Διαγωνισμος - Τα σκαλπ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser

Guest
ΟΝΟΜΑ: THE WEST WOMAN

ΚΟΣΜΟΣ: 1

AVATAR:
21o36v5.jpg


ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: ACCESS DENIED. ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ: -30 69333333333333333333333333333333:blk:blk:blk
 

DeletedUser

Guest
Legollas

Κόσμος:Arizona

Avatar
legollas.png


Η ιστορία μου ξεκινά σε ένα χωριό κοντά στα Καλάβρυτα το χωριό ονομάζετε Καρνέσι από μικρός είχα τρελά με τις καραμπίνες και τα όπλα γενικά ο λόγος ότι ο πατέρας μου και ο θειος μου ήταν αρχηγοί σε ομάδα κυνηγιου.Απο μικρός άρχισα να ασχολούμαι με τα όπλα και στην ηλικία των 11 ετών πυρά το πρώτο μου όπλο ήταν ένα φλόμπερ . Το πρώτο μου όπλο λοιπόν ήταν ένα μονόκαννο άγνωστων στοιχείων που ανήκε στον παππού . Από μικρός όρχησα να πηγαίνω για κυνήγι και το ότι η αστυνομία είναι μακριά από το χωριό μου με βοήθησε πολύ κάθε μέρα εξασκούμουν στο σημάδι και στην ηλικία των 15 πήρα το δεύτερο όπλο ήταν ένα δίκαννο βρεττα και με αυτό το όπλο διάπρεψα στο κυνήγι ο στόχος μου ήταν ένα θαύμα όπως μου λέγανε τότε οι κυνηγοί. Στην ηλικία των 19 μου παρουσιάστηκα στο στρατό και σε μια ασχιση στόχευσης ο λοχίας μου με κάλεσε μπροστά και μου είπε να αρχίσω να ρίχνω τους στόχους άρχισα λοιπόν παιτυχαινα τα πάντα με την μια μετά από εκει έφυγα με τιμητικό βαθμό στους ελευθέρους στοχευτες και εκεί άρχισα να διαπρέπω ως που έφτασε μια μέρα ο λοχίας με πήγε σε ένα δασός μπροστά μου ένα κουνέλι στις 500 γιάρδες από εμένα μου έδωσε το snaiper και μια σφαίρα μου είπε αν πετυχεις το κουνέλι στα μάτια αν το πετυχαινα θα γινόμουν αμφιπολοχαγος στην ομάδα των ελεύθερων σκοπευτών πήρα το sniper στα χέρια μου και πετυχα το κουνέλι μόλις γύρισα στο στρατόπεδο με τον νέο μου βαθμό όλοι άρχισαν να με φωνάζουν λεγγολας από την ταινία μια μέρα καλέστηκα από το γ.ι.ε.ς μαζί με την ομάδα μου. Μου είπαν να ετοιμαστούμε για να πάμε στιν περιοχή arizona εκει έπεισες γνώρισα άλλα 4 άτομα τον isiliadis, ton malossis,ton sealion και μια γυναίκα άνευ προηγούμενε την art.e μαζί με αυτούς και την επίλεκτη ομάδα χτύσαμε την πόλη των αθανάτων την immortal η παρουσία μας από την αρχή στα οχυρά ήταν εμφανή. Οι ομάδα των αθανάτων μόλις ανέβαινε στον πύργο άρχισε να βαραεί η sniperαδες της immortal καθαρίζαν τους εχθρούς έναν έναν ειδικότητα μας είναι και θα είναι τα headshot από τότε μέχρι τώρα οι αθάνατοι συνεχίζουν και κατατροπώνουν με την βοήθεια και άλλων σκοπευτών τους εχθρούς τους
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
10onsav.png

Ονομα: Ar1sCh
Κοσμος: Arizona(κ.6)

Ηταν απογευμα οταν οι Ινδιανοι μας επιτεθηκαν. Δεν μπορω να θυμηθω πολλα,ειναι σαν να εχουν σβηστει οι στιγμες φρικης που ζησαμε... Υπηρχαν παντου φωτιες, γυναικες να κλενε και να τρεχουν με τα μωρα στην αγκαλια.. Ομως αυτη η σκηνη που δεν θα ξεχασω ποτε,ειναι οταν ετρεχε η γυναικα μου προς το μερος μου και ενας ινδιανος με το Tomakok του πανω στο Mustang του την αποκεφαλησε.... Σνιφ.. Σταθηκα πολυ τυχερος.. Ενα βελος παραλιγο να μου παρει το κεφαλι αλλα εφτυχος βρισκετε στο καπελο μου.. Ειναι θαυμα που στεκομαι και σας μιλαω αυτη την στιγμη.. Θα με ρωτησετε πως γλυτωσα.. Καθος ετρεχα πανω στο αλογο μου χτυπισα σε ενα κλαδι και επεσα ανεσθητος στην ακρη του μονοπατιου... Ηθελε ο θεος να με γλυτωσει οπως φαινετε...Τωρα βρισκομαι στο νησι της Σπιναλογκα(τα καγκελα πισω μου ειναι απο την εισοδο) και ετοιμαζω επιλεκτους σκοπευτες για να παρω εκδικηση για τον χαμο της γυναικας μου.Το μονο που μου εχει μεινει για να την θυμιζει ειναι μια παλια φωτογραφια που εχω παντα στο πορτοφολι μου , ομως για σταθειτε.. Ναι αυτο ειναι!! Εκεινο το σκαλπ ειναι απο τα μαλλια της γυναικας μου! Σας παρακαλω,μπορειτε να μου το δωσετε; Η φωτογραφια ειναι ξεθοριασμενη και θα καταστραφει με τον καιρο.. Ενω το σκαλπ θα το εχω παντα στα αποθεματα μου! Παρακαλω δωστε το μου!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser4997

Guest
72795338.png

Όνομα:deanerd
Κόσμος: Arizona (gr6)

Λίγα είναι γνωστά για τον ερημίτη τρελομεξικάνο που βλέπετε στην φωτογραφία που παρατέθηκε.Κάποιοι λένε ότι είναι απόγονος του Chuck Norris (ναι του γνωστού), κάποιοι άλλοι λένε ότι τον έφεραν εξωγήινοι στον Αριζόνα για να βάλει τάξη στα πράγματα εκεί.Όπως και να έχει αυτός είναι πιστός και προσεύχεται κάθε μέρα να γλιτώσει η χώρα και όλοι οι παίχτες από αυτόν.Όντας ερημίτης και ελαφρώς αλκοολικός αποφεύγει να έρθει σε επαφή με τον κόσμο φοβούμενος μην τον συμπαθήσουν και μετά τους απογοητεύσει.Του αρέσουν (από όσα λέγονται) οι σολομοί και τα αρκουδάκια αλλά και το χρυσό του ρεβόλβερ που το χρησιμοποιεί που και που για να πιάνει κογιότ και να τα δίνει για υιοθεσία σε ζωολογικούς κήπους.Μια φορά εξαιτίας ενός κυνηγιού που έκανε του μπήκε ένα κλαδί σφενδαμίας στο δεξί μάτι και από τότε παρότι έχει γίνει καλά το κρατάει δεμένο διότι του άρεσε η καλύπτρα.Αυτά είναι όλα όσα ξέρουμε για τον μυστήριο κατά τα άλλα αυτόν Μεξικάνο.

(Συγνώμη για την μεγάλη φωτογραφία αλλά έτσι την έβγαλε το imageshack και ταλαιπωρήθηκα πολύ να την φτιάξω..είμαστε και κάποιας ηλικίας χεχε)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
Αυτός είμαι

Όνομα: Chris....

Κόσμος: Arizona
avatarrrrrrrr.jpg


Όταν ήμουν παιδί φοβόμουν τα όπλα .Τα φοβόμουν μέχρι τα 23 όλοι με κορόιδευαν .Στα 23 είχα γνωρίσει μία κοπέλα που ήταν πολύ πιο θαρραλέα από εμένα και της ζήτησα μια μέρα να βγούμε και εκείνη συμφώνησε .Πήγαμε φάγαμε και μετά το επιδόρπιο ήρθε ένας άγνωστος με ένα βραβείο «πολύ καλός στα όπλα». Αυτός ήταν ένας άγνωστος για εμένα πολύ γνωστός για αυτήν .Εκείνη είπε «αυτός θέλω να είναι ο άντρας μου» και εγώ είπα «ΟΧΙ» εγώ θα είμαι ο άντρας σου, εκείνη είπε αν θέλεις να γίνεις ο άντρας μου κάντε έναν αγώνα με όπλα τότε εγώ δεν ήξερα τι να πω και είπα εντάξει .Πήγαμε σε ένα μέρος γεμάτο όπλα εγώ φοβόμουν, αλλά έλεγα την θέλω ; Τότε κάναμε έναν αγώνα ποιος θα πυροβολήσει πιο καλά. Εγώ προσπάθησα, αυτός με κορόιδευε και κοκορευόταν .Ήμασταν ισοπαλία στη τελευταία σφαίρα πυροβολώ και νικάω !Αυτή μου ζήτησε να παντρευτούμε και εγώ δέχτηκα .Εκείνη την ώρα κάτι έπαθα και ξεπέρασα το φόβο με τα όπλα αργότερα ήρθε ένας κύριος και μου έδωσε ένα όπλο μία κοντόκανη καραμπίνα εγώ την δέχτηκα . Αυτή με φίλησε . Την άλλη μέρα ετοιμάζαμε το γάμο μας. Και στο τέλος παντρευτήκαμε . Σε αυτή την εικόνα (avatar) είμαι στο στρατό .Αυτά για εμένα!!!!
 

DeletedUser6018

Guest
Όνομα παίκτη: Mitson James
Κόσμος: 1


Ερευνώ αυτή την υπόθεση με τους ινδιάνους αρκετό καιρό τώρα.
Από την αρχή φάνηκε περίεργο ότι το ιππικό άργησε τόσο να έρθει.
Νομίζω πως είχαν κάποιου είδους συμφωνία με τους ινδιάνους αλλά δεν έχω ανακαλύψει ακόμα τι..
Και όσο μπλέκομαι σε αυτή την ιστορία τόσο πιο πολλά βλέμματα στρέφονται πάνω μου..
 

Συνημμένα

  • Avatar.jpg
    Avatar.jpg
    6,2 KB · Προβολές: 204

DeletedUser

Guest
OΝΟΜΑ:natso 21

ΚΟΣΜΟΣ:6

23s8x1x.jpg


Μ' ένα μπουκάλι Κάττι Σαρκ
και Μάρλμπορο τσιγάρα
καπνίζω, πίνω και ξεχνώ
τα μαύρα μου τα χάλια
Τα μάτια μου'ναι σαν αυγά
τ'αυτιά μου σαν του χοίρου
κι η μύτη μου κατσουνοπή
ωσαν του κατσοχείρου.
Παρ'όλο που'χα συνεχώς
το μάτι μου γαρίδα
εδά μόνο κατάλαβα
πως έχω πιτυρίδα
Τα φρύδια μου ναι τριχωτά
τα στήθια μου βαρέλια
κι όταν γυρνώ και τα θωρώ
ξεραίνομαι στα γέλια.
Ενα λουκουμι πατρινο
μου δωσανε να φαω
μα κολλησε η μασελα μου
και δεν την ξεκολαω
Aκούω και το Εϊντζελ
το Εϊντζελ του Σάγκι
πού 'σαι μικρο σκαλπάκι μου
τώρα που σ' έχω ανάγκη;
Nομίζετε αν ήξερα
να'γραφα μαντινάδες
θα'γραφα τώρα δώ
τόσες πολλές κρυάδες;
 

DeletedUser

Guest
Vagabundo777

Vagabundo777 στον Arizona (Κόσμος 6)

104qbs7.jpg


Ο νεαρός αυτός είναι ετών 31, που τον βασανίζουν οι αιμορροίδες του, η απαιτητική γυναίκα του και τα 2 ζωηρά σκυλιά του.

Μένει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, έχοντας μια νορμάλ δουλειά και βλαστημά την ώρα και τη στιγμή που ήρθε στο Ελλαδιστάν μετά από 7 χρόνια αυτοεξορίας στα πέριξ του κόσμου (μεταξύ αυτών και η πραγματική πολιτεία της Αριζόνας).

Έτσι λοιπόν δραπέτευσε στο West όπου έγινε ένας τυχοδιώκτης μονομάχος με κανένα ηθικό φραγμό και απαίτηση από τους άλλους πέρα από να τον αφήνουν ύσηχο να κάνει το κομμάτι του.
 

DeletedUser

Guest
taspasa
Kοσμος 1

taspasa11.jpg



Ξέρεις τι μ’ αρέσει περισσότερο σε μια βόλτα με κανό στο πανέμορφο ποτάμι, μια νύχτα με γεμάτο φεγγάρι?
Που μπορώ να δω τη φάτσα μου στο νερό! Στο φώς της μέρας γυαλίζει το μάτι (ξέρεις, το δεξί το μεγάλο) και δεν μπορώ να με δω καθαρά.
Τέλος πάντων μη σε κουράζω με τέτοια ρομαντικά.
Δεν ξέρω πως βρέθηκα σ’ αυτή τη φυλή ινδιάνων. Μου είπαν ότι το 1870 …ή μήπως ήταν το 1950 (δε θυμάμαι αυτή τη στιγμή ακριβή ημερομηνία)
οι γυναίκες της φυλής βρήκαν δίπλα στο ποτάμι ένα μωρό, μέσα σ’ ένα καουμπόικο (ματωμένο-τρυπημένο από βέλος) καπέλο.
Τους έκανε εντύπωση μια ουλή στο πρόσωπό του και ένα βιβλιαράκι, με ένα σταυρό στο εξώφυλλο, που είχε αγκαλιά.
Εγώ ήμουν το μωρό (μη σε κρατάω σε αγωνία) και με μάζεψαν. Με μεγάλωσαν, μου κρέμασαν κι ένα κομμάτι ονειροπαγίδας στο αυτί
(ταίριαζε ωραία, λέει, με το καλό μου το μάτι) και έγινα δικός τους.
Κάτι όμως το γενάκι-μουσάκι, που σου ορκίζομαι …μόνα τους έγιναν έτσι στα 8 μου χρόνια και δεν χρειάστηκε ποτέ να τα περιποιηθώ
(φαντάσου σαν χαλκομανία ένα πράμα), κάτι μια αναστάτωση που με πιάνει όποτε βλέπω καουμπόικα καπέλα
και σπάω ό,τι βρω μπροστά μου (έτσι μου βγήκε και τ’ όνομα), έκανε τους συγχωριανούς μου να με στείλουν έξω απ’ το χωριό,
να ταξιδέψω, να γνωρίσω ανθρώπους, να βρω τον εαυτό μου ρε παιδιά…
Ακόμα ψάχνω…
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
ονομα marcRentoN


κοσμος arizona

avatar





Ρωσος πρακτορας της KGB..Ψευδονυμο του Alexei Travarov.
Μετα απο ατυχημα τις μηχανης χωροχρονου την οποια δοκιμαζε,βρεθηκε στη Σκωτια των 90's..Εγινε βιβλιο απο τον irvine welsh και ταινια απο τον danny boyle και δεν ιταν ΠΟΤΕ κοκκινομαλης..με τα πολλα καταφερε να επισκευασει τι μηχανη και πλεον ηρθε στον κοσμο arizona,στη σωστη εποχη για να αποτρεψει την αναπτυξη της Αμερικης και να σωσει τον κοσμο απο τον αμερικανισμο..γι αυτο ταχθηκε στο πλευρο των indie-ανων και του κοκκινου χασαπη..ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ!


ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΑΣΗ-NEXT STOP
ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ-SYNTAGMA SQUARE
 

DeletedUser

Guest
Tαξιδευα με τον θειο μου απο πολυ μικρος καθως αυτος εψαχνε για χρυσαφι.Η μανα μου και ο πατερας μου ειχανε πεσει θυματα Ινδιανων βρισκωντας τραγικο θανατο.Απο τοτε ειχα ορκιστει να εκδικηθω και να μην ανεχομαι μυγα στο σπαθι μου αλλα ας μην ξεφευγω.Ελεγα για τον θειο μου,τον αναγνωριζες απο χιλιομετρα βρωμαγε ουισκι και καθε φορα ητανε στουπι.Ειμαι σιγουρος πως δεν με ηθελε μαζι του και του ημουνα βαρος.Μονο για να τον βοηθαω στο να ξεχωριζει τις λασπες απο τον χρυσο(μονο λασπες ηταν παντα),να αναψω καμια φωτια η να ετοιμασω καμια κονσερβα.Ενα βραδυ καθως κοιμομασταν παραξενοι ηχοι γυρω μας ειχα ξυπνησει αλλα κλασσικα ο θεος μου ροχαλιζε σαν σιδερενιο αλογο και παραμιλαγε στον υπνο του.Πηγα να δω τι υπηρχε.Ινδιανοι παντου ινδιανοι για κυνηγι ειχανε βγει λογικα και μας ψιλιαστηκαν.Με αρπαξαν και εφυγαν(δεν τον ξαναειδα τον θειο μου).Απο μικρος ενιωθα ενα μισος για τους ινδιανους μετα απο τις βιαιες πραξεις κατα τον γονεων μου.Με μεγαλωσανε αυτοι αν και τους προκαλουσα συχνα πυκνα προβληματα και ξερανε οτι δεν τους παω.Μου δωσανε το παρατσουκλι Nik0flakis και απο τοτε μου εμεινε.Μια ησυχη μερα επιτεθηκαν στρατιωτες απο καποιο κοντινο οχυρο και ρημαξανε την φυλη τους εμενα με κατηγορουσανε πολλοι καθως ειμαι χλωμο προσωπο και ετσι τραπηκα σε ατακτη φυγη.Απο τοτε πασχιζα να βγαζω τα προς το ζην αλλα ο κοσμος ειναι κακος.Πολλοι με χτυπουσαν ωσπου μια μερα εφτασε ο κομπος στο χτενι.Ξαπλωμενος στο χωμα με αιματα γυρω μου μετα απο ενα τσαμπουκα που μπλεχτηκα αθελα μου ειπα οτι ολα αυτα θα αλλαξουν.Η καρδια μου χτυπαγε τοσο γρηγορα και δυνατα που πηγαινε να σπασει σηκωνομαι με δυσκολια και παω σπιτι οπου βρηκα ενα σκουριασμενο schofield.Σε 2 μηνες ημουν ετοιμος(μετα απο τις συμβουλες και του σαμανου -μεγαλος εκμεταλευτης να τον προσεχετε...-)Καθαρισα ολους τους ανοιχτους λογαριασμους μου οι περισσοτεροι βρηκανε τραγικο θανατο ελαχιστοι επιζησανε και εξαφανιστηκαν απο την πολη.Ειχα γινει ασσος στο σημαδι.Αισθανομουν την γλυκη γευση της εκδικησης καθε φορα που εβλεπα καποιον να σφαδαζει απο τους πονους.Πολλοι ερυθροδερμοι ακομα εχουν παει να βρουν τον τοπο των προγονων τους.Δεν ξερω αν ολα αυτα ειναι σωστα ή λαθος και δεν θα κατσω να ασχοληθω γιατι το ουισκι μου τελειωσε.
 

Συνημμένα

  • egrwasdas.jpg
    egrwasdas.jpg
    9,3 KB · Προβολές: 208

DeletedUser1241

Guest
όνομα: Amondin

κόσμος: 1

avatar:

ivhcoi.png



περιγραφή:

Ο τυχάς Amondin, με όνομα που τον ακολούθησε από άλλα παιχνίδια, πρωτόπαιξε the-west κάπου περί τις 10 Δεκέμβρη του 2008 μετά από προτροπή του φίλου του Zaitsev. Ιδρυτικό μέλος των CCP έκανε καλές γνωριμίες που, ευτυχώς, αρκετές τον ακολουθούν ακόμη. Αυτές και οι μάχες οχυρών είναι ο λόγος που ασχολείται σχετικά ενεργά με ένα παιχνίδι που όταν το ξεκινούσε ούτε καν φανταζόταν το κόλλημα μ’ αυτό :w
Στις μάχες δεν παίζει κρυφτούλι και πέφτει στη σημαία… παρ’ όλα αυτά αν και το όπλο του είναι ένα ταπεινό παλαιό αλλά ακριβές Winchester (version: n00b_1.0) έχει αποδειχτεί ζημιάρης τύπος σε πάμπολλες μάχες της Υπερσυμμαχίας.:D
Ήταν, είναι και θα είναι αθεράπευτα n00b !
 

DeletedUser

Guest
όνομα: ska8arozoymis

κόσμος:arizona

avatar:
http://gr6.the-west.gr/images/avatargen/avatar_150x170-1.png?21

περιγραφή:

Ο Σκαθαροζούμηςείναι αμερικανική κωμωδία φαντασίας παραγωγής 1988 σε σκηνοθεσία Τιμ Μπάρτον.

Η ταινία αφηγείται την ιστορία ενός πρόσφατα πεθαμένου ζευγαριού που γίνονται φαντάσμαtα και στοιχειώνουν το όμορφο και ήσυχο σπίτι τους. Όταν μια οικογένεια από τη Νέα Υόρκη μετακομίζει στο σπίτι, τα φαντάσματα καλούν τον ενοχλητικό και πονηρό βιοεξορκιστή ονόματι Σκαθαροζούμης από τον κάτω κόσμο ώστε να τους τρομάξει και να τους διώξει.
 

DeletedUser3407

Guest


Uploaded with ImageShack.us

Έξω φυσούσε υπερβολικά . τα δέντρα πλάγιαζαν από τον άνεμο.
Το διπλανό σπίτι ίσα που αχνοφαίνοταν, πολύ κρύο γενικά..
Σηκώθηκα για να ταΐσω το άλογο μου φορώντας ότι πιο πρόχειρο βρήκα, (μια μεξικάνικη μπαντάνα, κάτι φανταχτερά παπούτσια, το κίτρινο καπέλο του φίλου μου του Λινκολν, ένα φυλαχτό για φαντάσματα και το μισοφόρι της γυναίκας μου).
Ξαφνικά ξεπρόβαλαν μέσα από το δάσος 5 λύκοι 3 κογιότ 1 βούβαλος 2 κροταλίες και ένα τεράστιο καβούρι. Φαινότανε πεινασμένα πολύ, ακολούθησε μια σφοδρή μάχη
Εγώ μόνο με τον σουγιά του χακελμπερυ. τα καθάρισα όλα τα ζωντανά με συνοπτικές διαδικασίες. όμως το καβούρι μου κατέβασε το δεξί μου μάγουλο και όλα μου τα δεξιά δόντια.
Συνηλθα και αμέσως άρχισα να κάνω βραχιόλια από τα δόντια των κογιότ. η ευχαρίστηση μου άγγιζε τα όρια της τρέλας. από την φασαρία όμως της μάχης ήλθαν οι γείτονες να δούνε τι έγινε... και από τότε άλλαξα πόλη.
Η ντροπή μου ήταν απερίγραπτη. έγινα ρεζίλη σε όλο το χωριό.
Ξέχασα να βγάλω το ....μισοφόρι της γυναίκας μου!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

kosrs

Νέο Μέλος
Ονομα ....kosrs
Koσμος....Αριζονα

[SPOIL]
34f18op.jpg
[/SPOIL]



Ειμαι απογονος μιας μεγαλης σειρας αρχηγων,και ανατραφηκα ετσι ωστε να ακολουθω τα βηματα τους.
Εχω απομνημονευσει καθε δεντρο και τρυπα στην περιοχη chiricahua...
O νομος μου ειναι!!! (να πραγματοποιω,απροσδοκητα χτυπηματα..)
Σε μικρη ηλικια σε μια επιδρομη αφου εκτελεσαν τους 2 αδελφους μου και τον πατερα μου ,τους πηραν τα σκαλπ και τους κρεμασαν ,
αφηνοντας τους να γινουν σκελετοι.
Εγω αντισταθηκα ,μα ξεφυγα μονο με μια ουλη να μου θυμιζει τις ασχημες ωρες,που περασα,αλλα και για να μην ξεχασω ποτε το μεγαλο μου μισος.
Εκανα τα παντα για να γινω πλουσιος και υδρυτης μιας πολης...και τα καταφερα..
Την πολη μου την λενε LOVE TOWN γιατι σε αυτη,
με ζεσταινει ο ηλιος και με νανουριζουν οι ανεμοι,κοιμαμαι τρωω και ειμαι χαρουμενος,να παω οπουδηποτε παντα με καλο συναισθημα .
Ζω ειρηνικα στα λιβαδια οπου δεν υπαρχει τιποτα να σπασει το φως,του ηλιου...
ΟΜΩΣ!!!!!!!
Μεσα μου ομως ζει ο chiricahuas,,,,,,,,,
O AΡΧΗΓΟΣ
Ο ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ
Και ειμαι ετοιμος να πολεμισω χωρις ορια,και περιφραξεις.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
::Κόσμος : 1
::Όνομα : Dr.Stritzis
s5e0yr.jpg

::Περιγραφή :
Έβαλα το κουστούμι μου,
έφτιαξα τα μαλλιά μου,
ξύρισα το μουστάκι μου
και φόρεσα τα γυαλιά μου.
Έβγαλα απο την τσέπη μου και το καλό κοχίμπα
και σου είπα αυταρχικά "Ένα σπίρτο τσίμπα!"
Τι ωραίο αίσθημα
να έχεις τσέπη γεμάτη,
με το κουάρτερ να γυρνάς
και να φωνάζουν όλοι
"Να,ο αριστοκράτης!"
 

DeletedUser5629

Guest
Ονομα: Maya Walker
Κοσμος:1



Uploaded with ImageShack.us

Λοιπόν! Ήρθε η ώρα να μάθετε ποια είμαι, για να μην μπερδεύεστε…. Δεν είμαι μια ακόμη χορεύτρια από το μπαρ του Henry…
Είμαι το νόθο παιδί της Maya Roalstad και του Henry Walker. Ναι αυτοί οι δυο κάποτε “αγαπήθηκαν” πολυυυυυ. Αποτέλεσμα αυτής της αγάπης, εγώ! Όμως υπήρχε ένα θεματάκι η γριά μάνα του Henry, γνωστή τσατσά στην πιάτσα… δεν ήθελε την Maya για νύφη της. Η Maya δεν ήξερε πως και που θα καταλήξω οπότε θέλησε να μου δώσει κάτι δικό της και έτσι μου έδωσε το όνομά της και το faux που φοράω στον λαιμό. Λίγα χρόνια μετά η “αγαπημένη» γιαγιά πέθανε, ο πατέρας με αναγνώρισε, αλλά για να με ξεφορτωθεί με πάντρεψε με τον γέρο νεκροθάφτη της πόλης Far out India .
Φυσικά και δεν ήμουν η νοικοκυρά που περίμενε…(κάποια στιγμή άνοιξα σχολή μαγειρικής αλλά απέτυχα παταγωδώς!!!), φυσικά και δεν έκανα παιδιά μαζί του. Υιοθέτησα όμως έναν χαριτωμένο πιτσιρικά τον stavrakos G7. Από τότε η ζωή κυλάει ήρεμα στην Άγρια δύση κάνοντας μονομαχίες, λιποθυμώντας σε μάχες οχυρού και περιμένοντας να τινάξει τα πέταλα ο νεκροθάφτης άντρας μου….
ΥΓ 1 Αν κάποια στιγμή σας στείλει κανένα ζεματιστό σαγανάκι ο Φλου, μην τα βάλετε μαζί του, δικές μου συμβουλές ακολουθεί
ΥΓ2 Κυκλοφορεί κάποιος κομπογιαννίτης ονόματι Chrama Rama(ή Χράμα Ράμα? Δεν είμαι σίγουρη…), διαδίδει φήμες ότι είναι αδελφός μου. Δεν τον γνωρίζω και ουδεμία ευθύνη φέρω για τις πράξεις του
 

DeletedUser6067

Guest
ROM1

Arizona


2vry1s1.png



Το όνομά μου στην γλώσσα των λευκών είναι:
ROM1
Τhe old man

Πριν πολλά φεγγάρια, όταν ήμουν νέος, κάλπασα στα απέραντα καταπράσινα λιβάδια κυνηγώντας βουβάλια έχοντας δίπλα μου τον William Frederick Cody γνωστό και ως Buffalo Bill. Πριν εγώ του διδάξω τα μυστικά του κυνηγιού τα μόνα βουβάλια που σκότωνε ήταν τα....σκοτωμένα!!!
Στρώμα μου το χώμα , κουβέρτα μου ο ουρανός. Το όνομά μου Black Hawk!!!

Τις μέρες εκείνες υπήρξα πιο γρήγορος από τον άνεμο. Όταν συνάντησα τον Lucky Luke του πήρα και τα δύο σκάλπ!!! Το δικό του και της...... σκιάς του.

Έπειτα τα χλωμά πρόσωπα θέλησαν να πάρουν τη γη μας. Η πίπα της ειρήνης σταμάτησε να καπνίζει. Τα τύμπανα του πολέμου ήχησαν στις ψηλές βουνοκορφές. Ξεθάψαμε το tomahook και βαδίσαμε στο μονοπάτι του πολέμου. Στις πρώτες μάχες πήρα πολλά σκάλπ λευκών τσακαλιών. Μαζί με τον Καθιστό Ταύρο πήραμε το σκαλπ του Στρατηγού Κάστερ. Εγώ του πήρα και λίγο το μουσάκι.

Κατόπιν οι λευκοί μας κυνήγησαν με μίσος. Στις τελευταίες ένδοξες ημέρες της φυλής μου πολέμησα δίπλα στους μεγάλους αρχηγούς:
Makhpiya - Luta (Κόκκινο Σύννεφο)
Tatanka Yotanka (Καθιστός Βούβαλος)
Tashunca - Uitco (Τρελό Άλογο)
Το tomahook μου βαμμένο με αίμα. Αμέτρητα σκαλπ χλωμών προσώπων στόλιζαν την σκηνή μου.

Τότε τα χλωμά πρόσωπα έφεραν ένα καινούριο όπλο!!!
Το νερό της φωτιάς!!!!

Ο Jonnie Walker ήρθε. Οι ινδιάνοι έφυγαν.

Σήμερα είμαι σε προχωρημένη ηλικία ,αλκοολικός, υπερτασικός, με πρόβλημα όρασης, λίγο ΠΑΡΚΙΣΟΝ και πιο αργός από την ...Κουτσή Χελώνα. Σε εσάς όμως που με χλευάζετε σας τονίζω ότι:
Περιμένω από τον Μεγάλο Μανιτού την ευκαιρία να βάψω, για μία τελευταία φορά, με αίμα το tomahook μου, πριν το πνεύμα μου πάρει την θέση του, στο συμβούλιο των νεκρών της φυλής μου, ανάμεσα στους ένδοξους πολεμιστές του παρελθόντος.

Μία μόνο ευκαιρία.
Ένα μόνο σκαλπ.
Δώστε μου ένα από τον διαγωνισμό ή παίρνω το δικό σας.

Ο ROM1 της φυλής των Lakota - Sioux μίλησε.
ΟΥΓΚ!!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser5745

Guest
Ο εκλεκτος

[/ATTACH]

water gunner
Arizona

Σ ενα πλανητη που στεγαζει τα πιο φαντασμαγορικα θεαματα
σε ενα περιβαλλον που απαρτιζεται απο τα πιο πολυτιμα υλικα αγαθα
σε μια φυση που μεγαλωνει τους πιο πολυσυνθετους οργανισμος
υπαρχει ενα ειδος που κλονιζει αυτη την υπεροχη αρμονια,καθως βρισκεται σ ενα διαρκη εμφυλιο με τον ιδιο του τον εαυτο.Κατευθυντηρια δυναμη ...η απληστια
κριτιριο...ο εγωισμος σκοπος...ο πλουτος, η δυναμη και η κυριαρχια.Ο απολογισμος... αμετρητα θυματα, ανυπολογιστες φυσικες καταστροφες,αφανισμος πολυτιμων οργανισμων,ανεπανορθωτες περιβαλλοντολογικες αλλαγες...
Αιτια η διαδωση της υπαρξης καποιων ασημαντων αντικειμενων με μεγαλειωδης δυνατοτητες.
Τα περουκινια (σκαλπ) που ηρθαν στον πλανητη Γη,απο ενα αγνωστο ηλιακο συστημα εκατομμυρια ετη φωτος μακρυα.
Μοναδικη σωτηρια .....ο εκλεκτος
η ευρεση των 3 εναπομειναντων υστερα απο των αφανισμο των υπολοιπων δεν ειναι απλα το τελος...
Εγω ειμαι ο εκλεκτος γι αυτο φερτε μου και τα 3 γιατι σε μερικα χρονια θα μου χρειαστουν μιας και αφηνω καραφλα....
 

Συνημμένα

  • Νέα εικόνα.jpg
    Νέα εικόνα.jpg
    7,9 KB · Προβολές: 183

DeletedUser

Guest
::Όνομα παικτη:: Kiljoy
::Κόσμος:: Arizona
::Avatar::
34rzmo3.jpg


::Περιγραφή::
Γνωριστε τον Kiljoy!Στην Ελλάδα τον λέγαν Κύριακο αλλά τώρα ψάχνει την τύχη του στην άγρια δύση με άλλο όνομα.Ένω βρήκε εύκολα δούλεια,ως 'Βέγγος' για έναν πλούσιο γαιοκτήμονα,τα πράγματα γύρισαν προς το χειρότερο όταν στάματησε να αρκείτε στην συντροφιά της καμαριέρας.Έτσι μια
ανοιξιάτικη μέρα,καθώς φύλαγε τα γούρουνια,του την έπεσε η όμορφη κόρη του αφεντικού και της έκλεψε το άνθος της νιότης της.Πέντε μέρες τον κύνηγησε ο γαιοκτήμονας με τους άντρες του και,για καλή του τύχη,οι σφαίρες τους,διαπέρασαν μόνο το καπέλο του.Σώθηκε στο χώριο των ινδιάνων όπου οι θύτες του δεν τολμούσαν να πατήσουν.Δίχως να βάλει μυάλο εξαπάτησε τους σώτηρες του και τους στέρησε ένα κιβώτιο γεμάτο πούρα,τα οποιά σκοπευέ να τα πουλήσει στους αποίκους.Ξέσπασε όμως η μάχη του El Dorado και κατέληξε προσωρινά φυλακισμενός στο οχυρό του ιππικού.Ευτυχώς του μείναν κάποια πούρα να του κρατάνε συντροφιά τα κρύα βραδύα ενώ υπολογίζει την επομενή του κίνηση.. (to be continued)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή