ακαδημιες , τσιροι κ υποτελεις...

  • Δημιουργός θέματος Calamity jane
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser

Guest
Στις φυλετικές στον κόσμο 1 δεν είμασταν πρώτοι από την αρχή...εκεί όντως έχει ανακατατάξεις το πράγμα....οι BLACK PIRATES ιδρυθήκαμε εκεί τέλη Ιουλίου. Η πρωτιά εκεί ήταν όντως αξιόλογο εγχείρημα και οφείλεται στις οργανωτικές ικανότητες που ανέπτυξαν οι καπετάνιοι velis και Dunedain και πιστεύω οτι είναι μαγκιά μας. Εδώ οι πρώτες θέσεις είναι απλώς για φιγούρα. Οταν maxarουν οι πόλεις όπως έχω ξαναπεί οι κτίστες δεν θα έχουμε τι να κάνουμε παρά να κάνουμε μια "κόντρα" ποια ομάδα θα κτίσει full μια πόλη από το μηδέν. Οι μονομάχοι απλώς θα παίζουν μετά για την προσωπική δόξα αφού η πολυ-συλλεκτική δόξα δεν θα ανεβαίνει άλλο.
 

DeletedUser

Guest
μα εδω δεν ειναι τοσο θεμα χρηματων οσο φαρδος........ ο αλλος μπορει να εχει ολα τα premium αλλα αμα ο αλλος ειναι τυχερος τι να το κανεις? ναι οκ βοηθανε αλλα δεν κ τοσο σπουδαια σε σημειο να ευνοουν τοσο αυτους που το εχουν ειναι ομως μια μικρη βοη8εια
 

DeletedUser

Guest
Εγώ πιστεύω οτι τα premium είναι πανάκριβα και δίνουν δυσανάλογο αβαντάζ σε όσους έχουν...Με 2 ενεργοποιημένα πρεμιουμ (ενέργειας και διπλασιασμου μπονους χαρακτήρα) μπορεί να παρει κεφάλι πολύ εύκολα ένας χαρακτήρας.
 

DeletedUser

Guest
ναι οκ ισως αλλα εχαρταται κ τι char. εχεις πιστευω δλδ οτι σε bonus char ειναι κυριως ευνοημενος ο τυχοδιωκτης....... δεν πρεπει ομως να αγνοεις κ τον παραγοντα τησ τυχης πχ αν ενας παει στην σημαια κ βαζει το πρωτο του διωρο κ στο μισαωρο να μου λεει το ακυρωνω ετσι κ αλλιως δεν θα το σηκωσω κ παταει ακυρωση κ βλεπεις στις αναφορες οτι δουλεψε μιση ωρα κ την σηκωσε ειναι ΕΛΕΟΣ!:mad:
 

DeletedUser315

Guest
episis to Υψηλότερο εισόδημα
sou dinei perisotera xrhmata kai antikeimena poio efkola, pou shmenei ta tsontareis sthn polh kai ginete grhgorotera

kala to Πλεονέκτημα μονομαχίας to vrisko gelio
dld na plhrwneis gia na xeis perisotero amyna kai epithesh
 

DeletedUser

Guest
αυτο με την μονομαχια ειναι πολυ μλκια οποιος τα χωνει γινεται μαγκας .
κατα τη γνωμη μου αυτο πρεπει να το βγαλουν , γιατι αν ο χ παιχτης εχει κοπιασει να κανει εναν αξιοσεβαστο χαρακτηρα κ ερχεται το καθε βλαμενο-δωρητης-ευωμαγκας κ τον χωνει που ειναι η χαρα του παιχνιδιου γιατι για παιχνιδι μιλαμε !!!
 

DeletedUser

Guest
χαρην συζητησεως παρεκτραπηκαμε λιγο αλλα θα επιστρεψουμε που θα παει εχουμε καιρο ... :p
 
Κορυφή