Διαγωνισμος - Τα σκαλπ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser

Guest
Όνομα παίχτη: IiIPhyXsIiI
Κόσμος: 1

2djx5ky.jpg


Περιγραφή: Είμαι ένας στρατιώτης που καπνίζει το πούρο του. Πολέμησα στον πόλεμο με τους Ιρακινούς για την χώρα μου την Αμερική. Έχω αποκτήσει ουλές στο πρόσωπο μου από το πεδίο της μάχης. Το καπέλο που φορώ μου το έδωσε ο συγχωρεμένος ο φίλος μου που πέθανε στον πόλεμο. Ο θεός να τον έχει καλά και ελπίζω αυτό το καπέλο που μου έδωσε να μου φέρνει τύχη.
Αυτά τα πούρα είναι λίγο περίεργα, δεν αισθάνομαι καλά... Ίσως να πρέπει να κοιμηθώ για λίγη ώρα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
Όνομα: Patikol
Κόσμος: 4
Ιστορία μου:

attachment.php




Είμουν επίπεδο 1...120άρηδες οχυρομάχοι, μονομάχοι, εργάτες περνούσαν από δίπλα μου και εγώ τους ζήλευα πάρα πολύ! Μόλις πήγα πια επίπεδο 10 άρχισα και εγώ μια δύσκολη ζωή, γεμάτη μονομαχίες και ταξίδια, μιας και είχα γίνει τυχοδιώκτης. Δεχόμουν πολλές μονομαχίες, άλλες τις απέκρουα, αλλες δεν μπορούσα. Ο καιρός παιρνούσε, ανέβαινα επίπεδα και συνέχιζα το ταξίδι μου και τον στόχο μου, να γίνω και εγώ ένας σαν αυτούς που έβλεπα όταν είμουν "μικρός". Μετά από πολλούς μήνες σκληρής εκπαίδευσης, μαχών είμαι πια ένα αξιόλογο επίπεδο, επίπεδο 74! Τώρα πια όλα είναι πιο έυκολα! Είμαι πια ένας τυχοδιώκτης ο οποίος δεν φοβάται τίποτα! έχω γυρίσει όλη την άγρια δύση με την καραμπίνα μου, σκοτώνοντας ζώα για να φάω. όταν κάποιος με προκαλούσε με την συμπερφορά του...Έβγαζα την καραμπίνα...Και πάρτον κάτω! Ως υπερήφανος τυχοδιώκτης, σκότωσα έναν καφέ αρουραίο και έφτιαξα με το δέρμα του ένα "καπέλο". Το πόντσο μου με προστατεύει από το κρύο. Από την πολύ δουλειά το πρόσωπό μου έχει μαυρίσει, και δεν βρίσκω πουθενά νερό να πλυθώ. Η γενειάδα μου όσο πάει μεγαλώνει...Και ασπραίνει!!!Πάντα βρίσκομαι πάνω στα βουνά, είτε έχει ζέστη, είτε έχει κρύο, είτε έχει χιόνια, είτε έχει λιακάδα. Εγώ δεν έχω ανάγκη! Μου αρέσει πάντα να έχω τον πήχη ψηλά!:gl
 

Συνημμένα

  • Καταγραφή.GIF
    Καταγραφή.GIF
    13,9 KB · Προβολές: 426
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser295

Guest
Malossis

:: Ονομα παιχτη Malossis

:: Kοσμος Arizona


thewestg.png


Ο Malossis ήταν απο τους πρώτους εκατομυριούχους στις ΗΠΑ , πρωτίστως αποκτώντας την περιουσία του με το εμπόριο γούνας , καθώς και στο εμπόριο ακινήτων και οπίου.Γεννημένος ως Mani C. Priest στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας στις 26 Μαρτιου του 1803 ήταν ο πρώτος γιος ενός ξενοδόχου.Στα 18 του μετανάστευσε στην Νέα Γη όπου έβγαλε τα πρώτα του χρήματα πουλόντας μήλα.Έπειτα μετακόμισε στην Αριζόνα και στην Immortal Land όπου και ίδρυσε την Αθάνατη Εταιρία Γούνας το 1837.Μέχρι το 1841 η Αθάνατη ήλεγχε το εμπόριο στην Immortal Land και στις γυρω απο αυτην κομητείες και ο Malossis θεωρούνταν από πολλούς ο "Βασιλιάς της Immortal" .O Malossis κυβερνούσε ενα μεγάλο κομάτι της χώρας ,μία αξιοσημείωτη αυτοκρατορία για την εποχή.Τα φυλάκια του ηταν χιλιάδες μίλια μακριά΄ οι ομάδες των παγιδευτών του περιπλανιόντουσαν βαθιά μέσα στα άγρια βουνά.Ινδίανοι έμποροι κατεύθαναν απο όλες τις κατευθύνσεις στην Ιmmortal για να εμπορευτούν.Συνολικά ήταν μία αξιόλογη επιχείρηση που διοικούσε, το οποίο μόνο ένας άνθρωπος με μεγάλη ικανότητα θα μπορούσε να χειριστεί με τόση επιτυχία.Ήταν παγκοσμίως σεβαστός ενώ στους υφισταμένους του που ήταν υπεύθυνοι σε διάφορα καταφύγια θεωρούνταν οχι μόνο διευθυντής αλλά και φίλος.Η επικοινωνία του με αυτούς δείχνει ανώτερες διπλωματικές δεξιότητες και μπορούσε, με την ίδια ευκολία,να επαινέσει την εργατικότητα, να διαχειρίζεται ήπια μομφή, ή να εξαθλιώσει με ανελέητο βάρος σε εκείνους που το άξιζαν.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser2993

Guest
Όνομα παίχτη : Skoyps
Κόσμος : Arizona


11rtzsj.jpg


Ξακουστός έμπορος σε ολάκερη την Αμερική!
Η ουλή στο μάτι του δείχνει οτι δεν πέρασε έυκολα χρόνια και οτι νίκησε πολλούς για να φτάσει εκεί που είναι τίμια !!
Χαρακτηριστικά του είναι το συνηθισμένο ντύσιμό του και η πίπα που κρατάει πάντα όταν πάει να κλείσει συμφωνίες χωρίς ποτέ να την ανάβει !!
 

DeletedUser

Guest
Όνομα παίχτη: Yloidan
Κόσμος: Arizona

28mnzbd.png


Περιγραφή:

Ήταν μια νύχτα θυμάμαι, λίγο έξω απο το Μέξικο Σίτυ. Δηλαδή εγώ δεν θυμάμαι αλλά έτσι μου είπε αργότερα ο θείος μου, ο Βαριέμαι-που-ζω. Ήταν το πιο ζεστό καλοκαίρι της δεκαετίας και εκείνη η νύχτα ήταν η νύχτα που ο πατέρας μου, ο Έχω-πολύ-μεγάλο-σομπρέρο και η μητέρα μου, η Σάλμα Χαγιέκαινα αποφάσισαν να κάνουν το πρώτο τους παιδί. Έτσι ξεκίνησα λοιπόν έτσι ξεκίνησα που τραγουδούσε ο βάρδος Έχω-μυτερές-φαβορίτες, λίγο έξω από το Μέξικο Σϊτυ.

Μεγάλωσα εκεί, με τις πατροπαράδοτες συνήθειες όλων των Μεξικανών φίλων μου, βλέποντας στην τηλεόραση το Machete και χαζεύοντας τις ατέλειωτες καμπύλες της Jessica Alba και το υπέροχο κορμί της Michelle Rodriguez. Όταν όμως όλα τα άλλα παιδιά έμεναν με το στόμα ανοιχτό όταν ο τυχοδιώκτης Danny Trejo έσκαγε μύτη, εμένα με είχε κερδίσει o Russel Crowe και είχα αποφασίσει ότι θα γίνω μονομάχος στην θέση του μονομάχου.

Έτσι εγκατέλειψα το σπίτι μου, πήρα τα μοντεκρίστο Νο2 μου (παράνομα απο την κούβα), το σομπρέρο που μου χάρισε ο πατέρας μου στα 18α γενέθλιά μου (μικρότερο φυσικά από το δικό του), το μονόκλ μου γιατί ήθελα να το παίζω ιντελεκτουέλ για να ρίχνω τις γκόμενες, ανέβηκα στον πιστό γάιδαρό μου και κίνησα προς την Άγρια Δύση...
 

DeletedUser

Guest
:: Oνομα παιχτη: PaloukiLuke

:: Κοσμος: 1

pirateh.png

Ατιμοι στεριανοι...
Μολις ειχα μπαρκαρει με το στολιδι μου, το αγαπημενο μου καραβι, την "Μαυρη Πυξιδα της Καραιβικης" και ειχα κατεβει με τους ναυτες μου να πιουμε λιγο ρουμι στην "Ταβερνα του Κρεμασμενου". Ποσο διαφορετικα ειναι εδω στην Δυση...μια χουφτα ψαρια του γλυκου νερου παιζανε με κατι ζωγραφιστα κομματια χαρτιου. Ποκερ το λεγανε...μπορεις να γινεις πλουσιος απο αυτο, λεγανε...Εκατσα λοιπον μαζι με εναν ψιλολιγνο με αστειο καπελο, εναν με ξεφτισμενο μαυρο σακακι και μια ουλη στο ματι και με τον Μπομπ, τον γιο του σεριφη. Τα πρωτα χρυσα νομισματα μου εφυγαν απο το μπουγκι μου σαν τον αερα απο τα πανια των ισπανικων σαπιοβαρκων. Και τοτε, η τυχη μου αλλαξε, κερδισα ολο το τραπεζι, η επιτυχια σηκωνε ρουμι...και αλλο ρουμι...και αλλο ρουμι...το τελευταιο που θυμαμαι ειναι να ξυπναω σε ενα λασπωμενο σοκακι και να κατευθυνομαι προς το λιμανι να βρω την Μαυρη Πυξιδα...αλλα...πουθενα...Με τους χιλιους θαλασσολυκους, αυτοι οι καταραμενοι κλεψανε το πλοιο μου, τον θησαυρο μου και ολη την ζωη μου.

Τωρα θα παιξω με τους κανονες τους, θα κυνηγησω αυτους που μου παιξανε παιχνιδι ασχημο και θα τους στειλω συστημενους μεσα σε σεντουκι στον Davy Jones...ατιμοι στεριανοι...Αρρρρργκκκ!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
:: Ονομα παιχτη:sealion
:: κοσμος: 6 (Arizona)

avatar.jpg


ο χαρακτηρας μου ηταν ναυτικος το παρατσουκλη του ηταν λιονταρι της θαλασσας.Σε ενα απο τα ταξιδια του ενας επιβατης του, που πεθαινε, του εκμηστηρευτικε ενα μυστικο για τα χρηματα απο μια ληστεια που ειχε κανει αυτος μαζι με 5 συντροφους του.του ειπε επισεις για την τοποθεσεια που ηταν τα χρηματα και που μονο αυτος γνωριζε.Μετα απο αυτο ο sealion,ενας παρατολμος και καιροσκοπος ανθρωπος, αποφασισε να ψαξει αυτο τον κρημενο θησαυρο των ληστων και να πιασει την καλη.Ετσι η μοιρα και τα λογια του επιβατη,τον οδηγησαν στην αγρια δυση και στην αναζητηση ενος ενος θησαυρου. (selion τυχοδιωκτης,παρατολμος,εκδικητικος και καιροσκοπος)
 

DeletedUser6014

Guest
Ονομα:AndreasPower

Κοσμος:Arizona

313390_301302686562243_100000475418750_1286982_1063847336_n.jpg


Περιγραφη:Ολοι ειχαν ακουστα πως ο AndreasPower ηταν η καθαρηστρια επειδη τους ειχε καθαρισει ολους οι φημες φτανουν μεχρι και την δυση.
 

DeletedUser3527

Guest
:: Oνομα παιχτη: xoxos

:: Κοσμος: 1, 2, 3, 4, 5, Arizona

n69oi1.jpg

O γέροντας πλέον χόχος διηγείτε την ιστορία του σε νέο παίχτη του west

Πως καταντήσαμε έτσι... πως ήμουν και πως έγινα...

Μέσα στην πορεία των χρόνων στο west, στην άγρια δύση άλλαξα... μεγάλωσα, γέρασα... Άλλαξα, αλλά και η άγρια δυση άλλαξε. Θυμάμαι τον παλιό καιρό στην δύση υπήρχε σεβασμός, ήθελες να κάνεις μονομαχία; Πήγαινες στο saloon και έβρισκες έναν μονομάχο άξιο και τν προκαλούσες, τώρα;; όπου τον βρεις τον μονομαχείς χωρίς προειδοποίηση. Θυμάμαι που δεν μας ενδιέφεραν τα παντελόνια όλοι φορούσαμε ένα απλό τζιν αντρες και γυναίκες τώρα;; μπήκε η μόδα φανταχτερές επιγονατίδες και περίεργες ζωνούλες ασορτί. Στην άγρια δύση δεν χρειαζόσουνα επάγγελμα, τα προς το ζην τα εβγαζες από μονομαχίες και διάφορες εργασίες τώρα όλοι μας έχουμε και επαγγέλματα γιατί η κρίση χτύπησε και την πόρτα του west. Γίναμε όλοι μας έμποροι και κάνουμε αγοροπωλησίες και έχουμε έναν χοντρουλη πλανόδιο εμπορο να μας φέρνει αγαθά στην πόρτα μας. Παλιά υπήρχε ο λόγος τιμής! Δεν βαράμε τα άτομα από την τάδε πόλη τώρα μπήκαν και γραπτές συμφωνίες συμμαχίες το λένε κάθε φορά που πας να χτυπήσεις έαν “σύμμαχο” σου ανάβει καμπανάκι. Τα περασμένα Χριστούγεννα μπήκε και το ντόπινγκ στο west αντικείμενα που σε ανεβάζουν και τώρα τα φτίαχνουμε κιολας όλοι μας αυτά τα διεργιτικά!!! Οι μάχες οχυρων??? Γέμισε ο κόσμος με αυτά τα χρυσά!!! Παει το παλιό το whinchester μουσιακό κομμάτι! Οι μονομάχοι γίνανε sniper οι τυχοδιώκτες φαντασματάκια (σαν το γνωστό spray μετα το δεύερο πέρασμα γινονται αόρατοι) οι στρατιώτες μοιράζουν θάρος στους γύρω τους με τις ηγετικές τους ικανότητες και οι εργάτες φτιάχνουν τα τείχη με πατέντες που μόνο αυτοί ξέρουν και έχουν πλεονεκτήματα οταν ανεβαίνουν σε αυτά. Παλιά είχαμε τα ταχυδρομικά περιστέρια τώρα.... μπήκε το chat… (ιντάνε αυτο μωρέ???) πλέον πέφτουνε και σεντούκια με μυστήρια αντικειμενα στις μάχες... ΕΞΕΛΙΞΗ!!!!!
Τώρα προσπαθώ και εγώ να προσαρμοστώ και εγώ στα καινουρια δεδομένα και στην εξέλιξη... Η δύση έγινε πιο άγρια και πιο εξελιγμένη και προσπαθούμε όλοι μας να ανταπεξέλθουμε στις νέες απαιτήσεις. Είμαι ένας φτωχός και μόνος τυχοδιώκτης που παλεύει να επιβιώση στην δύση και να κατακτήσει την κορυφή!!!!
Σε αυτό το west έζησα εγώ και σε αυτό το west έρχεσαι εσύ τώρα νέε παίχτη
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
Όνομα: Wild bill Hicock
Κόσμος: Αριζόνα

95r3ok.png


Γεια σας. Το πραγματικό μου όνομα είναι Robert Adams. Γεννήθηκα στο 1850 σε μια μικρή πόλη του Τέξας, τη Santa Anna. Η οικογένειά μας ήταν πολύ πλούσια. Είχαμε μεγάλες εκτάσεις με βαμβάκι και καπνά και πολλούς σκλάβους. Ο πατέρας μου ήταν Συνταγματάρχης του Ιππικού στο στρατό των Νοτίων. Από μικρό με είχε μάθει να μισώ τους καταραμένους Γιάνκηδες. Πολέμησε στη μάχη του Gettysburg δίπλα στο Στρατηγό Λη αλλά πιάσθηκε αιχμάλωτος των Γιάνκηδων και από τότε χάσαμε τα ίχνη του. Το μόνο που έμεινε από αυτόν είναι αυτή η παλιά πίπα που έχω στα χέρια μου και δεν την αποχωρίζομαι ποτέ. Όταν τελείωσε ο πόλεμος και ηττηθήκαμε, η οικογένειά μας έχασε τα πάντα. Η έπαυλή μας είχε μισοερειπωθεί, οι φυτείες μας καταστράφηκαν, η μητέρα μου και οι αδελφές μου αναγκάσθηκαν να ξενοδουλεύουν κι εγώ, μην αντέχοντας αυτήν τη μιζέρια, έφυγα από την πόλη μήπως και βρω την τύχη μου.

Αρχικά πήγα στο Austin και έπιασα δουλειά σε ένα ραφτάδικο. Εξαντλητικά τα ωράρια και το αφεντικό δε με άφηνε στιγμή να ανασάνω. Εκεί έμαθα για τη σφαγή στο Ελ Ντοράντο. Εγώ δεν ασχολούμαι με αυτά. Κοιτάω τη δουλειά μου. Εκεί στο Austin έκανα ένα μικρό κομπόδεμα -όχι φοβερά πράγματα- και εδώ και 2-3 χρόνια είμαι σε μια πόλη του New Mexico, το Carlsbad και έχω ένα μικρό μαγαζί με σέλες αλόγων. Εδώ απέκτησα και το παρατσούκλι μου. Μου το έδωσε ένας γέρος στο σαλούν, πάνω στο μεθύσι του. Ποιός ξέρει ποιόν του θύμισα. Έκτοτε με φωνάζουν όλοι έτσι και μού 'μεινε. Κατά τ'άλλα, εδώ η ζωή είναι πολύ μίζερη και βαρετή. Θα φύγω γρήγορα. Άκουσα ότι τώρα που επεκτείνεται ο σιδηρόδρομος, ζητούν εργάτες. Θα πάω. Ποιός ξέρει, ίσως βρω στη Δύση την ευκαιρία που ψάχνω. Δεν μπορώ να αφήσω τον καιρό να περνάει έτσι. Η τύχη μου με καλεί...!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
::Όνομα παίχτη: BullD0G
::Κόσμος: Arizona
::Avatar:
2m4qd5u.jpg

::Περιγραφή: Μιά εικόνα = χίλιες λέξεις...
 

DeletedUser5945

Guest
avatar

Ονομα παιχτη : Vasilis92


:: Kοσμοι 1, 2, 3, 4, 5 kai Arizona

:: Αvatar
attachment.php


Φιλος με τους φίλους και εχθρός με τους εχθρούς.
 

Συνημμένα

  • avatar1.jpg
    avatar1.jpg
    4,3 KB · Προβολές: 379
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser4174

Guest
Διαγωνισμος - Τα σκαλπ Απάντηση στο θέμα

:: Oνομα παιχτη: Alien hunter

:: Κοσμος: Arizona

20102011335.JPG
Απο μικρο παιδι οι γονεις του τον εγκατελειψαν στο δασος.Δεν ειχαν τα χρηματα να τον κρατησουν καθως ειχαν αλλα 6 παιδια.Επι μερες ζουσε στο δασος των ινδιανων απατσι κυνηγωντας διαφορα αγρια ζωω για να τραφει και να μην πεθανει.Ομως η τυχη δεν τον εγκατεληψε οπως οι γονεις του!το 1837 ο 8 χρονος rafail και πλεον γνωστος με το ινδιανικο ονομα alien hunder βρεθηκε στο δασος απο μια ομαδα ινδιανων στην οποια αρχηγος παππους του θρηλικου Geronimo.ο Mako βοηθησε το παιδι το οποιο εγινε πολυ καλος φιλος του Geronimo.Στις 6 Μαρτίου 1858, μία ομάδα από 400 περίπου Μεξικανούς στρατιώτες επιτέθηκε και σκοτωσε την σύζυγό , τα παιδιά του και την μητέρα του Geronimo.Τοτε οι δυο ηρωες επιτεθηκαν στο τμημα του μεξικανικου στρατου μονο με τα μαχαιρια τους αποφευγοντας τις σφαιρες τον εχθρων τους και αναγκαζοντας τους μεξικανους στρατιωτης να ζητησουν βοηθεια απο τον Άγιο Ιερώνυμο.Στην μαχη του El Dorado βρηκε τραγικο θανατο οταν προστατευσε με το σωμα του τον παιδικο του φιλο Geronimo και δεχθηκε 21 σφαιρες αφηνοντας πισω του το ενα απο τα τρια σκαλπ που βρεθηκαν στην μαχη και ειχε παρει απο τους εχθρους του στην πρωτη μαχη κατα των αποικων.Μετα τον θανατο του φιλου του,ο Geronimo παραδοθηκε στον αμερικανικο στρατο.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser5654

Guest
Avatar

:: Oνομα παιχτη: Lillium

:: Κοσμος: 1 (Και στον δικό μου πάντα)

avatar1wt.jpg

Αν πλησιάσεις πολύ,στα μάτια μου θα δείς την σκοτεινή πλευρά της σελήνης...:sh
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser5084

Guest
:: Oνομα παιχτη: Nagual

:: Κοσμος: Arizona

ixzc44.png


Κατάγομαι από τα βάθη της παγωμένης Σιβηρίας, από ένα χωριό κοντά στις όχθες της πιο βαθιάς λίμνης του κόσμου, της λίμνης Βαϊκάλη. Από μικρό παιδί έχω μυηθεί στο κυνήγι της αρκούδας Grizzly καθώς και στο ψάρεμα πέστροφας και σολομού. Η εκπαίδευση μου ως κυνηγός αρχικά ξεκίνησε για βιοποριστικούς λόγους. Έτσι στη συνέχεια με γοήτεψε περισσότερο η τέχνη του εμπόρου η οποία με ταξίδεψε στις πιο απομακρυσμένες περιοχές αυτού του κόσμου. Αγόρασα και πούλησα στις τοπικές αγορές τα πιο σπάνια, συλλεκτικά και μυθικά όπλα … εμπορεύτηκα πολύτιμους λίθους, χρυσόσκονη, σπιτικές μαρμελάδες, ξιφολόγχες και φυλακτά, εξοικονομώντας ένα σεβαστό κομπόδεμα για τα γηρατειά μου.

Οι ληστές στον Αριζόνα όμως δεν έδειξαν σέβας στον κόπο μια ζωής, αδειάζοντας τις τσέπες μου για τα καλά. Μην έχοντας στον ήλιο μοίρα πλέον, στράφηκα και εγώ με τη σειρά μου στις ληστείες τρένων και αποίκων για την εξασφάλιση των «προς τω ζην». Το εύκολο και βρώμικο χρήμα όμως στιγμιαία θόλωσε την διαύγεια του μυαλού μου, με αποτέλεσμα να βρεθώ πίσω από τα κάγκελα της φυλακής. Στο κελί μου τα βράδια δεν μπορούσα να ησυχάσω… μέχρι που είδα εκείνο το όραμα… διέκρινα το πεπρωμένο μου σε αυτόν τον κόσμο! Είδα τον εαυτό μου να μάχεται σώμα με σώμα δίπλα σε ένα οχυρό, να σκαρφαλώνει τα τείχη του, να σαλτάρει μέσα και μαζί με το υπόλοιπο στράτευμα να ορμάμε προς ένα κόκκινο λάβαρο στο κέντρο του. Αυτό το όραμα μου έγινε εμμονή… έχασα τον ύπνο μου…

Έπειτα από την αποφυλάκιση μου, στράφηκα αποκλειστικά στην εκπλήρωση του ΣΚΟΠΟΥ. Έτσι, επισκέφτηκα τα πλέον κακόφημα και επικίνδυνα μέρη αυτού του κόσμου, περιπλανήθηκα σε βουνά και κοιλάδες, μέχρι που βρέθηκα την κατάλληλη ώρα στο κατάλληλο μέρος! Ήταν σούρουπο θυμάμαι και οι σάλπιγγες ηχούσαν χαρακτηριστικά. Οι πολεμιστές όπλιζαν τα μακρυκανα χρυσά τουφέκια τους και ακόνιζαν τα φανταχτερά ξίφη τους… σε λίγα μόλις λεπτά θα άρχιζε η μάχη… η πρώτη μου μάχη.

Από τότε έχουν παρέλθει αρκετές, έχω πολεμήσει στο πλάι ξακουστών και καταξιωμένων ηγετών. Μαζί κερδίζουμε, μαζί χάνουμε, μα πάνω από όλα παρέα διασκεδάζουμε. Το κυριότερο όλων… πλέον κοιμάμαι ήσυχα τα βράδια! Και αν έχω χάσει αρκετούς αδελφικούς φίλους στο πεδίο της μάχης δεν με πτοεί… έχω κάνει και νέους. Περνώντας ο καιρός, μάχη με τη μάχη, πληθαίνουμε, γινόμαστε πιο δυνατοί, πιο συμπαγείς, αποκτάμε περισσότερες εμπειρίες και … πλέον το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

Επόμενη στάση το ξακουστό El Dorado, με περιμένουν τα «αδέρφια» μου εκεί… έχουν ξεθάψει το τσεκούρι του πολέμου και μου φυλάνε μια έκπληξη. Η επόμενη πρόκληση μόλις έχει αρχίσει…

"Μόνο ως πολεμιστής μπορεί κανείς να αντέξει το μονοπάτι της γνώσης. Ένας πολεμιστής δεν μπορεί να παραπονιέται ή να λυπάται για τίποτα. Η ζωή του είναι μια ατέρμονη πρόκληση, και οι προκλήσεις δεν είναι δυνατόν να είναι καλές ή κακές. Οι προκλήσεις είναι απλά προκλήσεις." C.Castaneda
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
::Όνομα παίχτη: Damien Archfield
::Κόσμος: Arizona

::Avatar:

imlzxd.jpg


::Περιγραφή: Γεννήθηκε to 1851 στο Tennessee από τον Mark και την Elisabeth Archfield. Σε νεαρή ηλικία ορφάνεψε και από τους δύο γονείς του, που έπεσαν θύματα της συμμορίας του Johnny Foster. Για καλή του τύχη, ο τοπικός σερίφης Jeremy Sins ευαισθητοποιήθηκε και πήρε το νεαρό αγόρι υπό την προστασία του. Όντας στα χέρια του, ο Damien έμαθε πολλά πράγματα μεγαλώνοντας χωρίς να παραλείψει το κυριότερο: πως να χειρίζεται τα όπλα. Έγινε άσσος στο σημάδι και στις στρατηγικές των μονομαχιών, πράγμα το οποίο κρίθηκε ζωτικής σημασίας για την επιβίωση του. Λίγες εβδομάδες μετά, η συμμορία του Foster,μετά από χρόνια απουσίας, χτύπησε ξανά. Αυτή τη φορά όμως, συνάντησαν το δάσκαλο τους. Το Scofield του Archfield πήρε φωτια και οι 6 άνδρες, έπεσαν νεκροί. Μεσα σε γενικές επευφημίες, ο Damien Archfield έγινε ο νεώτερος σερίφης στην ιστορία της Δύσης,σε ηλικία 21 χρονών. Στα επόμενα χρόνια, εξάλειψε πολλές άλλες συμμορίες και σκότωσε πολλούς παράνομους που ταλαιπωρούσαν τη χώρα. Κανείς δεν ξέρει τι απέγινε τελικα. Φήμες λένε πως παντρεύτηκε τη fullmoon και έζησαν μια ήρεμη ζωή στο ράντσο τους στην Arizona. Η ιστορία του διαδώθηκε από στόμα σε στόμα και μένει μέχρι και σημερα ένας ζωντανός θρύλος.
 

DeletedUser5114

Guest
O περιβοητος freed

::Όνομα παίχτη: freed

::Κόσμος: Arizona

25rdxco.jpg

::Περιγραφή:
Κάποτε στην άγρια δύση υπήρχε ένα μοναχικός στρατιωτης.Το όνομα του ήταν freed .Είχε καταγωγή από ινδιάνους αλλά είχε μεγαλώσει με τους λευκους.Απο μικρή ηλικία ήταν άσσος στο σημάδι και σε κάθε λογής οπλο.Οταν ενηλικιώθηκε μπήκε στο στρατό των βορείων .Μετά από πολλές μάχες αποσύρθηκε κάπου στο Νοτο.Και από τότε κάνεις δεν το ξαναείδε μέχρι τωρα.Καποιοι λένε ότι μπήκε στους παπάδες έτσι ώστε ο θεός να του συγχωρήσει τις αμαρτίες .Άλλοι λένε ότι έγινε μέγας έμπορος του λαθρεμπορίου .Αλλά η αλήθεια είναι ότι έγινε κυνηγός κεφάλων μαζί με τους φιλους.Και από τότε κυνηγαει το καθενα που του μπαινει στον δρομο αλλοι λενε ότι απλα είναι εκτελεστης αλλοι ότι είναι μισθοφορος .Κανεις δεν ξερει που βρισκεται απλα ολοι ξερουν ότι όταν ερθει θα πρεπει η να τρεξουν οι να σκαψουν το ταφος τους για πολύ απλα θα είναι νεκροι .Αυτην ηταν η ιστορια του περιβοητου freed .
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
:: Ονομα παιχτη : hastounis

: Kοσμος : Arizona

hastounis.jpg

:: Περιγραφη
Για να ακολουθήσεις το μονοπάτι:

κοίταξε τον δάσκαλο,

ακολούθησε τον δάσκαλο,

περπάτησε με τον δάσκαλο,


δες μέσα από τον δάσκαλο,

γίνε ο δάσκαλος.



πολύ σοφά λόγια!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
Όνομα : sus

Κόσμος : k5

Avatar:



Προσπαθώ να πετύχω τον σκοπό μου με κάθε τρόπο και εκμεταλλεύομαι τα πάντα.....
Κάνα δυο "γουλιτσες" ουίσκι δεν βλάπτουν πιστεύω:D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
Άρτεμης Pουφ!

Όνομα παίχτη: SasBarawOlous

Kοσμος : Arizona

2011-10-20_1558.png

my name is Pουφ...Άρτεμης Pουφ!

Zω ανάμεσα σας και ευχαριστιέμαι όταν σας ρουφιανεύω...
Δεν το κάνω για τους αντιπαλους σας αλλα το κάνω για μένα...
Τρελαίνομαι όταν σας βλέπω να εκνευρίζεστε και εγώ ο ίδιος παρακινώ τον κόσμο να βρείτε τον ρουφιάνο χε χε χε
Κάθομαι και σας βλέπω, σας παρατηρώ τρίβοντας τα χερια μου και καταγράφω τα πάντα

ΝΑΙ!!!!! εγώ ρουφιάνεψα τους αποίκους στους ινδιάνους στο El Dorado.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή