεν εχει επικυρωθει ακομα!

ΣΟΡΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΑΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΠΡΟΦΥΛ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ.

ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΥΝΕΧΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΤΑΚΑ ΕΝΩ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΦΩΝΙΑ ΤΕΛΙΩΝΕΙ ΤΑ ΟΝΥΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΩΝ ΟΠΩΣ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ.

ΟΤΑΝ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΡΩ Η ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΕΝΑ ΟΧΥΡΟ,ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΘΕΩΡΗΤΕ ΤΕΛΙΩΜΕΝΟ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΘΕΩΡΗΤΕ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΜΑΧΗ.ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ?

ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΣΜΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ.

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ ΑΚΟΜΑ ΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙNNOGAMES,EKΤΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ,ΑΦΟΥ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ,ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΥΡΙΣΑΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ,ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΧΥΡΑ.!!

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ.
 

DeletedUser

Guest
@ mr. no mercy

Ο κανονισμός στον οποιο αναφέρεσαι αφορά τις συνομιλίες. Εκτός και αν κατάλαβα λάθος το κείμενο που έβαλε η θεματοθέτης είναι κάποια ανακοίνωση. Δεν υπάρχουν ούτε συνομιλητές ούτε αποστολείς και παραλήπτες. Δεν αναφέρεται ποιος το ανέρτησε παρα μόνο ποιοι το ''συνηπογράφουν'' Για το λόγο αυτό και δεν χρειάζεται η εγκριση σας. Αν δεν είναι αληθής η ανακοινωση στελνεις ενα πμ και την αφαιρούμε και δίνουμε και ποινή. Αν η ανακοίνωση είναι αληθής αλλα το όνομα σου δεν ισχύει επίσης.

Θα σε παρακαλούσα όμως όποια απορία έχεις περι διαχείρισης να στέλνεις είτε πμ είτε τικετ και να μην διακόπτουμε την ροη του θέματος.

Ευχαριστω
 

DeletedUser4456

Guest
@ mr. no mercy

Ο κανονισμός στον οποιο αναφέρεσαι αφορά τις συνομιλίες. Εκτός και αν κατάλαβα λάθος το κείμενο που έβαλε η θεματοθέτης είναι κάποια ανακοίνωση. Δεν υπάρχουν ούτε συνομιλητές ούτε αποστολείς και παραλήπτες. Δεν αναφέρεται ποιος το ανέρτησε παρα μόνο ποιοι το ''συνηπογράφουν'' Για το λόγο αυτό και δεν χρειάζεται η εγκριση σας. Αν δεν είναι αληθής η ανακοινωση στελνεις ενα πμ και την αφαιρούμε και δίνουμε και ποινή. Αν η ανακοίνωση είναι αληθής αλλα το όνομα σου δεν ισχύει επίσης.

Θα σε παρακαλούσα όμως όποια απορία έχεις περι διαχείρισης να στέλνεις είτε πμ είτε τικετ και να μην διακόπτουμε την ροη του θέματος.

Ευχαριστω

Δεν νομιζω οτι διακοπτω ροη θεματος, αφου ειμαι παντα εντος θεματος. Παντως εμενα μου ακουγεται περιεργο να λεει καποιος οτι συνυπογραφω κατι που δημιουργησα με μια ομαδα και να μην εχω δικαιωμα να διατηρω εγω τα δικαιωματα του για να μπει σε κοινο φορουμ, αφου ενω μπαινει, μπαινει και ημιτελες...

Ουτε καν πεφτω σε επιπεδο να σχολιασω τις ειρωνιες περι τροικας κλπ...

Απο εκει και περα, αφου θεωρειται σωστο αυτο το φαινομενο απο την διαχειρηση συνεχιστε την συζητηση σας, να μην σας διακοπτω.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή