Διαγωνισμος - Τα σκαλπ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser

Guest
παιχτης: SURVIVOR69
κοσμος: 5

59856968.png

http://imageshack.us/photo/my-images/511/59856968.png/

Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΙΧΤΗΣ ονοματι ALLEN γιατι ειχε απο μικρο παιδι σε μινιατουρα to rebolber toy allen. ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ JOHN MARSTON. Αφου κατεκτησαν πολλα οχυρα εφτασε η σειρα του FORT MERCER
το οποιο φυλασοταν απο τον μεγαλο αντρα της δυσης DE SANTA σε εκεινη την μαχη και καθος Ο ALLEN ανεβηκε στον πυργο στρατιωτων πολοι παιχτες τον πυροβολισαν αλλα ειχε πολυ αποφυγη και απεφυγε τις πιο πολλες εκτος απο 5 οι 3 απο αυτες πετυχαν το καπελο του που το εχει ακομα και σημερα η αλλη του εκοψε το αριστερο αυτι γι αυτο δεν φενετε στο αβαταρ και η 5 τον πετυχε στο ματι απο τοτε εχασε την οραση του και το αυτι του.
μετα απο αυτο βγηκε Ι 4 στο στρατο και δεν πηγε στρατο ογο που δεν ειχε αυτι και ματι απο τοτε το εριξε στο χαρτι αφου εχασε ολη την περιουσια του εμεινε να εχει μονο το καπελο απο το οχυρο μερσερ ενα πουκαμισω για να μην κρυωνει αν και μπαζει απο παντου και μια τραπουλα και αυτο για να καλυπτει το ματι του γιατι αμα δεν το εχει φενετε η τρυπα απο το οπλο του geronimo που ειχε ο de santa επισις τωρα ζει ακομα και στης μερες μας με το ονομα SURVIVOR69 που το απεκτεισε απο τοτε που επεζησε απο την σφαιρα στο ματι που ειναι αδυνατο να ζησει καποιος μετα απο μια τετοια βολη απο geronimo βεβαια τωρα παρα τα 200 χρονια ζωης του τον κυνηγαει το υπουργειο οικονομικων καθως δεν ειχε δηλωμενο το winchester του που τοτε εκανε μια περιουσια 15600 δολλαρια με εκτπτωτικο κουπονι απο επωνυμο οπλοπωλειο της αγριας δυσης που εκεινη την εποχη με τοσα λευτα αγοραζες ολοκληρη πολη :))
επισις σημαντικο εχει ζησει τοσα χρονια καθως χτενιζη την γενιαδα του 1362 φορες την μερα ουτε παραπανω ουτε παρακατω και την ξυριζει 1 φορα τους 3 μηνες
ΥΓ:το 69 στο ονομα ειναι απο τις 69 αποφυγες που εκανε οταν ανεβηκε στον πυργο στρατιωτων
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest


φλου
κοσμος 1


Είμαι ο φλου ο τριχοδιώκτης.
Μπήκα στο παιχνίδι με σκοπό να φέρω επανάσταση στο μάζεμα άγριων μούρων και να βελτιστοποιήσω το άρμεγμα της καφετιάς αγελάδας.
Το χόμπυ μου είναι η συλλογή σκουριασμένων κατσαρολικών πολλαπλής χρήσης και παλαιών αντικειμένων αξίας όπως τόξα με χορδές από τρίχες φαλακρού αλόγου.
Στον ελεύθερο χρόνο προσφέρω αμισθοί τις υπηρεσίες μου ως μοντέλο στην τέχνη της υψηλής ραπτικής γιατί πιστεύω στον εθελοντισμό.
Μετακινούμαι στο χάρτη με το γρήγορο άτι μου τον φλουκεφάλα και όταν αυτος ξεκουράζεται ταξιδεύω με τον γάιδαρό μου τον του μπο φλου που αγόρασα από έναν κινέζο μοναχογιό.
Αν εκ παραδρομής έρθει κατά πάνω σου καμία αδέσποτη καμένη φέτα σαγανάκι μη δίνεις σημασία, δε σε προκαλώ σε μονομαχία. Απλά κάηκα...
 

DeletedUser

Guest
Ονομα παιχτη giota00000

Kοσμος Arizona

Αvatar
eAOVhR.png


Η Μπετυ , Αρραβωνιαστικά του Λοχαγού Μαρκ ήταν αυτή που εμψύχωνε τους Λύκους του Οντάριου στις μαχες.
Βοηθουσε στην διατηριση της ασφαλειας του οχυρου οπως επισης ηταν υπευθηνη να φροντιζει τον Μαρκ οταν γυρνουσε απο μαχες η διαφορες αποστολες.
Ηταν πολυ επιμονος χαρακτηρας και σκληραγωγημενη αρκετα για να επιβιωσει στο οχυρο.
Αγαπουσε τον Μαρκ και του εδινε λυσεις σε πολλα προβληματα. Επισης μερικες φορες χρησιμοποιουσε την θυληκοτητα της,
για να ελκυσει τους Αγγλους στρατιωτες που τοσο ποθουσαν μια γυναικα και ετσι εκανε πολυ ευκολα τα πραγματα για τον Μαρκ.
Εμενε τον περισσοτερο καιρο μονη της στο οχυρο αψηφωντας τους κινδυνους και τις παγωνιες. Μαλιστα οταν το οχυρο περικυκλωθηκε απο αγγλικα στρατευματα
ηταν εκει για να φροντισει τους τραυματισμενους ανταρτες. Πολλες φορες επεφτε κρατουμενη των Αγγλων αλλα ο Μαρκ τα παρατουσε ολα για να παει να την βρει
και να την φερει πισω στο οχυρο.
 

DeletedUser482

Guest
Το θέμα καθαρίστηκε από τα spam και τις μη έγκυρες συμμετοχές.
Παρακαλούμε όσοι δεν έχετε ακόμα αναρτήσει το avatar στο post σας να το κάνετε άμεσα διότι θα ακυρωθεί η συμμετοχή σας ως μη πληρούσα τις προϋποθέσεις.

Για να βάλετε το avatar μπορείτε να κάνετε τα εξής :


1) Ετοιμάζουμε την οθόνη, μετακινώντας παράθυρα, κτλ.

2) Βρίσκουμε στο πληκτρολόγιο το κουμπί που γράφει πάνω PrtScn και το πατάμε.

3) Ανοίγουμε την Ζωγραφική (Paint) ή οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα ζωγραφικής, και επιλέγουμε επικόλληση από το μενού επεξεργασία.

4) Λογικά θα δημιουργηθεί ένα αρχείο εικόνας με την οθόνη, όπως φαινόταν όταν πατήσαμε το PrtScn. Εδώ αν θέλουμε από το πρόγραμμα ζωγραφικής μπορούμε να κόψουμε μόνο το κομμάτι που μας ενδιαφέρει, ή να προσθέσουμε βελάκια κτλ.

5) Αποθηκεύουμε ως jpg αρχείο και το κάνουμε upload σε κάποιο ανάλογο site (π.χ. www.imageshack.com, www.tinypic.com, www.imageshack.us, www.photobucket.com)

6) Βάζουμε στο φόρουμ το link της εικόνας που κάναμε upload.

(υπάρχει και ως θέμα εδώ)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
Συμμετοχές που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις όπως αναφέρθηκε θα διαγράφονται. Καλύτερα να προσπαθήσετε να μάθετε πως να κάνετε upload ή να ζητήσετε βοήθεια παρά να διαγραφεί η συμμετοχή σας. Ο διαγωνισμός θα είναι ενεργος για πολλές ημέρες ακόμα για αυτό δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε.

Αν κάποιος παίχτης παρόλο τον οδηγό εξακολουθεί να θέλει βοήθεια παρακαλώ να στείλει μήνυμα σε εμένα η τον el telehi
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
Ονομα: Panos19851985

Κοσμος: Αριζονα

Avatar

myavatarie.png



Ο λοχαγός Fernando Del Manuel Rodriges αποτάχτηκε από τον στρατό του Μεξικό,ως ο κύριος υπαίτιος για την ήττα στην μάχη για την επαρχεία του Los Carnendo από τους λαθρεμπόρους καπνού έτσι τώρα χωρίς τιμή σαν τυχοδιώκτης ψάχνει την ευκαιρία να πάρει πίσω ότι του χρωστάει η τύχη........την ζωή του!Με το όνομα panos χωρίς να μαρτυρά την καταγωγή του, ο ντροπιασμένος Fernando περιπλανάται στον Arizona γι'αυτο πρόσεξε GRINGO!Το σπαθί του Μεξικανικού στρατού είναι κοφτερό και το έχει πάντα κοντά του,η ουλή στο μάγουλο μαρτυρά πως δεν είναι άμαθος αλλά καλά σφυρηλατημένος στο πεδίο της μάχης.
Ονομάζεται senior Rodriges
Οι φίλοι τον αποκαλούν Loko Fernando
Οι εχθροί δεν λένε τίποτα γιατί οι νεκροί δεν μιλάνε.:grr
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser2069

Guest
Όνομα : webserfer

Κόσμος : 1



Είμαι το μαύρο μούσι, αρχηγός της φυλής των ξυρισμένων. Αυτά.
Στο μπλα μπλα δεν τα πάω και πολύ καλά.
 

DeletedUser

Guest
:: Ονομα παιχτη Shatterhand

:: Kοσμος 3, 4

:: Αvatar
3947509z.jpg



:: Περιγραφη


Εχ, τι να σας πω. Για όλα φταίνε αυτή η ινδιάνοι. Χα χα χα, πάντα η ινδιάνοι φτενέ.

Κάποτε ήμουν δυνατός, ατρόμητος και γενναίος αγρότης. Αλλά πάντα ήθελα να είμαι στρατιώτης. Για αυτό και συχνά πήγαινα στις μάχες για τα οχυρά και μάζευα άδεια φυσίγγια όταν τελειώνανε. Μέχρι και αίτηση για να μπω στο στρατό έκανα, αλλά μου είπανε ότι πρέπει να μεγαλώσω και άλλο στο μυαλό. Τώρα αυτό φυσικά δεν το κατάλαβα, αλλά δεν έχασα τις ελπίδες μου ότι μια μέρα τα γίνω πολεμιστής. Όταν άκουσα για το συμβάν στο El Dorado κατάλαβα ότι αυτή είναι η ευκαιρία τις ζωή μου. Τα μπορούσα επιτέλους να δείξω την αξία μου στο κόσμο. Διάλεξα το πιο γρήγορο και μοναδικό μου μουλάρι και ξεκίνησα με τρελό καλπασμό για El Dorado. Προσπέρασα έξι αγελάδες, ένα κοπάδι με βούβαλους και μια χελώνα. Δεν με σταματούσε τίποτα. Μέχρι που έφτασα σε μια κλειστή αριστερή στροφή με περιορισμένη ορατότητα. Αχ, αυτή τι στροφή... ο δήμαρχος φταίει που το ψήφισα και ούτε ένα δρόμο τις προκοπής δεν έκανε. Λοιπόν, μπαίνω στην στροφή και τι βλέπω μπροστά μου? Ο σερίφης έχει στήσει μπλόκο και μου κάνει σήμα να σταματήσω. Να μη πολυλογώ, έτρεχα με 110 βήματα/ώρα ενώ το όριο ήτανε 70. Δεν μπορούσα να γλιτώσω με τίποτα. Υπήρχε την απόδειξη από το ραντάρ και η κάμερα ασφάλειας που τα τράβηξε όλα.

Τα στοιχειά χρησιμοποιηθήκαν στο δικαστήριο εναντίον μου και έτσι βρετίκια στην φιλάκι με μπουκάλα τεκίλα στο χέρι. Καλά που δεν ήμουν μεθυσμένος και είχα περάσει ΚΤΕΖ (Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου Ζώων),αλλιώς τα σάπισα άδω μέσα.

Αν δεν μου δώσετε το σκαλπ γιατί το τρύπιο μου καπέλο δεν κάνει καλή σκιά, τα μπορούσα να έχω τουλάχιστον μια τεκίλα. Αυτή όπου νάνε τελειώνει και το σκουλήκι μέσα τα πάρει αέρα και τα πεθάνει. Κρίμα είναι να χάσουμε το ζωντανό.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
Ονομα παικτη: Pitsiriki

Κοσμοι: 1,3,4,5,arizona

Avatar:

82120463.png
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Περιγραφή:

H αινιγματική αυτή μορφή γνωστή ως "πιτσιρίκι" εκανε την εμφανιση της στην άγρια δύση πριν περίπου τρία χρονια,κινούμενος στις σκιές άρχισε να εκπληρώνει το έργο του οσο πιο αθόρυβα και αποτελεσματικά γινόταν.

Οι μάχες του με τους μονομαχους του ελληνικού west στάθήκαν η αιτία να σημαδευτεί το πρόσωπό του,Πολέμησε στην άγρια δύση για δύο περίπου χρόνια και τελικά κατέλήξε να γίνει ο πιο φημισμένος κυνηγός επικηρυγμένων εως ότου και αποσυρθηκε σε καποιο ήσυχο μέρος για να βρει την εσωτερική του γαλήνη.Οι απελπισμενες φωνες των συμπολιτών του για βοήθεια τον έκαναν να επιστρέψει μετά απο έναν χρόνο και να αναλάβει ξανά καθήκοντα βοηθώντας τους αδύναμους, τώρα ποια το πιτσιρίκι απονέμει το δικό του είδος δικαιοσύνης σε έναν κόσμο όπου το σωστό και το λάθος καθορίζονται από τις σφαίρες.

Συνεχίζει μέχρι και σημερα τον αγώνα του προκειμένου να πάρει την αιματηρή του εκδίκησή από εκείνους που έβλαψαν τον ίδιο και τους συμπολίτες του.
 

DeletedUser6000

Guest
Η ΣΦΑΓΗ.

Όνομα παίχτη:magua.

Κοσμος:Αrizona

Αvatar:
29zbqkj.jpg


Οι άνθρωποι που έγιναν γνωστοί ως ‘ερυθρόδερμοι’, έζησαν στα εδάφη της Αμερικής, αλλά και πάρα πολλών άλλων σημείων στον πλανήτη, για χιλιάδες χρόνια πριν την έλευση των Ευρωπαίων. Προσέγγισαν την φύση με διαφορετικό τρόπο από τους δυτικούς, έζησαν απ’ αυτήν και γι’ αυτήν.Έγιναν γνωστοί από διάφορα κόμικς με χαρακτηριστικά στοιχεία τους περίεργους χορούς τους γύρω από την φωτιά, τα αστεία ονόματα τους, τα φτερά στο κεφάλι, τους ‘γραφικούς’ μάγους τους και το κάπνισμα της πίπας σε μια ένδειξη ειρήνης με τους ‘λευκούς’ του ιππικού. Θεωρήθηκαν απολίτιστοι, άνθρωποι με λιγότερα πνευματικά χαρίσματα, με μια λέξη …κατώτεροι. Ελάχιστοι όμως είναι αυτοί που έψαξαν να βρουν τι πραγματικά ήταν οι ινδιάνοι…
Ενα κραμα απο πολλες φυλες απανταχου της Αμερικης, με ανατρεπτικη κουλτουρα και συνηθειες! Ηταν ανθρωποι που αγαπουσαν και σεβονταν τη γη, τα ζωα και τη φυση. Ελευθερα πνευματα απο τη φυση τους, πολεμιστες, με δικη τους ξεχωριστη ηθικη και νομους! Νομαδες συνηθως, που ακολουθουσαν το νερο και την τροφη. Ξεχωριστες προσωπικοτητες, δεν κυνηγουσαν να σκοτωσουν, αλλα μονο οσο χρειαζοντουσαν για να ζησουν, για το λογο οτι σεβοντουσαν οτιδηποτε ζωντανο. Αγαπουσαν αληθινα και υπερασπιζοντουσαν τη φυλη και τις οικογενειες τους ενωμενοι μεχρι θανατου! Οταν ηρθαν οι Ισπανοι φερνοντας μαζι τους οπλα και αρρωστιες, βρεθηκαν σε δυσμενη θεση και αλλοι αναγκαστηκαν να μεταναστευσουν ενω καποιοι αφησαν την τελευταια τους πνοη υπερασπιζοντας οτι τους ειχε απομεινει!

Όλες οι κακές γλώσσες λένε ότι οι Ινδιανοι ήταν άγριοι και αιμοδιψεις,όμως δεν ηταν ετσι οι λευκοί τους ανάγκασαν να πάρουν το μονοπάτι του πολέμου.

Κάπως έτσι:
Ενα πρωινό η φυλή του <<Τρελού κάστορα>> πήγε για κυνήγι στο μεγάλο λιβάδι.
Tο κυνήγι πήγε καλά και μετα απο 3 μέρες πηραν το δρόμο του γυρισμού.Καθώς γυρνούσαν είδαν να βγαίνει πυκνός καπνός απο τον καταυλισμό τους και ανησύχησαν.Οταν έφτασαν αρκετά κοντά είδαν ένα σορο με πτώματα απο τους ινδιάνους τησ φυλής.
Ο τρελός κάστορας πλησίασε το κορμι της γυναίκας του που έπλεε σε μια λίμνη αίματος,είδε οτι την είχαν κακοποιησει και ξαφνικά τον κυρίεψε ενα κυμα οργής για τους υπαίτιους...
Μάζεψε τους λίγους πολεμιστές που του απέμειναν και τους είπε:
Οι λευκοί ανθρώποι μας είχαν πει οτι θα έχουμε ειρήνη αλλα έχουν διχαλωτές γλωσσές.!
Εμείς δεν πειραξαμε κανέναν λευκο μέχρι τώρα,εκείνοι προκάλεσαν το θυμό μας και εμείς θα τους τον δώσουμε!!!
Ετσι άρχισαν να σκωτόνουν όποιον λευκό έβρισκαν,ώσπου μια μέρα είδαν απο μακριά να έρχεται ενας λόχος ιππικού.
Σκέφτηκαν να φύγουν και να κρυφτούν αλλα ο αρχηγός τυφλωμένος από το μίσος τους είπε οτι θα πολεμήσουν μέχρι θανάτου για τα παιδιά,τις γυναίκες τους και για τα αδέρφια τους που πέθαναν.
Η μάχη αννιση γιατί οι ινδιάνοι ήταν με τόξα και το ιππικό με τουφέκια οπότε οι λίγοι ινδιάνοι αποδεκατίστικαν.Ο επικεφαλής του ιππικου πλησίασε τον ετοιμοθάνατο αργηγό τον ινδιάνων.
Ο τρελός κάστορας είπε:
"Οταν οι λευκοι φερθούν στους ινδιάνους όπος και μεταξύ τους,τότε δεν θα έχουμε πια πολέμους.Θα είμαστε ολοι ίδοι-γιοι του πατέρα και της ίδιας μάνας,μ'εναν ουρανό απο πάνω μας και μια χώρα γύρω μας και μια κυβέρνηση για όλους.Επειτα ο Αργηγος-το Μεγάκο Πνεύμα-που βασιλεύει,θα χαμογελάει σε αυτον τον τόπο και θα στείλει βροχή να ξεπλύνει τα ματωμένα σημάδια που δημιουργηθηκαν απο τα χερια αδερφών.Ελπίζω πως κανένα αλλο βογκητό πόνου,ανδρα ή γυναίκας θα φτάσει,στα αυτιά του Μεγάλου Πνεύματος και πως όλοι οι ανθρώποι θα γίνουν ένας και θα νιώθουν σαν ένας".Ο ινδιάνος αρχηγός άφησε την τελευταία πνοή του λέγοντας αυτα το λογια που αντοίχησαν σαν αντίλαλος στα αυτιά του λευκού.
Ο λευκός κοίταξε με μια λύπη τον νεκρό ινδιάνο που ειχαι δώσει την ζωή του για την οικογένια του και μια σκιά πέρασε από τα μάτια του λευκού...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser1797

Guest
Ονομα παικτη: magos69

Κοσμοι: 1

Avatar:

ftmwlc.jpg


Περιγραφή:

Μα τα χιλια σκαλπ!! Αυτο το μαγικο περουκινι εδινε αλλο αερα στην φαλακρα μου!! Εκει που αρχισα να νιωθω δυνατος και γοητευτικος οπως παλια ηρθαν αυτοι οι ασπρουλιαρηδες και μας χαλασαν το γλεντι! Χρονια τωρα το εψαχνα σε μαχες οχυρων και να που το βρηκα..! Iσως τα χλωμα προσωπα πρεπει να ξανασκεφτουν τι εχουν παρει απο εμενα!! Kανεις δεν προκειτε να ξεχασει την μαχη του ELDORADO!!Tο τσεκουρι μου ειναι ετοιμο να παρει εκδικηση , και η πιπα μου θα παραμεινει καπνιστη μεχρι να κοπασει η οργη μου!
:ind
 

DeletedUser

Guest
Να ρωτισω κατι ,η διμοιεφση χωρις εικονα μετραει ως συμετοχη?
 

DeletedUser482

Guest
Να ρωτισω κατι ,η διμοιεφση χωρις εικονα μετραει ως συμετοχη?

Ο διαγωνισμός είναι για το καλύτερο avatar. Χωρίς αυτό δεν έχει νόημα η όποια συμμετοχή.

Παρακαλούμε κάντε edit την ανάρτησή σας και προσθέστε το avatar.

Συμμετοχές χωρίς τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στο πρώτο post θα διαγράφονται.
 

DeletedUser

Guest
ονομα παιχτη: MIIFOO

κοσμος: ARIZONA
avatar:
westu.png


περιγραφη:


Ο ξενος

Ηταν μια μερα ζεστη και ξερη όπως οι περισοτερες στην Αγρια Δυση. Ενας αντρας μετριου αναστηματος παρκαρει το κουαρτερ του εξω από το σαλουν του ομορφου billy. Καθεται και ζηταει ένα ουισκι. Ο μπαρμαν του το δινει λεγοντας του «πιες γρηγορα το ουισκυ σου και φυγε ,στον κοντο jhony δεν αρεσουν οι ξενοι» Τοτε ο αντρας του απανταει «δεν μου αρεσει να τελειωνω γρηγορα το ουισκι μου». Τοτε ξαφνικα οι πορτες του σαλουν ανοιγουν με δυναμη και ενας αντρας 2 μετρα μπαινει μεσα.Τοτε ολοι φωναζουν: γρηγορα εξω ειναι ο κοντος o jhony! «Ξενε δεν μου αρεσει το μπλε σου σαλι μαλλον θα χρειαστει να σε σκοτωσω» Ο ξενος το μονο που κανει ειναι να φτιαξει ένα τσιγαρο και να αρχισει να καπνιζει. «Ξενε στις 12 όταν χτυπησει η καμπανα να εισαι στον κεντρικο δρομο να δουμε αν εισαι καλος στο τραβηγμα».Ο ξενος του απανταει «θα ειμαι αλλα πρωτα παω να πω στον νεκροθαφτη πως θα χρειαστει πολύ ξυλο για να φτιαξει τον ταφο» Η ωρα ειναι 11:59 ο κοντος jhony καθεται στην μεση του δρομου γελωντας καθως πιστευει πως ο ξενος δεν θα ερθει ποτε.Ομως μια φιγουρα στη μεση του δρομου του κοβει το γελιο.Ο ξενος στεκεται σε αποσταση μερικων μετρων και περιμενει με ψυχραιμια να χτυπησει η καμπανα.Ξαφνικα ακουγεται ο ηχος της και οι δυο αντρες βγαζουν τα πιστολια τους και ακουγονται πυροβολισμοι. Τοτε το σωμα του ξενου πεφτει κατω.Ομως δεν τον πετυχε ο κοντος jhony αλλα ενας από τους αντρες του που κρυβοταν. Την ωρα που παει όμως να πανηγυρισει ο κοντος jhony, ο ξενος βγαζει το εξασφαιρο του και τον πετυχαινει στην καρδια και υστερα λεει «ειμαι ο νεος σεριφης της πολης» και βγαζει το αστερι του.το οποιο ειχε κολλημενο πανω μια σφαιρα, «και ο νεκροθαφτης μας θα γινει ο πιο τυχερος αντρας της δυσης,της αγριας δυσης»
 

DeletedUser

Guest
ΟΝΟΜΑ ΠΑΙΚΤΗ:kostikos1999
ΚΟΣΜΟΣ:ARIZONA
AVATAR:
AVATAR.bmp

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:

Κρατάω πούρο..... φοράω κουστούμι......τι άλλο να πω;;;
Α!!!Και...δεν χάνω ποτέ από τους αντιπάλους μου!!!:sh:sh:sh
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser4651

Guest
Ονομα παικτη: Dise

Κοσμος: 5

Avatar:


Περιγραφη:

Ο Dise ηταν και ειναι ενας απο τους καλυτερους μαχητες οχυρων.Ομως πριν πολλα χρονια σε μια ακομη νικητηρια επιθεση ,με αρχηγο τον ιδιο, εξαφανιστηκε.
Χαθηκε απο προσωπου γης.Οι περισοτεροι ειπαν πως πεθανε αλλα μερικοι ανθρωποι ακομα πιστοι σε αυτον πιστευουν πως εφυγε για νεες περιπετειες.Πως εψαχνε για μυθηκα οπλα η για χαμενους θησαυρους.
Οντως οταν οι ινδιανοι εκαναν επιθεση στην μητρικη του πολη,στο El Dorado, αυτος γυρισε.
Ηταν καβαλα στο ατι του και κρατουσε ενα χρυσο οπλο εδωσε μια σφοδρη μαχη εναντιον των επιτιθεμενων αλλα ακομα και με τις ικανοτητες του δεν καταφερε να κερδισει.
Χαρη σε ενα εξυπνο τεχνασμα εκρυψε πολλους κατοικους και τον εαυτο του απο τους ινδιανους.Αυτοι ομως εκλεψαν τα πιο ιερα κειμηλια που ειχε βρει στο ταξιδι του συν μερικα κμματια χρυσου.
Τωρα ο μονος στοχος του ειναι να τα βρει και να τα παρει πισω...
 

DeletedUser

Guest
sokail

ΟΝΟΜΑ ΠΑΙΧΤΗ: sokail
ΚΟΣΜΟΣ: Arizona
AVATAR:
2nrfpua.png


Το avatar μου οφείλεται στο πορτρέτο ενός από τους ήρωες του παιχνιδιού desperados(από τα ωραιότερα παιχνίδια που σχετίζονται με την “Άγρια Δύση”!) του περίφημου γιατρού Arthur McCoy ή Doc McCoy*! Και αύτο γιατί είναι ένας από τους ποιο μυστηριώδης ήρωες της άγριας δύσης, ένας Σκωτσέζος γιατρός εξοπλισμένος με ένα πιστόλι Buntline( εγώ πάλι με ένα χρυσό σπαθί…εκεί οφείλεται το μαχαίρι του avatar!) και ένα τουφέκι ελεύθερου σκοπευτή (εγώ με ένα Winchester ακριβείας…) που μιλάει σχεδόν με γρυλίσματα και σε κοιτάει σαν να του έχεις σκοτώσει την μάνα…Αυτά τον βάζουν στις ποιο μυστήριες προσωπικότητες που θα μπορούσα να βάλω στο the West για να συνεχίσω την πορεία που είχα με το προηγούμενο κλασσικό αβαταρ του...νεκροθάφτη ως εργάτης-μονομάχος:wk!!!)

*Όσο μπορούσα να το πετύχω με τις δυνατότητες που μας δίνουν τα avatar του west!
 

DeletedUser6042

Guest
Τα σκαλπ

Όνομα παίχτη : newranger

Κόσμος : Arizona

Avatar :
attachment.php



Περιγραφή :
Στην άγια δύση οι πιο γνωστοί καουμπόηδες ήταν οι rangers, οι Arizona Rangers. Ήταν μια ομάδα πολύ καλά εκπαιδευμένων ανθρώπων που διέθεταν τον καλύτερο εξοπλισμό και τα γρηγορότερα άλογα. Ικανότατοι ιππείς, ιχνηλάτες και στο σημάδι. Δεν φοβόταν κανέναν ούτε και την εναντίον τους αναλογία. Γνωστοί επίσης και για την αντοχή τους στο ποτό. Ο σκοπός τους ήταν να κανονίζουν τους «κακούς». Σήμερα ένας μικρός,εγγονός των τότε ranger, σύγχρονος ranger ξαναεμφανίστηκε.
 

Συνημμένα

  • newranger.JPG
    newranger.JPG
    4,2 KB · Προβολές: 348
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser4532

Guest
AVATAR

ΟΝΟΜΑ ΠΑΙΧΤΗ:JOE THE KING

ΚΟΣΜΟΣ 5


AVATAR:


91743235.jpg


Περιγραφή : Η εποχή της Άγριας Δύσης και των καβαλάρηδων πλησιάζει στο τέλος της. ο σιδηρόδρομος έχει εξαπλωθεί παντού, μεταφέροντας πολύτιμα εμπορεύματα και πλούσιους επιβάτες και ανοίγει την όρεξη σε πολλού επίδοξους ληστές. Και έτσι, η Άγρια Δύση καλείται να αντιμετωπίσει μια τελευταία μεγάλη πρόκληση: τις ληστείες τρένων. Ο γενναίος καουμπόι Γούντροου Καλ, που εργάζεται πλέον ως κυνηγός επικηρυγμένων, προσλαμβάνεται από έναν πλούσιο ιδιοκτήτη σιδηροδρομικής γραμμής, για να σκοτώσει έναν περιβόητο νεαρό ληστή επονομαζόμενο JOE THE KING , που έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος των τρένων. Και έτσι ξεκινά ένα ανελέητο κυνήγι του επικίνδυνου εγκληματία...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser2752

Guest
Ονομαι παικτη : muta7

Κοσμος : Κοσμος 1

Avatar :
ir0sjl.jpg
[/IMG]

Περιγραφή : ''Κρίνε ρε μούτε, μάς παίρνουν τα βίντεα''

Κλασσική Θεσσαλιώτικη έκφραση, που ειπώθηκε σε τοπικό κανάλι της Λάρισας μεταξύ δύο ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ(ονόματα δεν λέμε, οι παλιοί ξέρουν...), κατά τη διάρκεια ζωντανής συνέντευξης μετά το τέλος του αγώνα. Η λέξη ''κρίνε'', δηλαδή μίλα και το ''μούτος'' παραπέμπει στο αγγλικό mute, δηλαδή βουβός.
Η τρομερή αυτή ατάκα ειπώθηκε έξω από τα αποδυτήρια, όπου μιας και είχαμε αρπάξει τα γκολάκια μας, είπα τουλάχιστον να πάω να δω τους παίχτες του Ολυμπιακού(για αυτό και το 7 στο όνομα) από κοντά...
Το άκουσα, το μετέφερα και γελάω ακόμη και σήμερα....:D:D:D

Y.Γ. Μετά από τόσα χρόνια γέλιου, δικαιωματικά θα πάρω το ένα σκάλπ!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή