Λύση για τους πλέον ανενεργούς ελληνικούς κόσμους!

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6344
  • Ημερομηνία έναρξης

cord

Ex-The West Team
Εχουμε ηδη ενημερωσει για το σχεδιο μας.
Οταν θα υπαρχει κατι νεοτερο θα γινει ανακοινωση.
stelios 82, προσεξε την συμπεριφορα σου και τις εκφρασεις σου.
 
Τελευταία επεξεργασία:

DeletedUser6637

Guest
κ εσεις να προσεξετε τον τροπο που μας αντιμετωπιζεται
υπαρχει κοσμος που εχει σκασει πολλα λεφτα (ενας απο αυτους ημουν κ εγω)
κ εσεις μας κοροιδευεται μεσα στα μουτρα μας!
 

DeletedUser6275

Guest
Να φανταστω οτι η συζητηση με τους υπευθυνους δε πηγε οπως αναμενοταν ή θα εχουμε αποτελεσματα συντομα; :gl
 

cord

Ex-The West Team
Μετα απο επικοινωνια που ειχαμε με την εταιρεια, η αποφαση για τις διαδρομές μετακινήσεων χαρακτήρων ειναι η εξης:

Απο τους κοσμους 2 3 4 5 προς τους κοσμους 1 και 8 οι μετακινήσεις μπορουν να γινουν.
Απο τους κοσμους ομως 6 και 7 προς τον κοσμο 8, θα πρεπει να περιμενουμε λιγο καιρο ωστε να εχουμε μια πιο σαφη εικονα της πορειας των κοσμων 6 και 7.

Κατα συνεπεια οι διαδρομες εχουν διαμορφωθει ως εξης:
Απο τους κοσμους 2 3 4 5 προς τους κοσμους 1 6 7 και 8

Παρολα αυτα, εμεις θα θεσουμε το θεμα σε λιγο καιρο ξανα.
 
Τελευταία επεξεργασία:

DeletedUser6637

Guest
τρεις λαλουν κ δυο χωρευουν

καποιος διαχειριστης σε καποιο αλλο νημα,ενω διατυπωσα , οτι η υπομονη μας εξαντληται....

μου ειπε πολυ εξυπνα οτι η υπομονη ειναι αρετη

να του πω κ εγω επισης οτι η υπομονη ειναι αρετη αν κ εφοσον

εχει αποτελεσματα ,γιατι αν κανεις υπομονη κ σε περνανε για ηλιθιο

αυτο δεν ειναι αρετη,ειναι ο ορισμος του μπουφου!

δε ξερω κατα ποσο μας περνατε για ηλιθιους η μπουφους.........

ο κ7 εχει 550 παιχτες στην καταταξη,αν βγαλεις τα μποτακια,τους ανενεργους αυτους που εχουν πατισει διακοπες ειμαστε 60-70 παιχτες ενεργοι(κ πολλοι λεω)


η αγορα δεν εχει καθολου κινηση,ουτε σε ρουχα ουτε σε αναλωσιμα ουτε σε κραφτ

τα οχυρα δε γεμιζουν ουτε ακομα κ τα μικρα

για τις μονομαχιες δεν θελω να σχολιασω
(θα με πιασουν τα γελια κ τα κλαματα μαζι)



πραγματικα προσπαθω να καταλαβω το σκεπτικο να μην ανοιξουν απο κ7 σε κ8 οι μεταφορες............


μηπως μας θεωρει η ιννο τοσο μπουφους δηλαδη?
μηπως δεν εχει σωστη εικονα για τους ελληνικους σερβερ?
μηπως σαν ομαδα διαχειρισης δεν της δωσατε να καταλαβουν σωστα πως εχει η κατασταση στον κ7?


θα ειθελα παρα πολυ να μου απαντησει αυτος ο διαχειριστης που μου ειπε οτι η υπομονη ειναι αρετη.......


μη μας εχετε στο περιμενε τσαμπα,πειτε μας αν ειναι την αληθεια και να πατισουμε διαγραφη!!!
 

DeletedUser2675

Guest
Κατα συνεπεια οι διαδρομες εχουν διαμορφωθει ως εξης:
Απο τους κοσμους 2 3 4 5 προς τους κοσμους 1 6 7 και 8

Όπως διαβάσαμε παραπάνω η Εταιρεία έχει ήδη λάβει μέτρα προκειμένου να ενισχύσει τον Κόσμο στον οποίο αναφέρεσαι μιας και επιτρέπει τη μεταφορά χαρακτήρων από τους 2 3 4 5 προς τον 7, θα πρέπει να σημειώσω ότι κανένα μέλος της Ελληνικής Ομάδας Διαχείρισης δεν είναι αρμόδιο να επιλέξει τους Κόσμους που θα δοθεί η επιλογή μεταφοράς χαρακτήρα, αυτό που μπορεί να κάνει (και ήδη το έχει κάνει) είναι να προτείνει. Αυτό το επιλέγουν στελέχη της Εταιρείας που αναλύουν στατιστικά σχετικά με τους ενεργούς παίκτες. Αναφέρεσαι σε λογαριασμούς bot, υπάρχει πάντα η δυνατότητα να αναφέρεις όποιο λογαριασμό επιθυμείς δίνοντας τα απαραίτητα στοιχεία στο Κέντρο Υποστήριξης προκειμένου να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος και να αποκλειστούν όσοι δεν τηρούν τους Κανόνες του παιχνιδιού και να μην υπάρχει αυτό το φαινόμενο. Επίσης υπάρχει πάντα η επιλογή να γραφτεί ένας παίκτης σε κάποιο νέο Κόσμο (και πολλοί το επιλέγουν) προκειμένου να συμμετέχει σε μία πιο ενεργή Ομάδα.
 

DeletedUser6275

Guest
Καταρχας αναγνωριζω την προσπαθεια αυτων που απαρτιζουν την ομαδα διαχειρισης και δε τους επιριπτω ευθυνες γι αυτη την αποφαση κι εχω ευχαριστησει δημοσια τον κυριο "Κορντ" για οτι εχει κανει ως τωρα για το θεμα. Μετα την αποφαση αυτη της εταιριας τιθεται ενα ζητημα κατα πόσο καταλαβινουν το προβλημα με τον κοσμο 7 (δεν ομιλω για τον 6 καθως δε γνωριζω τι συμβαινει εκει). Μου θυμιζει την διαπραγματευση για το χρεος οπου αλλα εννοουμε εμεις κι αλλα καταλαβινουν αυτοι και στο τελος ολοι παραμενουν χαρουμενοι οτι πετυχαν τους στοχους τους.
Θα μιλησω προσωπικα κι οχι εκ μερους αλλων συμπαικτων και συνοδοιπορων. Οταν οι ενεργοι παικτες στον σαλουν δεν ξεπερνουν τους 40, οι μαχες γινονται σε μικρα οχυρα που δε γεμιζουν καν και συμμετεχουν οι ιδιοι 26 αμυνα/35 επιθεση κι εχοντας επιτυχει το στοχο μου να φτασω 150 επιπεδο τι εχει να μου προσφερει το παιχνιδι σε αυτο τον κοσμο; Εχω βαλει τον παικτη μου διακοπες μεσα στο Πασχα μη περιμενοντας καν να τελειωσει η Πασχαλινη εκδηλωση κι ανεμενα εναγωνιως τη μεταφορα του παικτη μου στον κσομο 8 εχοντας διαγραψει ηδη τον παικτη που ειχα εκει. Σας ερωτω λοιπον και παρακαλω να μεταφερετε την ερωτηση μου στους υπευθυνους της εταιριας τι εχω να περιμενω εγω πλεον στον κοσμο 7;
Να σημειωθει οτι εχω ξοδεψει (καλως ή κακως) αρκετα χρηματα για να επενδυσω σε αυτο τον παικτη καθως και στον αλλο που διεγραψα στον κοσμο 8 αλλα αν δε δοθει συντομα λυση δε θα διστασω να αποχωρησω απο ενα παιχνιδι που εχει καταστει ανουσιο για μενα απο ολους τους κοσμους που συμμετεχω (κ7, κ10). Συγγνωμη αν σας κουρασα με το μακροσκελες κειμενο μου αλλα η υπομονη μου εχει εδω και καιρο εξαντληθει (εστω κι αν δεν ειμαι απο τους τυχερους που διαθετουν την αρετη του να περιμενεις καθοτι φυση ανυπομονος).

"Do not be wary of men who take risks with titles and lands; be wary of men who have nothing to lose."
 

DeletedUser4530

Guest
σχετικα με τις ερημωσεις κοσμος και τις μετακινησεις.
κατοπιν ωριμου σκεψεων, εκφραζομαι. γιατι θυμωνουμε και τα βαζουμε με οποιον ναναι οταν οι τελικοι αποδεκτες και εν μερη υπευθυνοι ειμαστε εμεις οι παικτες. η εταιρεια για τους δικους της λογους βγαζει κοσμους. εμεις για τους δικους μας λογους παταμε διαγραφες και ερημωνουν οι κοσμοι. το χωνουμε χρημα (η οχι) ειναι δικη μας επιλογη για επισης για δικους μας λογους (και παψτε να την "λετε" οσοι "δεν" σε οσους το κανουν). το οτι με το που ανοιξει νεος κοσμος τρεχουμε να εγγραφουμε εκει επισης ειναι δικη μας επιλογη. πρεπει να ξερουμε (κι αν οχι να μαθουμε), οτι οι επιλογες ειναι δικες μας (κατα βαση και συμφωνα με αυτα που προσφερονται), αλλα η καθε επιλογη εχει αναλογες συνεπειες... αλλες φορες για καλο κι αλλες φορες για κακο. ας μην ριχνουμε ευθυνες απο δω κι απο κει κι ας γινουμε υπευθυνοι των επιλογων μας.
και με την ευκαιρια κατι αλλο:
εχουμε μεινει τοσοι λιγοι που ειναι κριμα να μιλαμε με ασχημο τροπο ο ενας στον αλλον ειτε εντος παιχνιδιου ειτε εδω στο φορουμ. μην ξεχναμε οτι ειμαστε ολοι παικτες στο ιδιο παιχνιδι με κοινους σκοπους και δεν εχουμε να μοιρασουμε τιποτα περισσοτερο απο διασκεδαση και χαμογελα :))
 

dimitrisCh

Μέλος
κι εχοντας επιτυχει το στοχο μου να φτασω 150 επιπεδο τι εχει να μου προσφερει το παιχνιδι σε αυτο τον κοσμο;
Κι εγώ τώρα έχω την νουμπίστικη απορία στο επιχείρημα αυτό: δηλαδή τι παραπάνω θα σου πρόσφερε το παιχνίδι, αν θα μετέφερες τον παίκτη σου 150 επιπέδου στον Κ8 και δεν μπορεί να σου το προσφέρει ο Κ7;

Μια χαρά είναι οι κόσμοι με 550-600 παίκτες, κι οι περισσότεροι ξένοι κόσμοι με περίπου τόσους κόσμους είναι, και κανένας δεν ζητάει μετακινήσεις. Γιατί γνωρίζουν ότι οι ίδιοι παίκτες παίζουν στους ίδιους κόσμους, πλην ελαχίστων. Γιατί αν δεν ισχύει αυτό τώρα με τις μετακινήσεις από Κ2, Κ3, Κ4 Κ5 ο Κ8 θα γεμίσει με +400 παίκτες. :lf
Το πρόβλημα με τις μάχες είναι πιο περίπλοκο που δεν γεμίζουν τα οχυρά. Και στο κάτω κάτω ο Κ8 600 παίκτες έχει κι αυτός. Κάτι λίγο παραπάνω από Κ6 και Κ7.
 

DeletedUser6275

Guest
Μια και μου απευθηνες ερωτηση ας απαντησω αν και δεν ενδιαφερει κανενα αλλο περα απο εμενα. Επειδη ειχα παιχτη στον κ8 απο την αρχη του κοσμου (με αλλο ονομα) τον οποιο οταν πηγε 120 κι επειδη ο μπουφαλο ηταν ακομη ενεργος και δεν ειχα τοτε χρονο τον εδωσα σε εναν αγνωστο (με ολα τα μεχρι τοτε σετακια, λεφτα κι ολα τα καλουδια) κι επειδη εχοντας πολλους καλους φιλους εκει τους οποιους νοσταλγησα, ξαναρχισα απο την αρχη. Ηταν ο παικτης ο οποιος διεγραφη (επιπεδο 126 ή 127) με την προοπτικη οτι θα μεταφερθει αυτος που εχω κ7. Η παρεα που με περιμενει εκει λοιπον ειναι ο λογος που θελω να παω και οτι ο κοσμος ειναι ενεργος, ζωντανος και γεμιζει ανετα μεσαιο οχυρο (αν κι εγω ειμαι μονομαχος).

Ας μη κοροιδευομαστε μεταξυ μας, κανενας δε προκειται να μεταφερθει απο τους αλλους κοσμους στον κ7 καθως οι μεταφορες αυτες ειναι ανοικτες εδω και καιρο κι οσοι ηταν να ερθουν το επραξαν ηδη. Αν ειναι να πανε καπου θα ειναι ο κ8-κολοραντο.

ΥΓ: Και προφανως δεν ειμαι απο εκεινους που παιζω σε οποιο κοσμο ανοιγει κι εγκαταλειπω τους προηγουμενος παικτες μου. Στον κ9 δε συμμετειχα καθως δεν ειχα λογο-επιθυμια να το πραξω. Ο λογος που ξεκινησα κ10 (περα απο την επιθυμια να τον κερδισω τερματιζοντας πρωτος) ηταν η αναγκη να περνω το χρονο μου ωσπου να μεταφερθει ο παικτης μου απο τον κ7 στον κ8.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

dimitrisCh

Μέλος
152 o K2
129 o K3
~100 o K4 (δεν παίζω και δεν γνωρίζω τον ακριβή αριθμό)
113 o K5
Σύνολο 494 παίκτες αναμένεται να γεμίσουν τον Κ8 τώρα που άνοιξαν οι μετακινήσεις. Ωραία! Θα γίνει και πιο τρανός κι από τον Κ1 ο Colorado. ( Με την δική σας λογική πάντα )

Παρεμπιτόντως: ο Κ10 δεν έχει ξεκινήσει ακόμη.
 
Τελευταία επεξεργασία:

DeletedUser4530

Guest
152 o K2
129 o K3
~100 o K4 (δεν παίζω και δεν γνωρίζω τον ακριβή αριθμό)
113 o K5
Σύνολο 494 παίκτες αναμένεται να γεμίσουν τον Κ8 τώρα που άνοιξαν οι μετακινήσεις. Ωραία! Θα γίνει και πιο τρανός κι από τον Κ1 ο Colorado. ( Με την δική σας λογική πάντα )

Παρεμπιτόντως: ο Κ10 δεν έχει ξεκινήσει ακόμη.

για τα ακριβη στοιχεια, ο τελευταιος αυτη τη στιγμη στον κ4:
113 Gewrge 25 18760 300 - Menetes
 
Κορυφή