Επιθέσεις σε εργάτες (Name and Shame)

  • Δημιουργός θέματος m21r
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser

Guest
προφανως τιποτα,τι κανανε και οι δυο?καθοντουσαν και κοιτουσαν τον ηλιο?
χαχα,τζαμπα ποντους και χρηματα( ο εργατης):rolleyes:
 

DeletedUser

Guest
ειμαι στρατιωτης και δεν εχω τι πρεπει να κανω.λενε οτι ο σκοπος των στρατιωτων ειναι να προστατευουν τη πολη τους πως?εγω παιρναω το χρονο μου κυριος ή ταξιδευντας γυρω απο τη πολη μου με σκοπο την αναζητησει νεων αντιπαλων για μονομαχιες ή με το να κιμαμαι στο ξενοδοχιο της πολης μου ή εκτελοντας καποια αποστολη.δε μενω σχεδον ποτε στη πολη μου.πως πρεπει να προστατευω τη πολη μου?
 

DeletedUser

Guest
και γω εργατης ειμαι αλλα οι μερες που την πευτω σε οποιον βρω μπροστα μου ειναι....καθημερινά :)

και συνήθως οποιος παει να με χτυπήσει χανει....
ωραίες ειναι οι μονομαχιες απο την καθημερινή δουλειά και δουλεια.
 

DeletedUser

Guest
υπάρχουν 1000+τρόποι για να προστατευτούν...(δεν αναφέρω επειδή μου αρέσει να τους βαράω)
 

DeletedUser

Guest
απο Provatos στο προφιλ του στον κοσμο 2

Δεδομένου της κακής εμπειριας απο τον κόσμο 1
όπου χτιστες και τυχοδιωκτες που μετα καποιο λεβελ κι ενω δεν ειχαν αλλες πολεις να χτισουν ή τελειωσαν τις αποστολες την είδαν imba μονομαχοι,
να σας κοινοποιήσω ότι εδω χτυπάω ότι κινείται, χτίστες, σοβατζήδες, ηλεκτρολόγους, γυψοσανιδάδες, τυχοδιώκτες, οδοιπόρους, αεροπόρους, νοσοκόμες, χορεύτριες, καλόγριες, περιπτεράδες, λαχειοπώληδες, τον χορευτικό σύλλογο της πόλης σας, την σχολική άμαξα, την ένωση προσκόπων και γενικά ΟΤΙ μου δίνει έστω και 1 χπ
γι'αυτό μη χανετε το χρόνο σας στελνοντας τα μηνύματα της διαφήμισης "γιατί σε μενα ρε φιλαράκι"

ειναι πολυ σωστος
 

DeletedUser

Guest
Παδια δεν ξερω αν ειναι το καταλιλο θεμα (Σορρυ για τιν ορθογραφια) Αλλα 8α ιθελα να καταγγιλω τον παιχτι Ektelsestis Προκειτε για χακερ ποθ εχει ωρι τον κοδικο του αδερφου μου το εχει παρει και κανει ακαταπαυστες επι8εσεις σε εμενα και σε αυτον !Ο παιχτης βρισκετε σε μια ακαδιμια της ντεντ μαν ενημεροστε τιν ντντ μαν οτι δεν ειναι πο παιχτης αυτος ο οποιος ζιτησε να μπει στο game και εποκλειστε τον οσο πιο γριγορα γινετε λεγομαι Dimos1 οποιοσ 8ελει ας επικινινησει μαζι μου!Σας ευχαριστω!
 

DeletedUser

Guest
στείλε στο κέντρο υποστήριξης μήνυμα και οχι εδω.
Θα το βρεις στην κεντρική σελίδα του παιχνιδιού (εκει που κάνεις σύνδεση) και γράφει κάτω κάτω Κέντρο υποστήριξης
 

DeletedUser

Guest
μαγκες πιστευω οτι δεν υπαρχει λογοσ να ασχολουμαστε με τετοια θεματα.απο την στιγμη που οταν πασ να επιτεθεις σε εναν εργατη δεν σου το απαγορεβει δεν υπαρχει λογοσ να μιλαμε για αυτο.επισισ ετσι δεν θα επρεπε να επιτιθομαστε ουτε σε τυχοδιοχτες. με λιγα λογια οι μισοι θα ειχαν το προνομιο τησ μονομαχιασ (μονομαχοι-στρατιοτεσ)αρα το παιχνιδι θα ηταν αδικο.;)
 

DeletedUser

Guest
οταν αυτοι οι ανθρωποι εφτιαξαν το παιχνιδι δεν ειπαν πως οι χτιστες βαζουν μονο κατασκευη.αν εμεις το καταντησαμε ετσι ειναι δικο μας προβλημα.

συνθημα μου ειναι ενα
''οτι κινειται πυροβολιται''
 

DeletedUser

Guest
ντροπη κ αισχος ολοι οι εργατες να σακατευουν αμοιρους τυχοδιωκτες φτου τους! φαινεται βγαζουν απο8υμενα!
 

DeletedUser

Guest
και το χειροτερο ειναι να σακατευουν στρατιωτες (οπως κανω στον κ9.νετ).δεν μπορεις κυριε να ανεβαζεις ανθεκτικοτητα και αντανακλαστικα για να σου σκανε 1-10 ζημια σε καθε χτυπημα και εσυ με ενα και μοναδικο 200 ζημια.πραγματικα ντροπη. :d :d :d
 

DeletedUser

Guest
όποιος είναι χτίστης θα πρέπει να ντρέπεται
 

DeletedUser315

Guest
εγω χτυπάω εργατες .... με το καμουτσικι μου για να δουλεύουν ποιο γρήγορα
 

DeletedUser

Guest
λοοοοοοοοοοοοοολ χαχαχαχαχαχαχαχαχ (μου 8υμισες το παλιο ασμα "καροτσερι καροτσερι παρε το καμιτσικι απο το χερι........")
 

DeletedUser

Guest
1ον ενας πραγματικα καλος μονομαχος εχει τοσο μεγαλη διαφορα στο επιπεδο μονομαχιας που δεν μπορει να βαρεσει εργατες. ακομα πολλοι εργατες μετα το γυριζουν σε μονομαχοι και τους δερνουν ολους και τελος ο καθενας βαραει οποιον γουσταρει. οι εργατες στα 20 λεβελ τους εχουν ξεκλιδωσει δουλειες με 70% εμπειρια. ενας στρατιωτης φτυνει αιμα για να ανεβει λεβελ ο ενας παει για τα χπ και ο αλλος ειναι τουμπανο.
 

DeletedUser

Guest
γι αυτο κανουν και μονομαχιες οι στρατιωτες-μονομαχοι.αν εισαι καλος και χτυπας ερατες που σου δινουν 100 εχπ στην αρχη ειναι πολυ καλα,γιατι σε μια μερα μπορεις με 3 μονομαχιες να παρεις 1-1,5 επιπεδα.επισης μην σας ξεγελαει η εικονα του χαρακτηρα,ειναι σαν στολη,στην πραγματικοτητα μπορει να ειναι οτιδηποτε...
 

DeletedUser2737

Guest
ΕΓΩ δεν ξερω για σας εγω βαραω εργατες !.τι δλδ επειδη καποιοι απο αυτους ειναι αδυναμοι εχουν ασυλο και προστασια ας μν γινοντουσαν εργατες.αυτη ειχαν την επιλογη στα χερια δεν φταιμε εμις παιχνιδι ειναι...:p:cool::cool::cool:
 

DeletedUser

Guest
πολυ ευχαριστως αν δεν με βαραγε κανενας εργατης να μην βαρουσα ολους τους αλλους.αλλα ετσι ειναι το παιχνιδι,ο εργατης θα μαζεψει γρηγορα λεφτα και εμπειρια και θα φαω σκονη,αν δεν χτυπησω στην αρχη τοω εργατη απο ποιον θα παρω εμπειρια?
 

DeletedUser2737

Guest
σωστα αυτοι εχοθν ενα ραντζο εναν ανεμομυλο ενα στα8μο να κατασκευασουν !!!
εμεις??
 
Κορυφή