Θα τους αφησετε να καταστρεψουν τον αριζονα?

  • Δημιουργός θέματος Evender
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser

Guest
Εγώ είμαι ήρεμος πάντως , τα ονόματα όμως γιατί έγιναν αστεράκια και σβήστηκαν?...... ντρέπονται να φανούν?... η είναι ψέματα οτι είχαν αυτήν την συνομιλία...... πφφφφφ..... κρίμα λογοκρισία στο έπακρο...... οπότε το "όλα στο φώς" μόλις μετατράπηκε σε "όλα υπογείως".......

κρίμα και εμείς οι υπόλοιποι δεν θα μάθουμε ποτέ τι έγινε........ τσάμπα και τα ποπ κόρν......

διαβασε τους κανονες:

Προσωπικά μηνύματα
Συνομιλίες, συζητήσεις και διαφωνίες μεταξύ δύο μελών πρέπει να γίνετε μέσω προσωπικών μηνυμάτων και όχι στο φόρουμ.
Απαγορεύετε η αναδημοσίευση προσωπικών συνομιλιών απο το τηλεγραφείο του παιχνιδιου, απο msn, skype, irc κλπ χωρις την αδεια ολων των συνομιλητων
Σε περίπτωση που θελετε να αναδημοσιευσετε συνομιλια θα πρεπει τα ονοματα να ειναι πληρη σβησμενα και οχι μερικως και να μην προκειπτουν τα στοιχεια απο τα συμφραζομενα μηνυματα
Τα μηνυματα που δεν υπακουουν τους κανονισμους θα διαγραφονται και ο χρηστης θα λαμβανει ποντους ποινης
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser5116

Guest
Καλησπερα

ελεος ρε φιλαρακι,ξεκολλα επιτελους με αυτο το υφακι..
καθεσαι κ ποσταρεις ολοκληρα κατεβατα,και?
δεν εχεις ιδεα τι σου γινεται..
εχεις βαλει απο ακρη σε ακρη ρουφιανους κ νομιζεις οτι τα ξερεις ολα..
στην συνομιλια που ποσταρες μπορει να λενε αυτα που λενε,αλλα κανενας απο την σπαμε πλακα δεν ηρθε σε αυτη την μαχη..
ξεκαθαρισε λιγο μεσα στο μυαλο σου τι παιζει κ μετα μιλα..
βλεπεις παντου φαντασματα μου φαινεται..
επειδη σου χτυπαει οχυρο η iron maiden η οποιαδηποτε αλλη πολη,νομιζεις οτι εχει σχεση με αυτο η ΣΠΑΜΕ ΠΛΑΚΑ..
λες κ δεν μπορουμε μονοι μας να χτυπησουμε ολο τον χαρτη αμα θελουμε..
κοιτα σημερα τις μαχες κ μετα μιλα..
πρωτα χτυπησε ο ουγκ οχυρο,κ μετα χτυπησαν ολοι οι ασχετοι.
τι μας ανακατευεις σε ολα?
πες μου μια διπλη που εβαλε η σπαμε πλακα..
κ κατσε κ μετρα ποσες βαλαν ολοι οι αλλοι..
αντε πια με τον καθε ακυρο εδω μεσα!



Βαγγια η ρουφιανοι σε πειραξανε εσενα? κακως θα επρεπε να σε πειραξουνε αλλα πραγματα ...
Μαλλον δεν ασχολεισε πολυ με την ARIZONA και δεν ξερεις πολλα πραγματα... επειδη ο serra δεν μου επιτρεπει να βαλω συνομηλιες... διαβασε το προηγουμενο μνμ μου και ρωτα τα ατομα τις συμμαχιας σου να σε ενοιμερωσουν, γιατι ειναι κριμα αυτο.
 

DeletedUser3920

Guest
Καλησπέρα,
Εγώ δεν θέλω να εκπροσωπήσω κανένα(και δεν ειναι καρφι για οσους το κανουν για οποιον υποθεσει κατι τετοιο).Ο καθενας βλεπει τα πεπραγμενα και ΚΡΙΝΕΙ, με το οποιο επιπεδο κριτικης σκεψης διαθετει(αυτο μπορειτε να δειτε και μονοι σας οτι λεγεται στοχευμενα απο μενα προς ορισμενα μετωπα).Δεν κρυβομαι πισω απο κανενα δακτυλο και οτι εχω να πω θα το πω λογικα και με αντικειμενικοτητα, σαν κριτης των γεγονοτων ως θεατης και οχι ως εκ των εσω συντελεστης.Θα προσπαθησω να ειμαι συντομος και να μην πλατιασω.
Επι του θεματος τωρα,στον Κοσμο που ονομαζεται αριζονα οπως ειναι λογικο δεν εχουν ξεκαθαρισει και ρυθμιστει ορισμενα καιρια ζητηματα πρωτα απ'ολα επειδη ειναι νεος κοσμος αλλα και επειδη ειναι θερμοκεφαλοι και πορωμενοι ορισμενοι που εχουν βαφτισει τον εαυτο τους ηγετη ή και μεσσια (σωτηρα) σε ορισμενες ακραιες περιπτωσεις...Δεν θα αναφερθω ονομαστικα γιατι πολυ απλα ξερουν αυτοι ποιοι ειναι!
Λενε(Υπονομευση Λεγομενων και επιχειρηματων ) οτι εχουν ζητηματα με ορισμενες αντιπαλες πολεις και στρατοπεδα!Λενε πως θελουν σωστο και οργανωμενο παιχνιδι γιατι ετσι μονο μπορει να εχει σκοπο και λογο συνεχισης του! Αν μη τι αλλο εγω δεν βλεπω τετοια σταση! Βλεπω ατομα που με μονοπλευρη οπτικη των πραγματων,φανατισμο γι'αυτο που ειναι απλα ενα παιχνιδι ,και με κλειστους τους οφθαλμους ,καλυμμενους με αυτο που τους εμαθαν ως σωστο παιχνιδι να καταστρεφουν ενα κοσμο κανοντας ακριβως αυτα που διακηρυσσουν πως απεχθανονται και κατηγορουν αλλες πλευρες!!!Ακουσον ,Ακουσον! Φριττω με αυτα που γινονται!Φριττω γιοτι χωρις καν αν ελθουν σε διαλογο,να αναρωτηθουν τι γινεται, να προσπαθησουν να λυσουν το ζητημα ειρηνικα με συνεση και λογικη, χτυπανε 8 οχυρα εν μια νυχτι!!
Σαν θεατης και οχι ως οτιδηποτε αλλο, μπορω να δω ως μονη λυση στο τελμα που παει να πεσει ο αριζονα , την διαλλακτικοτητα και την συζητηση μεταξυ των συμβαλλομενων πλευρων!Αλλα για να γινει αυτο χρειαζονται και ανοιχτομυαλα ατομα που να συνειδητοποιουν την ουσια ενος παιχνιδιου,που δεν ειναι αλλη απο το να περασεις καλα!! Αμφιβαλλω ομως αν υπαρχει....Και αν εχετε οντως διαθεση για αλλαγη σας καλω να προλαβουμε ολα αυτα που πανε να ερθουν!Ολο αυτο το φαυλο κυκλο απο τον οποιο σε πολλες περιπτωσεις αλλοι κοσμοι δεν απεφυγαν! Αν τελικα πεσουμε οι περισσοτεροι θα αναγκαστουμε να εγκαταλειψουμε αυτο τον κοσμο και ειναι κριμα...

Vaggos17
 

DeletedUser2677

Guest
εμενα με πειραζει το βρωμικο παιχνιδι κ οι δολοπλοκιες..
τελος!
κ στην τελικη,αν εισαι τοσο ανετος με τους ρουφιανους,σε προκαλω να αφησεις σε μαχη σου μεσα,κατασκοπο..
πραγματικα οτι να ναι..
τι καθομαι κ ασχολουμαι..
θα τα πουμε ολα στις μαχες..
τελος απο μενα!
 

DeletedUser5243

Guest
Εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι κάποιοι από εδώ μέσα μας έχουν βάλει στο μάτι και προσπαθούν να κουκουλώσουν τα πράγματα οπότε χαρείτε το παιχνίδι σας έτσι όπως το έχετε καταντήσει.
 

DeletedUser4428

Guest
Βαγκο αυτο που εχω να πω εγω σ εσενα ειναι οτι πολλα λογια στο πσ και λιγα λογια στο σκυπε με συγνωμεσ ...Οταν ειχαμε συνομιλια στο σκυπε ακουσα συγνωμεσ και λεω καταλαβε τι γινετε.Αλλα τελικα καταλαβαινω το πωσ παιζεις.
 

DeletedUser735

Guest
Προσωπικα δεν συμμετεχω σε μαχες του αριζονα γιατι δεν ξερω σε ποια να παω :p

Βεβαια ποτε δεν μου αρεσε το παιχνιδι του ''ποντικιου με της γατας'' καθως με εναν σωστο ρουφιανο και εναν καλο πυρηνα εικοσι παικτων μπορουν για πλακα να κατακτηθουν 1-2 οχυρα καθε βραδυ!

Δυστηχως ή ευτυχως ακομα και οι ρουφιανοι ειναι μεσα στο παιχνιδι...
Ας τους αποδεχτουμε λοιπον και αυτους!

Πιστευω οτι οι πολλαπλες μαχες θα κουρασουν καποια στιγμη τους παικτες και θα τους διωξουν απο τα οχυρα.

Το καλυτερο ειναι να αφησετε πισω τους εγωισμους και να καθησετε οι ηγεσιες να τα πειτε και να καταληξετε σε καποιες αποφασεις.
 

DeletedUser

Guest
μην μου πειραζει κανεις τον βαγγο.. γιατι..
αμα νευριασει ... δεν θα κανει τιποτα :p

:w
 

dimitrisCh

Μέλος
Κάποιες διευκρινίσεις:

Η πόλεις από τις συμμαχίες ΠΑΡΕΑ και Ε ποτέ δεν υπήρξαν πόλεις της συμμαχίας ΣΠΑΜΕ ΠΛΑΚΑ. Ζήτησε η IRON MAIDEN προ πολλού να ενταχθεί, στην συνέχεια δεν εντάχθηκε, επέλεξε και τράβηξε τον δικό της δρόμο δημιούργησε την συμμαχία ΠΑΡΕΑ.
Στην περίπτωση της πόλης WoodCock ήταν πόλη της συμμαχίας μας μέχρι 16/03/2011, απεχώρησε για δικούς της λόγους από την ΣΠΑΜΕ ΠΛΑΚΑ, και στην συνέχεια εντάχθηκε στην ΠΑΡΕΑ.
Με κάποιες πόλεις έχουμε κοινά οχυρά και φυσικό είναι να πηγαίνουμε άμυνα σε αυτά τα οχυρά.

Όταν εγώ σας έλεγα πριν 2 μήνες να κάτσουμε και να λείξουμε το θέμα των διπλών μαχών με είχατε ''γραμμάνενο'', ούτε καν μου απαντούσατε και όσοι μπένατε στο κόπο μόνο που δεν με βρίζατε.
Τώρα όμως που οι διπλές σας μάχες γυρίσαν μπουμερανγκ πάνω σας θέλετε να σταματήσουν ξαφνικά.
Επειδή τόσο καιρό τις κάνατε εσείς τώρα μια άλλη συμμαχία τις κάνει σε εσάς..
Μπορείς να βρεις μια διπλή μάχη που έβαλε η συμμαχία μας στην ΕΝΩΣΗ; Εκτός αν εννοείς τις χαβαλετζίδικες μεταμεσονύκτιες μάχες του Lakoras, τις οποίες τις έκανε για να παίρνουν τσάντες γιατρού όσοι πήγαιναν με 500 ζωή.
Εμείς από πλευράς μας το τηρήσαμε το μία μάχη την ημέρα, και δεν μπορώ να μην πω και από πλευράς σας το τηρήσατε κι εσείς. Δεν κάναμε καμία διπλή μάχη ΣΠΑΜΕ ΠΛAΚΑ - ΕΝΩΣΗ.

Το πρόβλημα είναι ότι η O M G kai HI to YOU κάνει τις διπλές μάχες.

Να αναφέρω παραδείγματα:
2 φορές χτύπησε το οχυρό VILLA κει την δεύτερη φορά το πήρε, αφού είχαμε ταυτόχρονη άμυνα σε 2 μεγάλα οχυρά.
Το οχυρό ΑΔΕΛΦΗ ΨΥΧΗ το πήρε από την πόλη μας κάνοντας πολλαπλές μάχες.
Σε μια περίπτωση που δηλώθηκε διπλή μάχη κατά της O M G kai HI to YOU στις 15/03/2011 στο οχυρό PALIKARIA-FORT ακυρώθηκε αφού είχατε δηλώσει εσείς μάχη πιο πριν.
παραθέτω το κυκλικό:
xxxxx
Στις 14/03/2011 η ώρα 11:50 μμ
Όνομα οχυρού: PALIKARIA-FORT
Πόντοι: 17600
Μάχη οχυρού: Αύριο η ώρα 11:12 μμ

η επιθεση αυτη ακυρωνεται..
δεν παει κανεις..
θα λαβετε μηνυμα για τις μαχες στις οποιες θα συμμετασχετε..


Εάν υπάρχει κάποια διπλή μάχη που έχει δηλώσει κάποια πόλη της ΣΠΑΜΕ ΠΛΑΚΑ μετά τις 3/02/2011 κατά O M G kai HI to YOU, και έλαβε χώρα, παρακαλώ να δημοσιευθεί εδώ, διαφορετικά είστε ψεύτες.
Το ότι σας βάζουν στην O M G kai HI to YOU διπλές μάχες από άλλες συμμαχίες, δεν ευθυνόμαστε εμείς, ψάξτε αυτούς που σας βάζουν τις μάχες.
Χθες η συμμαχία μας δήλωσε μια μάχη σε μεσαίο οχυρό της ΕΝΩΣΗΣ, με την οποία εσείς δεν εμπλέκεστε, και καμία εναντίον της συμμαχίας σας, και βρέθηκε να δέχεται επιθέσεις σε 8 οχυρά της από πλευράς O M G kai HI to YOU.

Μπορούμε κι εμείς να βάλουμε διπλές μάχες αν θέλουμε και μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, δεν χρειαζόμαστε άλλους να το κάνουν. Και πιστέψτε με, μπορούμε να το κάνουμε πιο οργανωμένα απ' ότι το κάνουν στην ΠΑΡΕΑ αν χρειαστεί!
 

DeletedUser5116

Guest
Καλησπερα

Τι να πω παιδια μπλεξατε τα μπουτια σας... φροντιστε να τα ξεμπερδεψετε γιατι ειναι κριμα...τα εχετε κανει μπαχαλο ολοι μαζι στην σπαμε πλακα.
Βαγγο και Βαγγια δεν εχετε απαντησει τπτ απο ολα οσα εχουμε πει και εχετε κολησει στους ρουφιανους.... σκεφτειτε και το εξης ομως μπωρει να μην ειναι ρουφιανοι και να ειναι ατομα τα οποια ειναι στην συμμαχια σας και σας συχαθηκαν με ολα αυτα που κανετε. ΧΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ να γινονται ωραιες μαχες και με αυτα που κανετε γινετε μπαχαλο... Εσεις το ξεκοινησατε και ασ μηλησουν καποιοι οι οποιοι τα κανανε ολα αυτα ( ειδες serra δεν ειπα ονοματα ) αυτοι που δεν ασχολουνται και την λενε σε εμας, βαγγο και βαγια, ασ μην εκφερετε γνωμη γιατι δεν ειναι ωραιο, οταν δεν ξερεις να μηλας.
Αυταααααααααααααα
 

DeletedUser3920

Guest
Βαγκο αυτο που εχω να πω εγω σ εσενα ειναι οτι πολλα λογια στο πσ και λιγα λογια στο σκυπε με συγνωμεσ ...Οταν ειχαμε συνομιλια στο σκυπε ακουσα συγνωμεσ και λεω καταλαβε τι γινετε.Αλλα τελικα καταλαβαινω το πωσ παιζεις.

Το οτι ξερεις πως αναφερομαι σε εσενα και στους οικειους σου σε επιπεδο παιχνιδιιου ειναι καλο γιατι δειχνει πως τουλαχιστον εχεις το γνωθι σαυτον(αυτογνωσια αν δεν καταλαβες) σε ενα μηδενικο βαθμο.Θεωρω πως αν την ειχες αναπτυξει στο μεγιστο θα ειχες ηδη εγκαταλειψει το the-west... Ειναι ενα παιχνιδι..Ολα τα παιχνιδια δημιουργηθηκαν για ενα σκοπο να περνας καλα,,Εσυ ομως το εχεις μεταλλαξει σε προτεκτορατο σου,εσυ , οι συναφεις σου ονοματα δεν θα αναφερω και παλι γιατι αυτη ειναι παγια τακτικη μονο εσας..
Δεν απολογηθηκα ποτε και για τιποτα.Απλως ειπα οτι ισως ημουν λιγο απολυτος στην σταση μου.Τωρα συνειδητοποιω πως λιγα ειχα πει εκεινο το βραδυ.Νομιζω πως ηρθε η ωρα να συμπληρωσω...
Κοιταξε να δεις...Κανεις αυτα που ισχυριζεσαι οτι σε αηδιαζουν...Αυτο απο μονο του μου δειχνει πραγματα για σενα και το ποιων σου(σ.σ σαν παιχτης τους west,μην παρεξηγηθω).
Τωρα αν θες να δημιουργεις ιντριγκες και να πλαθεις το κλιμα οπως σε συμφερει αυτο ειναι καθαρα δικο σου θεμα οχι ομως να προσποιησαι την αμεμπτη που απλα παιζει το παιχνιδι.ΟΛΑ τα νηματα κινουνται απο εσας.
Η αδιαλλαξια θα καταστρεψει το παιχνιδι ολων μας..

Και διερωτωμαι....


ΦΤΑΙΩ ΣΕ ΚΑΤΙ??

edit by joahna
Σε παρακαλω να προσέχεις πως εκφράζεσαι προς τους συμπαίχτες σου. Την επόμενη φορά θα λάβεις ποινή
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
Λοιπον θα απαντησω στον καθενα σας ξεχωριστα....

ALEXIS FYGAS:Φιλε διαβασε ξαναπροσεκτηκα το post μου και θα δεις οτι ειπα οτι συμφωνουμε σαν συμμαχια να γινονται μεχρι 2 μαχες το πολυ!

ALAMENTA SLIM:Ρε συ στελιο να σε ρωτησω κατι εστειλες σε εμενα μηνυμα?Το εψαξα το τηλεγραφειο και δεν βρηκα μηνυμα δικο σου περα απο αυτα που εστελνες οταν ειμασταν συμμαχοι!

TIGRAKI1:Εγω θυμαμαι οτι βγηκαμε απο αυτο το φορουμ οταν ενας δικος σας παικτης ειχε προσβλαλει τον Balthier δεν θυμαμαι να ειχες γινει κουβεντα για τις τριπλες μαχες!Οσοι για το μελος σας που αρχισε και βαρεσε χθες 6 οχυρα!Επιπλεον δεν λεω οτι εσεις φταιτε για τις απειρες μαχες γενικα μιλουσα για αυτους που βαζουν 3-4 μαχες μαχες ενω δεν μπορουν να στις στηριξουν μονο και μονο ως αντιπερισπασμο!

BARKULIS:Το γεγονος οτι η SPETSNAZ και οι IRON MAIDEN ειναι συμμαχικες πολεις με την πολη του Balthier την ΦΟΥΦΟΥΝΙ TOWN δεν συμαινει οτι ειναι συμμαχικοι και με ολη τη συμμαχια μας...Το γεγονος οτι εχει συμμαχησει η ΕΝΩΣΗ με τις OMG και GNR μας οδηγησε στο να ζηταμε την βοηθεια αυτων των πολεων και των συμμαχικων τους για να τους αντιμετωπισουμε....Οσο για το τελευταιο σου post εχω να πω μονο οτι δεν ξερεις τι γινεται στη συμμαχια μου για αυτο δεν μπορεις να μιλας...

DIONISSIS:Λοιπον φιλε το γεγονος οτι ο σκευος ειχε καποιο προσωπικο προβλημα και αναγκαστηκε να αποχωρησει απο το παιχνιδι για λιγο δεν εχει να κανει τιποτα με αυτο που εγινε στο φορουμ!

Sakiskarvon7:ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΣΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΠΑΜΕ ΠΛΑΚΑ εκτος απο την πολη WOODCOCK η οποια εφυγε απο εμας λογω διαφωνιας που ειχαμε με την BEAU...Και κατι αλλο φιλε ο jose marti και φανταζομαι και οι υπολοιποι που βρισκονται στην συνομιλια ανηκουν στη συμμαχια AgriaDis η οποια και αυτη δεν ειναι συμμαχικη με εμας απλα τους βοηθησαμε σε μια μαχη που τους βαλατε...Επιπλεον να νομιζω να ειπα οτι εχω να κανω με παιδικια ο μεσος ορος ηλικιας που παιζει west ειναι γυρω στα 28 συμφωνα με μια ερευνα που εγινε σε εναν ξενο σερβερ...

Θελω να μου δωσει ενα παραδειγμα που βαλαμε εμεις ως ΣΠΑΜΕ ΠΛΑΚΑ πολλαπλες μαχες περα απο τις μαχες του λακορα για τις τσαντες γιατρου...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser5116

Guest
Λοιπον θα απαντησω στον καθενα σας ξεχωριστα....

ALEXIS FYGAS:Φιλε διαβασε ξαναπροσεκτηκα το post μου και θα δεις οτι ειπα οτι συμφωνουμε σαν συμμαχια να γινονται μεχρι 2 μαχες το πολυ!

ALAMENTA SLIM:Ρε συ στελιο να σε ρωτησω κατι εστειλες σε εμενα μηνυμα?Το εψαξα το τηλεγραφειο και δεν βρηκα μηνυμα δικο σου περα απο αυτα που εστελνες οταν ειμασταν συμμαχοι!

TIGRAKI1:Εγω θυμαμαι οτι βγηκαμε απο αυτο το φορουμ οταν ενας δικος σας παικτης ειχε προσβλαλει τον Balthier δεν θυμαμαι να ειχες γινει κουβεντα για τις τριπλες μαχες!Οσοι για το μελος σας που αρχισε και βαρεσε χθες 6 οχυρα!Επιπλεον δεν λεω οτι εσεις φταιτε για τις απειρες μαχες γενικα μιλουσα για αυτους που βαζουν 3-4 μαχες μαχες ενω δεν μπορουν να στις στηριξουν μονο και μονο ως αντιπερισπασμο!

BARKULIS:Το γεγονος οτι η SPETSNAZ και οι IRON MAIDEN ειναι συμμαχικες πολεις με την πολη του Balthier την ΦΟΥΦΟΥΝΙ TOWN δεν συμαινει οτι ειναι συμμαχικοι και με ολη τη συμμαχια μας...Το γεγονος οτι εχει συμμαχησει η ΕΝΩΣΗ με τις OMG και GNR μας οδηγησε στο να ζηταμε την βοηθεια αυτων των πολεων και των συμμαχικων τους για να τους αντιμετωπισουμε....

DIONISSIS:Λοιπον φιλε το γεγονος οτι ο σκευος ειχε καποιο προσωπικο προβλημα και αναγκαστηκε να αποχωρησει απο το παιχνιδι για λιγο δεν εχει να κανει τιποτα με αυτο που εγινε στο φορουμ!

Sakiskarvon7:ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΣΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΠΑΜΕ ΠΛΑΚΑ εκτος απο την πολη WOODCOCK η οποια εφυγε απο εμας λογω διαφωνιας που ειχαμε με την BEAU...Και κατι αλλο φιλε ο jose marti και φανταζομαι και οι υπολοιποι που βρισκονται στην συνομιλια ανηκουν στη συμμαχια AgriaDis η οποια και αυτη δεν ειναι συμμαχικη με εμας απλα τους βοηθησαμε σε μια μαχη που τους βαλατε...Επιπλεον να νομιζω να ειπα οτι εχω να κανω με παιδικια ο μεσος ορος ηλικιας που παιζει west ειναι γυρω στα 28 συμφωνα με μια ερευνα που εγινε σε εναν ξενο σερβερ...





χααχχααχχαχαχααχα αρα παραδεχεστε οτι εχετε συμμαχιαααααααααααααααααααααα

αχχααχχαχαχα ωρε γλεντιααααααααααααααααα...
Καλα να ρωτησω φορυμ δεν εχετε στην σπαμε πλακα να μηλατε και να τα λετε. Αν 8ελετε ερχομαι και εγω να σας βοη8ησω να το φτιαξω

αχαχχαχαχαχααχαχ
 

DeletedUser

Guest
χααχχααχχαχαχααχα αρα παραδεχεστε οτι εχετε συμμαχιαααααααααααααααααααααα

αχχααχχαχαχα ωρε γλεντιααααααααααααααααα...
Καλα να ρωτησω φορυμ δεν εχετε στην σπαμε πλακα να μηλατε και να τα λετε. Αν 8ελετε ερχομαι και εγω να σας βοη8ησω να το φτιαξω

αχαχχαχαχαχααχαχ

σιγα ρε παικτη που θες να μας μαθεις να φιαχνουμε και φορουμ :dr
εμαθες και συ να παιζεις και το εχεις κανει θεμα.. λες και εισαι θεος
 

DeletedUser4428

Guest
θα παρακαλεσω τουσ διαχειριστεσ να δωσουν ποινη στο βαγκο διοτι<γιατι δειχνει πως τουλαχιστον εχεις το γνωθι σαυτον(αυτογνωσια αν δεν καταλαβες) σε ενα μηδενικο βαθμο.> λογια του βαγκου....
ξεκιναω απο εκει και φανερα σας οχι οπωσ εσεισ που τα κανετε πισω απο την πλατη του αλλου και ειστε τα καλα παιδια!
μαλλον σε εθιξα και εσενα οταν ειπα την αληθεια για το σκυπε και ηρθεσ σε δυσκολη θεση το καταλαβαινω φιλε μου.ΟΣΟ Στα αλλα που λεσ αδιαφορω γιατι οπωσ ειπα και πιο πανω εχω καταλαβει πωσ παιζεισ και τι χαραχτηρας εισαι .συνεχισε ετσι θα καταλαβουν και αλλοι την ανεξαρτησια σας...σε εισαγωγικα βεβαια γιατι εγω το λεω οπου με βολευει παω.....
 

DeletedUser

Guest
ΟΣΟ Στα αλλα που λεσ αδιαφορω γιατι οπωσ ειπα και πιο πανω εχω καταλαβει πωσ παιζεισ και τι χαραχτηρας εισαι ....

αν ηξερες τον βαγγο δεν θα το ελεγες αυτο.. προλαβαινεις να διαγραψεις το μηνυμα σου
 

DeletedUser

Guest
Θα μιλήσω απλά σαν παίχτρια τώρα μιας και έχουν αναλάβει ικανότατοι συντονιστές το θέμα.

Χωρίς να συμμετέχω σε καμία εκ των δυο συμμαχιών και καθώς συνηθίζω να πηγαίνω στα οχυρα πότε με τους μεν και πότε με του δε, θέλω να ρωτήσω το εξής:

Που το κακό στο να υπάρχουν 15 μάχες?
Ο καθένας μας ξέρει που θέλει να πάει και πηγαίνει.
Αν δεν μπορεί στο ένα πάει στο άλλο.

Δηλαδή είναι πλέον τόσο τραγικό που έχετε βγει και ξεκατινιάζεστε εκατέρωθεν στο φόρουμ? Και γιατι θα πρέπει να μας ενδιαφέρει εμάς αυτό?

Μιλάω μόνο όσον αφορά εμένα και ίσως οποιονδήποτε άλλον σκέφτεται σαν εμένα.
 

dimitrisCh

Μέλος
Επαναλαμβάνω:
Εάν υπάρχει κάποια διπλή μάχη που έχει δηλώσει κάποια πόλη της ΣΠΑΜΕ ΠΛΑΚΑ μετά τις 3/02/2011 κατά O M G kai HI to YOU, και έλαβε χώρα, παρακαλώ να δημοσιευθεί εδώ, διαφορετικά είστε ψεύτες.
 

DeletedUser4428

Guest
προτο η απαντηση μου σε εσενα θα ειναι να συνεχισω αυτο που λεω γιατι ενω σ εσενα η συμμαχια σου ειχε 5 μαχεσ διαλεξε να πασ σε μια που θα επαιρνεσ χπ και ηταν ουδετερη.
αυτα φιλε μου προτο .
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή