Συμφωνίες κάτω απο το τραπέζι..η Τρόικα στον Αριζόνα!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser

Guest
Σκεφτηκα οτι οι παίκτες του Αριζόνα θα επρεπε να λαβουν υποψιν τους τα..νεα μετρα που αποφάσισε μια παρεΐτσα που εχει "επενδύσει" στο παιχνίδι χωρις να ρωτησει κανεναν..

και τα νεα μετρα εχουν ως εξης:

* Την μερα θα εχει ΜΕΧΡΙ 3 μαχες εκτων οποιων οι 2 θα ειναι σιγουρα μικρες για αρχη. (2 μαχες ανα συμαμχια ΜΑΧ με το πολυ στην αρχη ενα μεγαλο ή ενα μεσαιο οποιος προλαβαινει). Εχει βγει προγραμμα μαχων.

*Καθε Παρασκευη ---> ΣΑΒΒΑΤΟ παυση μαχων - ΜΟΝΟ εκπαιδευτικες μικρων lvl (φιλικες).

* Δημιουργια κοινου φορουμ συμμαχιων ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ (γτ λειπει ο γραμματεας μας) για τους καπελαδες μας. Εκει θα βαζουμε συνεννοηση για τις μαχες κλπ θεματα.

* Ασχετους (3ους) στις μαχες μας τους βαζουμε προδοτες, καθως και δεν παμε η 3η συμμαχια σε καμμια πλευρα απο τις αλλες 2. Εδω πρεπει να προσεξουμε οτι θα ενωθουν οι omg με UNI και οι ΣΠΑΜΕ με ΠΑΡΕΑ.

* ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 28 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΛΟΓΟ ΠΑΣΧΑ.

* ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΙΑ ΑΣΧΕΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΑΣ ΒΑΡΕΣΕΙ ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΜΑΣ. <=> ΚΑΙ ΟΙ 3 ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΠΑΝΕ ΑΜΥΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗ.

*ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.

*ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 28 / 4 / 2011.

ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ Ή ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΑΚΟΥΜΕ.

Την συμφωνια εκαναν οι:Evender siastam Mr. MO MERCY tigraki1 Barkulis

------------------------------------------------------------------------

αφου το διαβασα ολο αυτο μου βγηκε αβιαστα το.."το αλλο με τον ΤΟΤΟ το ξέρετε?"

απο που και ως που 5 ατομα θα καθορίζουν την πορεια του αριζονα?ποιος τους εδωσε τετοιο δικαιωμα?
και για οποιον δεν πολυκαταλαβε το παραπανω θα το πω λιγο πιο λιανά για να γινει κατανοητο..

Ουσιαστικα στις μαχες λειτουργουνε σαν 3 συμμαχιες στον Αριζονα (οι υπολοιποι δεν τους αφορουν μαλλον..)

1.Ενωση
2.Σπαμε πλακα-Παρεα( :blk )
3.OMG-UNI

Καθε μερα μπορουν να δηλωθουν εως 3 μαχες,οι 2 απο αυτες υποχρεωτικα σε μικρο
Μια συμμαχια μπορει να συμμετεχει μονο σε 2 μαχες την ημερα
Καθε σαββατο θα δηλωνεται 1 εκπαιδευτικη μαχη για μικρα επιπεδα(λογικα μεταξυ της ιδιας συμμαχιας)
Απαγορευεται σε μια μαχη να μπουν ατομα 3ης συμμαχιας
Π.Χ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΠΑΜΕ ΠΛΑΚΑ
ΑΜΥΝΑ OMG
Ατομα απο ενωση δε θα πανε στην μαχη

Τελος θα φτιαχτει ενα κοινο (?)κρυφο(?) φορουμ σχετικα με τις μαχες

-------------------------------------------------------------------------

ενας συμπαικτης μου το εθεσε πολυ σωστα και αντιγραφω τα λογια του για να το καταλαβετε και εσεις (οι υπολοιποι..αυτοι που δεν σας λογαριαζει η..Τρόικα..)

Κάποιοι τύποι αυτοδιορίστηκαν admins του κόσμου. Λοιπόν για να τελειώνουν τα αστεία ΟΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΜΑΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΣΒΗΣΙΜΑΤΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. Το παιχνίδι επιτρέπει μάχες οποτεδήποτε και υπάρχει λόγος γι'αυτό....

Το "μορατόριουμ" στις μάχες οδηγεί στο εξής: Μια κλειστή ομάδα ατόμων ελέγχει τις μάχες και τον κόσμο ολόκληρο. Στην ουσία δεν υπάρχουν αντίπαλοι αλλά λίγοι φίλοι που τρώνε το σταφύλι. Μικρά λέβελ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ αφού οι μάχες είναι λίγες και οι θέσεις "αγκαζέ". Επίσης μην περιμένετε από νέους παίχτες να ενδιαφερθούν. Το κλαμπ είναι κλειστό.

Σκεφτείτε μόνο γιατί τόσος κόπος να χειραγωγηθεί ένας τομέας του παιχνιδιού, οι μάχες, και όχι όλα τα υπόλοιπα. Μπορεί να μονομαχήσει κάποιος όποτε θέλει ότι όπλο και να έχει αλλά να πάμε να την πέσουμε στο οχυρό του δεν μπορούμε....ωραία. Το κάνουν για να υπάρχει μια κάστα που μοιράζεται ντροπς και εμπειρία εις βάρος ενός ολοκληρου κόσμου...

*εισαι συμμαχία και δεν διαλύθηκες?κάντους παρέα και θα δεις!συντομα και στην πόρτα σας!*

is everybody in?the show is about to begin..
 

DeletedUser1777

Guest
Τι είναι αυτά!!! Να παίξουμε θέλουμε όχι να είμαστε "σκλάβοι" κάποιων! Εγώ δεν συμφωνώ ΚΑΘΟΛΟΥ μ'αυτό!
 

DeletedUser

Guest
εγω παλι κρινω οτι ειναι σωστο να υπαρχουν μερικοι κανονες αρκει να συμφωνουν ολοι με αυτο!
οπως και στον κοσμο 1! μια μαχη καθε βραδυ απο τις 8:00 εως τις 12:00 αλλα σοβαρη και σε οποιο οχυρο θελουμε ειτε μεγαλο ειτε μικρο! και φυσικα οι μαχες ειναι μεταξυ της The Parliament και της Side by Side!ολοι οι υπόλοιποι παιχτες παιζουν κανονικα!
ετσι οι μαχες δεν μπαινους στις 3:00 και ολοι κοιμουνται ουτε στις 13:00 και ολοι ειναι στην δουλεια αλλα ουτε και 10-20 μαχες την ημερα να μην ειναι κανεις σε κανενα οχυρο!
με αυτον τον τροπο ευχαριστιωμαστε τις μαχες και δεν μας κουραζουν!
 

DeletedUser4509

Guest
Νομίζω όλοι πρέπει να θεσπίσουμε κανόνες για να προστατέψουμε την πολη-"υπερ-ντουπερ-σουπερ"-συμμαχια μας.

Σαν αντιπρόσωπος τις πόλης μου αποφασίζω και διατάσσω.

*Θα έχω διακοπές σε 4 μέρες (όπως έχω πει θέλω να πάω σε μια συναυλία)
*Επειδή ασχολούμαι μόνο με μονομαχίες θα με χτυπάτε χωρίς ρούχα
*Κάθε Σάββατο παύση για αποστολές και $ από καλές δουλίτσες
*Απο Κυριακή πάλι ξύλο!
*Κοινό forum μετά της 30 Φεβρουαρίου με εμένα και την πόλη (έτσι για να τα λέμε καλύτερα) Εκεί θα παίρνετε αριθμό για το ποιος θα έρχεται να τον χτυπήσω (χωρίς ρούχα πάντα)
*Αλλοδαπούς, λεπρούς, κάλτσες και γενικώς άτομα που είναι περιττά δεν αξίζει ούτε να το πω (απλά αλλάξτε server παιδιά μην μας πρήζετε)

Όλα τα παραπάνω φυσικά δεν ισχύουν (δεν είμαι κομπλεξικός) αλλά αν δεν υπήρχαν τα οχυρά και το παν ήταν οι μονομαχίες όπως κάποτε, αυτά θα μας λεγανε!Θα το ανεχόσασταν?

Αλλά ρωτάω:

1)Οι in-game admins που παίζουν και πάνε απο οχυρό σε οχυρό δεν θα μπαίνουν σε καμιά μάχη? Αφού δεν ανήκουν σε καμιά συμμαχία!
2)Οι "εκπαιδευτικές" μάχες και συγκεκριμένα ΟΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΜΑΧΕΣ (όπως σωστότατα παρατήρησε η Beau) επιτρέπονται? Δλδ αν εμφανίσω εδώ ή σε αίτηση υποστήριξης 4-5 ποστ απο in-game συνομιλίες θα υπάρχουν τιμωρίες? Και δεν εννοώ μόνο αυτούς που το "μιλήσανε" αλλά ΚΑΙ αυτούς που πήγανε στη μάχη! Τα οφέλη τα παίρνουν ΚΑΙ αυτοί!
3)Πρέπει και εμείς οι κοινοί θνητοί να σκεφτούμε λίγο τα παιδιά εκεί ψηλά... τόσα λεφτά έχουν βάλει... δεν γίνεται να είναι δευτερο-τριτοι...


Αλλα πριν μου βάλετε ban για flamings να σκεφτείτε ποιος έβαλε τη φωτιά... και ότι εμείς -οι υπόλοιποι-οι πολλοί, όχι αυτοί που είμαστε στην απ'εξω, αυτοί που έχουνε μια άλλη αποψη- δεν είμαστε πρόβατα...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
θα ήθελα πραγματικά να καταλάβω πως σκέφτονται μερικοί.... Νόμίζω πως οι περισσότεροι έχετε ξεχάσει τι είναι το the-west sthn πραγματικότητα....Είναι ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...Και για όσους δεν γνωρίζουν τι σημαίνει το παιχνίδι..."αντικείμενο που προορίζεται για ψυχαγωγία ή διασκέδαση και όχι για άμεση πρακτική χρήση" ...

Και θέλω να ρωτήσω όλους τους αρχηγούς (και δν ξέρω τι άλλο) της κάθε συμμαχίας...Έχετε αναλογιστεί ότι μπήκαμε σε αυτό το παιχνίδι για να ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ.........Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω για μερικούς από εσάς....Έχω βαρεθεί να σας βλέπω να βρίζετε και να τσακώνεστε στις κομητείες....

Το the-west είναι ένα παιχνίδι....είναι ακριβώς το ίδιο με όταν παίζαμε βόλους στους δρόμους και κάναμε χαβαλέ....απλώς τώρα λόγο της τεχνολογίας έχει εξελιχθεί και μας προσφέρει πιο πολλές δυνατότητες....και στο έτσι θέλω....Μπένετε κάποιοι ενήλικες στο παιχνίδι ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ..και πατάτε πόδι....κάνετε τους μάγκες και αναγκάζετε τα παιδιά...(που για αυτά είναι σχεδιασμένο το παιχνίδι)..να απογοητεύονται και να φυλακίζονται στο ίδιο τους το παιχνίδι....Να σας ακούνε να βρίζεστε και αντί να παίρνουν από εσάς το παράδειγμα ως μεγαλύτεροι, να σας βλέπουν να τσακώνεστε...να σκυλο-βρίζεστε για μία μονομαχία....Αν αυτός είναι ο χαρακτήρας σας πάντως...τι να πω..πάσσο

Και Διονύση....Για εμένα αυτό που λες είναι το εχτελώς άκυρο....Δηλαδή αυτοί που έχουν οικονομική άνεση και ξοδεύουν στο παιχνίδι αβέρτα...αξίζουν πιο πολύ από αυτόν που δεν έχει ξοδέψει καθόλου λεφτά αλλά έχει φτάσει οσο ψηλά είναι και ο άλλος με τους σβόλους....?!?!?!? για εμένα όχι.... αυτοί που βάζουν λεφτά ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ σαν να είναι ο μοναδικός σκοπός τησ ζωής τους....είναι για λύπηση και όχι για πρότυπο...

===> Και κάτι τελευταίο...για σκεφτείτε όσοι βάζετε εκατοντάδες ευρώ στο παιχνίδι...

"Θα ηταν προτιμοτερο τουλαχιστον το 70%(αν οχι ολα)των λεφτων που χαλατε για το παιχνιδι να τα χαλαγατε καπου αλλου,να δινατε απο αυτα 1 ευρω και στους συνανρθωπους μας που πεινανε,να τα χαλαγατε για να ντυσετε καποιους ατυχους συνανθρωπους μας,κι οχι για ενα παιχνιδι

Ολα αυτα που λεω ισχυουν κι για εμενα,δεν σας επικρινω ετσι,γτ να το εκανα,απλα σας λεω πως θα ηταν καλυτερο να χαλασετε αυτα τα λεφτα που χαλατε σε online games" από τον panos-the-best

ευχαριστώ που με ακούσατε....
 

DeletedUser

Guest
θα σε ρωτησουμε ποσες μαχες οχυρων θα δηλωνουμε πχ εμεις??? βρε αντε... θα δηλωνουμε καθε μερα 6 ασχετες μαχες οχυρων.. εξ' αλλου λεφτα υπαρχουν
 

DeletedUser1777

Guest
Jakou

Τζακού και εγώ εχω χαλάσει ενα 4άρι ευρώ για το game,ελπίζω να μην είναι στο παράδειγμα των "ζώων".
Και εγώ μικρός είμαι 11-12 χρονών,εχω καταλάβει και απο την συμπεριφορά μιας πόλης απο την NrG που ήμασταν μαζί και την διώξαμε λόγω πράξεων και οχυρών!
Οι μεγάλοι αλήθεια,γιατί έρχονται κάνουν μια συμμαχία κάνουν τα ψώνια λύνοντας απο τις πιο χαζές απορίες εώς τις πιο έξυπνες αφού έχουν ενημερωθεί απο κάποιον άλλον μεγαλύτερο σε εμπειρία παίχτη και κάνωντας τον "ξερόλα";!
Εμένα το παιχνίδι με έχει επηρεάσει πάρα πολύ στο να βλέπω ταινίες, να αγαπώ την δύση και ό,τι άλλο έχει σχέση μ'αυτά!Και γιατι;;;Επειδή δεν ήμουν ποτέ μέλος υπερσυμμαχίας στον arizona όπου ασχολούμαι με τις ώρες εκτός της Ενωσής που καλοπέρασα και έμαθα πολλά πράγματα.
Τώρα είμαι με τους καλύτερους μου φίλους όπου είχαμε οργανώσει αυτό το κίνημα για το PATRIARXEIO και την συμμαχία ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ χωρίς να διατάζουμε κάποιον και χωρίς να πιέζουμε παίχτες να καταθέτουν, να κάνουν μονομαχίες και να μην έχουν τα ίδια δικαιώματα με εμάς!Όσο καιρό έχουμε την πόλη δεν έχει φύγει κανένας παίχτης ούτε τον προσβάλαμε ή μας προσβαλε!
 

DeletedUser

Guest
Τζακού και εγώ εχω χαλάσει ενα 4άρι ευρώ για το game,ελπίζω να μην είναι στο παράδειγμα των "ζώων".
Και εγώ μικρός είμαι 11-12 χρονών,εχω καταλάβει και απο την συμπεριφορά μιας πόλης απο την NrG που ήμασταν μαζί και την διώξαμε λόγω πράξεων και οχυρών!
Οι μεγάλοι αλήθεια,γιατί έρχονται κάνουν μια συμμαχία κάνουν τα ψώνια λύνοντας απο τις πιο χαζές απορίες εώς τις πιο έξυπνες αφού έχουν ενημερωθεί απο κάποιον άλλον μεγαλύτερο σε εμπειρία παίχτη και κάνωντας τον "ξερόλα";!
Εμένα το παιχνίδι με έχει επηρεάσει πάρα πολύ στο να βλέπω ταινίες, να αγαπώ την δύση και ό,τι άλλο έχει σχέση μ'αυτά!Και γιατι;;;Επειδή δεν ήμουν ποτέ μέλος υπερσυμμαχίας στον arizona όπου ασχολούμαι με τις ώρες εκτός της Ενωσής που καλοπέρασα και έμαθα πολλά πράγματα.
Τώρα είμαι με τους καλύτερους μου φίλους όπου είχαμε οργανώσει αυτό το κίνημα για το PATRIARXEIO και την συμμαχία ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ χωρίς να διατάζουμε κάποιον και χωρίς να πιέζουμε παίχτες να καταθέτουν, να κάνουν μονομαχίες και να μην έχουν τα ίδια δικαιώματα με εμάς!Όσο καιρό έχουμε την πόλη δεν έχει φύγει κανένας παίχτης ούτε τον προσβάλαμε ή μας προσβαλε!

theo ...δν λέω για 5-10 ευρώ....αλλά άλλοι δίνουν σε ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ 300-500 euro....
 

DeletedUser1777

Guest
Ναι μεν!

θα σε ρωτησουμε ποσες μαχες οχυρων θα δηλωνουμε πχ εμεις??? βρε αντε... θα δηλωνουμε καθε μερα 6 ασχετες μαχες οχυρων.. εξ' αλλου λεφτα υπαρχουν

Μωρέ ναι μεν υπάρχουν λεφτά ....Έτσι δεν ευχαριστιέσε! Όπως άλλες μάχες οχυρών που πάνε και κάνουν
Π.Χ. Μάχη οχυρού σήμερα στις 9:05 μ.μ. στο "υπεροχυρό" των OMG και...
Μάχη οχυρού σήμερα στις 10:05 μ.μ. στο "υπεροχυρό" τις ΣΠΑΜΕ ΠΛΑΚΑ

Δεν έχω κάποιο πρόβλημα εγώ αλλα δεν είναι ωραίο πάνε 30 άτομα άμυνα και 2 επίθεση ενώ μπορούσαν να πάνε αλλού!
 

DeletedUser

Guest
καλως ορισατε στον κοσμο του Μπεκ,

αν και αργησατε λιγο
 

DeletedUser

Guest
καλως ορισατε στον κοσμο του Μπεκ

οπου Μπεκ = buck?

αργησα αλλα το επιασα..


ολα τα παιδια παραπανω εχουν δικιο,θα επιθυμουσα ομως να μεινουμε on topic και να μη ξεφευγουμε..
δεν με απασχολουν τοσο οι in game συμπεριφορες οσο η χειραγώγηση των παικτών και το μελλον του αριζονα που οι λίγοι οραματιζονται..

δωστε την προσοχη σας στην συμφωνια και καταλάβετε ποσο απαξιωτικα σας αντιμετωπιζουν ως παικτες..
 

DeletedUser2571

Guest
χμμμμμμμμ...
δηλαδη στον arizona δικαιουνται να κανουν μαχες οχυρων μονο τα μελη των τριων μονο υπερσυμμαχιων, ε?
ενδιαφερον...
και αν τολμησει καποιος απ' εξω να λαβει μερος σε μια μαχη πρεπει να στρατολογειται ως προδοτης...
δημοκρατικοτατο κι αυτο μου ακουγεται...
και φυσικα αν τολμησουμε να δηλωσουμε μαχη εμεις οι ''απ' εξω'' πρεπει να ενωθουν ολες οι υπερσυμμαχιες εναντιον μας...
κι αυτο ωραιο και δικαιο το βλεπω.
 

DeletedUser

Guest
χμμμμμμμμ...
δηλαδη στον arizona δικαιουνται να κανουν μαχες οχυρων μονο τα μελη των τριων μονο υπερσυμμαχιων, ε?
ενδιαφερον...
και αν τολμησει καποιος απ' εξω να λαβει μερος σε μια μαχη πρεπει να στρατολογειται ως προδοτης...
δημοκρατικοτατο κι αυτο μου ακουγεται...
και φυσικα αν τολμησουμε να δηλωσουμε μαχη εμεις οι ''απ' εξω'' πρεπει να ενωθουν ολες οι υπερσυμμαχιες εναντιον μας...
κι αυτο ωραιο και δικαιο το βλεπω.

Grilakos καταρχην θα τους δηλωνουμε μερα παρα μερα τα περισσοτερα οχυρα τους.. ολα σχετικα την ιδια ωρα ετσι ωστε να μην προλαβαινουν να πανε σε ολες τις μαχες και απλα να πρεπει να διαλεξουν μια απο τις μαχες που θα γινονται την ιδια ωρα και θα πηγαινουμε και θα δερνουμε τους οχυρομαχους μετα την μαχη :p
 

DeletedUser

Guest
καμια εκπληξη δε μου προκαλει η τροπη που παιρνει ο αριζονα , λες και τα χα κανονισει ολα πηγαν ετσι οπως επρεπε , ετοιμαστειτε για το μεγαλο φιναλε
βαλτε τις ζωνες σας απογειωνομαστε . γριλακο φερε τα αεροπλανα


ΥΓ Πολλα θελω να πω ακομα αλλα δεν κανει , παιξτε με τους σβωλους σας να νοιωσετε μαγκες
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser4428

Guest
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ παιδια να ειστε καλα καλο παιχνιδι να εχουμε αν και σε μερικους απο οτι καταλαβαινω τους αρεσουν οι δεκα μαχες γιατι εχουν πολλα λεφτα για πρινιουμ για να πηγαινουν απο εδω και απο εκει .
Να περασουμε ομορφα
φιλικα Καλη
 

panos-the-best

Νέο Μέλος
1)Αυτοι οι κανονες,οπως λεει και ο γριλακος,αφορουν μονο τις 3 ''υπερσυμμαχιες''αλλα αν το ειχατε καταλαβει εσεις οι ''αρχηγοι''ειανι αλλες εκατονταδες πολεις που θελουν οχυρα
2)Σε αυτο που λες τιγρακη κολλαει η παριμοια ''ειπεο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα''
3)Δε λεω οτι αυτα που αποφασισατε ειναι λαθος,εχουν καποιες αποφασεις που δεν τις ειχατε πολυσκεφτει αλλα ο σκοπος ηταν να μπει σε μια ταξη ο αριζονα,πρεπει να γινει καποτε,ωστοσο το ερωτημα ειναι:
ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ 4 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΡΙΖΟΝΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΟΧΥΡΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ?
4)οπως φανηκε εδω οι πιο πολλοι θελουν να παιξουν για διασκεδαση οπως ειπε και ο jakou,αρα να παιζουν οπως θελουν!
5)Στοιχημα οτι αυτα που αποφασισυηκαν θα διαρκησουν 4-5μερες,πονταρω 2.000$!Ακουω στοιχηματα
 

DeletedUser5116

Guest
Χρονια πολλα!!!!

Χρονια πολλα σε ολους με υγεια αγαπη ευτυχια!


Καλησπερα αναφερθηκε το ονομα μου και ειπα να μιλησω και εγω να σας διαλευκανω καποια πραγματα.
Λοιπον στην αριζονα μηλησαμε οι 3 συμμαχιες να μην γινετε αυτο που γινοταν με τις μαχες γιατι γινοταν κουραστικο γιατι πολλα ατομα απο το πολυ τρεξιμο παρατανε το παιχνιδι και ειναι κριμα...πχ Jimperix7 ....
Πολλα ατομα μεινανε και προσπαθησανε να καταφερουνε κατι μεσα σε αυτην την αναμπουμπουλα που δημιουργησανε κατι ΛΑΚΟΡΕΣ και πηραν το μαθημα τους , οπως παλιοτερα και σε αλλους κοσμους... δεν βλεπω ομως να συζητατε για αλλους κοσμους αλλα ξερω δεν θελετε να τα ξανα ακουσετε παλι ...τεσπα
Μιλησαμε οι 3 συμμαχιες να κανουμε κατι ομορφο γιατι καταντησε μονοτονο... μιλησαμε για τις συμμαχιες που εχουμε ΕΜΕΙΣ, το τι κανετε εσεις και η καθε BEAU και ο καθε ΛΑΚΟΡΑΣ στην τελικη ποσος που με ενδιαφερει ...
Beau να σε ρωτησω κατι...σου επιβαλαμε κατι? μιλησαμε για σενα? Νιωστε λιγο οτι ειναι ενα παιχνιδι των πολλων και οχι παιχνιδι Χουντας οπως το κανετε εσεις!!! Εμεις ολοι ψηφιζουμε δημοκρατικα ...περνουμε ολοι τις αποφασεις βαση δημοσκοπησεις...
Σας βλεπω τσιτωμενους ρε παιδια Χαλαρωστε λιγο μοιαζετε σαν να εχετε στερηθει τπτ... παιχνιδι ειναι μην προσπαθειτε να βαλετε Κανονες
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser4428

Guest
πανο αυτο που λες εννοεισ για τα χρονια πολλα που λεω?:p.Ειλικρινα οτι και αν ακουσω εδω ειναι σαν να ακουω μικρα παιδακια που τουσ πηραν το παγωτο τους.
 

DeletedUser

Guest
ρε συ μπαρκουλη με κανεις να ασχολουμαι με σαχλαμαρες , τι με αναφερεις παλι ? εχω νομιζεις ορεξη να ασχοληθω ? απαντησε μου σε παρακαλω τι αναμπουμπουλα δημιουργησα και ποιο μαθημα μου πηρα ?

ΥΓ Μη με κανετε σας παρακαλω να ξαναγραψω λεγοντας βλακειες για μενα , σας βαριεμαι
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή