Θα τους αφησετε να καταστρεψουν τον αριζονα?

  • Δημιουργός θέματος Evender
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser3788

Guest
Μπορείς να βρεις μια διπλή μάχη που έβαλε η συμμαχία μας στην ΕΝΩΣΗ; Εκτός αν εννοείς τις χαβαλετζίδικες μεταμεσονύκτιες μάχες του Lakoras, τις οποίες τις έκανε για να παίρνουν τσάντες γιατρού όσοι πήγαιναν με 500 ζωή.
Εμείς από πλευράς μας το τηρήσαμε το μία μάχη την ημέρα, και δεν μπορώ να μην πω και από πλευράς σας το τηρήσατε κι εσείς. Δεν κάναμε καμία διπλή μάχη ΣΠΑΜΕ ΠΛAΚΑ - ΕΝΩΣΗ.

Επετρεψέ μου να ψάξω λίγο το west forts και να σου δώσω ονόματα οχυρών και μέρες.Όσο για τις νυχτερινές του Λακορα για τσάντες ρωτώ:Σε περίπτωση που πέρνατε οχυρό ακόμα και αν ο στόχος σας ήταν απλά οι τσάντες θα το δίνατε πίσω?

Ρε συ στελιο να σε ρωτησω κατι εστειλες σε εμενα μηνυμα?Το εψαξα το τηλεγραφειο και δεν βρηκα μηνυμα δικο σου περα απο αυτα που εστελνες οταν ειμασταν συμμαχοι!

Πραγματικά είναι τόσες πολλές οι σελίδες μηνυμάτων που δεν έχω την ώρα να ψάξω να βρω αν το είχα στείλει σε σενα ή στον dimitrisCh(Σχετικό με τις διπλές).Είχα στείλει σίγουρα σε ένα εκτων δυων σας και σίγουρα και στον Λακόρα.

Που το κακό στο να υπάρχουν 15 μάχες?
Ο καθένας μας ξέρει που θέλει να πάει και πηγαίνει.
Αν δεν μπορεί στο ένα πάει στο άλλο.

Το κακό είναι ότι σε κάθε μάχη υπάρχουν 5 άτομα από κάθε πλευρά κάτι που σημαίνει μηδενική ευχαρίστηση και χρ.
 

DeletedUser3473

Guest
χααχχααχχαχαχααχα αρα παραδεχεστε οτι εχετε συμμαχιαααααααααααααααααααααα

αχχααχχαχαχα ωρε γλεντιααααααααααααααααα...
Καλα να ρωτησω φορυμ δεν εχετε στην σπαμε πλακα να μηλατε και να τα λετε. Αν 8ελετε ερχομαι και εγω να σας βοη8ησω να το φτιαξω

αχαχχαχαχαχααχαχ

ρε μπαρκουλη? τι πινεις? που ειδες να λεει οτι εχουμε συμμαχια και το φωναζεις γελωντας?
 

DeletedUser

Guest
προτο η απαντηση μου σε εσενα θα ειναι να συνεχισω αυτο που λεω γιατι ενω σ εσενα η συμμαχια σου ειχε 5 μαχεσ διαλεξε να πασ σε μια που θα επαιρνεσ χπ και ηταν ουδετερη.
αυτα φιλε μου προτο .

για πες και τι ωρα ηταν οι μαχες... ξερεις δεν παιζουν ολοι με σβολους για να τρεχουν απο εδω και απο εκει.. ειχα ξεχασει να βαλω κινηση και δεν προλαβαινα.. ετσι πηγα σε αλλη, και αργοτερα πηγα να κοιμηθω.. γιατι η ζωη μου δεν ειναι το ουεστ.. για να καθομαι μεχρι τις 5 το πρωι να παιξω μια μαχη




:w :w
 

DeletedUser3920

Guest
Λοιπον,
να πω καταρχας οτι σεβομαι τους διαχειριστες οποιουδηποτε τμηματος του παιχνιδιου ειτε αυτο λεγεται φορουμ ή οτιδηποτε.Γνωθι σαυτον δεν ειναι νεοελληνικη αλλα τυπος αρχαιοελληνικος και θεωρησα πως επρεπε να το επεξηγησω.Δεν υπαινηχθηκα κατι για την νοητικη σου κατασταση,αλλωστε μην ξεχνας πως ηλιου φαινοτερον.
Δευετρον δεν με εφερες σε καμια δυσκολη θεση.Οποιος λεγει τα αληθη, διαβια ανευ φοβου και σκιας..Απλως αν απολογηθηκα ,απολογηιθηκα στιγμιαια και τωρα το εχω μετανιωσει.Ειπα αυτα που πιστευα και ακομα πιστευω εκεινο το βραδυ, υπηρξα σκληρος στον τροπο που τα εξεφρασα.Και αν μη τι αλλο ποτε δεν υπηρξα αγενης. Απλως στην πορεια συνειδητοποιεις οτι η σκληροτητα των λογων σου μπορει να πονεσει πολυ περισσοτερο απ'οτι η δυναμη του οπλου σου, γι αυτο και συνεχιζεις να ασχολεισαι... Οποτε και εγω θα τηρησω την σταση που νομιζω πως χρειαζεται σε τετοια περιπτωση ωστε να διατηρησω αν μη τι αλλο τον αυτοσεβασμο μου.

Απαξιω ειλικρινα να σου απανταω αλλα θα το κανω μεχρι να συνειδητοποιησεις οτι τα λογια σου εκει που εχουν και επιρροη...και οχι σε εμενα...Η κριτικη μου σκεψη μου διαχωριζει το παιχνιδακι σου..
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

dimitrisCh

Μέλος
Επετρεψέ μου να ψάξω λίγο το west forts και να σου δώσω ονόματα οχυρών και μέρες.Όσο για τις νυχτερινές του Λακορα για τσάντες ρωτώ:Σε περίπτωση που πέρνατε οχυρό ακόμα και αν ο στόχος σας ήταν απλά οι τσάντες θα το δίνατε πίσω?
Μα δεν ήταν ο στόχος μας η κατάληψη του οχυρού. Με 10-15 άτομα ψόφια απο ζωή θα παίρναμε οχυρό;
Και όσο να ψάξεις στο westforts.com δεν θα βρεις διπλή μάχη μετά τις 3/02/2011, που έχει δηλώσει η συμμαχία μας είτε κατά Ένωσης είτε κατά οποιασδήποτε άλλης συμμαχίας. Απεναντίας έχει δεχθεί πολλές φορές, όχι από την ΕΝΩΣΗ, εσείς το τηρήσατε, το αναφέρω και πιο πάνω, αλλά από O M G kai HI to YOU
 

DeletedUser4428

Guest
Το avatar του χρήστη Evender
Evender Evender is online now
Τζογαδόρος

Εγγραφή: 17-06-2009
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Evender Send a message via Skype™ to Evender
Προεπιλογή
Λοιπον θα απαντησω στον καθενα σας ξεχωριστα....



BARKULIS:Το γεγονος οτι η SPETSNAZ και οι IRON MAIDEN ειναι συμμαχικες πολεις με την πολη του Balthier την ΦΟΥΦΟΥΝΙ TOWN δεν συμαινει οτι ειναι συμμαχικοι και με ολη τη συμμαχια μας...Το γεγονος οτι εχει συμμαχησει η ΕΝΩΣΗ με τις OMG και GNR μας οδηγησε στο να ζηταμε την βοηθεια αυτων των πολεων και των συμμαχικων τους για να τους αντιμετωπισουμε....Οσο για το τελευταιο σου post εχω να πω μονο οτι δεν ξερεις τι γινεται στη συμμαχια μου για αυτο δεν μπορεις να μιλας...

DIONISSIS:Λοιπον φιλε το γεγονος οτι ο σκευος ειχε καποιο προσωπικο προβλημα και αναγκαστηκε να αποχωρησει απο το παιχνιδι για λιγο δεν εχει να κανει τιποτα με αυτο που εγινε στο φορουμ!

Sakiskarvon7:ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΣΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΠΑΜΕ ΠΛΑΚΑ εκτος απο την πολη WOODCOCK η οποια εφυγε απο εμας λογω διαφωνιας που ειχαμε με την BEAU...Και κατι αλλο φιλε ο jose marti και φανταζομαι και οι υπολοιποι που βρισκονται στην συνομιλια ανηκουν στη συμμαχια AgriaDis η οποια και αυτη δεν ειναι συμμαχικη με εμας απλα τους βοηθησαμε σε μια μαχη που τους βαλατε...Επιπλεον να νομιζω να ειπα οτι εχω να κανω με παιδικια ο μεσος ορος ηλικιας που παιζει west ειναι γυρω στα 28 συμφωνα με μια ερευνα που εγινε σε εναν ξενο σερβερ...

Θελω να μου δωσει ενα παραδειγμα που βαλαμε εμεις ως ΣΠΑΜΕ Π
ΛΑΚΑ πολλαπλες μαχες περα απο τις μαχες του λακορα για τις τσαντες γιατρου...


φιλε μου ουγκ εδω τι λεει?
 

dimitrisCh

Μέλος
Να πάρω ποινή για μήνυμα μου που δημοσίευσα, με xxxx στο όνομα αποστολέα;
 

DeletedUser

Guest
Oταν αποφασιστε να κανετε διαλογο ενημερωστε να ανοιξουμε το θεμα καλη σας συνεχεια.
 

DeletedUser3851

Guest
Θα μιλήσω απλά σαν παίχτρια τώρα μιας και έχουν αναλάβει ικανότατοι συντονιστές το θέμα.

Χωρίς να συμμετέχω σε καμία εκ των δυο συμμαχιών και καθώς συνηθίζω να πηγαίνω στα οχυρα πότε με τους μεν και πότε με του δε, θέλω να ρωτήσω το εξής:

Που το κακό στο να υπάρχουν 15 μάχες?
Ο καθένας μας ξέρει που θέλει να πάει και πηγαίνει.
Αν δεν μπορεί στο ένα πάει στο άλλο.

Δηλαδή είναι πλέον τόσο τραγικό που έχετε βγει και ξεκατινιάζεστε εκατέρωθεν στο φόρουμ? Και γιατι θα πρέπει να μας ενδιαφέρει εμάς αυτό?

Μιλάω μόνο όσον αφορά εμένα και ίσως οποιονδήποτε άλλον σκέφτεται σαν εμένα.

Συμφωνώ και επαυξάνω
 

DeletedUser

Guest
Ζητηθηκε να ξανανοιξει το θεμα παρακαλω να προσετε τον τροπο που εκφραζεστε.
 

DeletedUser

Guest
-.- τωρα εγω φταιω να αρχισω τα βρισιδια αφου βλεπουν 3 μαχες τι βαζουν την 4η χωρις λογο ελεος ρε παιδια...παντως σημερα καλα ειμασταν...2 μαχες ειχαμε
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser4456

Guest
Εγω εκπροσωποντας την Ενωση σαν εκλεγμενος διοικητης, ειμαι ηδη σε συνομιλιες με καποιους ηγετες μηπως και βρουμε ακρη και δεν θελω να επεκταθω εδω περισσοτερο ουτε να κανουμε θεματα που πυροδοτουν αντιδρασεις κατηγοροντας ο ενας τον αλλο, αλλα εχω στειλει κατατοπιστικες αποδειξεις με ποστ για το οτι ολοι λιγο πολυ εχουμε κανει καποια παραπατηματα. Το θεμα ειναι να κατσουμε απο εδω και περα ολοι να τα λυσουμε, να δουμε τι θεωρουμε ηθικο και τι οχι, μεχρι που θεωρειται μια μαχη διπλη κλπ. αφηνοντας το παρελθον πισω αφου τπτ δεν ειχε επισημα συμφωνηθει ως τωρα αλλα και οτι εγινε εγινε... με περισσοτερη γκρινια δεν βγαινει κατι.

Επισης απεδειξα με αποσπασματα απο μαχες οτι δεν εχουμε συμμαχια με OMG σαν ΕΝΩΣΗ και πως καποια πραγματα που γινονται προκαλουν απλα μεμονομενες αντιδρασεις, αν μη τι αλλο δικαιολογημενες.

Σε πολλα σημεια που ακουστηκαν με καλυψε ο φιλος, συμμαχος και ιδρυτης μου Alamenta slim παραπανω.

Πιστευω απο αυτα που λεμε οτι θα επικρατησει η λογικη και θα φτιαξουμε ολοι μαζι οτι μας χαλαει στον κ6, με συγκαταβατικη διαθεση πανω απολα. Εχει δουλεια γιατι πρωτα ομως οπως ειπαμε πρεπει να δουμε τι ακριβως μας χαλαει αφηνοντας τα προσωπικα συμφεροντα πισω... :wk
 

DeletedUser4999

Guest
η σπαμε πλάκα κατηγωρεί εμάς ενώ μια μάχη βάλαμε και αυτοί με τους σύμμαχους 3 :grr:hh
ο φταίχτης φένεται
 

DeletedUser

Guest
η σπαμε πλάκα κατηγωρεί εμάς ενώ μια μάχη βάλαμε και αυτοί με τους σύμμαχους 3 :grr:hh
ο φταίχτης φένεται

alexis fygas εδω και 1 μηνα περιπου αρχηγος της συμμαχιας ΣΠΑΜΕ ΠΛΑΚΑ νομιζω οτι θα το ηξερα αν ειχαμε συμμαχια με τις συμμαχιες:AgriaDisi και Η ΠΑΡΕΑ...Δηλαδη επειδη μας βοηθησαν 4-5 φορες να υπερασπιστουμε ενα οχυρο συμμαινει οτι ειμαστε συμμαχοι?Αν ναι τοτε και η συμμαχια σου (OMG kai HI to YOU) με τη συμμαχια Ενωση που συνεχως αλληλουποστηριζεστε δεν ειστε συμμαχοι?Σε αυτο θελω να μου δωσεις μια λογικη απαντηση...Διοτι αν δεν μπορεις συμμαινει οτι κατηγορεις τη συμμαχια μου χωρις λογο! :dr
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser4456

Guest
...Κατι που ομως κανατε κι εσεις προηγουμενως ανευ σοβαρης αποδειξης για ΕΝΩΣΗ... οποτε παταει και ο αλλος εκει και λεει την αποψη του και ετσι θα γινει παλι χαμος. Ειπαμε, θα τα πουμε ολα σε επιπεδο ηγεσιας αν θελετε, μην ριχετε αλλο λαδι στην φωτια! Με τις αναιτιες/αδικαιολογητες αλληλοκατηγοριες κανουμε τα παντα χειροτερα.
Αντ αυτου προτεινετε λυσεις και πως θα θελατε να ειναι τα πραγματα και ποσες μαχες μπορει π.χ. να δειχτει μια συμμαχια αν εχει για παραδειγμα 500, 600 ή 700 ατομα ωστε να παιζουν και να ειναι χαρουμενοι.
Οι διπλες ή καλυτερα πολλαπλες πλεον μαχες ειναι κακες οταν ειναι μουφα και εχουν σκοπο απλα να παραπλανησουν γιατι οπως ειπωθηκε απλα χαλαει το παιχνιδι, ο κοσμος και πεφτει μικρο xp. Οταν ομως οι συμμαχιες δυνανται να γεμισουν τα οχυρα τους δεν βλεπω τον λογο για γκρινια. :wk
 

DeletedUser

Guest
δηλαδη ρε φιλε no mercy για να καταλαβω το θεωρεις σωστο αυτο που ειπε ο alexis fygas?:blk
 

DeletedUser4456

Guest
Οπως ειδες απεφυγα να σχολιασω και ουτε σκοπευω να κρινω τι λεει ο καθενας αν δεν υπαρχει λογος. Γιατι τελικα ετσι που παμε θα κλειδωσει παλι και να σου πω δεν θα εχει και αδικο...
Γενικα αν ξαναδω κατηγοριες ειδικα απο ηγετες εδω μεσα δεν θα συμμετεχω αλλο. Δειξτε λιγο ανωτεροτητα και κατανοηση οι ηγεσιες αν μη τι αλλο και να εχετε υποψη πως παιζουν καθε ηλικιας ανθρωποι/παιδια εδω και θα πουνε την αποψη τους, σωστη ή λαθος.
 

DeletedUser

Guest
Ναι ρε φιλε αλλα δεν γινεται να τον βλεπω να κατηγορει τη συμμαχια μου και εγω να μην λεω τιποτα δηλαδη αν εβγαινε ενας και κατηγορουσε την ενωση δεν θα αντιδρουσες?Εγω προσωπικα δεχομαι την κριτικη αλλα δεν μπορω να ανεχτω αβασιμες κατηγοριες προς τη συμμαχια μου γιατι ουσιαστικα μας κατηγορισε οτι εμεις βαλαμε τους αλλους να κανουν 3 επιθεσεις!
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή