DeletedUser482
Guest
πρέπει να έχετε όλα τα αντικείμενα συμπληρωμένα εκτός του όπλου οχυρού.
θα γινει αναβαθμιση στο προγραμματακι για να συμβαδιζει με την 1,30?
και αν ναι...ποτε το περιμενουμε?
Εννοώ τις τρεις (3) (ή 2 δεν θυμάμαι καλά λόγω ηλικίας) που υπολογίζουν το range για αποφυγή, κτύπημα κλπ. Δηλαδή αν είσαι αποφυγή μεταξύ 200-210 για να ανέβεις επίπεδο και έχεις 208 πόντους, αν μπορεί να μπει εναλλακτικά αντικείμενο με πόντους υγείας (αν είναι π.χ. να πας στο 202 δεν χρειάζεται να φορέσεις το maximum). Είναι μια συζήτηση που έκανες στο forum του net. Αυτό το θυμάμαι
Φίλε μου... δες λίγο αυτόν τον πίνακα:
Skill bonuses
* +1 bonus with one point and up
* +2 bonus with 3 points and up
* +3 bonus with 10 points and up
* +4 bonus with 23 points and up
* +5 bonus with 43 points and up
* +6 bonus with 71 points and up
* +7 bonus with 108 points and up
* +8 bonus with 155 points and up
* +9 bonus with 211 points and up
Είναι τα μπόνους που παίρνεις στην στόχευση και την αποφυγή ανάλογα με τους πόντους ηγεσίας και κρυψίματος ή αντοχής που έχεις...
Όπως βλέπεις είτε 47 είχες στην ηγεσία είτε 56, πάλι +5 θα έπαιρνες...
Το πρόγραμμα λαμβάνει ΚΑΙ αυτόν τον πίνακα υπόψη σ' αυτά που προτείνει...
Τώρα για το % ευστοχίας που λες... παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο, όπως η απόσταση και τα στατιστικά των αντιπάλων...
Η δική μου προσωπική εμπειρία μου έδειξε ότι στο script δουλεύει άψογα σ' αυτά που προτείνει για τα οχυρά (αν και εγώ είχα παραξενευτεί στην αρχή)
Εβαλα τις καινουργιες δουλειες,παντελονια,ζωνες κλπ.Η ρουκετα πρεπει να περιλαμβανετε τωρα.Δεν εχω βαλει ακομα το φαιρφαιτερ σετ,το γκρηνχορν σετ και το γκολντεν σετ,η οπως αλειως λεγονται.Για τα οχυρα παντως δεν πρεπει να αλλαζει κατι με αυτα τα 3 σετ.Αν ειναι κατι ακομα για να προστεθει πειτε μου να το σημειωσω.Δεν εχω παιχτη της προκοπης οποτε δεν μπορεσα να το δοκιμασω οσο θα θελα,αλλα απο οσα ειδα πρεπει να ειναι οκ στο σημειο αυτο.