Διαγωνισμος - Τα σκαλπ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

cord

Ex-The West Team
Μετα απο μια σφοδρη μαχη νοτια του El Dorado, οι Ινδιανοι επικρατησαν των αποικων.
Πηραν αρκετα σκαλπ αλλα με την αφιξη του Ιππικου τραπηκαν σε φυγη αφηνοντας πισω 3 απο αυτα τα οποια οι παιχτες θα εχουν τη δυνατοτητα να τα κερδισουν απο τον παρακατω διαγωνισμο.

Ειναι παρα πολλοι οι συνδιασμοι για avatar.
Ποιος ομως θα μπορουσε να ειναι ο καλυτερος, ο πιο αστειος, ο πιο... εμπνευσμενος?
Δεν μενει παρα να το μαθουμε.
Διαγωνιστειτε με το avatar σας, γραψτε και μια μικρη ιστορια/περιγραφη για αυτο και κερδιστε ενα σκαλπ και σβολους χρυσου.

Βραβεια
1ο Βραβειο: 200 σβολοι χρυσου και ενα σκαλπ
2ο Βραβειο: 100 σβολοι χρυσου και ενα σκαλπ
3ο Βραβειο: 50 σβολοι χρυσου και ενα σκαλπ
4lxly.jpg


Οδηγιες
1. Αναρτηστε εδω το avatar σας απο οποιον κοσμο επιθυμειτε
2. Γραψτε μια μικρη ιστορια/περιγραφη για το avatar αυτο/
3. Αναφερετε το ονομα σας οπως ακριβως ειναι στο παιχνιδι και σε ποιον κοσμο παιζετε.

=============================================
Υποδειγμα/Παραδειγμα αναρτησης:
:: Ονομα παιχτη (ακριβως οπως αναγραφεται στο παιχνιδι):

:: Kοσμος (1, 2, 3, 4, 5, ή Arizona):

:: Αvatar (προτεινομενες διαστασεις 157 x 176):
v7qp2v.jpg


:: Περιγραφη (εως 300 λεξεις περιπου):
=============================================

Οροι/Κανονισμοι διαγωνισμου
  • Οι αναρτησεις θα πρεπει να ειναι οπως το παραπανω παραδειγμα.
  • Η διασικασια των αναρτησεων/συμμετοχων θα διαρκεσει εως: 27 Oκτωβριου 2011, στις 18:00'
  • Μετα απο αυτο το χρονικο οριο, το θεμα θα κλειδωσει.
  • Η διαχειριση του παιχνιδιου θα αξιολογησει τις απαντησεις/αναρτησεις των διαγωνιζομενων.
  • Θα επιλεγουν 2 νικητηριες συμμετοχες και 5 συμμετοχες οι οποιες θα τεθουν σε δημοσκοπηση ωστε να ανακυρηχθει και η τριτη νικητηρια συμμετοχη.
  • Το avatar σας θα πρεπει να ειναι το ιδιο και στον κοσμο που εχετε δηλωσει καθολη τη διαρκεια του διαγωνισμου, διαφορετικα η αναρτηση θα αποκλειεται.
  • Στον διαγωνισμο μπορει να λαβει μερος ο καθε χρηστης μονο μια φορα και μονο σε εναν κοσμο. Παιχτες που εχουν διαφορετικο ονομα σε κοσμους μπορουν επισης να λαβουν μερος μονο μια φορα σε εναν μονο κοσμο.
  • Δεν επιτρεπονται σχολια/περιγραφες που εχουν σχεση με μη αποδεκτο κοινωνικα περιεχομενο καθως και πολιτικο, πορνογραφικο και θρησκευτικο περιεχομενο.
  • Στο θεμα αυτο θα υπαρχουν μονο συμμετοχες χρηστων. Οτιδηποτε αλλο καθως και οποιαδηποτε μορφη spam θα διαγραφεται απο τους mod του forum.
  • Διαχειριστες που πιθανον επιθυμουν να λαβουν μερος στον διαγωνισμο, ΔΕΝ θα συμπεριληφθουν στην ομαδα αξιολογησης των συμμετοχων.
  • Οσοι απο τους νικητες βρεθουν να εχουν παραβιασει κανονισμους του παιχνιδιου θα αποκλειονται και τη θεση τους θα παρουν οι αμεσως επομενοι που θα εχουν επιλεγει.
Συμπληρωματικες οδηγιες
Για να αναρτησετε το avatar σας, μπορειτε να κανετε ενα print-screen και να ανεβασετε την εικονα μονο απο το avatar σας (οπως στο παραπανω παραδειγμα) στο forum.
Με το paint των Windows μπορειτε να επεξεργαστειτε την εικονα για αυτο τον λογο.
Για τη δημιουργια screenshot δειτε και εδω.


~~~~~~~~~~~~~ Καλη επιτυχια! ~~~~~~~~~~~~~
 
Τελευταία επεξεργασία:

DeletedUser2217

Guest
Παίκτης: nautilus

Κόσμοι: 1,4

adj445.jpg

Βιογραφικό: Βαθιά θρησκευόμενος μη πολιτικοποιημένος τιμωρός των εγχώριων νουμπαδων και μη.
Τσακ Νορις:sh
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
"O Παππατζής"

Όνομα: doctordreez

Κόσμος: 1

ddd.jpg
"Όσα Ξέρει Ο Άλλος Δεν Τα Ξέρει Άλλος" ήταν μια συχνή πατρική συμβουλή και μάλιστα απαραίτητη για την επιβίωση στον κόσμο της Άγριας Δύσης που την ακολούθησα και την ακολουθώ πιστά, μερικές φορές κατά γράμμα μπορώ να πώ.
Έτσι έχω πάντοτε έναν άσσο κρυμμένο στο μανίκι μου σε σημείο που εγώ ο ίδιος να γίνω ένας Άσσος. Και να τι εννοώ. Για να καλύψω τις βρωμοδουλειές μου καμουφλαρίστηκα παππάς. Όμως τα "ράσα δεν κάνουν τον παππά". Κάθησα το λοιπόν και διάβασα όλη τη Διαθήκη, αποστήθησα και μερικά χωρία για να τα ξεστομίζω ανάλογα με την περίσταση, μα να σας πώ τη μαύρη αλήθεια αναγκάστηκα πολλούς να τους "στείλω αδιάβαστους" στο πύρ το εξώτερον (αιωνία τους η μνήμη - κόκκαλο να μην τους μείνει). Μ' αυτήν την τέλεια κάλυψη κατάφερα να μην κινώ τις υποψίες, να "παίζω τον παππά" με τα θύματά μου και μετά να γίνομαι καπνός, "βρε εδώ παππάς, εκεί παππάς, που είν' ο παππάς;"... Ε! Πάει ο Παππάς!
Τώρα θα απορείτε πως εγώ που είμαι τόσο έξυπνος έxω μια τόσο μεγάλη ουλή. Οι παγαποντιές μου δεν είχαν σε όλους πέραση και ιδίως στο άλλο φύλο. Το όνομά της ήταν Μάγια Ρόαλσταντ (αν θέλετε τη γνώμη μου θα έπρεπε να τη λένε Μάγια η μέλισσα γιατί τσίμπαγε αγρίως) και δούλευε ή μάλλον με δούλευε στο σαλούν τουν Χένρυ Γουόκερ όπου πίναμε σφηνάκια Τζόνυ Γουόκερ. Με φώναζε χαιδευτικά φαλακροκόρακα και πρόβαλνε το μπούστο της σαν δυό μεγάλα μάτια που δέν άντεχα να μην τα κοιτάζω κατάματα! Διαόλιζε και παππά που λεέι ο λόγος. Με έσυρε απ' τη μύτη στο δωμάτιο και εκεί αφού με έγδυσε και ενώ εγώ ήμουν έτοιμος να της πώ "σκύψε βλογημένη" εκείνη άνοιξε την Βίβλο, πήρε το όπλο που είχα κρυμμένο μέσα και με "έγδυσε" κανονικά ("αλλού ο παππάς αλλού τα ράσα του" στην κυριολεξία). Κάνω να της επιτεθώ, της πιάνω το όπλο κι αυτό εκπυρσοκροτεί σύριζα στο μάτι μου. Η Μάγια εξαφανίστηκε κι εγώ "ευλογούσα τα γένια μου" που δεν με πήρε το βόλι πουθενά αλλού πιό "ζωτικά". Έμεινε μόνο η ουλή να μου θυμίζει ότι στο κεφάλαιο του προπατωρικού αμαρτήματος δεν ήμουν και τόσο καλά διαβασμένος._
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
:: Όνομα παίχτη: Titanian

:: Kόσμος: Arizona

:: Αvatar:
avatarwest.png


:: Περιγραφή

Αφού δεν μπορώ να γράψω για κάποιο πολιτικό, πορνογραφικό ή θρησκευτικό θέμα, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι ενδιαφέρον να γράψω................
 

DeletedUser6001

Guest
:: Ονομα παιχτη: Gasmask123

:: Kοσμος: Arizona

:: Αvatar:
3d19df5f49d54fe595445ab.png

:: Περιγραφη Πιστεύω εις ένα Σβόλον, χρυσό, γυαλιστερόν, ενεργοποιητή αυτοματισμού και εισοδήματος, οχτάωρων και διπλασιασμού μισθού.
Και εις ένα Ες Εμ Ες, τον απόστολο Του Σβόλου τον εναμισωευρίτη, τον εκ του Κινητού γεννηθέντα προ πάντων των μονάδων.
Πόντοι πρίμιουμ εκ των Σβόλων γεννηθέντα, αγορασθέντα και δία του κουμπιού περασθέντα, δι' της περισσότερης ενέργειας εγένετο.
Και δώσε σε μας τους μ.....πίτουρες, τα μπόνους του χαρακτήρα στα οχυρά που εκ των ουρανών εμφανισθέντος και σαρκωθέντα εκ του ιερού γουίντσιστερ, χτυπηθέντα τον αντίπαλο ημών.
Σταυρωθέντα από φόρουμ λίντερ, παθόντας, και μπανέντας. Και αναστάντα κατά τα χριστούγεννα, κατά τας κανόνας τα ιεράς.
Και ανελθόνται εις τους ουρανούς, και καθεζόμενον εκ δεξιών του Σβόλου. Και πάλιν ερχόμενον μετά δημοσκόπησης κρίναι premiuχους και μη-premiuχους,

Ου της Αριζόνας, ουκ έσται τέλος.
Και εις το paysafe το 10αρη, το 25αρη, το 50αρη, το εκ του Περιπτέρου εκπορευόμενον, το συν paypal και mastercard συμπροσκυνούμενον και συνδοξαζόμενον, το λαλήσαν διά των Πρωτοκόλλων.
Εις Inno, Γερμανικη και Ευρωγεννούσα Εταιρείαν.
Ομολογώ έν Βάπτισμα εις άφεσιν των ινφραξιών. Προσδοκώ Ανάστασιν μπαναρισμένων παικτών, και σβόλους πολλούς μέσα στους αιώνες
Αdμήν. :
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
Παίκτης : Maximillian
Kόσμος :Arizona
Κάτοικος : EL DORADO


i6jfj6.png



Είμαι ένας απο τους ελάχιστους επιζήσαντες του EL DORADO.
Τη φρίκη που ζήσαμε όλοι εμείς εκεί δεν θα σας την περιγράψω.Σκότωσαν όλη την οικογένεια μου και τους φίλους μας μπροστά στα μάτια μου.Μας έγδερναν μας 'επαιρναν τα σκάλπ και φεύγοντας βάζαν φωτιά στα σπίτια που άφηναν πίσω τους.Ηταν κόλαση.Δεν ξέρω πως κατάφερα να βγω ζωντανός απο αυτό το χαμο.
Σήμερα μόλις έμαθα ότι βρήκατε κάποια απο τα σκαλπ μας.
Ενα απο αυτά ειναι το δικό μου. Το αναγνωρίζω καλά γιατί με είχε κουρέψει ή μακαρίτισσα η γυναίκα μου 2 μέρες πριν την επίθεση.
Σας παρακαλώ λοιπόν πολύ να μου το επιστρέψετε.
Γιά καθαρά συναισθηματικούς λόγους ,είναι το μόνο πράγμα που έχει μείνει απο αυτήν..καταλαβαίνετε...
Δεν με ενδιαφέρουν τα χρυσάφια ιδιαίτερα αλλα το Σκαλπ μου ,παρακαλώ, θα το ήθελα στη θέση του,στη φυσική του θέση.Στο κεφάλι μου.

Ευχαριστώ

Μετά τιμής

Maximillian
 

Συνημμένα

  • Εικόνα χωρίς τίτλο.jpg
    Εικόνα χωρίς τίτλο.jpg
    4,3 KB · Προβολές: 265
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
Παίκτης: Zraf

Kόσμος:Arizona

GrvQPk.png

Ο Λοχαγός Μαρκ, ζούσε σε ένα μεγάλο φρούριο στο Οντάριο του Καναδά, στην περιοχή των Μεγάλων Λιμνών. Στις διαταγές του ήταν οι πιστοί του "λύκοι" του Οντάριο που θα έδιναν πρόθυμα τη ζωή τους για αυτόν. Επίσης, στο πλευρό του ήταν πάντα οι αχώριστοι φίλοι του, Μίστερ Μπλουφ και Θλιμμένος Μπούφος καθώς και η αρραβωνιαστικά του, Μπέτυ που ζούσε κι αυτή στο φρούριο. Οι τρεις φίλοι, αντιμετώπιζαν σε συχνές μάχες τις στρατιές των Άγγλων καταπατητών αψηφώντας τον κίνδυνο κι ενω υπήρχαν παντού προδότες που συνωμοτούσαν με τον εχθρό για την εύνοιά του, τα σχέδιά τους αποτύγχαναν πάντα. Δεν ήταν λίγες βέβαια, κι οι φορές που ο Μαρκ είχε συλληφθεί από τους Άγγλους και αντιμετώπιζε την εκτέλεση. Παρ'όλα αυτά, χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των συντρόφων του και πολλές και με τη βοήθεια κι άλλων πατριωτών, γλύτωνε πάντα και συνέχιζε τον αγώνα του για την ανεξαρτησία.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

dimitrisCh

Μέλος
Παίκτης: dimitrisCh

Kόσμος:3

o0v2w7.png

Στη νεανική του ηλικία υπήρξε πειρατής, με πολύ πλούσια και πολυτάραχη δράση στο ενεργητικό του. Τώρα πάμφτωχος χρυσοθήρας, γηρασμένος, το πρόσωπό του αντανακλά όλη του την ζωή, έχει τα σημάδια του χρόνου στο σταφιδιασμένο από τις κακουχίες πρόσωπό του, ψάχνει αδιάκοπα για χρυσό στα ιερά βουνά της γειτονικής φυλής και στα ποτάμια της περιοχής, ενίοτε κυνηγημένος από τους ινδιάνους και από τις συμμορίες ληστών, έχοντας καταφέρει να βρει ένα και μοναδικό σβόλο χρυσού, αλλά πάντα, αισιόδοξος, θα συνεχίσει την αναζήτηση, αφού εξακολουθεί να πιστεύει, ότι «Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία».
Πηγαίνει τις μεγάλες νύχτες του χειμώνα στο σαλούν της πλησιέστερης πόλης, και ακούει από τον μπάρμαν με το πολυτάραχο παρελθόν Henry Walker, την Mayia τη χορεύτρια, τον σερίφη John Fitzburn και τον φίλο του μπάρμαν Waupee και από άλλους περιστασιακούς θαμώνες, περίεργες ιστορίες με πολύπλοκους γρίφους για χαμένους χάρτες κρυμμένων θησαυρών και χαμένα μυθικά σπαθιά και όπλα, και ξεκινάει την αναζήτηση σε μακρινά ταξίδια από ανατολή μέχρι την δύση, σε βουνά, δάση, ερήμους.
Ταξίδεψε πολύ σε μακρινούς κόσμους αναζητώντας και έμαθε πολλά και συνεχίζει να μαθαίνει. Σοφότερος και έμπειρος πλέον, γνωρίζει, ότι το ταξίδι είναι αυτό που μετράει και όχι ο προορισμός!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
Όνομα Παίχτη: -=basiliskos=-

Kόσμος: Arizona
b80ai1.jpg

Πέρασαν οι χειμώνες,έτρεξα το βλέμμα της ξανά ν'αντικρίσω
είδα ένα φως μα ήταν σκοτάδι,είδα μια σκιά ήμουν εγώ
είδα έναν άγγελο,μα ήταν ψεμα κλείδωσα το χρόνο σ'ένα παλιό καθρέφτη και τον έσπασα,να μην ξανακυλήσει
και ένα κομμάτι ματώνει την καρδιά μου για ένα δάκρυ απο τα μάτια της
και μου είπε μη δακρύζεις ο πόνος δεν τελειώνει
και την πνοή μου τη στερνή πάνω στα μεταξένια της φτερά την άφησα
και με ταξίδεψε,εκεί που οι άγγελοι μαθαίνουν να πετάνε:cns
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
:: Όνομα Παίχτη: Sherif Colton
:: Kόσμος: 1
:: Αvatar:

http://www.diigo.com/item/image/1vqcg/mshp
3153430_92279820_4996013.jpg

Περιγραφή:
Γεννημένος στο Ford Thunderbird κάτω από ένα άδειο αυτοκινητόδρομο στη νοτιοδυτική Wyoming
ο Colton Η. Bryant (όπως ήταν το ολοκληρωμένο όνομά του) πάντα ήθελε τα πράγματα να συνέβησαν πιο γρήγορα. Αργότερα το έσκασε από το σπίτι του και οδήγησε το άσπρο του άλογο μέχρι τις ανοιχτές εθνικές οδούς. Βρήκε τον εαυτό του να επικεντρώνεται στα κοράλλια ροντέο όπου είχε κάνει παγκόσμιο ρεκόρ με μόλις 8 δευτερόλεπτα για το πιάσιμο του ταύρου. Ο ίδιος είχε φανταστεί ότι θα μπορούσε να πιάσει μια αντιλόπη με γυμνά τα χέρια του. Έπειτα πήρε μερος σε πολλούς διαγωνισμούς ταχύτητας με άλογα στους οποίους κέρδισε σε όλους εκτός τον τελευταίο διότι είχε αρνηθεί να τρέξει στον αγώνα χωρίς το πιστό του άλογο το οποίο είχε μόλις φύγει από τη ζωή από δάγκωμα κροταλία.(Από τότε λένε ότι άρχισε να φοράει μπότες από φιδίσιο δέρμα ώστε να μην ξεχάσει ποτέ τον πιστό του φίλο).
Όταν, στην ηλικία των είκοσι πέντε,μια πτώση από με τη δουλειά του σε μια εξέδρα άντλησης πετρελαίου έκανε τον Colton να πιστεύει ότι (επειδή γλύτωσε από πτώση πολλών μέτρων δίχως γρατουνιά) ότι πρέπει να αφιερώσει τη ζωή στη μάχη κατά της αδικίας και της υπεράσπισης των αδυνάμων οπότε και έγινε Σερίφης. Ένας θρυλικός σερίφης όπου είχε αιχμαλωτήσει τόσους καταζητούμενους όσο οι 5 σερίφηδες πριν από εκείνον. Το ιδιαίτερο του χαρακτηριστικό ήταν ότι ποτέ δεν αφαίρεσε ανθρώπινη ζωή παρά το ότι πολλές φορές έπρεπε να παλέψει για τη ζωή μόνος του εναντίον ολόκληρων συμμοριών.
Είναι το πορτρέτο ενός ανθρώπου που πάντα ήξερε πώς να είναι "cowboy" όταν οι αντιξοότητες της ζωής τον γονάτιζαν, κάποιος που έλαβε περισσότερο από το μερίδιό του και από τα χτυπήματα και τη βια, τόσο σωματική όσο και συναισθηματική, αλλά έφερε τα πάντα είς πέρας με εκπληκτική υπομονή και συγχώρεση.
 

Συνημμένα

  • sherif.jpg
    sherif.jpg
    7,3 KB · Προβολές: 255
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
Ονομα παιχτη: Dark Templar

Kοσμος: 1

Αvatar:
e6pocw.png



Περιγραφη:

"Έχω μια πίπα ολλανδική από ένα μαύρο ξύλο,
όπου πολύ παράξενα την έχουν σκαλισμένη.
Έχει το σχήμα κεφαλιού Γοργόνας με πλουμίδια.
Κι ένας σ' εμέ ναύτης Δανός την έχει χαρισμένη.

Πολλές φορές, τις βραδινές σκοτεινιασμένες ώρες,
ανάβοντας την πίπα αυτή, σε μια γωνιά καπνίζω,
κι ο γκρίζος βγαίνοντας καπνός σιγά με περιβάλλει,
κάνοντας ένα γύρω μου κενό, μαβί και γκρίζο.

Έχω μια πίπα ξύλινη παράξενα γλυμμένη.
Βλέπω καπνίζοντας τα πιο παράδοξα όνειρά μου.
Σκέφτομαι: "Θα 'ναι μαγική". Μα πάλι λέω: μη φταίει
ο εγγλέζικος βαρύς καπνός και η νευρασθένειά μου;"
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser2217

Guest
adj445.jpg


Παίκτης: nautilus

Βιογραφικό: Βαθιά θρησκευόμενος μη πολιτικοποιημένος τιμωρός των εγχώριων νουμπαδων και μη.
Τσακ Νορις:sh

Κόσμοι: 1,4

Υγ.για αποφυγή τυχών παρεξηγήσεων το "μη" κολαει με τους εγχώριους...
 

DeletedUser

Guest
:: Ονομα παιχτη camel69

:: Kοσμος Arizona


52d501d5e9e044fba3d38ac.png



oti kinite petheni
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
Ονομα παιχτη: avlass

Kοσμος : Arizona


westavatar.jpg


Περιγραφη

Θα ήθελε να είναι μηχανόβιος, αλλά οι μηχανές δεν έχουν εφευρεθεί ακόμα.

Είναι ένα περιπλανώμενο κάθαρμα, που δεν χάνει την ευκαιρία να πιει ένα (και δύο και τρία και τέσσαρα) ποτάκια.

Συνήθως είναι μεθυσμένος και αυτό τον κάνει να τραβάει εύκολα το πιστόλι του και... όποιον πάρει ο χάρος.... τόσο στις μονομαχίες όσο και στα οχυρά.
 

jimperix7

Νέο Μέλος
Ονομα παιχτη: jimperix7

Κοσμος: 1

ea5ch0.jpg

Ασπρα μαλλια για να δειχνει την ωριμοτητα που με διακρινει!:blk
Το πουρο φυσικα σαν πλανηταρχης του κ1,σημα κατατεθεν του Μπουγα!!!!:gl
Επρεπε ομως να ειχε σημαια των Νοτιων να τιμησω τους Lynyrd Skynyrd.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser1712

Guest
:: Ονομα παιχτη kirilatis

:: Kοσμος 1


20fanud.png


Ένας γερασμένος μαχητής της άγριας δύσης, στο πρόσωπο του ο χρόνος άφησε τα σημάδια του,
ο κάθε νέος παίκτης μπορεί να μελετήσει τα σημάδια αυτά και να μάθει την ιστορία του west στον Ελλαδικό χώρο.
Ένας μονομάχος στην αρχή αυτής της ιστορίας οπού στην πορεία του κέντρισαν το ενδιαφέρον όλα όσα μπορεί κάνεις να κάνει στο παιχνίδι.
Πλέον παραμένει μαχητής στη ψυχή. Κάθεται διπλά στο τζάκι καπνίζοντας την πίπα του να λέει όλες τις ιστορίες που έζησε μέχρι στιγμής στα 'παιδιά' του.
Μην γελιέστε όμως πάντα είναι έτοιμος για μια καλή μάχη για να δείξει τον δρόμο στους νεαρούς...
Και περιμένω να έρθει η στιγμή
που θα με ξεθάψεις από τις στάχτες
και διώξεις από πάνω μου όλα τα γηρατειά
και σαν τον φοίνικα να γεννηθώ ξανά
να ζήσω μες τα λάθη μου απ' την αρχή ξανά....!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser5636

Guest
:: Ονομα παιχτη: hell 09

::κοσμος: Arizona

:: Αvatar
amxzwi.jpg

::λοιπών και λίγα λόγια γεια μένα να σας πο ότι είμαι ένας μικροαπατεώνας κριμένος στο βάθος της άγριας δύσης κυνηγάω το χρήμα τον χρυσό και ότι έχει σχέση με απάτες.οι φίλοι συνήθως με φωνάζουν μαυραγορίτη. εδώ κάπου τελίωσα γιατί τα υπόλοιπο περιεχόμενο είναι ακατάλληλο γεια ανήλικους........
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
:: Ονομα παιχτη: the black ghost

:: Kοσμος: 1, 4, 5 και Arizona

34t1md1.jpg

Περιγραφη
Ολα ξεκινησαν οταν μια κοπελα ονοματη Στεφανη μπηκε στο σαλοον του μπαρμαν henry.Ολοι την θεωρουσαν ασχημη,ομως ο wauppe ειχε αλλη αποψη.Η Στεφανη ηταν ενα κοριτσι η οποια φοραγε ινδιανικα ρουχα ηταν παντα με ενα σημαδι κατο απο το ματι της το οποιο της το εκανε ενας σκιουρος ο οποιος κατελιξε να βρισκετε στο κεφαλι της για καπελο και παντα ειχε ενα ταλεπωριμενο βλεμμα .Του αρεσε πολυ η Στεφανη αλλα ντρεποταν να το πει γιατι πιστευε οτι οι αλλοι θα τον κοροιδευαν.Την αλλη μερα ειπε στον henry πως ενιωθε για την κοπελα.Ο henry του ειπε οτι δεν μετραει η αποψη των αλλων αλλα η δικη του.Ακουγοντας τα λογια του Henry o Wauppe ετρεξε να βρει την κοπελα.Εψαξε ολο το χωριο αλλα η κοπελα δεν ηταν πουθενα.Τοτε ο Wauppe πηγε στο σαλοον να πιει κατι και να ξαναρχισει το ψαξιμο.Τοτε μπηκε μεσα στο σαλλοον ο σεριφης του χωριου γνωστος και ως John Fitzburn.Ο Wauppe τον ρωτησε τι τρεχει ο John ειπε εκει που πηγε για κυνηγη ειδε μια γυναικα σκοτομενη.Πανω στο σοκ μου δεν κοιταξα πως ηταν η κοπελα.Τοτε ειπε ο john να πανε να δουνε ποια ηταν η κοπελα.Ο Henry ρωτησε τον wuappe γιατι δεν ετοιμαζετε να παει.Ο Wauppe τον κοιταξε στα ματια και του ειπε εγω ξερω ποια ειναι η κοπελα ειναι η κοπελα η οποια αγαπησα.Ο Henry αμεσως θημιθηκε αυτα που του ελεγε ο Wauppe.Oι χωρικοι πηραν το πτομα της κοπελας και οτ εθαψαν και απο τοτε καθε μερα ο Wauppe πηγενει στον ταφο της και της αναβει το κερι.
:D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
Ονομα παιχτη: Lakoras

Κοσμος: Arizona


Ο σαμανος.
Τα ξερω ολα , φερνω βροχη , λεω τον καφε , θεραπευω .
Ειμαι χοπι και ανηκω στη φυλη της αρκουδας
Εκπαιδευμενος απο τους χοπι και τους παλιους σαμανους της φυλης μου ,γεννημενος στη ΒΑ Αριζονα πατριδα των Hopituh Sinom (ο λαος των χοπι) , πιστευω οτι τα χλωμα προσωπα ειναι εθισμενα να ζουν Koyaanisqatsi .
Δε μπορουν να καταλαβουν οτι τα δεντρα το πεταγμα των πουλιων το θροισμα των φυλλων ολα εχουν τη σημασια τους αρκει να ξερεις τα σημαδια .
Συντομα ενας μεγαλος πνευματικος δασκαλος, γνωστος ως "Γηραιος Αδελφος" ή "Αληθινος Λευκος Αδελφος", θα έρθει ως "Ανατελλων Ήλιος" και θα ενωσει τα δυο κομματια του κοσμου που ειχαν χωριστει στο μακρινο παρελθον. Ο Γηραιος Αδελφος θα ερθει μετα τους δυο μεγαλους πολεμους για να εγκαινιασει τη μελλοντικη εποχη: τη Μερα του Εξαγνισμου. Ειμαι ο προπομπος του , αυτος που πρωτος θα τον υποδεχτει οταν ερθει η ωρα.
Μεχρι τοτε ζουμε ειρηνικα με ευλαβεια και σεβασμο για οτιδηποτε υπαρχει γυρω μας.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

tsili7

Νέο Μέλος
Ονομα παιχτη: tsili7

Κοσμος: 1

2litrbk.jpg

το καραφλό κεφάλι μου χρειάζεται μαλλακια γιατί μας πήρανε το skalp τα ινδιανακια...
όσο για το χαρτί που κρατάω το wanted αυτό σημαίνει..
ότι ψάχνω μαλλιά.
και όπως λέει και το τραγούδι μακρυμάλλη μακρυμάλλη άντε βρες και εσύ μιαν άλλη.
απορρίπτονται οι μαλλιάδες παρακαλώ...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή