Διαγωνισμος - Τα σκαλπ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser

Guest
serifis123

::Ονομα παιχτη: serifis123

::Κοσμος: Arizona

unledauk.png

::Ιστορια:
Ο serifis123 ηταν ενας σεριφης της απεραντης δυσης.Εζυσε την ζωη του κυνηγοντας εγκληματιες.Ειχε καταγογη απο το Colorando.Τελιως στο σημαδι και στο πεταμα του λασσου.Ατρομιτος και γενναιος.Ειχε νικησει καποτε εναν εγληματια ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΟ!Ειχε πυροβολισει ποιο πριν αλλα αστοχισε και μετα με καποιον περιεργο τροπο η σφαιρα επεστραψε στον εγληματια.Πριν γινει σεριφης ηταν 23 χρονια συνταγματαρχης του τοτε 20ου Συνταγματος Ιππικου.Καποτε ειχε σοσει την ποιο περιβοιτη φυλακη του Colorando απο ενα σαμποταζ 5 κακουργων.Ειχε δουλεψει και 7 χρονια στο ταχυδρομειο Pony-Express.Ειχε χασει το αριστερο του ματι κυνηγοντας εναν απο αυτους.Αρκετες φορες οι εγκληματιες κρατουσαν ομηρο ΑΥΤΟΝ αλλα παντα ξεφευγε.Ειχε καλη σχεση με τους ινδιανους(με τους απατσι ιδηετερα).Ειχε πολλα λεφτα απο τις ανταμιβες που επερνε.Ομως καποτε βρεθηκε σε μια μονομαχια με τον νο1 εγκληματια τοτε:Το Αγριο Βουβαλι!(Ειχε παρει αυτο το ονομα επειδη γεννηθικε ινδιανος αλλα του αρεσε και το κρατησε).Στην μονομαχια αυτη ο serifis123 βρηκε τον θανατο.Το αγριο βουβαλι τον πυροβολισε πριν τα 10 βηματα(στα 4 συγκεκριμενα).Το αγριο βουβαλι ξεφιγε.Τον επιασαν μερικοι cowdoyδες.Τον serifis123 τον εθαψαν στην αριζονα με ολες τις τιμες(πεθανε σε ηλικεια 45 ετων).Αυτην ειναι η ιστορια του περιβοιτου σεριφη serifis123!!!:cowboy::sh:lr
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
ΠΑΙΧΤΗΣ: anorthosi4ever

ΚΟΣΜΟΣ: 1

j6iixh.jpg


Κάποτε ένας μικρός ινδιάνος που του άρεσε το κυνήγι και το πλέξιμο αποφάσισε να αφήσει το πατρικό του σπίτι και να πάει σε μια χώρα μακρινή κάπου στην Μεσόγειο θάλασσα αυτή η χώρα ήταν η Ελλάδα.Στην αρχή όπως και κάθε αρχή ήταν δύσκολη όμως θυμόταν τα λόγια που του έλεγε η μικρή τυφλή γιαγιούλα του πως όταν κάποιος έχει κενό στα δόντια του είναι τύχη και λεφτά.Το παιδί όσο μεγάλωνε και έβγαζε μουστάκι χαιρόταν επειδή είχε κενό στα δόντια.Φανταστείτε ένα κενό σαν το κενό που έχουν τα δόντια του Bugs Bunny. Ακόμα και ο ισθμός της Κορίνθου είναι πιο στενός.Πράγματι η πρόβλεψη βγήκε σωστή ο μικρός Ευρωπαίος ινδιάνος δούλεψε σκληρά και τα κατάφερε ως κυνηγός ινδικών χειριδίων και μετέπειτα ως χορευτής σε ραδιοφωνικό σταθμό όμως η μοίρα του είχε παίξει ένα πολύ πανούργο παιχνίδι , η Τρώικα ήρθε στην Ελλάδα.Απολύθηκε, του έκοψαν την πίπα της ειρήνης όποιος κατάλαβε κατάλαβε τον εγκατέλειψε η κοπελιά του η Ειρήνη τον έβαλαν να κόψει το μουστάκι γιατί τώρα τα Gillete έχουν ακριβίνει και του πήραν και το κομπολόι που είχε από τον Καθιστή Κουκουβάγια που του το είχε δώσει σε μια μάχη να απασχολείται διότι ο εχθρός άργησε να ρθει.Έτσι ο ινδιάνος ξεσηκώθηκε :grr και έστησε μια σκηνή έξω από την Βουλή:gl.Την ιδέα του ασπάστηκαν και άλλοι οι σκηνές έγιναν πολλές και αυτό συγκίνησε τον ινδιάνο.Του θυμίσε τα χρόνια που ζούσε στην Νεβάδα και έτσι πήρε την απόφαση να επιστρέψει στη γη της επαγγελίας εκεί που Where the grass is green and the girls are pretty.Αποφάσισε λοιπόν να ξαναγυρίσει σπίτι τώρα που πρωθηπουργός είναι ο Obama και όχι ο άλλος ο ρατσιστής ο Buss
Αυτός ο ινδιάνος που τώρα αρχίζει τις μονομαχίες 204 λεβελ :sh μην ξεχνιόμαστε είμαι εγώ ο anorthosi4ever

Κυκλοφορούν στα περίπτερα επίσης
ο ινδιάνος και ο Mickey Mouse
η περιπέτειες του ινδιάνου
Ο ινδιάνος της συμφόρας
και οι δυο πρωταγονιστικές ταινίες
τι έκανες στον πόλεμο ινδιάνε
και ο ερυθρόδερος
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
Όνομα: AsprosLukos

Κόσμος: 4

Ιστορία: Γεννημένος σε ένα μικρό χωριό κάπου στην Δύση από μικρός έχασε τους γονείς του καθώς αυτοί προσπαθούσαν να υπερασπιστούν το χωριό από μια επιδρομή Ινδιάνων.Ο AsprosLukos κατάφερε να επιβιώσει από την επίθεση όντας καλά κρυμμένος αλλά ήταν ο μόνος..
Δύο μέρες μετά τρεις Ινδιάνοι,φιλικοί ως προς το χωριό καθώς εμπορεύονταν με τους αποίκους του συναντάνε ένα μικρό παιδί μόλις τριών ετών.Δεν μπορούσαν να το αφήσουν μόνο του και το πήρανε μαζί στον καταυλισμό τους όπου τον μεγάλωσαν με το όνομα AsprosLukos μιας και ήταν πιο λευκός από τους υπόλοιπους αλλά κυρίως επειδή ήταν στοργικός με όσους αγαπούσε και αγρίμι με τους εχθρούς του...
 

Συνημμένα

  • erere.jpg
    erere.jpg
    6,5 KB · Προβολές: 177

DeletedUser4664

Guest
Παίκτης: Skountouflhs

Κόσμος: Arizona



Περιγραφή:Γεννήθηκε το 1760 στη νότια πλευρά της Αμερικής. Ο πατέρας του πέθανε από έναν "καλό" του φίλο ενω κοιμόταν. Από τότε δεν εμπιστευόταν κανένα εκτός από την μητέρα του την οποία σκότωσαν οι Βόρειοι ενω αυτός ήταν για κυνήγι. Από τότε είναι ένας μοναχικός μονομάχος που δεν εμπιστεύεται ΚΑΝΕΝΑΝ.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
Όνομα παίχτη: TazMaria

Κόσμος: 1

35miofl.jpg

Έχω εκμεταλλευτεί πολλές περιστάσεις που μου έχουν παρουσιαστεί μπροστά μου και έχω χρησιμοποιείσει κάθε μέσο θεμιτό και αθέμιτο για να πετύχω το σκοπό μου !!!
:nw:nw:nw
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
όνομα:mariosvolos
κόσμος:6 (arizona)
2011-10-20_1735.png


Ο mariosvolos υπήρξε κάτοικος της αγγλίας μέχρι που διέπραξε μια φοβερή διάρρηξη σε ένα σπίτι μιας δούκισσας,την οποια την σκότωσε.Από τότε ήταν καταζητούμενος σε όλη την αγγλία.Όταν τον δικασαν αποφάσισαν να τον εξορίσουν
να πάει με άλλους κατάδικους στην αμερική.Όταν πάτησε στο έδαφος της αμερικής αισθάνθηκε ότι εδώ θα γίνει σπουδαίος άνθρωπος.Άρχισε να κάνει διαφορων ειδών εμπόριο με κυριότερο το εμπόριο οπλων.Με την συμμορία του άρχισε να κάνει διαφορες ληστείες τρένων,τραπεζών και τα λεφτά τα έδινε στους φτωχούς αποίκους,αφού η αγγλία είχε αυξημένους φόρους σε πολλά πρϊόντα όπως το τσάι.Πείρε μέρος σε πολλές μάχες οχυρού η καλύτερη μάχη ήταν εναντια στους νότιους όπου και νικησαν χωρίς μεγάλες απώλειες.Σήμερα δεν "γvοριζουμε" που είναι,μπορεί να κάνει εμπόριο μέσα στα αγρια βουνά της δυτικής ακτής από τις ηνωμενες πολιτειες.Ο άποικοι τον περιμένουν ακόμα για να τους βοηθήσει,είναι σαν ένας τοπικός ήρωας.Και οι "οχιρομαχοι" τον περιμένουν για περισσότερες μάχες οχυρού.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
Skinwalker

:: Ονομα παιχτη: Skinwalker
:: Kοσμος: 5
:: Αvatar:
Skinwalker.png


:: Περιγραφη

Η παράδοση και ο θρύλος θέλει τους Skinwalkers να περιπλανώνται τις νύχτες φορώντας δέρματα ζώων, να αναζητούν και να καταδιώκουν τα αθώα θύματά τους.
Μέσω των αρχαίων μυστηριακών τελετών της φυλής τους έχουν αποκτήσει, λέει ο θρύλος, πνευματικές δυνατότητες και καταφέρνουν να μιμούνται το ζώο του οποίου φορούν το δέρμα.
Όταν ο μάγος φορά το δέρμα του λύκου γίνεται ο φοβερός "λυκάνθρωπος".
Σ' αυτή και μόνο σ' αυτή την περίπτωση, που η επιλογή της γίνεται κυρίως με το γεμάτο φεγγάρι, ο μάγος χάνει την ανθρώπινη νοημοσύνη και σκέψη και αποκτά την κτηνωδία αυτού του ζώου.
 

DeletedUser482

Guest
Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τον τρόπο ανάρτησης του avatar για τον διαγωνισμό : εδώ .
Όσες αναρτήσεις δεν πληρούν τις προϋποθέσεις θα διαγράφονται και αυτόματα θ' αποκλείονται από τον διαγωνισμό.

Να υπενθυμίσουμε πως ο διαγωνισμός γίνετε για το καλύτερο avatar, συνεπώς , αν και δεν απαγορεύεται, η συμμετοχή σας με το παλιό avatar του παιχνιδιού θα είναι εκτός πνεύματος.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser5575

Guest
:: Ονομα παιχτη: Kid The Sheriff
:: Kοσμος: ARIZONA
:: Αvatar:

slsa4y.jpg


:: Περιγραφη

Γεννήθηκε, τη μέρα που έκλαψε ο Νίτσε.......

Με μια λέξη: αυτοκρατορικός. Με περισσότερες: ένας χρυσός θεός, όλο δυναμισμό, σεξισμό και έπαρση που όταν μπαίνει στο west, όλα τα βλέμματα, όλα τα φώτα στρέφονται πάνω του αφού στις μονομαχίες, γίνεται τουλάχιστον μυθικό αιμοβόρο κτήνος. Ο Λαρισινός άσσος κρατάει τον κόσμο στα χέρια του. Οι άντρες τον ζηλεύουν και οι γυναίκες τον φαντασιώνονται. Ο Kid The Sheriff ενσαρκώνει το άυλο πνεύματου βασιλιά Elvis, που πλέον έχει αρχίσει να φρακάρει μεταξύ ηλίθιων ταινιών της πρέσας του άγιου ξύλου (Ηοlly wood) και της «εποποιίας» του Λας Βέγκας.Καλλιεργημένος μέχρι διαστροφής μπορεί να περιγραφεί με μία και μόνο λέξη:Φρικιό!
Οι μνήμες του ξεκινούν από την εποχή των ιπτάμενων δεινοσαύρων.Η εμφάνισή του, τον κάνει να φαντάζει ΑΚΡΙΒΩΣ με το χειρότερο εφιάλτη κάθε αστού οικογενειάρχη, έχοντας την αδιαφιλονίκητη εικόνα του ρεμαλιού/σάτυρου που αποπλανεί 17χρονα κοριτσόπουλα και πάνω από όλα είναι και αυτός...Μade of Μetal! Εξαιτίας μιας εκ γενετής αλλεργίας, σιχαίνεται τις κάμπιες, τις γιορτές και τις επετείους. Κάτι πάντα τον σπρώχνει να στολίζει αρνί τα Χριστούγεννα και να σουβλίζει δέντρο το Πάσχα. Να ξεχωρίζει απ' το κοπάδι, χωρίς να το φτύνει αγενώς, για να μπορεί να επιστρέφει όταν αγριεύουν οι λύκοι στο αφιλόξενο αλλά γιομάτο προκλητικές εμπειρίες δάσος.Είναι Αελάρα, ακούει metal και πίνει φάντα μπλε.

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ !

Υ.Γ. Είμαι ερωτευμένος μαζί του!


 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser3057

Guest
el telehi υπαρχει περιπτωση τοτε να στειλω μια φοτο του παιχτη μου απο ξενο σερβερ και να μετραει σε αυτον τον παιχτη?Μου αρεσει ο ινδιανος που εχω αλλα θελω να ξερω οτι υπαρχει περιπτωση να παρω μια καλη θεση στον διαγωνισμο.
 

DeletedUser482

Guest
el telehi υπαρχει περιπτωση τοτε να στειλω μια φοτο του παιχτη μου απο ξενο σερβερ και να μετραει σε αυτον τον παιχτη?Μου αρεσει ο ινδιανος που εχω αλλα θελω να ξερω οτι υπαρχει περιπτωση να παρω μια καλη θεση στον διαγωνισμο.

Οι κανόνες του διαγωνισμού είναι σαφείς. Παρακαλούμε διαβάστε τους προσεκτικά.
 

DeletedUser5116

Guest
Σκαλπ

Ονομα Barkulis

Κοσμος Αριζονα

Avatar

zvu60w.jpg



Ήρθε η ώρα να εκμυστηρευτώ ένα από τα μυστικά του προ-προ…προ πάππου μου Barkulis
Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΜΑΝΟΑΗ χρυσή πόλη της Μανόα αποτελεί έναν θρύλο των ινδιάνων της νοτίου Αμερικής, σύμφωνα με τον οποίο βαθιά μέσα στην ζούγκλα του Αμαζονίου υπάρχει μια πόλη-αν και άλλοι υποστηρίζουν ότι υπάρχουν περισσότερες-στην οποία αφθονεί ο χρυσός.
Τα πάντα σε αυτήν,,ακόμα και τα κουτάλια που τρώνε οι κάτοικοί της είναι κατασκευασμένα από χρυσό. Η πόλη κυβερνείται από έναν θρυλικό βασιλιά, που ονομάζεται Ελντοράντο (Eldorado) ή αλλιώς <<επιχρυσωμένος>>, καθώς το σώμα του είναι καλυμμένο με χρυσόσκονη, ενώ ό,τι φοράει πάνω του από τα ρούχα ως τα κοσμήματα του είναι φτιαγμένα από χρυσό.
Ο Ελντοράντο ήταν φίλος καλός του προ-προ…προ πάππου μου Barkulis και το ακλουθούσε συχνα στις διασκεδάσεις του που ήταν το ποτό και Συνήθιζαν και παγαίνανε στην καλύβα του Henry Walker που είχε άφθονο ποτό. Μια μέρα λοιπόν εκεί που είχαν πιει πάρα πολύ ξαφνικά εισβάλει μέσα στην καλύβα το γεράκι (γεράκι = ένας άνθρωπος με πεταχτά μάτια που έβλεπε 5 βουνά ποιο πέρα) και τους λέει πως έρχεται το ιππικό και πρέπει να φύγουμε. Πετάγετε ο προ προ…προ πάππους μου και λέει την ατάκα που έμεινε στην ιστορία <<<άλλο ένα ποτάκι για να μπορώ να τρέξω… χικ>> . Χτυπώντας το χέρι του πάνω στο τραπέζι ο Ελντοράντο πηρέ την απόφαση να υποχωρήσουμε. Παρακάλεσε τον παππού μου να μετρήσει και να πάρει όλα τα σκαλπ. Κάτι που έκανε και του κόστισε για μια ζωή και η ιστορία το αποδεικνύει.
Ξαφνικά βλέπουν να έρχεται το ιππικό και τρέχουν όλοι άρον άρον τελευταίος μένει ο προ-προ…προ πάππους μου ο όποιος κρατούσε πολλά σκαλπ στην αγκαλιά του και έτρεχε. Βλέπει μπροστά του .τον Henry Walker να του πέφτει ένα μπουκάλι κονιάκ. Σκύβει και το παίρνει ο προ-προ…προ πάππους μου, αλλά από την αφηρημάδα του και από την λαχταρά να ανοίξει το μπουκάλι είχε ξεχάσει 3 σκαλπ…
Από τότε πήραμε έναν όρκο ο όποιος λέει:
Έναν όρκο θα πάρω, πρώτου τα μάτια κλείσω,
Τα 3 σκαλπ στον Ελντοράντο να γυρίσω.
 

DeletedUser

Guest
:: Ονομα παιχτη: φλεγεθων

:: Kοσμος :5

:: Αvatar

10xhetu.jpg


Η ιστορία ξεκινά όταν ένας λοιμός έπεσε στο ΓΝΔ μετατρέποντας τον κόσμο σε νεκροζώντανους. Ο λοιμός ξεκίνησε ως απλή γρίππη αλλά μεταλλάχτηκε όταν μπήκε στο σώμα ενός τύπου που έκανε υψηλή ιατρική!!! Μέσα στον πανικό ένας μαυροπουκαμισάς ιερέας άνοιξε τα καζάνια της ανάστροφης όσμωσης και το ΓΝΔ καταποντίστηκε μέσα στην άμμο.
Τα βράδια στον Τύμβο όταν ο παγωμένος αέρας σταματά και τα νυχτοπούλια κρύβονται μπορείς ακόμα να ακούσεις της απόκοσμες κραυγές ενός αρχαίου δαίμονα του Βρομερολ του Γκαιντά να φωνάζει : Βγάλεμε σε παρακαλώ, σε παρακαλώ....
Από τον φλεγόμενο ποταμό του Άδη γεννήθηκε ένας πολεμιστής. Με ένα σπαθί στο χέρι και μια κατάρα στο στομα ορκισμένος από τον ίδιο τον '' Μαυροπουκαμισά'' θα υπερασπιστεί τον τάφο του Βρομερόλ ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις που θα κάνουν το παν ώστε το καταχθόνιο πνεύμα να ξανά βαδίσει στα μονοπάτια του ΓΝΔ
 

DeletedUser

Guest
zlajvq.jpg


O STRABOKANIS κοσμος 1

ολα ξεκινησαν εκείνο το βραδυ που εφυγα απο το σπιτι
εχοντας ακομα στο μυαλο τις λεξεις του καθιστού γερόλυκου , τωρα έγινες αντρας
το west σου ανήκει
ετσι αφου κερδισα το 1ο μου μπουκαλι εεεε ρεβολβερ ηθελα να πω
και αφου το γεμισα με τσίπουρο εεεε με άσφαιρες ηθελα να πω
ξεκινησα για να βρω την 1η μου περιπέτεια
ετσ σιγα σιγα αποχτησα το ονομα μου στραβοκανης

αλλοι λενε για τα στραβα κανια (ποδια) που εχω
αλλοι λενε για το στραβο βλεμα που εχω
αλλοι παλι γιατην στραβια ....... μυτη και γαμψή που εχω
αλλοι για την στραβια ουλή
αλλοι παλι για την στραβια χωρίστρα
παντος ενα εχω να πω οσο στραβα και αν ειναι ολα
ολα τα αλλα τα ισιώνω
με την καλη παρεα που αποχτησα με φιλους και εχθρους στο παιχνιδι

καλη συνεχεια σε ολους

O STRABOKANIS oσο στραβος κι αν είναι
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
:: Ονομα παιχτη zatrew
:: Kοσμος Arizona
:: Αvatar
28bh06s.jpg


Με λενε za..za..za..zatrew!Ειμαι α..α..α (αψιου!) γιος του γνωστου και φημισμενου μπεκροκανατα Johnnie Walker που πολεμησε αξια στη μαχη του El Dorado και ανακυρηχθηκε ως ο καλυτερος καταναλωτης αποθεματων.Ειμαι βαθεια υπερηφανος γι'αυτον.
Ειδικοτητα μου:ανατιναζω τα παντααααααα
Το φτερο στο κεφαλι μου ειναι ενθυμιο απο την 1η γαλοπουλα που ανατιναξα με το δυναμιτη..(κριμα που τη γαλοπουλα δε τη βρηκε ποτε κανεις να μου την επιστρεψει)
Μη με βλεπετε χωρις μαλλια...συμβαινουν και ατυχηματα..(αν δε φας το μεσημερι αυτα παθαινεις)
Θα ελεγα και αλλα αλλα με περιμενει μια ληστεια τραπεζας..δωξα το θεο εχω δυναμιτες :w
 

DeletedUser

Guest
:: Ονομα παιχτη : noobguner

:: Kοσμος : Arizona

2wdab60.jpg


Τα λόγια είναι περιττά . . .
 

DeletedUser

Guest
:: Όνομα παίχτη: thomasrko123
:: Κόσμος: Arizona
:: Avatar:
ztcjg5.jpg

Και τώρα τι να σας πω για το avatar μου.....???????? Λοιπόν είναι ένα πολύ ωραίο καλοντυμένο , σωστό κουκλί...........μα τι κάθομαι και λέω.......υποτίθεται οτι θα αρχίσω να λέω μια τρελή ιστορία σε σχέση με το the west η μία τελείως άσχετη με αυτό, όπως κάνουν όλοι, έτσι δεν είναι??....μμμμμμμμ...τι να πω???? ΑΧΑ !!!!!ΤΟ ΒΡΗΚΑ θα πω ένα ανέκδοτο (πάρτε καμιά κουβέρτα καλού κακού μην κρυώσετε).....Ακούστε.,....
Ένας ινδιάνος πάει στο Ληξιαρχείο γιατί θέλει να αλλάξει το όνομα του καθώς είναι πολύ μεγάλο.
Τον ρωτάει λοιπόν ο υπάλληλος:
-Πως σε λένε;
-Βράχος που κατρακυλάει την βουνοπλαγιά και πέφτει μες το ποτάμι.
-Και πως θες να λέγεσαι τώρα;
-Πλατς.
αχχαχααχαχαχααχχαχ..........:sad Δεν ήταν καλό????? Καλά καλά θα πω άλλο ένα............
Ένας τουρίστας παρακολουθεί έναν Ινδιάνο, που καθισμένος κοντά σε μια φωτιά στέλνει σήματα με τον καπνό. Όλα ήταν πρωτόγονα, εκτός από έναν πυροσβεστήρα τελευταίου τύπου. «Τι τον θέλεις τον πυροσβεστήρα, ρώτησε ο τουρίστας». Και ο ινδιάνος του απαντάει...
«Για να σβήσω τα λάθη!!!
χχααχαχα...καλο ε????? ΤΙΙΙΙΙ???? Ούτε αυτό.......??? πωωωω τώρα πάει......δεν θα κερδήσω τα σκαλπ.....καλά δεν πειράζει τωρα με το κούρεμα του εληνικού χρέους θα μου το κουρεύανε οπότε τζάμπα θα πήγαινε..........Πλάκα κάνω το θέλω ακόμα.............αχαχαχαχαχα αυτό ηταν καλό ε? ε? ούτε αυτοοοοο????????? πωωωωωωωωωωω πολύ δύσκολο κοινό είστε!!!!!!!!!
 

DeletedUser465

Guest
Όνομα: NoName

Κόσμος: Κ 1 , Κ5 και Arizona

Avatar :Χωρίς τίτλο.jpg


Ιστορία : Έτσι θα ήταν ο Άρης Βελουχιώτης στην μακρινή " Άγρια Δύση " !



ΥΓ : Είμαι λίγο άσχετος με τα φόρουμ και τα ανεβάσματα εικόνων ... συγνώμη .
 

DeletedUser

Guest
Tough Max

Αβαταρ για τον διαγωνισμο "τα σκαλπ"

:: Ονομα παιχτη: Tough Max

:: Kοσμος: 6 ή ΑΡΙΖΟΝΑ

:: Αvatar:

tough max.JPG

(για να δειτε το αβαταρ σωστα και με ολη του τη λεπτομερια στο μεγεθος του κλικαρετε πανω του)

:: Περιγραφη

για τον.. σημαδεμενο χαρακτηρα μου στο Γουεστ δε θα μιλησω .. γιατι ειναι μερος της ψυχης μου ..
κι ετσι επιλεγω να μη πω κατι παραπανω απο αυτο.. κραταω το μυστηριο κι ενα πιστολι που χαιδευει τον κροταφο σου!
..αυτο λογικα πρεπει να αρκει για εσενα ξενε.
για τα μελη τις συμαχιας μου και τους φιλους μου εδω εχω να επαναλαυω τα παρακατω λογια.. ανθρωπων σοφοτερων μου.

.. όποιος πεθαίνει με πολλούς θάνατος δε λογιέται ..

"Μην κάνεις χρήση βίας, στη διδασκαλία των παιδιών αλλά να τ' ανατρέφεις με παιχνίδια, για να μπορέσεις κι εσύ να διακρίνεις ακόμα περισσότερο αυτό για το οποίο το καθένα τους είναι γεννημένο." - ΠΛΑΤΩΝΑΣ (Πολιτεία)

<a href="http://www.the-west.gr"><img src="http://gr6.the-west.gr/img.php?type=sig&player_id=219907" /></a>
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή