βορειοι - νοτιοι | συζητηση

  • Δημιουργός θέματος cord
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser

Guest
παιδια εμενα δεν θα μου αρεσε η ιδεα να επιλεγει η καθε πολη με ποιους θα παει...αμα γινει αυτο δεν θα αλλαξει ουσιαστικα τιποτα με τους πολεμους και θα συννεχισει ο πολεμος μεταξυ dmu+hd vs ccp+gu οποτε δεν θα δουμε τιποτα καινουριο εμενα παντως προσωπικα μου αρεσε που στην μαχη που διοργανωσατε ημουν στο ιδιο στρατοπεδο με σρκετους αντιπαλους μου και ειχα σαν αντιπαλους τους συμμαχους μου....
 

DeletedUser

Guest
παιδια εμενα δεν θα μου αρεσε η ιδεα να επιλεγει η καθε πολη με ποιους θα παει...αμα γινει αυτο δεν θα αλλαξει ουσιαστικα τιποτα με τους πολεμους και θα συννεχισει ο πολεμος μεταξυ dmu+hd vs ccp+gu οποτε δεν θα δουμε τιποτα καινουριο εμενα παντως προσωπικα μου αρεσε που στην μαχη που διοργανωσατε ημουν στο ιδιο στρατοπεδο με σρκετους αντιπαλους μου και ειχα σαν αντιπαλους τους συμμαχους μου....

συμφωνώ απόλυτα.να δούμε κάτι διαφορετικό, αλλιώς θα είναι το ίδιο και απλά θα δίνονται βραβεία.
 

DeletedUser

Guest
μια ερωτηση ξερουμε ποιος θα ειναι ο αρχηγος των βορειων?:blk
 

cord

Ex-The West Team
Βρισκεται ήδη στο παιχνιδι αλλα ingognito, οπως αναφερουν και οι επιστολες του Rodrigo.
 

DeletedUser959

Guest
θελω να ρωτησω κατι θα ειναι νεες οι πολεις που θα φτιαχτουν βορεια και νοτεια?
 

DeletedUser3436

Guest
εγω νομιζω ειναι ο ulysses1946 αλλα μπορει να κανω και τεραστιο λαθος..
 

DeletedUser3788

Guest
μπα δεν νομίζω θα πρέπει να είναι κάπου στα 70 λέβελ με όνομα πολύ western σαν τα ονόμα που έχουν στον κ3 στη Wild bunch.:blk
 

DeletedUser

Guest
1ον πιστευω οτι πρεπει να διατηρηθουν οι συμμαχιες.2ον θα πρεπει να αποκτησει νοημα και για τα μικροτερα λβλ.πχ να υπαρχουν καποιες αποστολες οι οποιες να χρειαζονται συνεργασια παικτων.Πχ Μεταφορα χρυσου των νωτιων και ειναι κανονικα σαν μια δουλεια σαν τις αλλες αλλα να πρεπει για να γινει να την επιλεξουν 10 ατομα πχ.Ετσι ακομα και τα μικρα λεβελ θα παρουν μια καλη αμοιβη και εμπειρια.Εκτος απο αυτο οπος ηδη αναφερθηκε να υπαρχουν 2 πολεις μια με αρχηγο τον Nathan και η αλλη με αρχηγο ενα ατομο που θα βγει με κληρωση.Βεβαια ολα αυτα ακουγονται ευκολα και δεν ξερω κατα ποσο μπορουν να πραγματοποιηθουν.Αμα σκεφτω κατι αλλο θα κανω επεξεργασια αυτο το post
 

DeletedUser

Guest
φιλε δημητρη ομολογω οτι δεν καταλαβα το νοημα του ποστ σου.
τί εννοεις να αποκτησει νοημα για τα μικροτερα λεβελς? υπαρχουν ηδη τοσες αποστολες που απευθυνονται σε αυτους και τοσες εργασιες διαθεσιμες. γιατι πρεπει να γινει και κατι περαιτερω?
οσοι αυτη τη στιγμη βρισκονται σε υψηλα λεβελς με αυτο τον τροπο ανεβηκαν.
γιατι τωρα να αλλαξει δηλαδη?

αντιθετα, το ενδιαφερον χανεται για τα υψηλα λεβελς γιατι αν φτασεις στο επιπεδο 99 μετα δεν εχεις κατ'ουσιαν τιποτα να κανεις.
 

DeletedUser

Guest
θα υπαρξει αναβαθμιση με την οποια δεν θα σταματας στο λβλ 99.οταν λεω να αποκτησει νοημα και για τα μικροτερα λβλ εννοω αυτη η ιστορια γιατι ενας λβλ 20-40 δεν μπορει να κανει και πολλα σε μια μαχη οχυρου.
Ας μην ξεχναμε οτι και στην interactive περιπετεια δεν υπαρχει ουσιαστικη συμμετοχη απο μικρα λβλ
 

DeletedUser

Guest
1ον πιστευω οτι πρεπει να διατηρηθουν οι συμμαχιες.2ον θα πρεπει να αποκτησει νοημα και για τα μικροτερα λβλ.πχ να υπαρχουν καποιες αποστολες οι οποιες να χρειαζονται συνεργασια παικτων.πχ μεταφορα χρυσου των νωτιων και ειναι κανονικα σαν μια δουλεια σαν τις αλλες αλλα να πρεπει για να γινει να την επιλεξουν 10 ατομα πχ.ετσι ακομα και τα μικρα λεβελ θα παρουν μια καλη αμοιβη και εμπειρια.εκτος απο αυτο οπος ηδη αναφερθηκε να υπαρχουν 2 πολεις μια με αρχηγο τον nathan και η αλλη με αρχηγο ενα ατομο που θα βγει με κληρωση.βεβαια ολα αυτα ακουγονται ευκολα και δεν ξερω κατα ποσο μπορουν να πραγματοποιηθουν.αμα σκεφτω κατι αλλο θα κανω επεξεργασια αυτο το post

θα υπαρξει αναβαθμιση με την οποια δεν θα σταματας στο λβλ 99.οταν λεω να αποκτησει νοημα και για τα μικροτερα λβλ εννοω αυτη η ιστορια γιατι ενας λβλ 20-40 δεν μπορει να κανει και πολλα σε μια μαχη οχυρου.
ας μην ξεχναμε οτι και στην interactive περιπετεια δεν υπαρχει ουσιαστικη συμμετοχη απο μικρα λβλ

άλλο πράγμα είναι το να μπορεί να συμμετέχει κάποιος και άλλο πράγμα είναι να μην υπάρχει ουσιαστική συμμετοχή στην περίπτωση που αναφέρεσαι καθώς στην περιπέτεια οι δουλειές που έβαλε η ομάδα ήταν πάρα πολύ εύκολες που ακόμη και άτομα κάτω από 20 επίπεδο θα μπορούσαν να παίξουν λίγο πολύ.

επίσης αναρωτιέμαι πως ξες αν υπήρξε ή όχι ουσιαστική συμμετοχή από μικρά επίπεδα.εγώ είδα κίνηση στο φόρουμ από όλα τα επίπεδα.

αυτό που θα πω τώρα ίσως να μην σ'αρέσει αλλά η περιπέτεια έγινε για να κρατήσει το ενδιαφέρον στον κόσμο μιας και αρκετά άτομα έχουν τερματίσει/βαρεθεί(186 άτομα τερμάτισαν και να φανταστείς μερικοί το έχουν παρατήσει και διαγράφτηκε ο λογαριασμός).

τα μικρά επίπεδα έχουν άπειρα πράγματα να κάνουν ακόμα για να φτάσουν στο σημείο να βαρεθούνε οπότε λογικό είναι η εταιρία να κοιτάξει να μην φύγουν τα άτομα που έχουν τερματίσει/βαρεθεί.αυτό που λέω μην το ερμηνεύσεις σαν ότι τα μικρά επίπεδα δεν πρέπει να μπορούν να παίρνουν μέρος λόγω δυσκολίας ή οτιδήποτε.σε άλλα παιχνίδια πιο παλιά που ήμουν η εταιρία κοιτούσε μόνο τους μεγάλους σε επίπεδο παίχτες και άφηνε από έξω τους μικρούς με την παραπάνω λογική που σε είπα.

η ομάδα εδώ πέρα είναι η καλύτερη που έχω συναντήσει σε ελληνικό παιχνίδι και κοιτάει να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι οπότε κατά την γνώμη μου είσαι λίγο άκυρος λέγοντας ότι πρέπει να γίνει ενδιαφέρον για τα μικρά ενώ είναι ήδη και με το παραπάνω.

θα συμφωνήσω ότι τα μικρότερα επίπεδα δεν μπορούν να κάνουν και πολλά στα οχυρά αλλά δεν γίνεται να τα έχουμε όλα.επίσης δεν είπαν ότι δεν θα ξαναγίνει παρόμοιο, ειδικά άμα πάει καλά η όλη ιδέα.
 

DeletedUser

Guest
συμφωνω μαζι σου σε μερικα πραγματα αλλα θελω να πω οτι θα υπαρχει ακομα περισσοτερος ενθουσιασμος αμα υπαρχει κατι να κανουν και τα μικρα λβλ σε αυτο το event.Πως ηταν η ρουκετα πυροτεχνηματων για την ημερα ανεξαρτησιας?ε κατι τετιο να γινει παλι Ετσι κατι θα κερδισουν κατι και τα μικρα λβλ (και οταν λεω μικρα εννοω 20-60) απο αυτην την ιστορια.Σε ολα τα παιχνδια ετσι ειναι υπαρχει ενα οριο μεχρι να υπαρχει αναβαθμιση η οποια θα υπαρξει και θα βαλει οριο το 120 νομιζο.Οταν ειπα για ουσιαστικη συμμετοχη εννοω μεχρι τελος.Οντος η ομαδα εκανε καλη δουλεια μιας και εβαλε ευκολες στην αρχη αποστολες.Αλλα θα πρεπει να υπαρχει και μια εξελιξη σε αυτο(εαν με καταλαβαινεις)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser3788

Guest
Όμως τα άτομα που έχουν φτάσει 85-99 λέβελ έχουν φτάσει έτσι εκεί που είναι με αποστολές δουλειές και μονομαχίες.Γιατί τώρα να πρέπει να δωθούν βοήθεις στους τώρα 30άρηδες?Ας παίξουν να μεγαλώσουν...:grrμιά άποψη

η δεύτερη άποψη είναι ότι καλό θα ήταν να πάρουν μέρος και τα μικρά λέβελ αλλά τουλάχιστον να είναι 30 με 40 λέβελ και άνω ώστε να μην μείνουν στην απ' έξω.Και μου άρεσε πολύ ένα παράδειγαμα που άκουσα πιο πάνω για την μεταφορά του χρυσού των νοτίων.
 

DeletedUser

Guest
αυτο λεω και εγω δεν ειπα οι 30αρηδες να ειναι οι βασικοι χαραχτηρες αλλα να εχουν κατι να κανουν(οχι επειδη βαριουνται αλλα επειδη ειναι περιπετεια κοσμου και οχι τουρνουα μονομαχιων)
η ιδεα για το χρυσαφι δικη μου ηταν
Μου ηρθε ακομα μια ιδεα.Θα μπορουσαν να δοθουν απο τους admins ενα προιον(χωρις αξια για να το πουλησουν πχ ενα γραμμα) σε καποιους παικτες ολων των λβλ και να πρεπει να το πανε απο την μια πολη σε μια αλλη χωρις να λιποθυμησουν.Αν τα καταφερουν να κερδιζουν καποια χρηματα και εμπειρια ισως και καποιο καινουργιο αντικειμενο πολι σπανιο.Αν καποιος τους κανει να λιποθυμησουν να κερδιζει αυτος καποια ανταμοιβη απο το στρατοπεδο του.
Να υπενθυμισω οτι προκειται για ενα event και οχι για αναβαθμιση του παιχνιδιου(αναφερομαι στον Hawkman007)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

cord

Ex-The West Team
Εχουμε σκεφτει οι παιχτες μικρων επιπεδων να μπορουν να γινονται κατοικοι στις 2 πολεις βασεις για περιορισμενο χρονικο διαστημα αναλογα με την προτιμηση τους και εκει θα κανουν μερικες δουλειες που θα τους διδονται ωστε να κερδιζουν καποια αντικειμενα που ενδεχομενως να τους ειναι χρησιμα. Για παραδειγμα, το περιεργο δερματινο καπελο θα φανει ιδιαιτερα χρησιμο σε εναν παιχτη επιπεδου 40 περιπου αν δεν το εχει, ενω ο παιχτης επιπεδου 70+ οχι οτι δεν του ειναι χρησιμο αλλα σχεδον ολοι οι παιχτες σε αυτα τα επιπεδα θα το εχουν.

Συμμετοχη απο παιχτες μικρων επιπεδων υπαρχει αλλα ειναι καπως περιορισμενη γιατι ο Νοτιος Στρατηγος δεν μπορει να ειναι σε ολες τις πολεις ταυτοχρονα. Σε οποια πολη επισκεπτεται ομως, αυτα που ζηταει ειναι πολυ ευκολα ακομη και για παιχτες μικρων επιπεδων και αυτα που δινει μεχρι τωρα ειναι πλουσιοπαροχα. Επισης, σε αρκετες πολεις οπου εχει ζητησει για παραδειγμα σημαιες ενωσης, προιον που ειναι λιγο δυσκολο να βρεθει, οσοι εχουν κανει καποιες ωρες και δεν εχουν βρει τιποτα, παλι παιρνουν κατι γιατι εδω μετραει και η προσπαθεια, δηλαδη καποιος που εκανε 6 2ωρα και δεν βρηκε καμια σημαια θα ηταν απογοητευτικο να μην παρει κατι εστω και μονο για την προσπαθεια. Και ετσι γινεται. Αλλωστε μην ξεχναμε οτι ο λογος για ολο αυτο ειναι να δωθουν οσα περισσοτερα πραγματα γινεται, ειτε χρηματα, ειτε αντικειμενα ειτε και premium αργοτερα στις μαχες που θα ακολουθησουν.

Οσο περναει απο το χερι μας και ειναι και τεχνικα εφικτο θα συμπεριλαβουμε οσο περισσοτερα επιπεδα γινεται.
Custom αποστολες υπο τη μορφη αυτων που δινουν οι θαμωνες του saloon δεν ειναι τεχνικα εφικτο να γινουν.

Επισης ειπαμε οτι θα γινονται και μαχες μονο για μικρα επιπεδα.

Evender ==> ingognito θα πει καμουφλαρισμενος, και το αν ειναι σε πολη ο Βορειος Στρατηγος δεν εχει σημασια ακομη... Ενα στοιχειο που μπορει να φανει χρησιμο αργοτερα ειναι οτι ο Βορειος Στρατηγος ειναι καποιος που ιστορικα ειχε τον ιδιο στρατιωτικο βαθμο με τον Nathan Forrest.

Tελος να σημειωσουμε οτι ο λογος του πολεμου στο δικο μας project δεν θα ειναι βεβαια η δουλεία και η καταπιεση, αλλα κατι αλλο πιο ευθυμο. Συντομα θα ανακοινωσουμε τις διακυρηξεις Νοτιων και Βορειων ωστε καθε πολη να γνωριζει ποια ειναι ακριβως η "κοντρα" μεταξυ Νοτιων και Βορειων και να αποφασισει με ποια απο τις 2 πλευρες θελει να παρει μερος αν και μια ματια στο in-game profil του Nathan Bd. Forrest θα δωσει μια καλη ιδεα για αυτο...
 

DeletedUser

Guest
επιτελους βρικα τον Ingognito αρχηγο των βορειων
oxi ingame αλλα τουλαχιστον βρικα πιος ηταν
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

jimperix7

Νέο Μέλος
δυο παρατηρησεις θα ηθελα να κανω σχετικα με την πραγματικα καλη ιδεα που εχει η ομαδα διαχειρισης και τις πολλες και καλες ιδεες που εχουν δωσει οι συμπαικτες μας του κ1.

1)για μενα βασικο ειναι να μπορουν οι παικτες που θα συμμετάσχουν σε αυτη την περιπετεια να ειναι μελη και στην πολη τους και στην καινουρια γιατι υπαρχουν πολλες πολεις που εχουν την δικη τους ξεχωριστη ιστορια στον κ1 και θα ειναι κριμα να μαραζωσουν αν φυγουν οι κατοικοι για ενα αρκετα μεγαλο διαστημα που οπως καταλαβαινω θα διαρκέσει η περιπετεια.

2)αν εχετε σκεφτει το ενδεχομενο ενω εχετε κανονισει μια μαχη οχυρου εγω που δεν θα εχω παρει μερος στην περιπετεια να παω να δηλωσω μαχη σε ενα αλλο οχυρο την ιδια ωρα και να προσπαθησω να εκμεταλευτω την αδυναμια των αντιπαλων μου την συγκεκριμενη στιγμη.
θα πρεπει με καποιο τροπο να μην υπαρχει δυνατοτητα αλλης μαχης εκεινη την ημερα και να μην στηριχτουμε στην καλη διαθεση τοσων ανθρωπων.

αυτα τα 2 μαζι με τα υπολοιπα που εχουν ειπωθει εδω ειναι για μενα βασικα ετσι ωστε να εχει επιτυχια η ιδεα σας.
 
Τελευταία επεξεργασία:

cord

Ex-The West Team
Το "2" το εχουμε προβλεψει ηδη και θα συμπεριληφθει στους κανονισμους κατα τους οποιους εαν γινει κατι τετοιο, και επειδη δεν μπορει να απαγορευσει κανεις σε καποιον να δηλωσει μια μαχη οποτε θελει, πολυ απλα θα ακυρωνεται η μαχη των Βορειων ή Νοτιων γιατι δεν θελουμε σε καμια περιπτωση καποιος να εκμεταλευτει τις μαχες αυτες για ιδία οφέλη.
Εαν δε, αυτο επαναληφθει αρκετες φορες, θα δουμε πως θα το αντιμετωπισουμε, το πολυ πολυ να ακυρωσουμε το ολο project.

Οσο για το "1", ειπαμε ηδη οτι δεν θα ζητηθει απο κανεναν να φυγει απο τη πολη του. Αν' αυτου, θα μπορει η πολη να δηλωνει με ποια πλευρα θα παει.
Οι δυο πολεις "βασεις" θα χρησιμοποιηθουν μονο για να μπορουν οι "χαρακτηρες" αρχηγοι να δηλωνουν τις μαχες και πιθανον να μπορουν να γινονται κατοικοι για περιορισμενο χρονικο διαστημα παιχτες μικρων επιπεδων ωστε να κανουν καποιες δουλειες και να κερδιζουν καποια αντικειμενα.

Υπαρχει μια αρχικη σκεψη αρχικα για 20 μαχες οχυρων (10 επιθεσεις των Βορειων και 10 επιθεσεις των Νοτιων) και οποιος κανει τις περισσοτερες νικες να κερδισει.
Ολο αυτο θα κρατησει περιπου 2μιση μηνες, ισως και λιγο περισσοτερο με την αναμειξη των Ινδιανων.
Αν βεβαια υπαρχει μεγαλη συμμετοχη πιθανον ειτε να αυξησουμε τις μαχες και το οριο νικης ειτε να πρεπει η μια απο τις δυο πλευρες να κατακτησει καποιες απο τις αντιπαλες κομητειες με το να κερδισει και τα 3 οχυρα που θα ανηκουν σε καθε μια απο αυτες.
 
Κορυφή