Δημοσκοπηση Μετακινησης Χαρακτηρων

Επιθυμειτε την μετακινηση χαρακτηρων απο τους κοσμους 6 και 7 προς τον κοσμο 8?


  • Σύνολο ψηφοφόρων
    116
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

cord

Ex-The West Team
....πιστεύω πως ήταν ένα μεγάλο λάθος της ΙΝΝΟ, δεν ρωτησε καν την γνώμη του κόσμου στον οποίον θα μεταφερθουν οι παίχτες (κατα την γνώμη μου μόνο ο κόσμος υποδοχής είχε λόγο) και προφανως θα δημιουργήσει μια τεράστια αδικία μαζεύοντας σε έναν κόσμο επετειακά όπλα 3 κοσμων. Αλλά πότε ενδιαφέρθηκε η ΙΝΝΟ ή μάλλον πότε σκέφτηκε η ΙΝΝΟ κάτι πέρα από το κέρδος της? Με το καλό λοιπόν να μας έρθετε και καλή καταστροφή
Πιστευω να εχεις καταλαβει οτι το θεμα στο οποιο γραφεις την αποψη σου, ανοιχτηκε για αυτο τον λογο, οπως επισης και η δημοσκοπηση που εγινε.
Αν ενα μεγαλο μερος του κοσμου που αναφερεις δεν επιθυμουσε τη μετακινηση χαρακτηρων μπορουσε να εκφραστει εδω, κατι που δεν εγινε, οποτε ολα αυτα που λες ειναι απλα για να τα λες και τιποτα αλλο!
Ειναι πραγματικα αξιο αποριας που ειδες οτι δεν ενδιαφερεται η εταιρεια οπως λες, απο τη στιγμη που ζητησε τη γνωμη ολων των παιχτων και με βαση αυτη αποφασισε. Καλο ειναι να ειμαστε λιγο πιο προσεχτικοι...
 

DeletedUser6632

Guest
προφανως δεν το διατυπωσα σωστα γι αυτο και δεν εγινε κατανοητο. Ηθελα να πω πως για μια τετοια μεταφορα ισως θα ηταν λογικο (κατ' εμε πάντα) να ερωτηθούν μόνο οι παίχτες του κόσμου υποδοχής γιατι ο δικος τους κόσμος επηρεάζεται άμεσα και γιατί εις βάρος τους γίνεται η μεταφορά. Και για να μην παρεξηγούμε για το εις βάρος τους εξηγώ. Σε έναν κόσμο ενεργό για να πάρεις τα όπλα από ένα event σαφεστατα χρειάζεται να ξοδέψεις περισσότερα από έναν κόσμο όχι τόσο ενεργό. Επίσης ενω για παράδειγμα μέχρι τωρα είχα να αντιμετωπίσω έναν παίχτη με μανιτού τώρα ξαφνικα αυτοί θα γίνουν τρεις όπως τρεις θα γίνουν και όσοι έχουν πάρει όλα τα άλλα μυθικά. Συνεπώς το περιβάλλον το οποίο διαμορφώνετε μετα τις μετακινήσεις δεν είναι αυτό το οποίο είχε αρχικά προβλέψει η ΙΝΝΟ.
 

DeletedUser6632

Guest
επίσης και συγνωμη για το δευτερο κατα σειρα ποστ μπορω να κατανοήσω ως έναν βαθμό πως ένας παίχτης με μοναδικο λογαριασμό σε έναν μη τοσο ενεργο κόσμο να μετακινηθει σε έναν πιο ενεργο, ααλλά εδω δοθηκε δικαίωμα σε παιχτες με λογαριασμό και στον κ8 και στο αριζονα ή στον μπαφαλο να διαγραψουν έναν και να μεταφέρουν τον άλλο. Και μιλάω για παίχτες που περίπου είχαν ισαξιους σε λεβελ παιχτες και στους δύο κόσμους. Αρα δόθηκε η ευκαιρία έμμεσα σε μια αλλαγή χαρακτηρα πραγμα που από τον κανονισμό του παιχνιδιού είναι αδύνατο
 

kosrs

Νέο Μέλος
Πολυ κακο για το τιποτα siras ,,,
ενα παιχνιδι ειναι !!!
υγ,κανενα νεο για τον κ6 που δεν εχουν ανοιξει ακομα εχουμε!!:w
 

DeletedUser6632

Guest
ναι εν κατακλείδι δεν έχεις αδικο κορσ
 

dimitrisCh

Μέλος
@cord
Το είχα επισημάνει εδώ ότι μια δημοσκόπηση στην οποία θα ψηφίζει ο καθένας για κάτι που δεν τον αφορά άμεσα θα είναι προβληματική.
Κι εάν τώρα προτείνει κάποιος να γίνει μια δημοσκόπηση, για το εάν πρέπει να πάψει να υπάρχει ή όχι ο Κ1, δεν μπορείς να φανταστείς το αποτέλεσμα μιας τέτοιας δημοσκόπησης. :lf

@siras
Η Innogames είναι η χαμένη της όλης υπόθεσης από αυτές τις μετακινήσεις, γιατί μειώνεται κατά πολύ το πελατολόγιο της στους ελληνικούς κόσμους. Κατά την δική μου άποψη κακώς επέτρεψε αυτές τις μετακινήσεις. Ίσως να το έκανε για το επερχόμενο άνοιγμα του νέου κόσμου.
 

DeletedUser3367

Guest
Καμιά ενημέρωση για το τι θα γίνει με τον κόσμο 6?
 

DeletedUser6637

Guest
αντε να ανοιξουν οι μεταφορες απο κ6 για κ8.........γιατι ο κ8 ειναι γεματος noob
 

DeletedUser3367

Guest
Καλό θα ήταν να μας ενημέρωνε κάποιος για το πότε.
 

DeletedUser1748

Guest
Και το φιασκο αποκαλυφθηκε , πρωτη μερα μεταφορων 5 νεα πρεμ οπλα 150 λβλ υπερ της συμμαχιας των CL . Ποιος ρωτηθηκε για τις μεφορες ; τα 30 ατομα που συμμετεχουν στο φορουμ , κανεις τον κοσμο του κ8 , αλλα αυτο γινεται αν εχεις ανοιχτες συνομιλιες με διαχειριστες και μανατζερ κοινοτητας :D ανοιξτε μας να παμε κ1 , αλλα εκει κυριε κορντ δεν σε παει να το πειραξεις :)
 

DeletedUser

Guest
Ολοι στο Κολοραντο πηγαινουν;
Στο Νταλας θα ερθει κανενας ή ειναι ο κοσμος απ τα LIDL :p
 

DeletedUser6759

Guest
Τοσο κλαμα με τις μεταφορες απο πιτσιρικας ειχα να δω σε καμμενες ελληνικες ταινιες. Λες και οι μεταφορες ειναι για την αποκλειστικοτητα της μια πλευρας. Α ρε πως παραμυθιαζεται τον εαυτο σας και οχι μονο... Αρη εχεις ακουσει αυτο που λενε οτι της κοντης ψ@@@ς τις φταινε οι τριχες?
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κορυφή