βορειοι - νοτιοι | συζητηση

  • Δημιουργός θέματος cord
  • Ημερομηνία έναρξης

cord

Ex-The West Team
15coex5.jpg


Ολες οι ανακοινωσεις για το "Βορειοι v Νοτιοι" βρισκονται εδω: http://forum.the-west.gr/forumdisplay.php?f=162
 

DeletedUser

Guest
Α καταλαβα

Τελευταια σειρα της ανακοινωσης και οποιος καταλαβε καταλαβε τι μας περιμένει :w
 

DeletedUser

Guest
Αμα εχεις βρει το στρατηγο των βορειων αλλα η πολη σου βρισκεται στη βορεια μερια του χαρτη και ετσι δεν μπορεις να ενημερωσεις το Nathan Bd. Forrest τι κανεις?
 

DeletedUser

Guest
να σε ρωτησω αυτος πουεχεισ βρει ειναι σε πολη?
 

DeletedUser3409

Guest
αμα εχεις βρει το στρατηγο των βορειων αλλα η πολη σου βρισκεται στη βορεια μερια του χαρτη και ετσι δεν μπορεις να ενημερωσεις το nathan bd. Forrest τι κανεις?
του στέλνεις τηλεγράφημα... οι ιδιωτικές συζητήσεις απαγορεύονται... πάμε σε πόλεμο...
 

DeletedUser3920

Guest
αυτο πιστευω ειναι στην κριση σου(το τι θα πεις)
 

DeletedUser

Guest
ο scot ανεβαινει lvl απο'οτι προσεξα και ειναι πιο ευκολο να νικιθει,γιατι ετσι?
 

DeletedUser

Guest
14. Σε περιπτωση που οποιαδηποτε πολη/συμμαχια/παιχτης προσπαθησουν να επωφεληθουν κατα οποιονδηποτε τροπο απο την interactive περιπετεια (π.χ. με το να δηλωσουν μια μαχη οχυρου αμεσως μετα μετα απο μια δηλωμενη μαχη απο Βορειους ή Νοτιους) η περιπετεια θα σταματησει δια παντος και η δηλωμενη μαχη Βορειων ή Νοτιων θα ακυρωθει.


Πιστεύω είναι λίγο ακραία σαν λύση το παραπάνω καθώς έστω 1 να βρεθεί που να θέλει να χαλάσει το παιχνίδι των υπόλοιπων , ολόκληρο project και σκληρή δουλειά θα πάνε χαμένα και γενικά οι περισσότεροι αν όχι όλοι θα ξενερώσουν.

Εδώ μπορεί να γίνει και κατά λάθος ένας να δηλώσει επίθεση σε οχυρό , πχ πρόσφατα ένα παιδί πήγε και δήλωσε μια επίθεση για να δει πως είναι.(από μεριά ccp)

Οπότε ο παραπάνω κανόνας έχει μια μεγάλη τρύπα που με το παραμικρό, ολόκληρο το project πέφτει.

Για αυτό θα ήταν καλύτερα να το κοιτάξετε λίγο αυτό πριν ξεκινήσει ο πόλεμος.
 

DeletedUser307

Guest
ερωτησεις: (οποιος μπορει)

α. με τους ινδιανους τι ακριβως θα γινει ?
β. οσοι δεν δηλωσουν τωρα θα μπορουν να δηλωσουν μετα?
γ. ή να περιμενουν να μπουν στους ινδιανους?
δ. και οσοι δηλωσαν τωρα, θα μπορουν να αλλαξουν στρατοπεδο, οταν μπουν οι ινδιανοι?

παντως μεχρι στιγμης βλεπω οι περισσοτερες ¨δυνατες¨συμμετοχες με βορειουσ .... πρεπει να ισοροπησουμε την κατασταση λιγο.
 

cord

Ex-The West Team
Ηawkman > Το ειχαμε υποψη μας και το διορθωσαμε. Για μια φορα αν τυχει δεν πειραζει ναι, το κατ' εξακολουθηση ελειπε και το διορθωσαμε, thnx

PANORAMA > Aναλογα πως θα κινηθουν οι 2 πλευρες και κατα ποσο θα επηρεαστουν τα συμφεροντα τους, θα κινηθουν και οι Ινδιανοι. Για παραδειγμα, μια ατυχης αποφαση απο τον Βορειο ή Νοτιο αρχηγο να επιτεθει σε οχυρο της περιοχης των Ινδιανων θα μπορουσε να επιφερει μια μαζικη επιθεση των Ινδιανων οι οποιοι ειναι πιθανο να εχουν αρχισει να οργανονωνται ηδη, οι Ινδιανοι του παιχνιδιου θα το μαθουν πρωτοι.... Ειδικα για τους Ινδιανους, σκεφτομαστε οτι ισως θα ηταν καλο να αναλαβει την αρχηγεια ενας υπαρχων παικτης Ινδιανος που θα ειναι γενικα αποδεκτος απο τους υπολοιπους Ινδιανους παιχτες, θα δουμε...
Ο οποιοσδηποτε μπορει να δηλωσει συμμετοχη οποτε θελει μεχρι την πρωτη μαχη. Υπαρχει αρκετος χρονος για ολους εκτος και αν ενας απο τους 2 αρχηγους θελησει να αιφνιδιασει...
Οι παιχτες που τυχον εχουν φωτογραφια Ινδιανου θα μπορουν ακομη και αν συμμετεχουν με Βορειους ή Νοτιους να πανε με τους Ινδιανους αργοτερα. Το πως θα εμφανιστουν οι Ινδιανοι και κατα ποσο μεγαλη θα ειναι η δυναμη τους δεν το γνωριζει κανεις ακομη.
Οσο για το οτι υπερεχουν οι Βορειοι, αυτο μπορει διαδικαστικα να ειναι καλο για τους Νοτιους μια και ως πιο λιγοι θα εχουν την ευκαιρια να συμμετεχουν σε περισσοτερες μαχες...

Καθε μαχη χωραει το ανωτερο 140 και 120 αντιστοιχα παιχτες. Οσοι θα μενουν "απ' εξω" σε περιπτωση που θα ειναι πολλες οι συμμετοχες, θα συμμετεχουν στην επομενη μαχη και παει λεγοντας. Ολοι θα συμμετεχουν.

Με την εκδοση 1.29 οι μονομαχιες θα γινονται στο σημειο που θα βρισκεται ο παιχτης και δεν θα χρειαζεται να παει κανεις στο saloon για να τον προκαλεσει. Πανω σε αυτο, νομιζω οτι και οι 2 αρχηγοι θα οργανωσουν "μαχες" σε ξεφωτα οπου εκει πιθανον να παιξει ρολο η αριθμητικη ανωτεροτητα μιας εκ των 2 πλευρων. Ειναι ομως ενα σημειο που θα χρειαστει πολυ καλη οργανωση μια και με οργανωμενες μονομαχιες αναμεσα σε 200-300 παιχτες (ισως και περισσοτερους) ακομη και οι λιγοτερα αριθμητικα ειναι δυνατο να κερδισουν. (Ο κανονισμος περι συνχρονισμενων μονομαχιων εξακολουθει να ισχυει !)
Εδω βεβαια θα παιξει ρολο η γνωση των πιο εμπειρων μονομαχων που φανταζομαι και οι 2 πλευρες θα διαθετουν.

Nα τονισω οτι ολες οι πολεις που δηλωνουν με ποια πλευρα θα συμμετεχουν, λαμβανουν προσκληση για το in-game κοινο forum (ΒΟΡΕΙΟΙ ή ΝΟΤΙΟΙ αντιστοιχα) οπου θα μπορουν να επικοινωνουν και να καταστρωνουν τα σχεδια και τις κινησεις τους. Απο οτι εχω μαθει εχουν ηδη αρχισει να πεφτουν οι πρωτες "ψιλες" απο χτες... :sh :dd
Επισης, οι παιχτες που δηλωνουν συμμετοχη χωρις πολη, δεν θα μπορουν να εχουν προσβαση στο κοινο in-game forum ΒΟΡΕΙΟΙ ή ΝΟΤΙΟΙ αντιστοιχα.
 
Τελευταία επεξεργασία:

DeletedUser

Guest
Ηawkman > Το ειχαμε υποψη μας και το διορθωσαμε. Για μια φορα αν τυχει δεν πειραζει ναι, το κατ' εξακολουθηση ελειπε και το διορθωσαμε, thnx

Ναι αλλά βλέπω άτομα που ρωτάνε στο φόρουμ μέσα στο παιχνίδι για το τι θα γίνει με τον πόλεμο και γενικά ρωτάνε για πληροφορίες που βρίσκονται εδώ.Άσχετα που έχετε βάλει να βγαίνει η ανακοίνωση κάθε φορά που μπαίνουν και έχει και τα links για να μάθουν τι τρέχει.

Οπότε δεν θα ξέρουν και τους κανόνες.

Τώρα για τα άτομα που μπορεί να θελήσουν να χαλάσουν το παιχνίδι των υπόλοιπων πρέπει να γίνει κάτι άλλο.Φαίνεται ότι το έχετε δουλέψει το project και για αυτό δίνω βάση σε αυτό εδώ πέρα επειδή πρόσφατα είχα δει 1 άτομο να δηλώνει μάχες όπου νά'ναι και στο προφίλ της πόλης του(ήταν μόνος αν θυμάμαι καλά) φαινόταν ότι το κάνει επίτηδες.

Οπότε αν ο τύπος για παράδειγμα δεν θέλει να πάρει μέρος(που υπάρχουν άτομα που δεν θέλουν) δεν υπάρχει κάτι που να τον εμποδίζει να χαλάσει το παιχνίδι.

Ίσως άμα μπορούσατε κάθε μάχη που θα δηλωθεί μετά από την μάχη των βορείων-νοτίων να γίνουν πχ τα εξής βήματα: 1) στέλνετε μήνυμα στον παίχτη εξηγώντας του την κατάσταση(μπορείτε να έχετε έτοιμο copy-paste για το μήνυμα) ,2)ακυρώνετε την μάχη που δήλωσε και επιστρέφετε τα λεφτά στην πόλη του


Τώρα άμα το άτομο είναι από αυτούς που θα θέλουν να χαλάσουν το project επειδή έτσι τους κάπνισε.Δίνεται ban 1 ημέρας για να συμμορφωθεί.

Αλλιώς για τις συγκεκριμένες ημέρες θα το έχετε ρυθμίσει να μην μπορεί κάποιος να δηλώσει μάχη οχυρού.

Δεν ξέρω για το άν γίνεται να εφαρμοστούν τα παραπάνω , ή αν τα έχετε σκεφτεί ήδη και δεν γίνεται να εφαρμοστούν αλλά για καλό και για κακό τα έγραψα.
 

cord

Ex-The West Team
Αν καποιος θελησει να κανει αυτα που λες θα φανει αν το κανει επιτηδες η οχι.
Βαση κανονισμων κανεις δεν μπορει να εμποδισει καποιον να δηλωσει μια μαχη οχυρου οποτε και οπου θελει.
Επειδη το ολο project ειναι custom υπαρχουν μερικα διαδικαστικα κενα τα οποια ομως πιστευω οτι θα τα αντιμετωπισουμε οσο καλυτερα γινεται οταν και εφοσον ερθει αυτη η ωρα.
 
Κορυφή