sot k
Νέο Μέλος
Χτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη για 4-5’ να γίνουν κρέμα.
Ένα ένα προσθέτουμε τα αυγά (βαζο με αυγα), να τα πίνει το μείγμα, πριν προσθέσουμε το επόμενο.
Σκάβουμε τον κάδο με σπάτουλα να ομογενοποιηθούν σωστά τα υλικά.
Προσθέτουμε το μισό αλεύρι και χτυπάμε τα υλικά για λίγα δευτερόλεπτα, να ενσωματωθεί το αλεύρι.
Τέλος προσθέτουμε το υπόλοιπο αλεύρι και με μια σπάτουλα απαλά ανακατεύουμε το μείγμα.
Ισομοιράζουμε το κέικ στις δυο έτοιμες φόρμες.
Ισιώνουμε την επιφάνεια για να ψηθεί ομοιόμορφα.
Χτυπάμε την φόρμα στον πάγκο για φύγει ο αέρας που τυχόν εγκλωβίστηκε.
Τοποθετούμε στην μεσαία σχάρα και ψήνουμε για περίπου 25 με 30′
Είναι έτοιμα όταν ροδίσουν, φουσκώσουν και ξεκολλήσουν από τις φόρμες. Προσοχή πάντα ελέγχουμε την καρδιά του αν ψήθηκε, μπήγοντας την λάμα ενός μαχαιριού αφού περάσει ο χρόνος ψησίματος.
Αφήνουμε να σταθούν για 10′ στην φόρμα.
Τα αναποδογυρίζουμε σε σχάρα και αφαιρούμε το αντικολλητικό χαρτί.
Αφήνουμε να κρυώσουν τελείως
Χτυπαμε το γαλα και την ζαχαρη να γινει σαντιγι.
Βάζουμε 1 κουταλιά σαντιγί στο κέντρο της πιατέλας.
Ακουμπάμε επάνω το ένα κέικ.
Αφαιρούμε λεπτή φέτα από την επιφάνεια του ώστε να ρουφήξει την μαρμελάδα.
Κάνουμε μια στρώση την μαρμελάδα αφήνοντας κενό 1 εκατοστό περιμετρικά.
Βάζουμε την σαντιγί με κορνέ ή με κουτάλι.
Ακουμπάμε επάνω το δεύτερο κέικ.
Γαρνίρουμε το κεικ με ολόκληρα μούρα.
+15 Δυναμη
+15 Κινητικοτητα
+15 Χαρισματικοτητα
+15 Επιδεξιοτητα
+15% Επαναφορα
+15% Ταχυτητα
Ένα ένα προσθέτουμε τα αυγά (βαζο με αυγα), να τα πίνει το μείγμα, πριν προσθέσουμε το επόμενο.
Σκάβουμε τον κάδο με σπάτουλα να ομογενοποιηθούν σωστά τα υλικά.
Προσθέτουμε το μισό αλεύρι και χτυπάμε τα υλικά για λίγα δευτερόλεπτα, να ενσωματωθεί το αλεύρι.
Τέλος προσθέτουμε το υπόλοιπο αλεύρι και με μια σπάτουλα απαλά ανακατεύουμε το μείγμα.
Ισομοιράζουμε το κέικ στις δυο έτοιμες φόρμες.
Ισιώνουμε την επιφάνεια για να ψηθεί ομοιόμορφα.
Χτυπάμε την φόρμα στον πάγκο για φύγει ο αέρας που τυχόν εγκλωβίστηκε.
Τοποθετούμε στην μεσαία σχάρα και ψήνουμε για περίπου 25 με 30′
Είναι έτοιμα όταν ροδίσουν, φουσκώσουν και ξεκολλήσουν από τις φόρμες. Προσοχή πάντα ελέγχουμε την καρδιά του αν ψήθηκε, μπήγοντας την λάμα ενός μαχαιριού αφού περάσει ο χρόνος ψησίματος.
Αφήνουμε να σταθούν για 10′ στην φόρμα.
Τα αναποδογυρίζουμε σε σχάρα και αφαιρούμε το αντικολλητικό χαρτί.
Αφήνουμε να κρυώσουν τελείως
Χτυπαμε το γαλα και την ζαχαρη να γινει σαντιγι.
Βάζουμε 1 κουταλιά σαντιγί στο κέντρο της πιατέλας.
Ακουμπάμε επάνω το ένα κέικ.
Αφαιρούμε λεπτή φέτα από την επιφάνεια του ώστε να ρουφήξει την μαρμελάδα.
Κάνουμε μια στρώση την μαρμελάδα αφήνοντας κενό 1 εκατοστό περιμετρικά.
Βάζουμε την σαντιγί με κορνέ ή με κουτάλι.
Ακουμπάμε επάνω το δεύτερο κέικ.
Γαρνίρουμε το κεικ με ολόκληρα μούρα.
+15 Δυναμη
+15 Κινητικοτητα
+15 Χαρισματικοτητα
+15 Επιδεξιοτητα
+15% Επαναφορα
+15% Ταχυτητα