Λύση για τους πλέον ανενεργούς ελληνικούς κόσμους!

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6344
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser6637

Guest
τρεις λαλουν κ δυο χωρευουν

ποιος κ-9 ???

καθιστε κ θα δειτε μεσα στο 2015 θα βγαλουν κ τον κ-10
χε χε χε χε χε

αλλα δε φταιει η ιννο ,φταινε κατι τυπακια που ανοιγουν σε καθε καινουριο κοσμο κ καινουριο χαρακτηρα κ παρατανε τους παλιους αλλα συγχρωνος τους πηραζει να τους χασουν τους ανενεργους χαρακτηρες τους......να χαμε να λεγαμε..........
 

DeletedUser7103

Guest
δυστυχως ναι...εγινε ανουσιο να εχεις χαρακτηρα σε πολλους κοσμους..για αυτο λεω σε ενα ολοι οι ενεργοι παιχτες..η και οπως ειπε ο σπυρος νομιζω....ας δωσουν αδεια να παμε σε κανενα ξενο σερβερ οι ελληνες..
 

DeletedUser6637

Guest
για μεταφορα απο ελληνικο σερβερ σε ξενο θεωρω ειναι αρκετα χλωμο
αλλα κ να μπορει να γινει πιστευω οτι σε πολους δε θα αρεσει για 2 κυριως λογους
1.δε θα εισαι καθολου ανταγωνιστηκος λογω του οτι σε ξενους σερβερ τις ικανοτητες τις αγοραζουν σαν καραμελες
2.δε γνωριζουν ολοι ξενες γλωσσες σε βαθμο που να μπορουν να γραφουν κ να συνενοουντε με αλλους

ρε παιδια μη βαζετε πολλα καρπουζια κατω απο την μασχαλη
ενα ενα.....ας ανοιξει πρωτα για μεταφορες ο κ-8

ο κ-9 ειναι καινουριος ακομα σαν κοσμος,αν εχει πατωσει σε οχυρα κ μονομαχιες ας το κοιταξει αυτο ο κυριος κορντ,ωστε να μην ανοιγουν συνεχεια καινουριους κοσμους κ να κοιταξει η ιννο να κρατησει τους παλιους της πελατες!!!
 

DeletedUser7103

Guest
το μονο σιγουρο ειναι οτι καινουργιος κοσμος δεν χρειαζετε....
 

dimitrisCh

Μέλος
Οι μάχες οχυρών πλέον έχουν πεθάνει γενικώς. Όχι μόνο στους ελληνικούς σέρβερ. Από τη στιγμή που στο παιχνίδι μπήκαν οι περιπέτειες ένα νέο στοιχείο του παιχνιδιού, πολύ πιο ωραίο αισθητικά και σίγουρα πιο πολύπλοκο, αν και ακόμα είναι στην αρχή και σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσαν θα εξεληχθούν. Εμένα πλέον δεν μου λέει τίποτα ένα σωρό από κόκκινες και μπλε κουκήδες σε ένα ταμπλό που: 1 βαράς στην τυχη, 2 δεν ξέρεις εκεί που είσαι αν κάποιος σε βαράει και κάποιος όχι, 3 για να παίξεις αξιοπρεπώς πρέπει να γα... το υπόλοιπό σου παιχνίδι (δουλειές, αποστολές, μονομαχίες) 4ο σου τρώει πολύ χρόνο και στο τέλος τσαντίζεσαι με τους οφ και τους αφκ που αν δεν ήταν μπορεί και να κέρδιζες αλλά και να κερδίσεις... χου γκιβς ε σιτ (sic).

Για όσους δεν με ξέρουν ήμουν μια ζωή οχυράς
- Οι περιπέτειες είναι μια ακόμη αποτυχημένη προσπάθεια της Innogames, να δώσει κάτι νέο στο παιχνίδι χωρίς αποτέλεσμα. Κάτι σαν το πόκερ που είχε μπει παλαιότερα και δεν πρόσφερε τίποτε. Απλώς για να περνάει τον χρόνο του κάποιος. Τό ότι έχει έχει ωραία γραφικά δεν σημαίνει ότι είναι και το καλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, μάλλον το αντίθετο.
- Το «πιο πολύπλοκο» δεν καταλαβαίνω που ακριβώς βρίσκεται στις περιπέτειες; Μόνο πολύ μονότονο μπορεί να το χαρακτηρίσει κάποιος. Δεν υπάρχει τακτική στις περιπέτειες, σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί ή να ανταγωνιστεί τις μάχες οχυρών.
- Μετά από περίπου 5500 μάχες στο ενεργητικό μου, έμελλε να το διαβάσω κι αυτό. Ότι στις μάχες οχυρών «βαράω στην τύχη» και ότι «εκεί που βρίσκομαι δεν γνωρίζω αν με βαράει κάποιος ή όχι». Αντιθέτως στις περιπέτειες δεν ξέρεις ποιος σε βαράει και ποιος όχι. :lf Κι αυτό γραμμένο από κάποιον που «ήταν μια ζωή οχυράς». Όσον αφορά το ότι για να παίξει κάποιος μάχες οχυρών πρέπει να παρατήσει το υπόλοιπο παιχνίδι, στους 13 κόσμους που παίζω, σε όσους είμαι οχυρομάχος είμαι στην κορυφή της κατάταξης σε αντίθεση με τους κόσμους στους οποίους δεν παίζω στα οχυρά. Τέλος συμφωνώ ότι οι μάχες απαιτούν αρκετό χρόνο, ειδικά στα μεγάλα οχυρά. Αλλά στις μάχες οχυρών μπορεί κάποιος να παίξει και σαν offline και σαν αφκ συχνά, στις περιπέτειες δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Οι offline στις μάχες οχυρών παίζουν πολύ σπουδαίο ρόλο για την έκβαση της μάχης, τώρα αν δεν το καταλαβαίνει κάποιος αυτό, θα χρειαζόταν μια ολόκληρη έκθεση για να του το εξηγήσει κάποιος.
- Στις περιπέτειες το μόνο που κερδίζει κάποιος είναι κάτι πόντοι βετεράνου για να αγοράσει κάποιες θήκες που συνήθως δεν έχουν τίποτε αξιόλογο να του προσφέρουν και σπανίως μπορεί να κερδίσει κάποιες υπό προϋποθέσεις θήκες που επίσης δεν έχουν να δώσουν κάτι, πλην ενός άχρηστου σετ (όταν το συμπληρώσει κάποιος).
- Στις περιπέτειες δεν υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξει κάποιος τους συμπαίκτες του, αυτό γίνεται αυτόματα με έναν αλγόριθμο του συστήματος.
- Στις μάχες οχυρών κερδίζει κάποιος εμπειρία και επιπροσθέτως ομόλογα.
- Στις περιπέτειες κερδίζει η ομάδα που έχει κάποιον παίκτη με μοναδικά όπλα.

Τώρα όσον αφορά τους κόσμους και το (ανύπαρκτο) μέλλον τους:
Ο καθένας εδώ (ως γνήσιοι Έλληνες) γράφει και ζητάει αυτό που συμφέρει τον ίδιο. Ο ένας γιατί θέλει να πάει σε κάποιον συγκεκριμένο κόσμο. Ο άλλος γιατί πρέπει να διαγράψει κάποιον χαρακτήρα και δεν θέλει. Ο άλλος δεν θέλει να χάσει τα αντικείμενα σε κάποιον κόσμο. Άλλος πάλι θέλει όλα τα αντικείμενα που έχει σε όλους τους κόσμους να τα πάρει σε έναν μόνο κόσμο. Άλλος θέλει αγοραπωλησίες στημένες προ και μετά των μετακινήσεων.
Για την ουσία του προβλήματος όμως δεν γράφει κανένας. Πως θα κρατηθούν μερικοί κόσμοι ζωντανοί στο μέλλον, γιατί λύση δεν είναι να μαζέψουμε αρκετούς σε έναν κόσμο για μια σαιζόν και μετά να βρεθούμε πάλι να συζητάμε τα ίδια. Πόσο κράτησε ο Κ1 μετά από όλες τις μετακινήσεις; ! χρόνο μόνο. Οδεύει για λιγότερους από 1000 παίκτες. Πιο είναι το μέλλον του Κ8 με 796 παίκτες; Όταν ο ίδιος ο Κ7 έχει 620 παίκτες; Πιθανώς μερικοί αθροίζουν αυτά τα νούμερα και έχουν ήδη έτοιμη την λύση στο μυαλό τους. Αδιαφορούν ότι οι περισσότεροι που παίζουν στους υπόλοιπους κόσμους, παίζουν και στον Κ8.
Εκτός αυτού είθισται οι μετακινήσεις να γίνονται από νεώτερους κόσμους σε παλαιότερους κόσμους. Το αντίθετο δεν έχει συμβεί ακόμη. Δηλαδή πιο πιθανή θα ήταν μια μετακίνηση από Κ8 προς Κ7 παρά από Κ7 προς Κ8.

Το πρόβλημα με τους ελληνικούς κόσμους και γενικότερα με το παιχνίδι είναι, ότι οι παλαιοί κόσμοι αδειάζουν και δεν εγγράφονται νέοι παίκτες. Λύση θα ήταν να δοθούν κίνητρα σε κάποιους κόσμους επιλεκτικά, ώστε να εγγραφούν νέοι παίκτες ώστε να αναπληρώνονται αυτοί που εγκαταλείπουν το παιχνίδι.

Τέλος μια κι αναφέρθηκε κι ο Κ9: Ο Κ9 ήταν «καμένος» κόσμος από την ημέρα που ξεκίνησε. Αρκετοί επένδυσαν στον Κ9, αγνοώντας ότι ήταν ένας κόσμος που δεν ενδείκνυτο ούτε για μάχες οχυρών, ούτε και για μονομαχίες, αφού οι περισσότεροι επέλεξαν χαρακτήρα μονομάχο για να παίζουν κυρίως στα οχυρά.

Χαίρετε!
 

DeletedUser6275

Guest
Δημητρη σαν παλαιοτερο παικτη και σοβαρο ατομο σεβομαι τις αποψεις σου αλλα δε συμφωνω. Σχετικα με τα οχυρα, ποτε δεν υπηρξα οχυρομαχος αλλα ειναι γνωστο οτι δεν επιλεγεις ποιον θα πυροβολησεις (σιγουρα υπαρχει ο κοντινοτερος τομεας αλλα δε μπορεις να πυροβολησεις καποιον συγκεκριμενο παικτη - οταν υπαρχουν πανω απο ενας στο τομεα). Περιπετειες εχω παιξει πολλες (ανω των 100) κι ειμαι σιγουρος πως ο Ταρας εχει συμμετασχει στις πενταπλασιες τουλαχιστον και παρα τα προβληματα τους (ιδιαιτερα στις συνθεσεις ομαδων και στο μη ικανο χρονο χαραξης στρατηγικης) προσωπικα μου αρεσουν πολυ περισσοτερο απο τα οχυρα. Εκει τουλαχιστον δε χρειαζεται να εισαι οχυρας για να τα καταφερεις καλα (συμφωνοι σετ παρανομου και ειδικα οπλα παιζουν ρολο αλλα ενας κουκος δε φερνει την ανοιξη που λεει κι ο σοφος λαος).

Στο αλλο θεμα τωρα που αφορα τη συζητηση μας. Ο μονος παλιος κοσμος που ανοιξαν μετακινησεις προς αυτον, ηταν ο κ1. Ολοι οι αλλοι μη πρεμιουμ ερημωσαν καθως γνωριζεις. Το ζητημα δεν ειναι αν θα παμε απο κ7 στον κ8 ή το αντιστροφο αλλα το ποσοι παικτες οι οποιοι πληρωνουν θα χαθουν σε αυτη τη μεταφορα. Την εταιρια τη νοιαζει το χρημα, τιποτα αλλο. Αν εγω (παραδειγμα φερνω) εχω παικτες πρεμιουμ σε κ7 και κ8 σιγα μη χασει το διπλο "μεροκαματο" για να μεταφερθουν καποιοι μη πρεμιουμ και να γεμισει ο ενας κοσμος. Ιδιαιτερα αν σαν εμενα υπαρχουν αρκετοι. Οχι οτι θεωρω αυτη τη συμπεριφορα της εταιριας σωστη αλλα εισαι περισσοτερο καρο απο μενα στο παιχνιδι για να γνωριζεις πως αυτο που τους ενδιαφερει ειναι μονο το μεγαλυτερο κερδος. Τιποτα αλλο!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser4818

Guest
Πολύ καλή ιδέα ελπίζουμε να πραγματοποιηθεί σύντομα!(Το να ανοίξει η μεταφορά και για τον κ8)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser7248

Guest
συμφωνω για μεταφωρες

ετυμαζω βαλιτσες :D
 

MyTurn21

Μέλος
καλο θα ηταν να ανοιξουν οι μεταγραφες για κ8. ετσι και αλλιως ο κ7 εχει ελαχιστα ενεργα ατομα στο παιχνιδι, καλυτερα ενας καλος ανταγωνιστικος κοσμος παρα αυτο.
 

DeletedUser7249

Guest
και παμεεεεεεεεε

Φυγαμε για κ8. ερχομαστεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....:p
 

DeletedUser6858

Guest
Πάμε κ8 !!! Επειδή πέθανε ο κ7 κάτι πρέπει να τους κάνουμε τους χαρακτήρες μας .
 

DeletedUser6812

Guest
zedof

απο κ7 σε κ8 είμαι έτοιμος με τις βαλίτσες πάνω στο άλογο (ξεκινάω????)
 

DeletedUser6275

Guest
Ερωτηση. Γινεται να μεταφερω αυτον που εχω κ7 στον κ8 κι αυτον που εχω κ8 στον κ7; οεο; :w
 

Rosalind

Νέο Μέλος
Ναι στη μεταφορά!

Υπάρχουν άτομα στον κ7 και κ6 που τους αρέσουν τα οχυρά και στην ουσία δεν υπάρχουν μάχες.
Καλό θα ήταν να δωθεί η μεταφορά ώστε να μην πάνε χαμένοι οι παίκτες τους και να μπορέσουμε όλοι να χαρούμε μάχες σε ένα κόσμο που ήδη γεμίζει μεσαία και σε μεγάλα οχυρά.
Η ισορροπία είναι στο χέρι μας να κρατηθεί, εδώ καταφέραμε να κάνουμε τον Colorado δυνατό κόσμο στα οχυρά, σίγουρα θα καταφέρουμε και αυτό, αρκεί να υπάρχει καλή θέληση.
Το κυριότερο είναι να ανεβάσουμε κι άλλο τον κόσμο και να χαρούμε μαχούλες.:))
 

DeletedUser4356

Guest
Μιας και που παίζω και έπαιζα ΠΑΝΤΑ οχυρά...ανοίξτε τον κ8 να πάνε άτομα από κ2-3-4-5 εκεί. Εφόσον παίζονται μάχες ουσίας και όχι εκείνες οι γελοίες μάχες 5 vs 2 που παίζονται σε αυτούς τους κόσμους.

Πιστεύω μόνο καλό θα κάνει. Κι επιπλέον νομίζω ότι 2 κόσμοι με σοβαρές μάχες είναι υπεραρκετοί και καλύπτουν ένα γενικό φάσμα παικτών.Οι παραπάνω κόσμοι -μάθατε επιτέλους- ότι μόνο κακό κάνουν κι ευτυχώς που το φρενάρατε.

Τώρα βέβαια εάν στο μέλλον αποφασίσετε να ανοίξετε τον κ420 ονομάζοντάς τον Μασαχουσέτη ή κάτι τέτοιο βλακώδες, θα αποδυναμώσετε τους προηγούμενους :wk
 

DeletedUser1721

Guest
Μεταφορές προς κ8

Γεια χαρά και από μένα σε όλη την παρέα.
Θεωρώ ότι το ενδεχόμενο να επιτραπεί μια μεταφορά παιχτών από ολους τους κόσμους (πλην κ1 και κ9 φυσικά) προς τον κ8, δεν αποτελεί μόνο μια λύση για τα τόσα άτομα τα οποία διατηρούν ένεργους χαρακτήρες σε ανενεργούς κόσμους μη μπορώντας να απολαύσουν το παιχνίδι τους,αλλά θα δημιουργήσει έναν πραγματικά δυνατό και ανταγωνιστικό σερβερ τόσο όσο αφορά τις μάχες οχυρών(από γεμάτα μεσαία θα πάμε πλέον σε γεμάτα μεγάλα οχυρά) αλλά και όσον αφορά και τους μονομάχους μιας και ο αριθμός των ενεργών παιχτών θα αυξηθεί σημαντικά.
Αυτό το οποίο έχει κάνει πετυχημένο σερβερ τον κ8 κατα γενική ομολογία είναι οι ανταγωνιστικές του μάχες οχυρών,μάχες οι οποίες είναι στο χέρι όλων μας να διατηρηθούν στα ίδια ανταγωνιστικά επίπεδα όσος κόσμος και αν αποφασίσει να φέρει τον χαρακτήρα του στον Κολοράντο.
Τέλος σε ότι αφορά την κατάταξη και το γεγονός ότι καποιοι μπορεί να πέσουν πιο κάτω με αυτή την κίνηση πιστέψτε με όσοι αγαπούν αυτό το παιχνίδι δεν πρόκειται να ασχοληθούν με αυτό.(όσοι ασχολείστε με κ8 ξέρετε ότι είμαι 2ος και ειλικρινά δεν με νοιάζει να πάω και 20ος...)
Όσο πιο σύντομα το κάνετε λοιπόν θα δώσετε την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά να παίξουν το παιχνίδι τους όπως τους αρέσει.
 

DeletedUser5084

Guest
Τέλος σε ότι αφορά την κατάταξη και το γεγονός ότι καποιοι μπορεί να πέσουν πιο κάτω με αυτή την κίνηση πιστέψτε με όσοι αγαπούν αυτό το παιχνίδι δεν πρόκειται να ασχοληθούν με αυτό.(όσοι ασχολείστε με κ8 ξέρετε ότι είμαι 2ος και ειλικρινά δεν με νοιάζει να πάω και 20ος...)

Με αφορμη το ανωτερο σχόλιο, να σημειωθει πως και οταν ανοιξαν οι μεταφορες προς Μπαφαλο, η πρωτη σελιδα και οχι μονο, της γενικης καταταξης άλλαξε. Ειχαμε αρκετες "εισβολες" απο τους μεταφερθεντες χαρακτηρες. Εχει γινει στο παρελθον λοιπον και θα ξαναγινει και στο μελλον!

Προσωπικα δε μου ειναι ευχαριστο να χανω θεσεις καταταξης μιας και αυτο ειναι εντος των στοχων μου στο παιχνιδι. Δεν μπορεις ομως να κανεις κατι σε αυτες τις περιπτωσεις... καθεσαι και το απολαμβανεις :))

Εν τελει δεν πιστευω πως ειναι ανασταλτικος λογος για να αποδεχτουμε τις ματαφορες
 

DeletedUser6275

Guest
Προσωπικα δε μου ειναι ευχαριστο να χανω θεσεις καταταξης μιας και αυτο ειναι εντος των στοχων μου στο παιχνιδι. Δεν μπορεις ομως να κανεις κατι σε αυτες τις περιπτωσεις... καθεσαι και το απολαμβανεις :))

148+ εισαι. ωσπου να ανοιξει το πανηγυρι θα εχεις παει 149 :wk

Ο/Η Rosalind έγραψε:
Το κυριότερο είναι να ανεβάσουμε κι άλλο τον κόσμο και να χαρούμε μαχούλες.

και μονομαχιουλες βεβαιως βεβαιως! :w
 
Κορυφή