Δημοσκοπηση Μετακινησης Χαρακτηρων

Επιθυμειτε την μετακινηση χαρακτηρων απο τους κοσμους 6 και 7 προς τον κοσμο 8?


  • Σύνολο ψηφοφόρων
    116
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

dimitrisCh

Μέλος
α) Μπορείς να μεταφέρεις τον στρατιώτη από Κ7 στον Κ9 αφού πρώτα διαγράψεις αυτόν τον τυχά του Κ9 με όλα τα αποθέματα, τα ομόλογα κι όλα τα καλούδια του, και θα κρατήσεις μόνο τα αποθέματα και τα ομόλογα αυτού από τον Κ7.

β) Δεν καταργείται του Κ7, παραμένει ενεργός ως παίκτης στον Κ7. Εναλλακτικά, μπορείς να τον μεταφέρεις στον Κ9.

γ) Ο κάθε χαρακτήρας παίκτης κρατάει μόνο τα ομόλογα που έχει. Αποθέματα και ομόλογα δεν συγχωνεύονται.

Ελπίζω να σε κάλυψα.
 

DeletedUser7103

Guest
οχι να μην ανοιχτει.ηδη ειναι πολλοι..ηδη φθινει το παιχνιδι
 

DeletedUser735

Guest
Καλησπερα σας,

Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι αξιζει να πιεσουμε σαν ελληνικη κοινοτητα να εγκριθει η μεταφορα απο κ2 εως κ5 στον κ1 και οχι σε αλλον σερβερ.
Οι παικτες του κ1 το αξιζουν καθως δειχνουν συνεπεια στο παιχνιδι τους εδω και 7 χρονια και οι παικτες που θα μεταφερθουν θα παραμεινουν στο ιδιο στυλ παιχνιδιου, χωρις πολλα premium.
Και απο πλευρας marketing αν δουμε το θεμα μια εταιρια θελει τους παλιους πελατες τις ευχαριστημενους ακομα και αν το οικονομικο κερδος απο μια αλλαγη δεν ειναι εξισου μεγαλο.

Για το θεμα της εκκινησης ενος νεου σερβερ δεν εχω καποια συγκεκριμενη αποψη. Νομιζω ομως οτι οι υπαρχοντες σερβερ μετα και την νεα μεταφορα παιχτων θα ανανεωθουν σε επιπεδο ανταγωνισμου και ισως ενας νεος κοσμος να υποσκελισει την μεταφορα.
 

DeletedUser6494

Guest
Η αποψη μου επι του θεματος με τα ακολουθα βηματα θα πρεπει να ειναι

1. να γινουν οι μετακινησεις οπως θελουν οι παικτες αναλογα και αν θελουν να διαγραψουν λογαριασμο στον κοσμο μετακινησης
Αφου τελειωσουν οι μετακινησεις
2.Να ανοιχτει ενας νεος κοσμος και εκει να μεταφερθουν αυτοματα ολοι οι λογαριασμοι απο αυτους που δεν εχουν μετακινηθει απο Κ2-3-4-5-6 -7
αυτος ο κοσμος να ειναι κλειστος για νεαυς παικτες και να κλεισουν διαπαντως οι κοσμοι που προανεφερα (δεν χρτειαζετε η συνενεση των παικτων διοτι δεν θα υποχρεωθουν να διαγραψουν παικτη),υαρχει ενα θεματακι καποιος να μην εχει μετακινησει παικτη και να εχει 2-3 σε αυτους αλλα νομιζω με λιγη συνενεση και απο τις δυο πλευρες μπορει να ληθει ,παντα για το καλο του παιχνιδιου λεω ισως να μην χαθουν καποια μυθικα και ομολογα και μεχρι εκει ,νομιζω συμφρερει ολους για ενα καλο παιχνιδι
3.Στο μελλον και φυσικα οχι στην εναρξη του καλοκαιριου που χαλαρωνουν τα παιχνιδια να ανοιχτει νεος κοσμος με επιλογη για γρηγορο παιχνιδι για οσους επιθυμουν να πληρωσουν και να παιξουν διαφορετικα σε κοσμο σφαιρα και θα πηγενα ακομα παραπερα στο να ελεγα ο νεος κοσμος να εχει ημερομηνια ληξεως και οι νικητες απο καταταξη η οι νικητες απο πολη σε οχυρα με το κλεισιμο του κοσμου να περνουν γερες ανταμοιβες -δωρα τα οποια να μεταφερονται στον κοσμο που επιθυμουν .
Αυτα απο μενα ......μην βαρατε την αποψη του λεει οπ καθενας εδω και τις προτασεις του :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

dimitrisCh

Μέλος
@psamdio
Μα αυτοί οι κόσμοι, αν δεν το γνωρίζεις, έχουν ήδη μετακινηθεί προς Κ1 εδώ και χρόνια, όσοι μπορούσαν να μετακινηθούν. Κι εσύ αν ήθελες, ίσως θα μπορούσες να «ξυπνήσεις» κάποιον παλιό χαρακτήρα σου από αυτούς τους κόσμους και να τον μεταφέρεις στον Κ1, αντί να φτιάξεις νέο από το 0 στον Κ1.
Αν θες την προσωπική μου γνώμη, ο Κ1 είναι ο κόσμος που θα έπρεπε να είχε διαλυθεί εδώ και αρκετά χρόνια, επειδή ευθύνεται για το ότι νεκρώνουν οι νέοι κόσμοι. Θα χρειαζόταν ολόκληρη έκθεση για να σου το εξηγήσω αυτό και δεν είναι του παρόντος.

1. να γινουν οι μετακινησεις οπως θελουν οι παικτες αναλογα και αν θελουν να διαγραψουν λογαριασμο στον κοσμο μετακινησης
1. Μα για να μετακινηθούν στον κόσμο προορισμού θα πρέπει να διαγράψουν τον λογαριασμό τους σε αυτόν τον κόσμο, αν έχουν λογαριασμό κι εκεί. Δεν υπάρχει «αν θέλουν»

2. Καλό ακούγεται καταρχάς. Αλλά, πόσοι θα μαζευτούν εκεί σ΄ αυτόν τον κόσμο; Οι περισσότεροι που παραμένουν ακόμη σε αυτούς τους κόσμους είναι παίκτες που έχουν ήδη παίκτες σε κόσμους προορισμού, και είναι κατά το πλείστον οι ίδιοι παίκτες. Εκτός αυτού το άθροισμα των παικτών των κόσμων αυτών είναι περίπου όσο είναι τώρα ο αριθμός των παικτών του Κ6 ίσως και λιγότεροι του Κ7, δλδ. κόσμων που θα διαλύσουμε. Κι αν αφαιρέσουμε και αρκετούς που ενδεχομένως να μετακινηθούν προς Κ9, τι θα απομείνει για μια σύναξη σε έναν κόσμο; 200 άντε 300;

3. Ποιος θα ασχοληθεί σοβαρά με τον σφαίρα, καταρχάς με αυτές τις συνθήκες που επικρατούν στην αγορά σβόλων; Γιατί σε έναν κόσμο ταχύτητας χρειάζονται άφθονοι σβόλοι.
Εγώ δεν θα συμμετείχα σε έναν κόσμο ταχύτητας. Έχω παίξει σε δύο, στον 2ο μόλις 2 εβδομάδες και τον παράτησα διότι είναι υπερβολικά κουραστικοί κόσμοι και δεν προσφέρουν τίποτε.
Ούτε και σβόλους χρειάστηκε να ξοδέψω με 200 σβόλους από αυτούς που είχα ήδη βολεύτηκα άνετα. Και σιγά τα δώρα που προσφέρουν. Ούτε και σε μάχες οχυρών προσφέρουν, νουμπομάχες για να περνάει η ώρα και χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Γι αυτό πιθανόν και να μην δημιουργήθηκαν νέοι κόσμοι ταχύτητας στους ξένους servers, σε αυτούς δηλαδή που ήδη υπήρξε ένας τουλάχιστον κόσμος ταχύτητας.

Νέος κόσμος πρέπει να ανοίξει για να ανανεωθεί το παιχνίδι με νέους παίκτες, οι οποίοι θα ήθελαν να παίξουν στο The West, αλλά δεν εγγράφονται, αφού αν εγγραφούν σε ήδη υπάρχοντες κόσμους δεν θα είναι ανταγωνιστικοί με τις «παλιοκαραβάνες» αυτών των κόσμων.
Πρότεινα σε γνωστό μου να παίξει στο παιχνίδι. Έκανε εγγραφή, του άρεσε, έπαιξε μερικές εβδομάδες ανέβηκε αρκετά επίπεδα. Όταν με ρώτησε πότε θα φτάσω στο επίπεδο 150 που είστε εσείς οι παλιοί, και του είπα σε 2,5-3 χρόνια, η απάντηση του ήταν: «Καλά εσείς είστε επίπεδα 140-150, έχετε τα πάντα στα αποθέματά σας, έχετε εκατομμύρια σε χρήμα, έχετε μαζέψει εκατοντάδες ομόλογα, εγώ για όλα αυτά θα χρειαστώ 2-3 χρόνια για να σας είμαι ανταγωνιστικός, τι να κάνω εδώ;». Και εγκατέλειψε φυσικά. Είναι αποτρεπτική η εγγραφή νέων παικτών σε παλαιούς κόσμους.

Εγώ θα πρότεινα το εξής:
Αντί ν ανοίξει νέος κόσμος ταχύτητας, ας επιλέξουμε 1-2 κόσμους στους οποίους θέλουμε να φέρουμε να εγγραφούν νέοι παίκτες (π.χ. Κ1) κι ας τους δοθούν μερικά προνόμια, όπως αυτά του κόσμου ταχύτητας. Όχι σε αυτόν τον βαθμό του κόσμου ταχύτητας, αλλά, πιο περιορισμένα, τα οποία προνόμια να του επιτρέπουν του νέου παίκτη να ανεβαίνει γρήγορα επίπεδα και να μαζεύει περισσότερα χρήματα. Ίσως και κάποια άλλα «δωράκια». Και μέχρι ένα ορισμένο επίπεδο. Ας πούμε επίπεδο 120 ή 100 ή και να μειώνονται τα προνόμια στα μεγαλύτερα επίπεδα. Κυρίως όμως να του δοθούν προνόμια σε πρόσθετο XP και χρήματα. Και η εταιρία θα κερδίσει με εγγραφή νέων παικτών, και οι νέοι παίκτες, και οι παλαιότεροι αφού θα ανανεώνονται οι παίκτες σε αυτούς τους κόσμους.
Φυσικά θα διαφωνήσουν αρκετοί και θα πουν, «καλά ρε φίλε εγώ τόσα χρόνια παίζω για να φτάσω σε αυτά τα επίπεδα, κι αυτοί θα έρθουν από το πουθενά και θα μου είναι ανταγωνιστικοί και σε λίγο χρόνο θα με πλησιάσουν στα επίπεδα, δεν είναι δίκαιο». Εντάξει, δεν είναι δίκαιο σε σχέση με τους παλαιότερους παίκτες, αλλά πρέπει να αποφασίσουμε τι θέλουμε. Κόσμους μόνο για εμάς τους προνομιούχους με λίγους παίκτες, ή κόσμους με παλιούς παίκτες και στους οποίους θα εγγράφονται νέοι παίκτες.
Ένα αρνητικό που θα μπορούσε να υπάρξει σε αυτήν την περίπτωση, είναι η δημιουργία bots, τα οποία τώρα φυσικά δεν υπάρχουν, αλλά θα μπορούσε να το εκμεταλλευτούν αυτό μερικά «καλά παιδάκια».
 

kronos86

Νέο Μέλος
Βασικά όσοι παίχτες έχουν χαρακτήρες σε άλλους κόσμους και τους βαρέθηκαν, δεν τους θέλουν τους έχουν σε διακοπές, θα μπορούσαν να τους δώσουν σε νέους παίχτες ώστε αυτοί να μη ξεκινάνε από την αρχή.. Θα μπορούσαν να γίνουν δύο "Τράπεζες" γι' αυτούς τους χαρακτήρες μία για έναν κόσμο prem και μία για ένα κόσμο μη prem ώστε οι νέοι παίχτες να έρχονται έτοιμοι και ανταγωνιστικοί. :w

Προσωπικά έχω έναν 150άρι στον κ6 σε διακοπές δεν θα είχα πρόβλημα να τον έδινα σε κάποιον καινούργιο παίχτη με δίψα για παιχνίδι. Από το να τον έχω μόνιμα σε διακοπές ας τον χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος σε έναν πιο ενεργό κόσμο.:wk

Πάντως σε δημιουργία νέου κόσμου είμαι αρνητικός 2-3 κόσμοι στην Ελλάδα της κρίσης είναι υπεραρκετοί.
 

DeletedUser4356

Guest
Αν θες την προσωπική μου γνώμη, ο Κ1 είναι ο κόσμος που θα έπρεπε να είχε διαλυθεί εδώ και αρκετά χρόνια, επειδή ευθύνεται για το ότι νεκρώνουν οι νέοι κόσμοι. Θα χρειαζόταν ολόκληρη έκθεση για να σου το εξηγήσω αυτό και δεν είναι του παρόντος.
Αυτό πολύ θα ήθελα να μου το τεκμηριώσεις Δημήτρη (μάλλον το πολύ μπλα μπλα με την Ματίνα σε κάνει να λες υπερβολές :p )
Άλλο το να μείνει αδρανής όπως πχ ο Αριζόνα που ναι μεν είχε καλές μάχες κι αυτός αλλά τώρα παραπαίει και άλλο η "κατάργηση" όπως γράφεις! Από που κι ως που αυτό; Κι επειδή κουβέντα κάνουμε και για να μην γίνουμε οφ τόπικ...στείλε μου έστω κάποιο τηλέγραφο με αυτή την σκέψη σου να το συζητήσουμε όμορφα και καλά.
Ο Κ1 ποτέ δεν έχει μείνει αδρανής σε μάχες, ποτέ δεν είχε θέμα προσέλευσης (μόνο όταν υπάρχει λοταρία και αυτό συμβαίνει σε όλους τους κόσμους) και αυτό χάρη σε 10-20 άτομα που τρέχουν μάχες στρατολογήσεις κτλπ...
Και στον κ8 που έχει -έως τώρα- πολύ καλές μάχες και πάλι τις τρέχουν 5-6 άτομα....ας βαρεθούν κι αυτοί κάποια στιγμή και τα ξαναλέμε επί του παρόντος.
Γιατί ΟΛΟΙ έχουμε διάθεση να παίξουμε μάχες.....λίγοι όμως είναι αυτοί που τις "τρέχουν"...πείτε τα "γέτια" πείτε τα "γκαμήλες" δεν με αφορά βασικά.
Οι υπόλοιποι εκ τους ασφαλούς σχολιάζουν χωρίς καν να ξέρουν τι κόπος πέφτει πίσω από μία μάχη που να είναι άψογα στημένη και από τις 2 πλευρές.
Και τέλος ο Κ1 θέλετε δεν θέλετε έδωσε τα παραδείγματα στους υπόλοιπους και προσωπικά θεωρώ προσβολή την "κατάργησή" του -κατά τα λεγόμενά σου- που μέσα από κει βγήκαν παίκτες με βαριά ονόματα, άσχετα αν τώρα δεν παίζουν....οπότε καλό θα είναι να μην τα ισοπεδώνουμε όλα....

ΥΓ: εννοείται ότι δεν συμφωνώ σε άνοιγμα νέου κόσμου...το παιχνίδι φθίνει και μόνο "περαστικοί" θα μπαίνουν στους νέους κόσμους, λογαριασμοί που θα παρατηθούν και χωρίς κόπο μάλιστα.
 

DeletedUser6637

Guest
συνιθισε η γρια στα συκα κ τωρα της κακοφενεται!!!!

ολο λεω να μην σχολιασω αλλα δεν κρατιεμαι,θα τα πω κ ας ξαναφαω μπαν

λες τυπε μου οτι ο κ1 εχει βγαλει κ αναδιξει γερα ονοματα ,μαθουσαλες του γουεστ,τον καπτεν χουκ,μπατμαν κ ρομπιν,ρομπεν των δασων κ αλλους πολους μεγαλους ηρωες

δεν ξερω για σενα αλλα εγω την ομελετα την τρωω με τεσσερα αυγα
κ στην τελικη σιγα τα αυγα

ειμαι καθετα αντιθετος να κλισει ο κ1 γιατι ειναι ο μοναδικος μη πρεμ κοσμος
αλλα μην τα ισοπεδωνεις κ μεγαλοποιεις τα παντα κ τους παντες

πριν ξεκινησει το διεθνες τουρνουα,μολις εμαθα ποιοι θα ηταν αρχηγοι,ζητισα να μην συμετασχω κ επηδη λογω νευρων μου διαβαζοντας τα ονοματα ,ειπα κ 2 κουβεντες παραπανω εφαγα 2 μηνες αποκλεισμο

τις 2 κουβεντες παραπανω τις ειπα για αυτους τους παιχταραδες που λες οτι εχει βγαλει ο κ1
σιγα τα αυγα**

παιχταρα δε σε κανει μονο η εμπειρια σου κ το κεφτερο σου μυαλο
εξαλου βλεπουμε η ηγεσια του τουρνουα απο την πολυ φαπα που επεσε ο
ξυρισμενος σβερκος εφτασε μεχρι τα αυτια

ο πραγματικος παιχταρας οταν συντονιζει μια μαχη κ χανει ζηταει συγνωμη κ παρετειται,δεν κραζει τους υπολειπους ουτε δεν χλεβαζει καποιους που δεν ξερουν το παιχνιδι,ουτε δε βρισκει παιδικες δικαιολογιες γιατι εχασε την μαχη!

ο πραγματικος παιχταρας εχει μπεσα, ηθος κ βοηθαει αυτους που δε ξερουν,ωστε να γινουν καλυτεροι κ να τον βοηθισουν αργοτερα

ο Κ1 εχει βγαλει κ αξιολογα παιχτρακια αλλα οι παιχταραδες που λες εχουν καβαλισει το καλαμι κ απο την καλη κ την αναποδη

 

DeletedUser4356

Guest
Πολύ θα χαιρόμουνα στην επόμενη διοργάνωση να αναλάβεις εσύ αρχηγός, συντονιστής και ότι άλλο θες για να μας οδηγήσεις σε τρανούς δρόμους και χλοερούς ορίζοντες....η συγκίνηση θα είναι τεραστία.

Μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλο λόγο μην λες, αν δεν γνωρίζεις πρώτα κάτω υπό ποιές συνθήκες διοργανώνονται όλα αυτά.

Όσο για τον σβέρκο και τις φαπίτσες που λες δεν έχω να σχολιάσω κάτι....είσαι τρισμέγιστος γιατί μάλλον θα είσαι πολύ βαρβατίλας τύπος (μάλλον δέρνεις κόσμο σε μονομαχίες...τσσσσσσσσ) και στα οχυρά είσαι η αρχηγάρας μας (η μελλοντική) οπότε κακό λόγο δεν θα πω.

Τέλος...δεν έχω να χωρίσω κάτι με κάποιον που τρώει μπαν σε φόρουμ....κοίταξέ το λίγο το προβληματάκι σου.

Από δω κι έπειτα "τραγούδα" όσο θες :w
 

DeletedUser6637

Guest
το προβλημα μου ειναι οτι δινω αξια σε κατι τυπακια σαν κ εσενα κ καθομαι κ ασχολουμε μαζι τους!
 

DeletedUser7250

Guest
Γιατί ΟΛΟΙ έχουμε διάθεση να παίξουμε μάχες.....λίγοι όμως είναι αυτοί που τις "τρέχουν"...πείτε τα "γέτια" πείτε τα "γκαμήλες" δεν με αφορά βασικά.

Δεν τους το ζήτησε κανείς. Το κάνουν επειδή τους ευχαριστεί. Αν δεν το κάνουν για αυτό, δε βλέπω το λόγο να ευχαριστούμε κανέναν για την κενοδοξία του. Αλλά μόλις έκανες, άθελά σου θέλω να πιστεύω, έναν αυθαίρετο διαχωρισμό στους παίκτες.

Σου έχω νέα: ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει, στα πλαίσια των κανονισμών φυσικά. Το να μη συμμορφώνεται με τα σχέδια του "γέτι" είναι δικαίωμά του. Αν έχει ο γέτι τα παπάκια και τις χήνες ας κερδίσει μόνος του το σεβασμό. Κάτι που ο Κ1 δεν εμπνέει.
 

dimitrisCh

Μέλος
Δεν έχω πρόβλημα να πω την άποψη μου δημοσίως κι ας το γνωρίζω ότι δεν γίνομαι αρεστός.

Και τι πάει να πει ότι δεν έμεινε ποτέ αδρανής ο Κ1 από μάχες οχυρών. Κι ο Κ9 δεν έμεινε ποτέ αδρανής από μάχες. Είναι επιχείρημα αυτό; Έτσι κρίνονται οι οι κόσμοι από τις μάχες; Μάχη σε μεσαία και μεγάλα οχυρά δεν είναι απαραίτητο να είναι και καλή μάχη.
Οι μάχες του Κ1 μόνο νουμπομάχες μπορεί να τις χαρακτηρίσει κάποιος, άσχετα αν γίνονται σε μεσαία ή μεγαλύτερα οχυρά. Και δεν είναι μόνο προσωπική μου άποψη αυτό, αλλά πολλών άλλων παικτών που παίζουν και σε άλλους κόσμους. Καλό θα ήταν να αφουγκραζόμαστε και τις γνώμες των υπολοίπων. Πόσοι απ αυτούς που μετακινήθηκαν από άλλους κόσμους προς Κ1 με την προσδοκία να παίξουν σε έναν «καλό κόσμο» δεν απογοητεύτηκαν;
τυχαίνει να έχω και εγώ την εμπειρία μετακίνησης, όπως η xxxx, από κ4 σε κ1. Άκουγα για τσάμπιονς λιγκ των μαχών και είπα να λάβω μέρος. Όσοι έχετε χαρακτήρα σε κ1 ξέρετε για τι κατηγορία μαχών μιλάμε!!!! Φουτ μπολ λίγκα 2 και κάτω. Άνθρακας ο θησαυρός.
από μια χτεσινή συζήτηση αυτό, για να γνωρίζετε τι γνώμη έχουν πολλοί για τον Κ1 και τις μάχες του. Άσχετα αν δεν το εκφράζουν δημοσίως. Μιλάτε καθόλου με τους παίκτες για ν' ακούσετε τη γνώμη έχουν για τον Κ1;
Εκτός αυτού οι μάχες του Κ1 ακολουθούσαν πάντα τους premium κόσμους. Ακόμη και στον Κ7 γινόταν καλύτερες μάχες από αυτές του Κ1, όταν τότε στον Κ1 έπαιζαν οι τυχάδες με 3Κ ζωή κι οι στρατιώτες με 5Κ ζωή. Σιγά τις μάχες που γίνονταν.

Δεν βγήκαν μόνο από τον Κ1 παίκτες με βαριά ονόματα. Βγήκαν κι από άλλους νεώτερους κόσμους παίκτες με πολύ πιο βαριά ονόματα.
Μόνο που αυτά τα «βαριά ονόματα» έπαιξαν σχεδόν αποκλειστικά στον Κ1 και πουθενά αλλού δεν κατάφεραν να υπάρξουν πάλι ως βαριά ονόματα πλην ελαχίστων. Και μπράβο τους γιατί αυτοί ναι υπήρξαν πράγματι «βαριά ονόματα» στους ελληνικούς κόσμους. Οι υπόλοιποι πουθενάδες πλην του Κ1.
Βολεμένοι στον Κ1 στην κορυφή της κατάταξης, με τα δεκάδες εκατομμύρια στην τράπεζα, με τα πάντα σχεδόν στα αποθέματά τους, με τα μποτάκια τους (συγγνώμη λάθος αυτά δεν υπάρχουν), δεν τολμούσαν να εγγραφούν σε κάποιον νέο κόσμο. Και πως να το άντεχαν αυτά τα «βαριά ονόματα» να βλέπουν νέους παίκτες στην κορυφή της κατάταξης κι αυτοί στον πάτο; Και πως να το άντεχαν αυτά τα γέτια να τους δίνει εντολές κάποιος «νεούλης νουμπάς» σε κάποιον νέο κόσμο;
Πόσοι από αυτά τα «βαριά ονόματα» γράφτηκαν σε πρόσφατους κόσμους; Σιγά μην καθόταν να μαζεύουν καπνά και να ψαρεύουν στα ρυάκια αυτά τα «βαριά ονόματα» και να κάνουν αποστολές.

Τέλος προς το παρόν αυτοί που γράφονται σε νέους κόσμους, δεν εγκαταλείπουν, αλλά εγκαταλείπουν οι παλαιότεροι. Οι νεώτεροι γράφονται και σε νέους κόσμους που ανοίγουν. Κι αυτοί κρατάνε το παιχνίδι ζωντανό για να παίζουν αυτά τα «βαριά ονόματα» στον Κ1.

Κι εδώ θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα:
Το δείξαμε στο τουρνουά το πόσοι καλοί είμαστε στον Κ1, γιατί η πλειοψηφία των παικτών στο τουρνουά ήταν από τον Κ1.

Και παρεμπιπτόντως: Το αντίθετο, μάλλον η ματίνα μιλάει πολύ με μένα :D
 
Τελευταία επεξεργασία:

DeletedUser4356

Guest
Δημήτρη δέχομαι την κριτική σου η οποία όντως έχει κάποια βάση. Διαφωνώ όμως κάθετα σε όλα.

Προσωπικά χαίρομαι που τουλάχιστον ούτε βαρύ όνομα είμαι ούτε ποτέ κυνήγησα πρωτιές και πουθενά...γουστάρω να παίζω μάχες όπως κι εσύ σε 2-3 το πολύ κόσμους. Το να κάνω εγγραφές σε όλους τους κόσμους για να παίξω σε κάποια μάχη που προφανώς εσύ δεν θα την θεωρήσεις νουμπίστικη....λυπάμαι δεν το κάνω.

Sorry εάν βρεθήκαμε σε τελείως off topic καταστάσεις, για μένα το θέμα κλείνει εδώ κι αν θέλουν οι admins ας τα μεταφέρουν αλλού τα προαναφερόμενα.
 

dimitrisCh

Μέλος
Κοίτα στην κατάταξη του Κ1 θα δεις ποιοι είναι όντως τα βαριά ονόματα του ελληνικού The West. Αυτοί που ήταν κορυφαίοι παίκτες σε περισσότερους από έναν κόσμο κι όχι μόνο στον Κ1. Και πολλοί απ' αυτούς δεν προέρχονται απ΄ τον Κ1.
Πολύ πιο κάτω θα δεις παίκτες που δεν είναι στην κορυφή της κατάταξης, αλλά έπαιξαν σε περισσότερους κόσμους. Αυτούς μπορεί να μην τους κατατάσσει κάποιος στα βαριά ονόματα, αλλά για μένα είναι εξίσου βαριά ονόματα, γιατί κράτησαν ζωντανούς κόσμους για χρόνια και είναι η πλειοψηφία.
Θα δεις κι άλλους που είναι στην κορυφή της κατάξης, αυτοί είναι οι βολεμένοι του Κ1. Για χάρη τους, και για να κρατηθεί ο Κ1 διαλύθηκαν τόσοι κόσμοι. Είχαν 2-3 χρόνια περισσότερο χρόνο για να μαζεύουν XP και χρήματα και μυθικά κι οτιδήποτε άλλο, σε σχέση με αυτούς από Κ2, Κ3, Κ4, Κ5.
Στον νέο κόσμο που θα ανοίξει, ας εγγραφούν για να αποδείξουν την αξία τους ως «βαριά» ονόματα. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα!

Συγνώμη, ξέχασα να αναφέρω κι αυτούς που παίζουν έντιμα στο παιχνίδι και δεν είχαν ποτέ μποτάκια και είναι οι πολλοί. Για τους υπόλοιπους, όσο πιο πολλά μποτάκια, τόσο πιο βαριά ... η ξεφτίλα!
 
Τελευταία επεξεργασία:

DeletedUser6919

Guest
Δεν έχω πρόβλημα να πω την άποψη μου δημοσίως κι ας το γνωρίζω ότι δεν γίνομαι αρεστός.

Και τι πάει να πει ότι δεν έμεινε ποτέ αδρανής ο Κ1 από μάχες οχυρών. Κι ο Κ9 δεν έμεινε ποτέ αδρανής από μάχες. Είναι επιχείρημα αυτό; Έτσι κρίνονται οι οι κόσμοι από τις μάχες; Μάχη σε μεσαία και μεγάλα οχυρά δεν είναι απαραίτητο να είναι και καλή μάχη.
Οι μάχες του Κ1 μόνο νουμπομάχες μπορεί να τις χαρακτηρίσει κάποιος, άσχετα αν γίνονται σε μεσαία ή μεγαλύτερα οχυρά. Και δεν είναι μόνο προσωπική μου άποψη αυτό, αλλά πολλών άλλων παικτών που παίζουν και σε άλλους κόσμους. Καλό θα ήταν να αφουγκραζόμαστε και τις γνώμες των υπολοίπων. Πόσοι απ αυτούς που μετακινήθηκαν από άλλους κόσμους προς Κ1 με την προσδοκία να παίξουν σε έναν «καλό κόσμο» δεν απογοητεύτηκαν;
από μια χτεσινή συζήτηση αυτό, για να γνωρίζετε τι γνώμη έχουν πολλοί για τον Κ1 και τις μάχες του. Άσχετα αν δεν το εκφράζουν δημοσίως. Μιλάτε καθόλου με τους παίκτες για ν' ακούσετε τη γνώμη έχουν για τον Κ1;
Εκτός αυτού οι μάχες του Κ1 ακολουθούσαν πάντα τους premium κόσμους. Ακόμη και στον Κ7 γινόταν καλύτερες μάχες από αυτές του Κ1, όταν τότε στον Κ1 έπαιζαν οι τυχάδες με 3Κ ζωή κι οι στρατιώτες με 5Κ ζωή. Σιγά τις μάχες που γίνονταν.

Δεν βγήκαν μόνο από τον Κ1 παίκτες με βαριά ονόματα. Βγήκαν κι από άλλους νεώτερους κόσμους παίκτες με πολύ πιο βαριά ονόματα.
Μόνο που αυτά τα «βαριά ονόματα» έπαιξαν σχεδόν αποκλειστικά στον Κ1 και πουθενά αλλού δεν κατάφεραν να υπάρξουν πάλι ως βαριά ονόματα πλην ελαχίστων. Και μπράβο τους γιατί αυτοί ναι υπήρξαν πράγματι «βαριά ονόματα» στους ελληνικούς κόσμους. Οι υπόλοιποι πουθενάδες πλην του Κ1.
Βολεμένοι στον Κ1 στην κορυφή της κατάταξης, με τα δεκάδες εκατομμύρια στην τράπεζα, με τα πάντα σχεδόν στα αποθέματά τους, με τα μποτάκια τους (συγγνώμη λάθος αυτά δεν υπάρχουν), δεν τολμούσαν να εγγραφούν σε κάποιον νέο κόσμο. Και πως να το άντεχαν αυτά τα «βαριά ονόματα» να βλέπουν νέους παίκτες στην κορυφή της κατάταξης κι αυτοί στον πάτο; Και πως να το άντεχαν αυτά τα γέτια να τους δίνει εντολές κάποιος «νεούλης νουμπάς» σε κάποιον νέο κόσμο;
Πόσοι από αυτά τα «βαριά ονόματα» γράφτηκαν σε πρόσφατους κόσμους; Σιγά μην καθόταν να μαζεύουν καπνά και να ψαρεύουν στα ρυάκια αυτά τα «βαριά ονόματα» και να κάνουν αποστολές.

Τέλος προς το παρόν αυτοί που γράφονται σε νέους κόσμους, δεν εγκαταλείπουν, αλλά εγκαταλείπουν οι παλαιότεροι. Οι νεώτεροι γράφονται και σε νέους κόσμους που ανοίγουν. Κι αυτοί κρατάνε το παιχνίδι ζωντανό για να παίζουν αυτά τα «βαριά ονόματα» στον Κ1.

Κι εδώ θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα:
Το δείξαμε στο τουρνουά το πόσοι καλοί είμαστε στον Κ1, γιατί η πλειοψηφία των παικτών στο τουρνουά ήταν από τον Κ1.

Και παρεμπιπτόντως: Το αντίθετο, μάλλον η ματίνα μιλάει πολύ με μένα :D

πολυ σωστο, ++
 

Anthraxos

Μέλος προσωπικού
Δικαστής
Το δείξαμε στο τουρνουά το πόσοι καλοί είμαστε στον Κ1, γιατί η πλειοψηφία των παικτών στο τουρνουά ήταν από τον Κ1.

Και τι σημαινει αυτο?..οτι ο κ1 ειναι γεματος με νουμπαδες εφοσον χανουμε στο διεθνες? Δεν πιστευω οτι εχει σχεση αυτο που λες...Δεν λεω οτι ειναι ολοι παιχτουρια αλλα οχι οτι η εικονα που δειχνουμε στο διεθνες οφειλεται στον κ1...Το θεωρω λαθος αυτο..
 

dimitrisCh

Μέλος
Προφανώς και δεν οφείλεται μόνο στον Κ1 αυτό το χάλι, αλλά οφείλεται κυρίως και σε ένα μεγάλο βαθμό σ' αυτό που ονομάζουμε κόσμος Κ1. Δεν ήταν μήπως οι περισσότεροι παίκτες από τον Κ1; Τότε τι φταίει; Γιατί πολλοί βιάστηκαν και διαρκούντος του τουρνουά άρχισαν να αποδίδουν ευθύνες στους αρχηγούς και δημιούργησαν και μια τελείως εσφαλμένη εντύπωση και σε αυτούς που δεν έπαιζαν στο τουρνουά και δεν είχαν ιδία γνώμη. Για να καλύψουμε την δική μας ανεπάρκεια ως παίκτες. «Ἠρίθμηται, κατελογίσθη, ἐξῆρται», τουτέστιν στην νεοελληνική: «εμετρήθης, εζυγίσθης, απερρίφθης». Δείξαμε την ανεπάρκεια μας ως παίκτες στο τουρνουά. Θα την κάνουμε την συζήτηση, όταν θα τελειώσει το τουρνουά.

Έμεινα άφωνος, όταν είδα στο τσατ παίκτες από τον Κ1, που υποτίθεται ότι παίζουν 5 και πλέον χρόνια, να μην γνωρίζουν στοιχειώδη πράγματα του παιχνιδιού, αυτά που τα γνωρίζει κι ο νέος παίκτης στον El Paso που παίζει λιγότερο από ένα χρόνο.
Έβλεπα και δεν το πίστευα, οι παίκτες να περιμένουν τους συντονιστές να δώσουν αλλαγές, αντί να προσφέρονται αυτοί ο ιίδιοι γι αλλαγές στους συμπαίκτες τους. Λες κι ο συντονιστής σε 1 λεπτό που έχει χρόνο, προλαβαίνει να δει όλες τις αλλαγές και που αυτές χρειάζονται, και τα περίμεναν όλα από τους συντονιστές.
«Γιατί να βάλω ζωή έλεγε ο άλλος; Για να βγω μπροστά να τρώω ξύλο;». Λες και τον έδερναν στ΄ αλήθεια και πονούσε.
Όλα αυτά από παίκτες του Κ1. Του καλύτερου κόσμου υποτίθεται κατά την δική σας άποψη πάντα. Την «αφρόκρεμα» των οχυράδων.

Δεν λέω φυσικά ότι όλοι είναι ίδιοι. Αλλά η πλειοψηφία αυτή είναι, μας αρέσει, δεν μας αρέσει. Λίγο μονομάχοι, λίγο έμποροι, «πουλάω», «αγοράζω», «ψάχνω», «ανταλλάσσω» και λίγο οχυράδες να μαζεύουμε κανένα ομόλογο, μαζί με τα μποτάκια. Αυτοί είμαστε. Και τα ίδια χάλια κι ο Κ8 Άλκη, και το γνωρίζουμε κι οι δυό μας, κι οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ. Μάχες με μποτάκια σε μεγαλύτερα οχυρά. Ευχαριστώ, δεν θα πάρω κι από Κ8. Προτιμώ μάχες σε μικρότερα με πραγματικούς παίκτες.

Και τώρα που το ξανασκέφτηκα, δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα αυτό που πρότεινε ο tonis sfinos, με την συνένωση αυτών που θα απομείνουν σε έναν κόσμο, έστω κι ας μαζευτούμε 200-300 να παίζουμε εκεί. Έστω και σε μικρά οχυρά. Γιατί τις μάχες με μποτάκια και μπόταρχους τις έχω σιχαθεί..
 
Τελευταία επεξεργασία:

DeletedUser6637

Guest
συνιθισε η γρια στα συκα κ τωρα της κακοφενεται!!!!

Και τι σημαινει αυτο?..οτι ο κ1 ειναι γεματος με νουμπαδες εφοσον χανουμε στο διεθνες? Δεν πιστευω οτι εχει σχεση αυτο που λες...Δεν λεω οτι ειναι ολοι παιχτουρια αλλα οχι οτι η εικονα που δειχνουμε στο διεθνες οφειλεται στον κ1...Το θεωρω λαθος αυτο..


το ψαρι βρομαει παντα απο το κεφαλι τυπε μου

εγω μολις εμαθα την ηγεσια που ηταν απο τον κ1........για αυτο την εκανα με ελαφρια πηδηματακια

μια γενικη ερωτηση κρισεως θελω να σου κανω

απο την ηγεσια των 10 ατομων(τοσοι ηταν αν θυμαμαι καλα)
ποσοι παρετηθηκαν μετα την δευτερη συνεχομενη φαπα στο τουρνουα?
ποσοι απο αυτους δεν επικαλεστηκαν οτι εφτεγε που χασατε ο ολυμπιακος κ ο μαρινακης?


2 ερωτησεις σου εκανα για να καταλαβενομαστε λιγο καλυτερα
γιατι το ηθος,η αξιοπρεπια κ η αξια του καθενος μας οταν ηγειται μιας ομαδας κ χανει συνεχομενα ,ειναι η παρετηση ωστε να αναλαβουν αλλοι ποιο αξιολογοι κ οχι να κρατανε θεσεις λογω παλαιοτητας κ γνωρημιων!

εκτος απο πολλα noob o k1 εχει κ πολους ιδιοτελης παιχτες.........
 

Anthraxos

Μέλος προσωπικού
Δικαστής
Έβλεπα και δεν το πίστευα, οι παίκτες να περιμένουν τους συντονιστές να δώσουν αλλαγές, αντί να προσφέρονται αυτοί ο ιίδιοι γι αλλαγές στους συμπαίκτες τους. Λες κι ο συντονιστής σε 1 λεπτό που έχει χρόνο, προλαβαίνει να δει όλες τις αλλαγές και που αυτές χρειάζονται, και τα περίμεναν όλα από τους συντονιστές.

Αν και νομιζω οτι βρισκεσαι κα ιεσυ ο ιδιος στο διεθνες και θα εχεις καταλαβει οτι στις μαχες δεν γινοταν να μιλαμε ολοι...με το ζορι μιλουσε ο συντονιστης..κολλαγε το συμπαν...Φαντασου να πηγαινα και εγω πχ και να ελεγα ελα να κανουμε αλλαγη που ναι μεν ειναι το σωστο αλλα σε τετοιες φασεις που δεν λειτουργει το τσατ οπως πρεπει και εχεις ανα διαστηματα να κολλανε οι γυρες ε οκ..αν γραφαμε και 7-8 ατομα ακομη στο τσατ αλλαγες θα γινοταν χαμος...

Δεν λεω οτι εμεις σαν παιχτες στο διεθνες ειμαστε αρτιοι και οι καλυτεροι..φυσικα και καναμε λαθη και κανουμε..και μεσα σε αυτους υπαρχουν και οι νουμπαδες.Αλλα μην ξεχναμε οτι παιζουμε με χωρες που ειναι πολυ πιο μπροστα απο εμας..Για αυτο και η εικονα μας δεν ειναι καθολου καλη...
 

Anthraxos

Μέλος προσωπικού
Δικαστής
μια γενικη ερωτηση κρισεως θελω να σου κανω

απο την ηγεσια των 10 ατομων(τοσοι ηταν αν θυμαμαι καλα)
ποσοι παρετηθηκαν μετα την δευτερη συνεχομενη φαπα στο τουρνουα?
ποσοι απο αυτους δεν επικαλεστηκαν οτι εφτεγε που χασατε ο ολυμπιακος κ ο μαρινακης?

Δηλαδη τι θα επρεπε να συμβει?..Να παρετηθουν ολοι οι συντονιστες?Επειδη χασαμε την μαχη?..δεν νομιζω οτι παει ετσι...Και εκτως αυτου,εχουν τεραστια ευθυνη οι στρατολογοι κ' συντονιστες..Και ειναι ευθυνη που πολλοι απο εμας δεν θελουμε να την παρουμε γιατι απλα θελουμε να παιξουμε το παιχνιδι και να κανουν αλλοι την "βρωμικη" δουλεια για μας...

Οι περισσοτεροι εχετε την εντυπωση οτι η δουλεια των συντονιστων ειναι ευκολη..επειδη μαλλον δεν μπηκατε ποτε στην θεση τους..και πιο συγκεκριμενα δεν μπηκατε στην θεση τους και παραλληλα να εκπροσωπειτε μια χωρα σε ενα παγκοσμιο τουρνουα...
 
Κορυφή