κ1 θερινα προγνωστικα

  • Δημιουργός θέματος DarkFox
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser

Guest
Λοιπον μετα τα χειμερινα προγνωστικα, τα οποια με την ληξη της ανοιξης πιστευω ληγουν και αυτα, αρα παμε για αλλα.

Το καλοκαιρι αρχιζει εντος ολιγου.

Αυτη την φορα δεν ειχα χρονο για να βγαλω μια ολοκληρωμενη προγνωση, αλλα πανω κατω τα ξερουμε παιδια, ccp rulz(ok καμια φορα sucks), dmu sucks, gu sucks, fg sucks, hd sucks, ε και ολοι οι υπολοιποι sucks. Φυσικα το Μπικινι cool οπως παντα. Μπορει να ειμαστε οι μισοι ανενεργοι, καποιοι αλλοι μπαναρισμενοι για διακινηση ναρκωτικων, αλλοι να εχουν πουλησει τους λογιαριασμους τους, αλλοι να τους εχουν χαρισει, αλλοι απλα να πατησαν διαγραφη και ολοι οι υπολοιποι απλα να συνεχιζουν να κανουν αυτο που ξερουμε να κανουμε καλυτερα απο ολους. Χαβαλε.

Αν και τωρα που το ξανασκεφτομαι, κατι κοαλα προσπαθουν να μας παρουν τον τιτλο των χαβαλετζηδων. Αλλα εχουν δρομο ακομα. Πρεπει να φανε ακομα πολυ ξυλο για να φτασουν την αιγλη μας.


Απο κει και περα χαιρομαι που ανοιγω τον κ1 και βλεπω σχεδον παντα μια μαχη. Αν και δεν υπαρχει ο ιδιος ζηλος. Η φλογα υπαρχει και δεν εχει σβησει ακομα. (λολ οχι η κοκκινη φλογα, they suck too)

Μεχρι να διατυπωσω μια πιο αλοκληρωμενη αποψη πανω σε συμμαχιες, περιοχες επιρροης και τα συναφη, μπορειται να βοηθησετε λιγο την κατασταση.

Πειτε τι πιστευετε για το καλοκαιρι και τι θα παιχτει. Free4all
 

DeletedUser3409

Guest
ξεχνάς και τους Σαλιάρηδες που όλο μεγαλώνουν... και έχουν και ατελείωτο χαβαλέ...τι θα γίνει... ελπίζω να μπουν τα νέα επίπεδα και οι αναβαθμίσεις και να γίνει πανικός....



Τελικά στο West το παθαίνουν:
http://forum.fyletikesmaxes.gr/showpost.php?p=193059&postcount=36

http://forum.fyletikesmaxes.gr/showpost.php?p=193074&postcount=44

http://forum.fyletikesmaxes.gr/showpost.php?p=193081&postcount=46
 

DeletedUser735

Guest
ο χειμωνας που μας περασε εφερε τα πανω κατω στο the west!

καποιες συμμαχιες εξαφανιστηκαν ή εχασαν μεγαλο μερος της παλιας τους δυναμης(BP,Daltons,DA-GC,sex and the city).

καποιες αλλες ισα που επιβιωνουν(ΑΑ και FG)

απο την αλλη εμφανιστηκαν και δυναμωσαν η HD και η DLR που πλεον ειναι CCP.

οι δυναμεις που εμειναν το ιδιο δυνατες(ή ετσι φαινεται τουλαχιστον) ειναι η DMU, η CCP και η GU.

μιλωντας αντικειμενικα πιστευω πως αυτην την στιγμη η DMU βρισκεται στην πλεονεκτικοτερη θεση στην ανατολη.

στην δυση γινεται ενας πανικος και καλητερα ας μας πει καποιος που παρακολουθει τα οσα συμβαινουν εκει


Ξεχασα να πω πως οι καλητερες μαχες οχυρων γινονται στον κ1...
οχι μονο αναμεσα στους ελληνικους σερβερ αλλα ακομα και σε διεθνες επιπεδο
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser1797

Guest
οντως ετσι φιλε μου.. τωρα αρχισαν για τα καλα μαχες οχυρων και μονομαχιες..
ειμασταν λιγο "εκτος" τοσο καιρο.. ειδικα τωρα που υπαρχουν και τα κοαλα εχουν γινει πολλες αλλαγες.. ελπιζουμε τωρα με την νεα εκδοση να γινει κατι αναλογο οπως εγινε και με τα οχυρα, να φουντωσει λιγο το παιχνιδι..
 

DeletedUser

Guest
το καλοκαίρι ανaμένεται ζεστό με πολλά μοχίτο στο CCP heaquarters , τα ζήτησε ο ίδιος ο Jimperix ψάχνω να βρώ τα πιπινάκια με τα Μπικίνι (καμια σχέση με την αξιοσέβαστη συμμαχία, γιατί είστε και παρεξηγησιάρηδες) που θα τα σερβίρουν...

Θεωρώ (όπως λέει και ο θυμόσοφος ..Μπάντοβιτς!!!αχαχαχαχα) οτι με τις νέες αλλαγές θα δοθεί νέα ώθηση στο παιχνίδι , άντε επιτέλους πρίν σταματήσουν όλοι οι 99ρηδες και δεν κάνουμε μάχη της προκοπής !! Όλα αυτά τα premium που σταμάτησαν δεν ενόχλησαν τους Γερμανούς ? Να προγραμματίζουν γρηγορότερα , γερμανοί είναι ξέρουν απο δουλειά.. αλλιώς θα στείλω τον Ανώδυνο

Στην Ανατολή υπάρχουν 2 μεγάλες δυνάμεις CCP - DMU που όταν καταφέρνουν και μαζεύονται πετυχαίνουν πλήγματα η μία στην άλλη , αλλά έως πότε θα γίνεται αυτο δεν ξέρω εξαρτάται απο το νέο αίμα που έρχεται πίσω τους και τους παλιούς παίχτες που ενεργοποιούνται εκ περιτροπής (κάτι σαν τις καλλιέργειες..)

βέβαια να πω και ένα παράπονο (ειμαι και παραπονιάρης) τώρα τελευταία δεν μπορούμε οι CCP να προκαλέσουμε οχυρό χωρίς να μας προκαλέσουν δικό μας αμέσως μετά τα κοάλα . τα οποία ελέω προσοχής κάνουν ότι ελεεινό περνάει από το χέρι τους. Καλοί είναι κι αυτοί δίνουν τη νότα τους στο παιχνίδι..

Οι GU , HD , και οι 300 (συγνώμη αν ξέχασα κάποιους) είναι νέες αξιοσέβαστες συμμαχίες που προσθέτουν με τον τρόπο τους , και κρίνουν με την συμμετοχή τους μάχες.

Να μην ξεχνάμε και τους Τζαμπατζήδες , πολλοί και καλοί παίχτες που συμπληρώνουν την DMU, χωρίς αυτούς θα ήταν σκούρα τα πράγματα για την DMU και ΜΕ αυτούς σκουραίνουν για μάς τους CCP

Ελπίζω να παραμείνουμε ενεργοί οι περισσότεροι παίχτες γιατί θα χαθεί το νόημα και η πλάκα του παιχνιδιού , ακούτε γερμανοί ή να σας κόψω τη Siemens ?
 

DeletedUser2752

Guest
Πάρτε το χαμπάρι.....ο μοναδικός λόγος που έχει μείνει ακόμη ζωντανό το west είναι οι zombie ή koala... όπως θέλετε πείτε τους........
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ......ΘΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ WEST!!!!
υπομονή και θα δείτε......

Υ.Γ. για τουλάχιστον μια μέρα, μπορούμε να πανηγυρίζουμε.....είμαστε Νο1 πόλη!!!!
 

DeletedUser

Guest
ναι όλοι ασχολούνται μαζί σας...-,- γι'αυτό πήγατε και πρώτοι...

στα σοβαρά τώρα, αυτό που κρατάει ζωντανό τον κ1 είναι οι 2 μεγάλες συμμαχίες που κάνουν άπειρες μάχες την ημέρα και δεν τα παρατάνε. μακάρι να συνεχίσουν έτσι. πιο πολύ συγχαρητήρια σε αυτούς που διοργανώνουν τις μάχες και αφιερώνουν πολύ χρόνο της μέρας τους. όλοι οι άλλοι απλώς υπάρχουν...όπως υπάρχουν και όλοι οι άλλοι. χαβαλές να γίνεται φυσικά.

για το καλοκαίρι θυμάμαι πέρσι οι περισσότεροι έλειπαν διακοπές και έγινε λίγο χάλια η κατάσταση. μάλλον κάτι τέτοιο θα γίνει και τώρα. κάποια πλευρά θα υπερισχύσει ακόμα περισσότερο.
 

DeletedUser

Guest
Το ίδιο με περσυ θα γίνει το καλοκαίρι, αυτό ειναι το μόνο σίγουρο.

Γίνεται πολύς λόγος για το cap του λέβελ 99, μακάρι να το βγάλουν για να υπάρχει και κάποιο νόημα για όλους αυτούς που εχουν τερματισει.

Όσον αφορά τις συμμαχίες και τα οχυρα γενικοτερα, η τωρινή κατάσταση βολεύει προφανώς την πλευρα των dead. Γιατι ενταξει δεν τρεχει τιποτα... τα ζομπι δεν βαρανε εμας τους άλλους βαράνε, αστους να τρέχουνε... Καπως ετσι το βλεπω προσωπικα. Αυτο δεν ειναι flame - απλα ειναι η πραγματικοτητα, οποιος διαφωνει να κοιταει τις αναφορες των οχυρων ;).

Και για να μεινω στο θεμα, προβλέπω μπαχαλα το καλοκαιρι.
 

DeletedUser735

Guest
Παιδια ενα μεγαλο μπραβο στα κοαλα ή vigilantes που καταφεραν να παρουν 6 αδεια οχυρα εκει που φυτρωνουν παπαρουνες και εφτασαν πρωτοι στην καταταξη!

Ρε δεν καταλαβαινετε πως αν η Dead Man παρει ολα τα οχυρα σε μια πολη δεν θα μπορειτε να την φτασετε ποτε?(αναφερομαι στα κοαλα φυσικα γτ τους ccp τους εχω σε μεγαλη εκτιμηση)

muta7 καλη η προπαγανδα της παραβασης των αγραφων κανονων που λανσαρεται αλλα δεν πιανει!
Δηλαδη πιστευετε πως αν ο κ1 συνεχιζε απο τον Οκτωβριο με 5 μαχες καθε μερα θα ηταν ακομα ο μεγαλητερος ελληνικος σερβερ?
σοβαρευτειτε,οσο και αν σας ειναι δυσκολο,και εναρμονιστειτε με τους αγραφους κανονες.

t00l εχεις δικαιο στο οτι δεν χτυπανε εμας αλλα εμεις δεν ειμαστε μελος σε κανενα οχυρο περαν απο 3 ωρες μακρια.Με λιγα λογια το οτι δεν παιρναμε ασχετα οχυρα μονο και μονο για τους ποντους μας εχει βοηθησει απο τις επιθεσεις των απροσαρμοστων.

καλη σας μερα


*να σημειωσω οτι τα παραπανω ειναι η προσωπικη μου αποψη επι του θεματος.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
""Παιδια ενα μεγαλο μπραβο στα κοαλα ή vigilantes που καταφεραν να παρουν 6 αδεια οχυρα εκει που φυτρωνουν παπαρουνες και εφτασαν πρωτοι στην καταταξη!""

Ειναι σαν το αυγο του κολομβου ολοι το ξερανε αλλα κανεις δε το κανε



""Ρε δεν καταλαβαινετε πως αν η Dead Man παρει ολα τα οχυρα σε μια πολη δεν θα μπορειτε να την φτασετε ποτε?""

Δε μας νοιαζει καθολου εμεις πλακα κανουμε θελαμε να παμε πρωτη θεση εστω και για μια μερα και πηγαμε .Τελος


""t00l εχεις δικαιο στο οτι δεν χτυπανε εμας αλλα εμεις δεν ειμαστε μελος σε κανενα οχυρο περαν απο 3 ωρες μακρια.Με λιγα λογια το οτι δεν παιρναμε ασχετα οχυρα μονο και μονο για τους ποντους μας εχει βοηθησει απο τις επιθεσεις των απροσαρμοστων.""

Ας προσεχε η ccp να μη το παιζανε μαγκες με τα αδεια οχυρα στου διαολου ,
γι αυτο και παραδεχομαι σαν τους καλυτερους του κ1 τους dead γιατι δεν ειναι τσαμπα μαγκες ...εμεις τουλαχιστον ξερουμε οτι δεν ειμαστε αν και 3 φορες τα καταφεραμε και μονοι μας παρακαλω και αποκρουσαμε την ccp

οσο για το απροσαρμοστοι και αγραφοι κανονες κτλ κτλ εχω να πω οτι δε σας προσλαβαμε στο west να κανετε το ΔΝΤ και να μας βαζετε κανονες , και στο φιναλε καποιος θα πρεπει να δοκιμασει τα ορια αυτου του παιχνιδιου ... αλλα και αυτων που παιζουν χαχαχ , ετσι απο περιεργεια ρε αδερφε , μονο ο dark fox ρε εχει πιασει το νοημα

""βέβαια να πω και ένα παράπονο (ειμαι και παραπονιάρης) τώρα τελευταία δεν μπορούμε οι CCP να προκαλέσουμε οχυρό χωρίς να μας προκαλέσουν δικό μας αμέσως μετά τα κοάλα . τα οποία ελέω προσοχής κάνουν ότι ελεεινό περνάει από το χέρι τους. Καλοί είναι κι αυτοί δίνουν τη νότα τους στο παιχνίδι.""

ναι το παρατραβηξαμε με εσας αλλα δε φταιμε εμεις αλλα τα χαζα μυνηματα που μας εστελνε ο αρχηγος σας και το οτι εισαστε μοναχοφαηδες θελετε ολα τα οχυρα για παρτυ σας λες και δε παιζει κοσμος εκτος συμμαχιων , και δε ζηταμε τη προσοχη κανενος ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΝΟΥΜΕ , το θεωρεις τυχαιο οτι ειμαστε 50 ατομα στη πολη μας ? το θεωρεις τυχαιο οτι οσοι ερχονται να δουν τι παιζει δε ξαναφευγουν ? ξερεις τι χαβαλες παιζει ? ξερεις οτι εχουμε γινει ολοι φιλαρακια ? αν δεν ειναι αυτο το νοημα του παιχνιδιου και του καθε παιχνιδιου τοτε ποιο ειναι ? τωρα που φτασαμε επιτελους πρωτη θεση θα βρουμε κατι αλλο να κανουμε να γελαμε αλλα πρωτα θα κανουμε ενα παρτυ

τι θα κανει ο κ1 το καλοκαιρι ? θα πρεπει νομιζω να απαλλαγει απο τους αγραφους κανονες και τις ιποτικες σεμνες μαχες και να υπερισχυσει το μεσογειακο ταπεραμεντο που εχουμε ολοι μεσα μας της πονηριας , εστω και της κουτοπονηριας , και του χαβαλε ... και οι μεγαλες συμμαχιες να αφηνουν και κανα οχυρο για τους μικρους για να μη παρατανε το παιχνιδι , μην εισαστε μοναχοφαηδες μη τα θελετε ολα δικα σας
 

DeletedUser735

Guest
Ο/Η lakoras έγραψε:
τι θα κανει ο κ1 το καλοκαιρι ? θα πρεπει νομιζω να απαλλαγει απο τους αγραφους κανονες και τις ιποτικες σεμνες μαχες και να υπερισχυσει το μεσογειακο ταπεραμεντο που εχουμε ολοι μεσα μας της πονηριας , εστω και της κουτοπονηριας , και του χαβαλε ... και οι μεγαλες συμμαχιες να αφηνουν και κανα οχυρο για τους μικρους για να μη παρατανε το παιχνιδι , μην εισαστε μοναχοφαηδες μη τα θελετε ολα δικα σας

λακορα πιστευεις πως αν καθε βραδυ ειχαμε 5 μαχες μεταξυ ccp και dmu ο κ1 θα ειχε τοσο κοσμο?
ποσοι νομιζεις οτι εχουν την ορεξη να τρεχουν σε 3-4 μαχες καθε βραδυ.
το οτι ο χωρος αναπτυξης σας ειναι εκει που φυτρωνουν οι μαργαριτες και η πολη σας ειναι 50 ατομα σας εχει κανει να πιστευετε πως ολοι σκεφτονται οπως εσεις οι 50!
ΛΑΘΟΣ!
Η ccp,dmu και hd που εχουν τον περισσοτερο κοσμο γουσταρουν αυτες τις μαχες 1vs1!Με λιγα λογια η συντριπτικη πλειοψηφια των ενεργων παικτων του κ1 προτιμα τις μαχες με γεματα οχυρα και τους πανηγυρισμους εναντια σε γεματα οχυρα με μεγαλες αιματοχυσιες.

Η πολιτικη σας ειναι πολιτικη καταστροφης του οτι εχει φτιαχτει εδω και μηνες μεταξυ των μεγαλητερων συμμαχιων.Σας δοθηκε η ευκαιρια να μπειτε και εσεις στο κλιμα αλλα παντα κανατε του κεφαλιου σας.

Τωρα μην ακουω για μεσογειακα ταπεραμεντα...Δειξτε λιγο ελεος.
Και αν μεσογειακο ταπεραμεντο σημαινει να ζω στην κοσμαρα μου και να ειμαι εναντιων ολων των ορθων πραξεων,ευχαριστω,δεν θα παρω.
 

DeletedUser

Guest
Lakoras, μπραβο που καταφερατε τον στοχο σας. Δεν ειναι και λιγο και πρεπει ολοι να το παραδεχτουν αυτο!

Απο εκει και περα το να παιζεις τοσο τυχοδιωκτικα εχει και τα κακα του. Πχ ειναι φανερο οτι γλυφεις τους dmu, κανεις κολλητους σου τους HD και στηριζεις και τους ΑΑ. Αρα μην μας λες οτι εισαστε και ανεξάρτητοι (lol) δεν ειμαστε τιποτα 10χρονα ;) Αντε με το καλο το παρτυ :)
 

DeletedUser

Guest
Lakoras, μπραβο που καταφερατε τον στοχο σας. Δεν ειναι και λιγο και πρεπει ολοι να το παραδεχτουν αυτο!

Απο εκει και περα το να παιζεις τοσο τυχοδιωκτικα εχει και τα κακα του. Πχ ειναι φανερο οτι γλυφεις τους dmu, κανεις κολλητους σου τους HD και στηριζεις και τους ΑΑ. Αρα μην μας λες οτι εισαστε και ανεξάρτητοι (lol) δεν ειμαστε τιποτα 10χρονα Αντε με το καλο το παρτυ

ναι ναι δεν ειδες και ποσο μας βοηθανε ολοι αυτοι μη δουν οχυρο μας τρεχουν να βοηθησουν αμεσως , μας εχει πεσει η γλωσσα απο το γλειψιμο .

και φιλε Psamdio αυτο που θελω να πω ειναι οτι παιζουν μονο 2 ομαδες στο κ1 , πας σε οχυρο και ξερεις ποιοι θα ειναι απο τη μια και ποιοι απο την αλλη , καμια εκπληξη καμια φαντασια καμια προοπτικη για κατι διαφορετικο , ευτυχως που ειμαστε και εμεις και απο οτι βλεπω απο τα ειρωνικα και πικροχολα σχολια που κανετε σας πειραζει που υπαρχουμε σας πειραζει η διαφορετικοτητα ακομα και μεσα σε ενα παιχνιδι , αλλα δε καταλαβαινω το γιατι .
 

DeletedUser

Guest
Ρε παιδια δε μιλαω τοση ωρα για να δω που θα το πατε....

Δε καταλαβαινω το σκεπτικο σας,ωραια ηρθαμε πρωτοι για οσο κρατησει αυτο και μπραβο μας.
Εγω ομως δεν ειδα να γλειφουμε κανεναν και δε καταλαβαινω και σεις απο που το συμπερανατε.
Το οτι εχουμε καποιους φιλους ειτε απο ΑΑ ειτε απο HD παει να πει οτι τους πιασαμε φιλους για να εκμεταλευτουμε τη συμαχια τους?
Εγω δεν εχω δει σε καμια μαχη μας να ερχετε η HD ολοκληρη ουτε η ΑΑ,παρα μονο οι πολεις που εχουμε τα φιλαρακια.

Οσο για dead δε το συζητω καν,ειδατε να τους βοηθαμε σε καμια μαχη ή να μας βοηθανε αυτοι?
Μπορει καπιοι απο την πoλη μας να εχουν φιλους καποιους απο dead και να ηρθανε 1,2 5 σε μεμονομενες περιπτωσεις.Και αμεσως αυτο σημαινει οτι γλειφουμε dead man?
 

DeletedUser

Guest
αστους ρε lakora αρχίσανε τα δικά τους αστους δεν ξέρεις τι είναι όλοι αυτοί; :eek:
 

DeletedUser

Guest
ε δε καταλαβαινεις τωρα , ελληναραδες ειναι ολοι κι ας το παιζουν ευρωπαιοι στα οχυρα με τιμιες μαχες και σαχλαμαρες , μη δουνε καποιον να προκοβει αμεσως να του τη πεσουνε να τον φανε τα κορακια , αλλαζουνε ρε οι ανθρωποι ?
 

DeletedUser

Guest
Ooooooxι γιαυτό σου λέω εγώ αστους να μιλάνε μονοι τους..... αφου ξερουμε τι θα κανουμε εμεις (A) :cool:
 

DeletedUser

Guest
καντε οτι γουστάρετε ρε παιδιά, παιχνιδι ειναι. εαν νομιζετε πως ηταν πικροχολο καποιο απο τα ποστ συγνώμη, εξάλλου σας ειπα ηδη μπραβο..
 

DeletedUser

Guest
καλα ηρεμησε δε σε φαγαμε ,τι συγνωμη.:)
απλα απαντησα για να πω αυτα που γινονται με το ονομα τους και οτι δεν γλειφουμε οπως ειπες.
οκ ηταν γνωμη σου,σεβαστη απολυτα,μετα ειπα και εγω τη δικη μου.

και δεν ειναι το θεμα να πουμε μπραβο,εγω προσωπικα δεν μιλησα για αυτο τοσο πολυ, οσο γιατι ακουσα για κανονες και λοιπα τα οποια ειναι δημιουργηματα καποιων.
εφοσον δεν αναφερονται ως κανονες του παιχνιδιου δεν ειναι υποχρεωμενος να τα ακολουθησει κανεις, και φυσικα οπως θελει ο καθενας θα παιζει
 
Κορυφή