Διαγωνισμος - Τα σκαλπ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser3541

Guest
:: Ονομα παιχτη dog300

:: Kοσμος 1

:: Αvatar
2qiqtrd.png


:: Περιγραφη
Τα πρώτα χρόνια...
Ανήλικη ινδιάνα και αλκοολικός Μεξικανός στρατιώτης φημολογείται ότι ήταν οι γονείς του.
Δεν γνώρισε ποτέ τους γονείς του και ως μοναδική οικογένεια είχε τους φίλους που μεγάλωσε μαζί στους σκληρούς δρόμους της αγαπημένης του πόλης '300 - MENETES'.


Συμμαχικό έργο...
Βοήθησε σημαντικά στην οργάνωση της συμμαχίας των πόλεων που έμελε να οναμαστεί 300 και αργότερα ανέλαβε την θέση του διπλωμάτη στην υπερσυμμαχία 'The Parliament' χωρίς ιδιαίτερες επιτυχίες.

Μονομαχίες...
Κατά καιρούς μονομάχησε δυνατούς και αδύνατους αντιπάλους με αρκετές νίκες στο ενεργητικό του.

Μάχες οχυρού...
Εκεί όμως που διέπρεψε και διαπρέπει είναι στην υπεράσπιση και κατάκτηση οχυρών για λογαριασμό της υπερσυμμαχίας.
Είναι ιδιαίτερα γνωστός από την πολεμική κραυγή ΑΟΥ ΑΟΥ ΑΟΥ!, την αυτοθυσία και το πάθος που δείχνει στις μάχες.
Συντομα συμπεριλήφθηκε σε ομάδα κρούσης οχυρών και οι διακρίσεις δεν άργησαν να έρθουν.
Στις τελευταίες μάχες αναλαμβάνει καθήκοντα λοχαγού.
Στις μάχες πάντα ήθελε να είναι πρώτος στην κατάληψη της σημαίας, το οποίο οδήγησε του Ινδιάνους συμμαχητές του να τον ονομάσουν 'Τρελό σκυλί που κυνγάει σημαία'.


Συγγραφικό έργο...
Αρκετά γνωστό και το μοναδικό του συγγραφικό έργο Noobολογία.

Προσωπικά...
Φανατικός συλλέκτης σπάνιων σπαθιών και γυναικών!
Αγαπημένο φαγητό Φασόλια με μπεϊκον και λατρεύει την καλή τεκίλα!
 

DeletedUser4456

Guest
ΟΝΟΜΑ: Mr. NO MERCY

ΚΟΣΜΟΣ: ΑΡΙΖΟΝΑ

avatar1.jpg

Η ιστορία μου κρατεί από πολύ παλιά, σε μια μακρινή φυλή των Comanche, στο Νέο Μεξικό. Ήταν εκείνη η μέρα όταν ήμουν 7 ετών που στιγμάτισε ολόκληρη την μετέπειτα πορεία μου...
Είχα πάει για ψάρεμα στο ρυάκι όταν είδα από μακριά καπνούς στο χωριό. Αμέσως κατάλαβα ότι επρόκειτο για άλλη μια επίθεση από κάποια γειτονική εχθρική φυλή. Έτρεξα αμέσως πίσω για να αντικρύσω την φρίκη της λεηλασίας: τίποτα δεν είχε μείνει όρθιο. Όλοι σφαγιάστηκαν με ύπουλο τρόπο. Όταν έτρεξα αμέσως στην σκηνή μας, η μητέρα μου, το Περήφανο Κογιότ, ενώ ξεψυχούσε ψέλλισε ήταν ότι χλωμά πρόσωπα είχαν εισβάλει στο χωριό με άλογα και έκαναν όλο αυτό το κακό και ότι μπροστά της σκότωσαν με βία τον πατερά μου ενώ προσπαθούσε να την προστατέψει. Τα τελευταία της λόγια ήταν: "Ζήσε έντιμα και ο Μανιτού να σε βοηθά!..". Ο πόνος και η εκδίκηση ήταν ζωγραφισμένα στο πρόσωπο μου αλλά η απελπισία μου με άφησε εκεί ακίνητο για παρά πολύ καιρό ανήμπορο ακόμα και να φάω, θρηνώντας για τον μεγάλο χαμό που είχε χτυπήσει και περιμένοντας το δικό μου τέλος.

Τότε, ένας γεροδεμένος μεξικανός, εν ονόματι vithos, με έσωσε και με ανέθρεψε σαν παιδί του, μαθαίνοντας μου όλα τα μυστικά των όπλων και των πολεμικών τεχνών. Είχε διακρίνει την αδικία που βίωσα από τόσο μικρός καθώς και το μισός που είχα για όσους την διέπραξαν και μου έδωσε το όνομα που έχω τώρα, ΝΟ MERCY. Από τότε πήγαινα σε μάχες μαζί του στο Νέο Μεξικό όπου διαπρέπαμε, μέχρι που κάποια στιγμή οι δρόμοι μας χώρισαν καθώς εκείνος παντρεύτηκε μια όμορφη μεξικανά και έφυγε μαζί της για πάντα, αφήνοντας μου σαν κληρονομία την αγέρωχη πολεμική τεχνική του και το απύλωτο ήθος του για την ζωή και τους ανθρώπους.
Όσο για μένα, μετανάστευσα Βορειοτέρα στην Αριζόνα να βρω μια καλύτερη τύχη, όπου πάντα ξεχώριζα με τις πολεμικές μου τεχνικές και τον ηρωισμό στις μάχες, βρίσκοντας καταφύγιο σε μια τοπική φιλική ινδιάνικη φυλή Comanche. Όλα κυλούσαν όμορφα και οι συμπολεμιστές μου με εκτιμούσαν.

Μετά από μια σφοδρή μάχη νότια του El Dorado, όπου επικρατήσαμε των αποικών, πήραμε αρκετά σκάλπ πολεμόντας με παραδειγματικό σθένος! Αλλά με την άφιξη του Ιππικού τραπήκαμε σε φυγή αφήνοντας πίσω 3 από αυτά. Και τώρα λοιπόν, ήρθε η ώρα μου να τα διεκδικήσω για να διατηρήσω την περήφανη ιστορία της φυλής μου παίρνοντας λίγη ακόμα εκδίκηση για ότι είχε συμβεί στο παρελθόν, ΔΙΧΩΣ ΕΛΕΟΣ!!! ΝΟ MERCY λοιπόν!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser4871

Guest
Koniordos

Ονομα: KONIORDOS

Κοσμος: 1

2gubipj.png

Κατόπιν σκέψεως και προβληματισμού για λόγους συναισθηματικούς, ιστορικούς αλλά και όχι μονό αποφασίσαμε εγώ και το αβαταρ μου να λάβουμε μέρος στον διαγωνισμό με την αρχική του εικόνα.

Έτσι εναποθέτουμε φόρο τιμής στο παρελθόν του West, και επί τη ευκαιρία θυμίζουμε σε όλους τους συμμετέχοντες και ιθύνοντες τις ένδοξες μέρες που έχουμε ζήσει με τις κλασικές εικόνες των αβαταρ μας.

Ο/Η KONIORDOS σε κλωτσάει στο στήθος και εσύ πέφτεις στο πηγάδι. Πέφτοντας ακούς μια φωνή μέσα σου να λέει THIS IS SPARTA. Η φωνή όμως έξω από το πηγάδι λέει ΠΑΡΤΑ μ@@@@@. Εδώ είναι το WEST.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
Όνομα : Johnkwn

Κόσμος : Arizona

Avatar :
jpgYPD.png


Πριν από 151 χρόνια, στις 23 Νοεμβρίου του 1859, γεννιόταν ένας θρύλος της Άγριας Δύσης.Ο Johnkwn.
Το όνομά του είναι χαραγμένο σε μια πέτρα στο Φορτ Σάμερ του Νέου Μεξικού. Εκεί υποτίθεται ότι βρίσκεται ο τάφος του «άγιου παράνομου» της Άγριας Δύσης, που έχασε τη ζωή του μόλις στα 21 του χρόνια από τις σφαίρες του φίλου του σερίφη Πατ Γκάρετ. Ή μήπως δεν πέθανε έτσι; Οι εκατοντάδες μελετητές του δεν θα μπορούσαν να πουν με σιγουριά όχι μόνο πώς πέθανε αλλά ακόμη και ποιο ήταν το πραγματικό του όνομα. Ο Johnkwn δεν έχει μία ιστορία. Η ζωή του αποτελείται από πολλές ιστορίες που όλες τους ξεκινούν από τους Έλληνες μετανάστες του Μπρούκλιν. Εκεί λέγεται ότι γεννήθηκε το 1859 ως Χένρι ΜακΚάρθι, γιος ενός άνδρα που μπορεί να λεγόταν Πάτρικ, Ουίλιαμ, Μάικλ ή Εντουαρντ. Ακόμη και για την ταυτότητα της μητέρας του οι βεβαιότητες είναι πολυτέλεια. Μπορεί να λεγόταν Κάθριν ΜακΚάρθι ή Κάθριν Μποζάν, όνομα συζύγου Μπόνεϊ. Αυτό το όνομα προτιμούσε ο Johnkwn όταν δεν συστηνόταν ως Έιτριμ, ένα άλλο όνομα με το οποίο ήταν γνωστός.
Όλες οι ιστορίες, πάντως, που έχουν ακουστεί γι΄ αυτόν συγκλίνουν στο γεγονός ότι κάποια στιγμή η Κάθριν ΜακΚάρθι εγκατέλειψε το Μπρούκλιν με τον γιο της και κατευθύνθηκε προς την Άγρια Δύση. Στο Φορτ Γκραντ της Αριζόνας φαίνεται ότι έριξε τα πρώτα θεμέλια του θρύλου του. Ήταν το 1871, ο Johnkwn είχε κλείσει τα 17 του χρόνια, αλλά το μικρό του ύψος και τα παιδικά χαρακτηριστικά του προσώπου του τον έκαναν να μοιάζει πολύ μικρότερο. Τα ειρωνικά σχόλια ενός σιδερά αποδείχθηκαν πολύ βαριά για τον εγωισμό του. Όταν εκείνος τον πέταξε με μια σπρωξιά στο χώμα, ο Johnkwn έβγαλε χωρίς πολλή σκέψη το πιστόλι του και τον άφησε στον τόπο.
Στο αχανές Νέο Μεξικό. Υπήρχαν πολλοί που ορκίστηκαν ότι ο 17χρονος δράστης βρισκόταν σε νόμιμη άμυνα, αλλά οι μαρτυρίες δεν τον γλίτωσαν από τη φυλακή.
Το έσκασε και εξαφανίστηκε στο αχανές Νέο Μεξικό. Σε εκείνα τα μέρη οι αιματηροί καβγάδες ανάμεσα σε ραντσέρηδες, διεφθαρμένους σερίφηδες, δημάρχους και κυβερνήτες για τον έλεγχο της κομητείας Λίνκολν - ο Αμερικανός πρόεδρος είχε δολοφονηθεί λίγα χρόνια νωρίτεραήταν η καθημερινότητα. Ο Έλληνας μετανάστης που όλοι άρχισαν να αποκαλούν «Johnkwn», συμμάχησε με τους «καλούς». Έγινε μέλος των UNI, μιας ομάδας που διεκδικούσε τη θέσπιση κανόνων για την προστασία των αδυνάτων, κυρίως των Μεξικανών και των Ινδιάνων.
Ο Johnkwn ξεκίνησε σαν απλός τυχοδιώκτης, αλλά έφτασε γρήγορα στην αρχηγία- και γιατί πολλοί σύντροφοί του πέθαναν στο πεδίο της μάχης. Εκτός από τους άνδρες του στην υπηρεσία του ήταν και ο μύθος. Άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες ότι ήταν Μεξικανός και ότι κανένας δεν χρησιμοποιούσε καλύτερα το εξάσφαιρο. Έλεγαν ότι με αυτό είχε σκοτώσει 21 ανθρώπους. Ήταν ένας αριθμός που προκαλούσε σεβασμό και δέος ακόμη και στην Άγρια Δύση.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
Όνομα : faiax

Κόσμος : 5

the west.JPG
Ο faiax προερχομενος απο την αρχαια φυλη, ιθαγενων της νεας αυτης ηπειρου, Ποταουατόμι (Potawatomi)... Ο faiax o βροχοποιος μονο αυτος, σαν αρχηγος της φυλης του, γνωριζε το χορό της βροχής (rain dance), είναι τελετουργικός χορός που έχει σκοπό να προκαλέσει βροχή και να εξασφαλίσει την προστασία των σπαρτών.Ο θρύλος της φυλής λέει ότι η βροχή που προκαλείται από τον χορό της φυλής περιέχει τα πνεύματα των παλιών αρχηγών της φυλής, οι οποίοι πέφτοντας πολεμούν τα κακά πνεύματα στην μετάβαση μεταξύ της πραγματικότητας μας και του κόσμου των πνευμάτων. Θεωρούνταν επίσης ότι κάποιοι χοροί μπορούσαν να εμπνεύσουν τους συμμετέχοντες και το κοινό ώστε να μοιραστούν ασυνήθιστες και ακραίες πράξεις λατρείας. Μετα την διελευση του Κολομβου και ιδιαιτερα του Αμερικο Βεσπουκι και των αποικων ηφυλη του δεχτηκε τεραστιες καταστροφες... Σε μια σφοδρη μαχη κ αιματοβαμενη, απο αιμα γυναικοπαιδων, ο faiax εχασε ολη την φυλη του τα παιδια και την γυναικα του και ξυπνησε σε μια πολη γνωστη και ως...Μαλλιαδες!Δυστηχως ξυπνησε βαρια τραυματισμενος και με μια ελαφρια αμνησια τον γεγονοτων που συνεβησαν... Προσπαθοντας να μαζεψει τα κομματια του καταχτηκε στις Ειδικες Δυναμεις των Μαλλιαδων...Εγινε ενας απο τους καλυτερους και αξιωματικος... Πλεον περιπλανιετε στην αγρια δυση ως οπλοποιος...!παραμενει ενας Ποταουατόμι (Potawatomi)οπως και ενας απο τους Μαλλιαδες και, φερομενος ως οπλοποιος, βρισκετε σε μυστικη αποστολη για να ανακαλυψει ποιος ακριβως ηταν και ποιος δολοφονησε την φυλη του....
Τα σημαδια στο προσωπο κ σολο το σωμα του κρυβουν πολλα....
Τα πνευματα τον ζωων και τον πολεμιστων της φυλης του τον προσταατευουν και τον καθοδηγουν...:ind:nc:tmbl
στο ταξιδι του στην Αγρια Δυση..!!!
ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΝΑΧΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗ;;;; :hh
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser315

Guest
Ονομα:anodinos
Kοσμος 1


ονομάζομαι anodinos και ειμαι τριτανίψι buffalo bill
θα σας πω με τι κόπο και θυσίες απέκτησα αυτήν την υπέροχη καλοσμιλεμένη φάτσα
που παρεμπιπτόντως πρέπει να μου κάνουν προτομή, γιατί περιτομή μ χουν κάνει ήδη:eek:m
Αρχίζοντας με το μαλλί , μη έχοντας τζελ η πηλό να βάλω πήγα στην Βασίλο (η αγελάδα μου) και μου πάτα ενα γλύψιμο στο μαλλί και απο κει πήρε την φόρμα που βλέπετε.
Το μουστάκι ειναι ψεύτικο καθώς εχω τριχοφάγο και δεν μπορώ να βγάλω
και το μούσι κι αυτο ψεύτικο απλά ηταν δώρο στη συσκευασία με το μουστάκι και ειπα μην παει χαμένο.:cns
Η ουλή στο ματι έγινε σε μια απ τις πολλές μάχες π χω δώσει απο μια λεπίδα (που να δείτε την ουλή π κανα εγω στην λεπίδα)
το ματάκι μ το έδωσε ο πατέρας μ πριν πεθάνει ως οικογενειακό κειμήλιο.(χάθηκε να μ δώσει καμιά ράβδο χρυσού κι αυτός $#@#%... τεσπα)
Το πούρο το ξεκίνησα γιατι ήθελα να κόψω τις τσίχλες(ειδικά αυτές με την κανέλα, σκέτος εφιάλτης)

Αυτα τα ολίγα , όποιος ενδιαφέρετε για το τηλ. του πλαστικού χειρούργου μου να μ στείλει pm
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser4971

Guest
Ονομα παίκτη:alcap0ne

Κόσμος:5

avatark5.png

Η ιστορία μου: Μετά απο πολύ σκέψη, μετα απο πολύ κοπο..αποφάσισα οτι πλεον δεν μου ταιριάζει το μονότονο αβαταρ του κυνηγού χρυσού.
Είπα λοιπόν να αλλάξω να βάλω κατι καλοκαιρινό.
Και ιδου το αποτέλεσμα!
Μην στέλνετε άλλα μηνύματα βρήκαμε το νικητή!:D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
:: Oνομα παιχτη: bazel

:: Κοσμος: Arizona

2lcpavb.png

:: O bazel. Ένας μικρός σε ηλικία τυχοδιώκτης της Άγριας Δύσης γεννημένος την εποχή του Jesse James. Λένε ότι δεν έχει μπλέξει πουθενά. Περίεργο για τα δεδομένα της εποχής του. Άλλοι υποστηρίζουν ότι είναι ο γιος του Daniel Swearengen και αδερφός του θρυλικού Ellis Albert "Al" Swearengen. Σκοπός της ζωής του,λένε, είναι να μάθει όσο το δυνατόν περισσότερα για τους "διάσημους" της Άγριας Δύσης. Κατά τη διάρκεια της αναζήτησής του ανακαλύπτει ότι υπάρχουν ποικίλα προσωπικά αντικείμενα των ανθρώπων που συλλέγει πληροφορίες. Φήμες λένε ότι προσποιείται τον πλανόδιο έμπορο για να αποκτήσει τα αντικείμενα αυτά και ότι πρόσφατα απέκτησε τη ζώνη με καρφιά του Sam Houston. Τα γυαλιά και το σεμνό/τυπικό/αδιάφορο ύφος του τον κάνουν να περνά απαρατήρητο. Σπάνια τον βρίσκεις κατα τη διάρκεια της ημέρας,καθώς ακόμη πιο σπάνια αποτελούν τα αντικείμενα που έχει συλλέξει.
Κανείς δε γνωρίζει τι κρύβουν τα αποθέματα του bazel ..
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser3510

Guest
:: Ονομα παιχτη aboagoue

:: Kοσμος 1


abod.jpg



Felix aboagoue, γνωστός και ως το ζαρκάδι της Αλ Αχλι.

Κανείς δεν έμαθε πού και πότε γεννήθηκε.Πιθανός τόπος καταγωγής οι άγριες ζούγκλες της νότιας αφρικής.
Γνωστός για τις ανατριχιαστικές ιστορίες που ακουγονται, γι αυτόν και τα καταρθώματά του, μέχρι και σήμερα.
Ο μύθος λέει πως τρεφοταν με αρκούδες,πούμα,λύκους και κογιότ αλλα και με ανθρώπους!!!
Κυκλοφορούσε μόνο τις νύχτες φορώντας πάντα το κόκκινο-άσπρο πουκάμισο του.

Ελάχιστοι τον είχαν δει, πολλοί τον είχαν ακούσει..
Το όνομά του έχει γίνει αιτία να εγκαταληφθούν πολλές πόλεις στην άγρια δύση.
Βέβαια δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως ποτέ δεν έβλαψε άνθρωπο
και το μόνο που ήθελε ήταν να ταξιδεύει αμέριμνος στην άγρια δύση χωρίς να ενοχλεί κανέναν...
 

DeletedUser

Guest
::Όνομα παίχτη:SWORDMANOS
::Κόσμος:3
::Αvatar:
s49hg4.jpg


::Περιγραφή:
Οινομαγειρείον
"Ο Σφαλιαροδώτης Οχυρομάνος"

Είμαι ένας ινδιάνος μάγειρας οχυρομάχος από την φυλή Ντακότα που δέχομαι παραγγελίες για οποιοδήποτε παραδοσιακό φαγητό της φυλής μας τραβάει η όρεξη σας!

Είμαι τρελός. Μην τα βάλεις ποτέ μαζί μου. Θα σε ρίξω στο επίπεδο μου και θα σε νικήσω λόγω πείρας.
:nn
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
avatar

:: Oνομα παιχτη: aligator374

:: Κοσμος: Arizona

[SPOIL]
107p06t.png
[/SPOIL]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser5998

Guest
:)) :: Ονομα παιχτη : vas96z

:gl :: Kοσμος : 1


Untitled-3.jpg

::
Περιγραφη
Ένας μοναχικός ληστής που τον παράτησε η οικογένεια και οι φίλοι του επειδή
τον συνέλαβαν και τον βάλανε στην φυλακή για τις πολές ληστείες που έκανε.
Τα τελευταια χρόνια συνεχείζει να ληστέυει τρέπεζες για να ζήσει αλλα δεν ξεχνάει να μονομαχεί γιατί θελει να γήνει καλός μονομάχος και να μαζέψει και χρήματα.Λοιπών και λίγα λόγια απο μένα να σας πο ότι είμαι ένας κλέφτης κριμένος στο βάθος της άγριας δύσης κυνηγάω το χρήμα ,τον χρυσό, μονομαχίες και ότι έχει σχέση με απάτες
. :dr
Γιαυτό Be Careful .
 

DeletedUser

Guest
Ο πιστος οχυρομαχος.

Ονομα παιχτη::koulis94
Kοσμος::Αrizona
Avatar::C:\Documents and Settings\NIKOS\Επιφάνεια εργασίας\2011-10-20_1844.png
Περιγραφη:Eιμαι ενας δεκατριαχρωνος νεος ανθρωπος που κυνηγαει τους σκοπους του και αυτο φαινετε με το παρακατω κειμενο! (Ειμαι ενας οχυρομαχος πιστος στους ανθρωπους μου,τη πολη μου και την συμμαχια μου.Ειμαι φιλοτιμος οχυρομαχος που πιστευει στα ονειρα του,τις πραξεις του και παντα βοηθαω τους γυρω μου!)

Το ονειρο μου απο τοτε που ειχα εγγραφτει στο the-west,ηταν να γινω ενας οχυρομαχος οπως ολα τα μεγαλα λεβελ! Εχω μεγαλωσει σε μια πολη με ονειρα,αλλα ο butcher2 τα κατεστρεψε.Ημασταν τοτε οι καλυτεροι φιλοι και αχωριστοι συντροφη ...παρατησα την πολη μου για να ερθω στην δικια του!Ολα ξεκινησαν οταν υπηρξε και η απληστια! Αυτο το πανουργο αισθημα που καταστρεφει ζωες χτυπησε τον τοτε καλυτερο μου φιλο! Ηταν αλλος ανθρωπος!Τοτε ημουν συμβουλος,ιδρυτης,υπευθηνος συμμαχιας,προσωπο των δημοσιων σχεσεων,υπευθηνος φορουμ και ειχα γραψει εγω ολο το προφιλ αφτης της πολης! Εγω προσκαλουσα ατομα και πολεις στην συμμαχια! Εγω εγραφα μυνηματα ολη την μερα! Εγω καταφερα να προσκαλεσω 12 πολεις σε μια εβδομαδα! ΕΓΩ,ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΓΩΩΩ! ΑΥΤΟΣ ομως ηταν ο ιδρηταροος!Ετσι και εφυγα απο την πολη...([town]Kardistan[/town]) Δεν ειχα φαει καμια πορτα τοτε... ειχα παντα 2-3 προσκλησεις την ημερα για μια εβδομαδα... Ειχα ανοιχτες ευκαιριες για ολες τις συμμαχιες απο AD μεχρι ΠΑΡΕΑ μεχρι OMG..Δεν ηξερα τι να διαλεξω! Ομως καταλαβα απο την πρωτη στιγμη οτι η καλυτερη συμμαχια ηταν η OMG .Ειχε ομως ενα μειονεκτημα...αν ημουν σε μια συμμαχια 500 ατομων ποσο μεγαλη πατατα θα ειχα στο κεφαλι μου?Αυτο με δυσκολευε ποιο πολυ απο ολα! δεν μπορω να γινω ο καλυτερος οχυρομαχος αν δεν εχω μεγαλη συμμαχια πολλες πολεις και πολα οχυρα!:hh αυτο ηταν σχεδον το τελος μου...! ομως διαπιστωσα στο τσατ των ηπειρων οτι η OMG ηταν φιλικη στους παντες! Ετσι και μπηκα και το ονειρο μου βρηκε εδαφος και γερες στεγες! Συναντησα απο Barkulis μεχρι theo99 μεχρι zanpol μεχρι ΣΚΙΑ μεχρι Tigraki1 μεχρι Mr.No Mercy! αυτη ηταν η παρεουλα μου! Ετσι μεχρι σημερα εχω την καλυτερη συμμαχια τα καλυτερα οχυρα τους καλυτερους φιλους και κυριοτερα την δικια μου πολη! (ενταξει οχι δικια μου καποιος με εβαλε να την προσεχω! :w) Ετσι ξεκινησε το ονειρο μου σε μια πραγματικοτητα! Ειμαι ενας οχυρομαχος με καλο μελλον στην καλυτερη συμμαχια στην ΠΟΛΗ ΜΟΥ! (Η πολη μου ειναι η [town]OMG-DP Athens[/town]!)
Αυτη ειναι ειναι και η θεληση μου να κερδισω ενα sklap!
Ευχαριστω για την ωρα σας!:D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser3057

Guest
::Scorpion64
::Κοσμος 1

46780_137239449652178_100000983721425_180324_6653660_n.jpg

Στην άγρια δύση, πέντε καουμπόηδες κάθονταν πίσω από κάτι βράχια και βαριόντουσαν...
- Τι να κάνουμε για να περάσει η ώρα; λέει ο ένας.
- Μα καλά ,δεν μάθατε τα κορυφαία νέα; Ρωτάει ο αρχηγός τους.
- Όχι, απαντούν οι υπόλοιποι.
Ο αρχηγός τους, εξηγεί:
- Λοιπόν, σε 30 λεπτά θα περάσει από εδώ ένα τεράστιο κοπάδι βουβαλιών. Θα χρησιμοποιήσουμε τις καραμπίνες, τα εξάσφαιρα, όλα μας τα όπλα για να τα σκοτώσουμε. Θα γδάρουμε το δέρμα τους και θα έχουμε να τρώμε για βδομάδες.
Μετά από λίγο οι καουμπόηδες είναι έτοιμοι για δράση με τα όπλα τους γεμισμένα. Παίρνουν θέσεις μάχης και ακούν από μακριά έναν εκκωφαντικό θόρυβο και βλέπουν ένα σύννεφο σκόνης να έρχεται κατά πάνω τους και ο ήχος του ήταν 'τσαφ-τσουφ-τσαφ-τσουφ'!!!
Ο αρχηγός τους έκπληκτος, διατάζει:
- Μην πανικοβάλλεστε! Βουβάλια είναι, θα τα σκοτώσουμε... Είναι τεράστια αλλά είμαστε ατρόμητοι καουμπόηδες!!! Πυρ κατά βούληση, σκοτώστε τα!!!
Αρχισαν λοιπόν να πυροβολούν, οι σφαίρες όμως δεν έκαναν τίποτα, τα όπλα αχρηστεύτηκαν και το σύννεφο σκόνης ερχόταν όλο και πιο κοντά τους με το 'τσαφ-τσουφ-τσαφ-τσουφ' να τους τρυπάει τα αυτιά...
Όταν πια το σύννεφο σκόνης διαλύθηκε ο αρχηγός άρχισε τα μπινελίκια...
- Αχρηστοι!!! Ούτε ένα κοπάδι βουβαλιών δεν μπορείτε να σκοτώσετε... Τι φοβηθήκατε ρεμάλια;!!
- Μα αρχηγέ, δεν άκουγες πως γρύλιζαν τα :cnsζωα; Αυτό το 'τσαφ-τσουφ' μας φόβισε και αχρηστέψαμε τόσα όπλα...
Το βράδυ στο σαλούν όλοι οι καουμπόηδες σκυθρωποί μαζί με τον αρχηγό παραγγέλνουν 5 μπύρες. Την ίδια στιγμή έρχεται στο σαλούν μια νεαρή καουμπόισσα και ζητάει ένα καυτό τσάι...
Ο μπάρμαν βάζει την τσαγιέρα να κάψει και ακούει την συζήτηση των αποτυχημένων καουμπόη...
- Τα :cnsβούβαλα!!! Τι τρώγανε μικρά και βγήκαν τόσο δυνατά..;
Μετά από λίγη ώρα η τσαγιέρα από το πολύ βράσιμο, άρχισε να βγάζει ατμούς και έκανε 'τσουφ-τσουφ'...
Όταν το άκουσαν οι καουμπόηδες αρπάζουν τα 6σφαιρα και γαζώνουν την τσαγιέρα. Όλοι έντρομοι, πέφτουν κάτω ενώ οι σφαίρες πέφτουν βροχή και η τσαγιέρα γίνεται σουρωτήρι...
Όταν σταματάει το πιστολίδι ο μπάρμαν τους λέει:
- Αν θέλετε φασαρίες να πάτε αλλού. Τι σας έφταιγε, ρε, η τσαγιέρα μου;
Και απαντά ο αρχηγός:
- Τι λες, ρε φιλε; Αν μεγαλώσει αυτό δεν σκοτώνεται με τίποτα...
 

DeletedUser5021

Guest
::Όνομα παίχτη:STAIL
::Κόσμος:1
::Αvatar:

a1a4w.jpg


:: ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ::

Είναι ένας από τους καλούς σερίφηδες της πόλης της οποίας ανήκει είναι προστάτης τον νέον της συμμαχίας του και προσπαθεί να είναι ένταξη απέναντι στους σύμμαχους του. Στον ελεύτερο χρόνο του κάνει τον κομπογιαννίτη για να βγαίνει το μεροκάματο. Μονομαχεί κάθε ξένο που βλέπει μπροστά του δεν τον ενδιαφέρουν τα λεφτά αλλά η δόξα γιαυτό και είναι καταζητούμενος και προσφέρουν πολλά για να τον δουν να υποφέρει άλλα κανίς δεν τολμά να του επιτεθεί.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser1514

Guest
::Όνομα παίχτη: lepida
::Κόσμος:ΑΡΙΖΟΝΑ(Κ6)
::Αvatar:

http://

Γεννηθηκα σ ενα σαλουν του κ1 απο μητερα χορευτρια κ πατερα μονομαχο που ποτε δεν γνωρισα.
Αποκτησα την ουλη στο δεξι μου μαγουλο απ το στιλετο του Κοντυ,απο τοτε με φωναζουν λεπιδα.
Τον Κοντυ δεν τον ξαναειδε κανεις.Μονο εγω ξερω που ειναι θαμμενος.
Στην αριζονα θα με βρεις να κυνηγω $$$ ,τσακαλια κ ...σκαλπ.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
:: Oνομα παιχτη: FlashForward

:: Κοσμος: Arizona

dsgds.jpg

Βαριέμαι να γράψω οτιδήποτε άλλο...

ονομα παιχτη-lepida
κοσμος - αριζονα

Γεννηθηκα σ ενα σαλουν του κ1 απο μητερα χορευτρια κ πατερα μονομαχο που ποτε δεν γνωρισα.
Αποκτησα την ουλη στο δεξι μου μαγουλο απ το στιλετο του Κοντυ,απο τοτε με φωναζουν λεπιδα.Τον Κοντυ δεν τον ξαναειδε κανεις.Μονο εγω ξερω που ειναι θαμμενος.
Στην αριζονα θα με βρεις να κυνηγω $$$ κ ...τσακαλια.

:blk
[SPOIL]
XRISTOS_KONTIS-780466.jpg

???????????????????[/SPOIL]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
:: Oνομα παιχτη: General 6

:: Κοσμος: Arizona

16j3eyf.png

Ο σεριφης.... Εμπειρος μονομαχος και βετερανος πολλων μαχων οπως δειχνει και η ουλη στο προσωπο του.....Οταν πρεπει να κυνηγησει καποιον καταζητουμενο χρησιμοποιει 2 τροπους.....Τον καλο,δηλαδη τουζηταει να παραδωθει η αμα δεν θελει να παραδοθει μιλαει το οπλο του......Το οπλο ειναι ειδικο,ειναι δωρο απο τους αλλους σεριφηδες (επειδη εχει συλλαβει παρα πολλους καταζητουμενους) ειναι κατασκευασμενο απο χρυσο ξυλο και σιδερο....το καλυτερο οπλο το σεριφηδων.... Δεν του αρεσει να σκοτωνει,οποτε προσπαθει σε ανταλλαγες πυροβολισμων να χτυπαει ποδια....Δεν δεχεται δωροδωκιες απο κλεφτες ωστε να μην τους συλλαβει το ξεκαθαρισε απο την αρχη αυτο...

Υπηρετησε το στρατο και εζησε πολλες μαχες εναντιον των ινδιανων..οταν ηταν νεoς,στο στρατο εμαθε να χειριζεται τα οπλα πολυ καλα και τα χρησιμοποιουσε αποτελεσματικα........Διακριθηκε για την αυτοθυσια του και τη γενναιοτητα του,σε μια μαχη για την κατακτηση ενως ινδινικου χωριου,οπου ο στρατος αποδεκατιζοταν απο τα βελη των ινδιανων και ολοι πανικοβληθηκαν και τραπηκαν σε φυγη εκτος απο εναν,τον General,ο οποιος σηκωσε τη σημαια απο τον σκοτωμενο σημαιοφορο και ετρεξε γενναια προς τον εχθρο και βλεποντας τον οι στρατιωτες τον ακολουθησαν και η μαχη κερδηθηκε...διακριθηκε με παρασημο για την γενναιοτητα του αυτη αργοτερα ομως τραυματιστηκε σοβαρα σε μια ενεδρα και αποσυρθηκε με το βαθμο του λοχαγου...μετα εγινε σεριφης....

Στον ελευθερο του χρονο αραζει στο μπαρ και μιλαει με το φιλο του χενρυ..Μερικες φορες,οταν δεν αραζει με τον χενρυ,επισκευαζει την αμαξα του η οποια καταστραφηκε σε μια ενεδρα κλεφτων πριν χρονια,θελει τη συγκεκριμενη αμαξα γιατι την ειχε η οικογενεια του απο οταν γεννηθηκε ....Επισης ειναι πολυ καλος καβαλαρης...Αγαπαει τα ζωα,ειδικα τα αλογα..Αυτος ειναι ο χαρακτηρας,ενας σεριφης που εχει διακριθη για τις ικανοτητες του αλλα περα απο αυτα ειναι ενας συνηθησμενος ανθρωπος.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
:: Ονομα παιχτη: joahna

:: Kοσμος : 1, 5, Arizona

:: Αvatar

25e23194.jpg

:: Περιγραφη:

-Τι πάει να πει ότι είμαι καλόγρια και δεν κάνει να πίνω? Βάλε ουίσκι τιποτένιε και άχρηστε μπάρμαν! Ή μήπως θες να νιώσεις το σπαθί μου στο κάτω μέρος του παντελονιού σου?
- Χα, χα, χα (ακούστηκε από πιο πίσω). Από πότε οι καλόγριες άφησαν το μοναστήρι και ήρθαν στο σαλούν? Μην καθυστερείς τον γέρο Henry αλλιώς θα σε κάνω να πεις το πάτερ ημών προθανατίως.
- Μέχρι να κοπιάσεις θα έχεις ήδη πεθάνει προδότη της σημαίας. Ή μήπως νομίζεις δεν ξέρω ποιος είσαι?
Ο μεγάλος μαυριδερός άντρας έκανε να τραβήξει το όπλο του αλλά πριν προλάβει ήδη ήταν νεκρός μιας και το χρυσό κολτ που έκρυβε η καλόγρια μέσα στο ράσο της ήταν πιο γρήγορο.
Στην θέα του χρυσού κολτ ο Henry σάστισε για μια στιγμή αλλά έπειτα βιάστηκε να γεμίσει το ποτήρι με ουίσκι.
-Νόμιζα ότι ήσουν μόνο ένας θρύλος είπε...Ότι είχες πεθάνει πολλά χρόνια πριν...Που ήσουν τόσο καιρό? Γιατί άφησες αυτόν τον κόσμο αβοήθητο?
-Ήμουν...απασχολημένη... απάντησε η καλόγρια και άναψε ένα πούρο...Αλλά επέστρεψα...Και τώρα όλα θα αλλάξουν.
-Θα είναι πολύ δύσκολο. Αυτά τα καθάρματα είναι πλέον παντού, είπε ο μπάρμαν.
-Τίποτα δεν είναι δύσκολο όταν ο καλύτερος σου φίλος είναι αυτό!απάντησε η μυστηριώδης καλόγρια και έβγαλε το χρυσό κολτ.
-Ναι αλλά υπάρχουν και άλλα τέτοια, οπότε δεν θα κάνεις και μεγάλη διαφορά, επέμενε ο μπάρμαν.
-Πολλοί έχουν το χρυσό κολτ ναι, κανείς όμως δεν έχει αυτό που το συνοδεύει, είπε η καλόγρια.
-Μααα αυτό είναι μύθος, δεν υπάρχει! Δεν μπορεί να το έχεις!!! Δεν γίνετε...
-Μέχρι πριν από λίγο ήμουν και εγώ μύθος για το μικρό μυαλό σου αλλά τώρα με βλέπεις μπροστά σου. Τι έχεις να πεις για αυτό λοιπόν? Είπε η καλόγρια και έδειξε κάτι στον μπάρμαν που του έκοψε την ανάσα και τον έκανε να αναπηδήσει λέγοντας...
-Ο θεός, ο μανιτού και όλοι οι θεοί να τους λυπηθούν. Να λυπηθούν όποιον μπει στο δρόμο σου...


...to be continued..
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
Ονομα Παικτη: Kokkini Alepou
Κοσμος: Arizona
Avatar:
61699178.jpg


Περιγραφη: Εγω ημουν μαχη El dorado. Αιμα χυθηκε. Ουγκ!
Πηρα 10 σκαλπ! συλλογη μου μεγαλωνε πολυ! Ακουσα ιππικο αρχισα τρεχω!
Σκαλπ μου πεσανε! Απο τοτε γυρναω τις νυκτες και πινω νερο φωτιας!
Δωστε μου πισω σκαλπ μου αλλιως δε βγαζω απο πανω μου χρωματα πολεμου!
Επισης χρειαζομαι σκαλπ γτ θεος χειμωνας φυσαει κεφαλι μου και κρυωνω!
Θεος χειμωνας εκνευρισμενος με λαθος που μου πεσανε σκαλπ!
Ο θεος μανιτου μονο μπορει να με κρινει! Εαν δε μου δωσετε πισω σκαλπ σας παρω κυνηγη με οπλο που φτηνει φωτιες!

ΟΥΓΚ
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή