Διαγωνισμος - Τα σκαλπ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser831

Guest
Όνομα: FACE

Κόσμος: 1


90335976.png
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

F ar west
A dventure
C ome for
E ntertainment
 

DeletedUser4995

Guest
Όνομα παίκτη:xazoula
Κόσμος 1
Avatar
7962278_159x175.png


Μια ακόμη τοιχοδιώκτης της Άγριας Δύσης... Ζούσα ειρηνικά σε ένα χωριό στην άκρη του χάρτη και δεν ενοχλούσα κανέναν. Όμως μόνη γυναίκα, πως να τα βγάλω πέρα σκέφτηκα; Δεχόμουν καθημερινά επιθέσεις και δεν μπορούσα να προστατεύσω ούτε τον εαυτό μου, μα ούτε και τους κατοίκους της πόλης μου... Έτσι ξύπνησα ένα πρωί, έβαλα τα καλά μου ρούχα, για παραπλάνηση, βάφτηκα για να δείχνω πιο όμορφη, πήρα και το σπαθί μου και άρχισα να παίρνω εκδίκηση απ' όλους εκείνους που με είχαν βλάψει! Όμως όπως πολύ καλά καταλάβατε η μια μονομαχία φέρνει την άλλην και έτσι το χόμπυ μου πλέον είναι να παίρνω σκαλπς! Έχω αρκετά στη συλλογή μου, μα θέλω και άλλα! Πολλοί με υποτίμησαν λόγω της γυναικείας μου φύσης, αλλά εγώ είμαι εδώ για να τους αποδείξω πως μια γυναίκα για όλα είναι ικανή!
 

DeletedUser750

Guest
ONOMA Lupstak

ΚΟΣΜΟΣ 1


34sp00n.png



Ο συνεργατης μου με ειχε μιλησει για την χρηματοαποστολη που καταευθηνοταν σε τραπεζα μιας γνωστης πολης του νοτου.Τρεις μερες σχεδιαζαμε πως θα δρασουμε αποτελεσματικοτερα ωστε κανεις να μην αντηληφθει την μεγαλητερη ληστεια των τελαιυταιων ετων στην αγρια δυση.Οταν επιτελους ηρθε ¨η μεγαλη μερα¨ ολα ηταν στην εντελεια ξεραμε ακριβως την ωρα που θα φτασει η αμαξα στην ενεδρα μας.Μολις ηρθε η καταλληλη στιγμη πεταξαμε ενα κορμο δεντρου μπροστα απο την αμαξα για να εξαλειψουμε τα τυχον σεναρια διαφυγης τους.Απο κει και περα ξεκηνισαν οι πυροβολησμοι.Απο τους 10 επιβαινοντες οι 9 σκοτωθηκαν απο τα πυρα μας μονο ενας ομως καταφερε να ξεφυγει και απο οτι φαινεται μαλλον μας αναγνωρησε και μολις φτασει στην πολη θα πει καθε λεπτομερια στον σεριφη.Απο κεινη την μερα κρυβομαστε εδω στο βουνο μη ξεροντας τι θα ακολουθησει... Ομως κατι ακουσαμε για καποια σκαλπ οπου με την βοηθεια των οποιων μπορουμε να περασουμε απαρατηρητοι απο την πολη μεχρι να ξεχαστει το συμβαν...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
ΟΝΟΜΑ:satanas666

κοσμος: 1

γφηδγηδ.JPG



περιγραφη
τα λογια ειναι περιττα για μενα ολοι ξερουν ποιος ειμαι και το κανω
 

DeletedUser

Guest
ονομα :The Blind Eagle

κοσμος:1

IMG_21102011_232553.jpg


περιγραφη


γεννηθηκα και μεγαλωσα με τον φυλη μου του imagus μετα τα χλομα προσοπα επιτεθηκαν με τα στοματα που βγαζουν φωτια εκαψαν τη γη μας καισκοτωσαν μερικους απο μασ .θρινισαμε και ορκιστηκα να αδικηθουμε τα ζλομα προσοπα .
 

DeletedUser6048

Guest
ὀνομα:sts21
κοσμος:6

23rk46t.jpg



Μπαίνει έξαλλος ένας καουμπόης μέσα στο μπαρ και φωνάζει στον μπάρμαν: «Με λένε Jimmy και θέλω να μάθω ποιος έβαψε το άλογο μου ροζ!»
Ο μπάρμαν του λέει: «Δεν ξέρω τι να σου πω μισό λεπτό να ρωτήσω.»
Σταμάτα τον πιανίστα με ένα νεύμα και ρωτάει στους θαμώνες.
Σηκώνεται ένας τεράστιος καουμπόης και λέει: «Εγώ, τρέχει τίποτα;» Έντρομος ο Jimmy του λέει: «Όχι ρε Φίλε... Όχι απλά στέγνωσε το πρώτο χέρι και θέλω να ξέρω σε πόση ώρα θα κάνεις το δεύτερο χέρι.»
 

DeletedUser

Guest
ONOMA : vakouero

ΚΟΣΜΟΣ : ARIZONA

AVATAR
aaaaaaaa.JPG

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ : Η Lara Croft της Αγριας Δυσης!!!!

Η vak (οπως την φωνάζουν οι φιλοι) είναι ένα σκληρό κορίτσι. Δεν της αρέσει να μακιγιάρεται, να πηγαίνει για ψώνια ή να σπαταλάει τις ημέρες της στα σπα. Αντ’ αυτού, χάνεται (και βρίσκεται) σε αρχαία χαλάσματα να σταματά αρχέγονες συνωμοσίες εναντίων της ανθρωπότητας, καταστρέφοντας ταυτόχρονα οτιδήποτε αρχαιολογικό. Σοβαρά τώρα, η vak είναι εντελώς αποτυχημένη αρχαιολόγος. Μόνο τα κιούπια που έχει καταστρέψει ή τα αρχαία αρχιτεκτονικά θαύματα που έχει ισοπεδώσει, θα έπρεπε να της έχουν πάρει την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος εδώ και καιρό.
 

DeletedUser

Guest
APACHE

Παίζω στον κόσμο Arizona και το όνομά μου είναι apaf!!

2rfc2n7.jpg



Εγώ ξέρω ποίοι ινδιάνοι ήταν αυτοί και θα σας δώσω τη χαρά να μάθετε κι εσείς!!!Ήταν οι γνωστοί ινδιάνοι APACHE!!!

Πληροφορίες για τους APACHE:
Apaches

Οι Apache (από μια λέξη των Zuni που σημαίνει εχθρός) είναι βορείου Αμερικής ινδιάνικη φυλή από τα νοτιοδυτικά. Το όνομα που έχουν οι ίδιοι για τους εαυτούς τους είναι Inde ή Nde που σημαίνει «η φυλή»

Και για όσους δεν ξέρουν τι είναι οι ινδιάνοι δέστε:

Η Ζωή Των Ινδιάνων-Φυλές και Φυλετικές Ομάδες.



Είμαστε μαύροι, κι όμως αν κοπούμε, το αίμα θα είναι κόκκινο-και το ίδιο συμβαίνει με τους λευκούς, αν και το δέρμα τους είναι άσπρο…Ανήκω σ’ ένα άλλο έθνος, όταν μιλώ δεν με καταλαβαίνετε Όταν μιλάτε δεν σας καταλαβαίνω.

Spokan Garry (1811-1892)

Αρχηγός των Middle Spokane




Οι πιο αρχαίες παραδόσεις και τα ποιήματα τους μας μιλάνε για ένα μεγάλο σύνολο λαών που οι ρίζες του φτάνουν στην Ατλαντίδα.

Η διαφορετικότητα τους δεν βρίσκεται τόσο στο μυστήριο της καταγωγής τους όσο στο ότι γι΄ αυτούς όλα τα πράγματα ήταν ζωντανά και είχαν ψυχή ενώ θεωρούσαν ότι η Γη τους φιλοξενεί και οι ίδιοι αποτελούν ένα μέρος της μόνο και όχι ότι είναι εξουσιαστές της.

Γι’ αυτούς δεν υπήρχαν "καλοί" και "κακοί" θεοί αλλά μόνο δυνάμεις που συνεργάζονταν ή συγκρούονταν για την συμπαντική αρμονία.

Πίσω απ’ τη επιβλητικότητα ενός ψηλού βουνού, την δύναμη μίας καταιγίδας ,το μουρμουρητό ενός ρυακιού ή την ομορφιά ενός λουλουδιού αλλά και πίσω από καθετί που τους συνέβαινε βρισκόταν κρυμμένο ένα πνεύμα.

Έτσι και η πιο μικρή πράξη της καθημερινής ζωής έπαιρνε το χαρακτήρα μίας ιερής πράξης.

Αυτός ο λαός χωρίζονταν σε πολλές μεγάλες οικογένειες (φυλές) η καθεμία από τις οποίες είχε ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό.


Καλή επιτυχία σε όλους στον διαγωνισμό!!!
 

DeletedUser3353

Guest
:: katty

:: k1

:: Αvatar

avatar1.jpg



Οι Αμερικανοί άποικοι άρχισαν να καταλαμβάνουν με ιδιαίτερα εντατικό τρόπο τη γη της φυλής μου, των Lakota Sioux από τη δεκαετία του 1840. Στην αρχή επιχειρήσαμε να διαπραγματευτούμε, και αφού οι διαπραγματεύσεις δεν έφεραν αποτελέσματα, κηρύξαμε τον ξεσηκωμό εναντίον των αποικιοκρατών. Μεταξύ 1862-1890 καταγράφονται η εξέγερση των Sante το 1862, ο πόλεμος που διεξήγαγε ο αρχηγός Makhpiya-luta (Κόκκινο Σύννεφο) μεταξύ 1865-67 που ανάγκασε τις Ηνωμένες Πολιτείες να υπογράψουν τη συνθήκη του οχυρού Laramie (1868), και τέλος η μεγάλη εξέγερση που διήυθυναν οι αρχηγοί Tatanka Yotanka (Καθιστός Ταύρος) και Tashunca-Uitco (Τρελό Άλογο), που τερματίστηκε με αιματηρό τρόπο το 1890 (σφαγή στην περιοχή Wounded Knee). Η μάχη συνεχίζεται...

υ.γ. γιατί το νέο είναι ωραίο... αλλά το παλιό είναι αλλιώς!!!
razz.gif
 

DeletedUser

Guest
binladenavatar.png
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Binladen

Ο γνωστός τρομοκράτης ζεί......
Μεταμφιεσμένος σε γυναίκα τυχοδιώκτη τρομοκρατεί τον κόσμο 1 του West.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser3409

Guest
:: Aramb

:: Kοσμος: 1

::
2ntfvgz.jpg


:: Περιγραφή (μέχρι 300 λέξεις, αλλά, με πολλές παραπομπές):
Ο Abdul Raman Amin Mustafa Budala ή κατά κόσμο Aramb, ξεκίνησε την πορεία του στην Δύση, με άλλη εξωτερική εμφάνιση, πρίν 2 ½ χρόνια.
Όπως όλοι έτσι και αυτός, πήγε, να ζήσει το αμερικάνικο όνειρο… έτσι μπάρκαρε, σε ένα λιμάνι της δυτικής Αφρικής, η δουλειά στο καράβι ήταν σκληρή, επειδή γινόταν με αλυσίδες και με την καταπληκτική πειθώ του μαστίγιου, παρόλα αυτά έφτασε να ζήσει το όνειρο της άγριας δύσης, και τον άκρατο τυχοδιωκτισμό, χωρίς πολλή προσπάθεια!!!
Εντάχθηκε στην κομητεία του Σαλιαριστάν. Όταν ήρθε το κάλεσμα του Rodrigo, αποφάσισε να ακολουθήσει τον δρόμο των Νοτίων υπό τις διαταγές του μεγάλου στρατηγού, Nathan Bedford Forrest .
Μετά τις νικηφόρες μάχες, των Νοτίων που κατατρόπωσαν, τους Βόρειους και λόγω των πολλών χρημάτων που έβγαλε από αυτές μιας και πουλούσε σφαίρες (γύρες στην αργκό των Νοτίων), στους Ινδιάνους, της φυλής που αρχηγός ήταν η Καθιστή Κουκουβάγια, αποφάσισε να κάνει μια πειραματική –την 1η της ιστορίας, χειρουργική επέμβαση- έτσι απέκτησε την εξωτερική εμφάνιση που έχει σήμερα, (Πριν–Μετά), το κακό ήταν πως ακόμα δεν είχε προχωρήσει πολύ… η Ιατρική, οπότε μείνανε ουλές,… και απεβίωσε και αρκετό τριχωτό της κεφαλής. (Βέβαια μετέπειτα, η τεχνική ξασπρίσματος προχώρησε πολύ….όπως σίγουρα θα είστε ενήμεροι)
Παρόλα αυτά, ο εφευρετικός τυχοδιώκτης κατάφερε να βγάλει λεφτά από αυτή την επέμβαση προπουλώντας το τριχωτό, που του αφαίρεσαν ως περουκίνι στον Ελληνο-ολλανδό Green Horn, Ευγένιο Γκεραρντάκη, όμως δυστυχώς λίγο πριν ολοκληρωθεί η αγοραπωλησία, επιτέθηκαν οι Ινδιάνοι και έτσι του άρπαξαν το περουκίνι (σκαλπ, στην Ινδιάνικη αργκό) μέσα από τα χέρια… Ο Γκεραρντάκης όμως τον απείλησε πως θα του κηρύξει βεντέτα αν δεν του παραδώσει το περουκίνι… ως την ημέρα του ΟΧΙ, για αυτό δώστε το μου και μην λέτε όχι!!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser6028

Guest
Ονομα: chris-2000

Κόσμος:Arizona

AVATAR

o8dush.png


Ήταν δύο αδέρφια στη δύση. Καποια στιγμή ο πατέρας τους σκοτώθηκε από εναν καλό καουμπόι. Ετσι τα δύο αδέργια ορκίστηκαν να πάρουν εκδίκση. Στράφηκαν εναντίον του για να το σκοτώσουν.Πέρασαν έτη μέχρι να σλοτώσουν αυτού ποτ είχε στείλει. Με πολυ κουράγιο και ταλέντο τους σκότωσαν όλους. Επειτα προσπάθησαν να τον βρουν. Πέρασαν έτη. Μετά από χρόνια τον βρήκανε και τον προκάλεσαν σε μονομαχία. Στην μονομαχία νίκησαν. Ολη η πόλη ήταν χαρούμενη.Από τότε συνέχισαν το ταξίδι τους στη δύση!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
ΟΝΟΜΑ:nick-ghost24
ΚΟΣΜΟΣ:ARIZONA
AVATAR

oix7kk.png


Το avatar μου περιγραφει ενα καλο ανθρωπο.Ο οποιος σκορπιζει το καλο σε ολο τον κοσμο.Η δουλεια του ειναι να προστατευει τους πολιτες μια μικρης πολιτειας απο τους κακκους που κυκλοφορουν μερα και νυχτα. :shΜαζι με τους βοηθους του καπια μερα θα εξολοθρευσουν ολους τους κακους και το μονο που θα επικρατη σε αυτη την πολιτεια θα ειναι το ΚΑΛΟ.:D
 

DeletedUser6000

Guest
βοηθεια

μπορει καποιος να μου πει πω μπορω να βαλω avatar?please?:eek:m
 

DeletedUser3409

Guest
μπορει καποιος να μου πει πω μπορω να βαλω avatar?please?:eek:m
Μα σας το πε ο Ελ πιο πριν:
Το θέμα καθαρίστηκε από τα spam και τις μη έγκυρες συμμετοχές.
Παρακαλούμε όσοι δεν έχετε ακόμα αναρτήσει το avatar στο post σας να το κάνετε άμεσα διότι θα ακυρωθεί η συμμετοχή σας ως μη πληρούσα τις προϋποθέσεις.

Για να βάλετε το avatar μπορείτε να κάνετε τα εξής :


1) Ετοιμάζουμε την οθόνη, μετακινώντας παράθυρα, κτλ.

2) Βρίσκουμε στο πληκτρολόγιο το κουμπί που γράφει πάνω PrtScn και το πατάμε.

3) Ανοίγουμε την Ζωγραφική (Paint) ή οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα ζωγραφικής, και επιλέγουμε επικόλληση από το μενού επεξεργασία.

4) Λογικά θα δημιουργηθεί ένα αρχείο εικόνας με την οθόνη, όπως φαινόταν όταν πατήσαμε το PrtScn. Εδώ αν θέλουμε από το πρόγραμμα ζωγραφικής μπορούμε να κόψουμε μόνο το κομμάτι που μας ενδιαφέρει, ή να προσθέσουμε βελάκια κτλ.

5) Αποθηκεύουμε ως jpg αρχείο και το κάνουμε upload σε κάποιο ανάλογο site (π.χ. www.imageshack.com, www.tinypic.com, www.imageshack.us, www.photobucket.com)

6) Βάζουμε στο φόρουμ το link της εικόνας που κάναμε upload.

(υπάρχει και ως θέμα εδώ)
 

DeletedUser

Guest
ΟΝΟΜΑ: THE THIEF

ΚΟΣΜΟΣ: 1

AVATAR:
[SPOIL]
2r6fjud.jpg
[/SPOIL]

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Πιο γρήγορος και από τον Λούκι Λουκ
Υ.Γ.: Μην με δοκιμάσετε
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser2131

Guest
:: Kiko7Raton
:: Kοσμος 1
27309818.jpg

:: Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια (και ο χρόνος χρήμα,
αλλά αυτό είναι άλλο μουχαμπέτ) θα το πω με 4 λέξεις...
Ο μεγάλος Lee ζει!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
όνομα: zoi.tsa
κόσμος: Arizona

scaled.php


Ήταν αργά το βράδυ όταν ένας δυνατός θόρυβος, άγνωστος μέχρι εκείνη τη στιγμή προελεύσεως, μας έκανε να διακόψουμε τον ύπνο μας.. με έκδηλη αναστάτωση και με τα όπλα στα χέρια όλα τα μέλη της φυλής μου συγκεντρώθηκαν στο κεντρικό σημείο του χωριού μας...είχε συμβεί αυτό που όλοι υποψιαζόμασταν, αυτό για το οποίο μας είχαν προειδοποιήσει τα σημάδια του καιρού.. γρήγορα χωριστήκαμε σε ομάδες υπακούοντας πιστά κάθε εντολή του αρχηγού μας ο οποίος πολλές φορές είχε αποδείξει ότι τίποτα δεν θα τον έκανε να δειλιάσει όταν η φυλή του βρισκόταν σε κίνδυνο.. οι οδηγίες ήταν σαφής για το πως έπρεπε να δράσουμε, σχέδιο υπολογισμένο από καιρό που αν όλοι υπακούαμε η νίκη θα ήταν σίγουρα δική μας.. τα τελευταία λόγια που μας είπε με δυνατή φωνή πριν χωριστούμε ήταν «να προστατεύει ο ένας τον άλλον με την ίδια του τη ζωή»..η απειλή ήταν μεγάλη αλλά η λύση μια.. η θα πολεμούσαμε μέχρι θανάτου ή θα χάναμε για πάντα τη γη μας και κυρίως την τιμή μας.. οι εχθροί που είχαν συγκεντρωθεί ήταν αναρίθμητοι.. Το μειονέκτημα τους έπρεπε να γίνει προτέρημα μας, και αυτό έγινε! η στιγμή της σύρραξης έφτασε και το σήμα έναρξης της μάχης δόθηκε.. η μάχη ήταν σώμα με σώμα και αν και υπερτερούσαν στον αριθμό το αγωνιστικό ήθος της φυλής μας ξεπερνούσε κατά πολύ το δικό τους.. τα μυστικά της μάχης και της χρήσης των όπλων για εμάς είναι μια παράδοση που τη διαφυλάσσουμε και τη μεταδίδουμε από γενιά σε γενιά με το ίδιο σθένος.. για άλλη μια φορά ο αρχηγός της φυλής μας είχε πράξει όλα όσα έπρεπε για να τρέψουμε τον εχθρό σε φυγή ..δίκαια λοιπόν, για ακόμη μια φορά αναδείχτηκε ήρωας στα μάτια και στην ψυχή μας.. Όταν τα έζησα αυτά ήμουν τεσσάρων χρονών, τώρα είμαι εγώ αυτή που καλούμε να πάρω τη θέση του πατέρα μου....
 

DeletedUser

Guest
Όνομα:ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ

Κόσμος:Αριζονα

Άβαταρ:
10o1xef.jpg


Περιγραφή:Δεν υπάρχει....:p:p:p
 

DeletedUser5390

Guest
ONOMA:zefuros

ΚΟΣΜΟΣ:1



AVATAR:


IMG%5D


Κάπου βορειοανατολικά στον ποταμό Ορενόκο η φυλή τον Delaware(Lenape) ετοιμάζεται να παραταχτεί για την τελική μάχη. Ο αρχηγός τους zefuros προετοιμάζεται για την μάχη βάφοντας το πρόσωπο του με κόκκινες και άσπρες γραμμές. Η ώρα κοντεύει 24:00 τα μεσάνυχτα και ο μεγάλος αρχηγός κάθεται σκεφτικός σε μια πέτρα δίπλα στον ποταμό περιμένοντας τον στρατηγό Ulysses S. Grant, και τον στρατό του, να φτάσουν στο πεδίο της μάχης. Η φυλή του, Delaware, ξέρει τις ικανότητες και την πείρα του αρχηγού τους καθώς στο παρελθόν, τους οδήγησε σε σπουδαίες νίκες στις συγκρούσεις τους με τους βόρειους. Ο θρύλος αναφέρει ότι το βράδυ που γεννήθηκε ο zefuros, ο πατέρας του, και τότε αρχηγός τον Delaware, ονόματι Taschunka
(η παράδοση λέει ότι αυτός ο δυνατός πέλεκυς που κατείχε ο Taschunka ήταν δώρο από τον μεγάλο Manitou) πήρε τον γιο του και τον ακούμπησε πάνω στο χώμα παρακαλώντας τον Manitou να του χαρίσει τις ικανότητες που θα χρειάζονταν, για να γίνει σπουδαίος αρχηγός ώστε να βοηθήσει την φυλή του όταν θα μεγάλωνε. Αφού παρακάλεσε τον Manitou έγειρε πάνω από το κεφάλι του γιου του και του ακούμπησε το δίκανο όπλο του που ήταν οικογενειακό κειμήλιο καθώς αυτό το όπλο ήταν του προπάππου του. Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Τα σαλπίσματα ηχούν ενώ ο zefuros κάνει νόημα στην φυλή του λέγοντας τους ότι απόψε θα παλέψουν για τα χώματα τους, για την ελευθερία τους, αλλά και για την τιμή τους. Πλέον όλα έχουν μπει στην τελική ευθεία,χωρίς να υπάρχει επιστροφή.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή