Νέα Έκδοση Χαρακτηριστικά έκδοσης 2.222

Belle Bernice

Μέλος προσωπικού
Social Media Moderator
2.222.png


Την Τρίτη 14 Μαΐου 2024 θα πραγματοποιηθεί η αναβάθμιση της έκδοσης 2.222. Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι η ημερομηνία, η ώρα και το περιεχόμενο της ενημέρωσης ενδέχεται να αλλάξουν.




char_veltioseis.png


  • Μπόνους αντικειμένων
Το "Γενναίο Άλογο" και το "Γυναικείο Άλογο" είναι ισοδύναμα αντικείμενα για διαφορετικό φύλο χαρακτήρα, αλλά τα αντικείμενα είχαν διαφορετικά μπόνους. Έχουμε αλλάξει τα μπόνους ώστε να είναι τα ίδια και ίσα για κάθε παίκτη.

Νέο Μπόνους:
+0.05 Χαρισματικότητα (ανά Επίπεδο)
+0.3 Αντοχή (ανά Επίπεδο)​
+0.4 Εμφάνιση (ανά Επίπεδο)​
+0.4 Ηγεσία (ανά Επίπεδο)​
+0.4 Ζωώδες Ένστικτο (ανά Επίπεδο)​

gentleman_animal.png
dancer_animal.png


  • Σύστημα Αναφοράς προσβολών
Αποφασίασαμε να αλλάξουμε τον τύπο αποκλεισμού στο σύστημα αναφοράς προσβολών. Όπως ίσως θυμάστε, έχουμε αλλάξει το σύστημά μας πριν από λίγο καιρό σε μικρότερες ποινές και έλλειψη μόνιμου αποκλεισμού μετά τη λήψη 50 βαθμών. Τώρα εφαρμόσαμε μια ακόμη αλλαγή που θα επηρεάσει τους προσωρινούς αποκλεισμούς οι οποίοι από τώρα θα ξεκινούν με την επόμενη συνεδρία σας, αντί για κατευθείαν.



  • Χειρισμός εργαλείων συμβουλών οθόνης αφής
Έχουμε αλλάξει τη συμπεριφορά των εργαλείων συμβουλών για συσκευές iOS ώστε να ταιριάζει με αυτήν για χρήστες Android. Από τώρα θα μπορείτε να βλέπετε ένα εργαλείο συμβουλών με ένα μόνο παρατεταμένο πάτημα.




diorthoseis.png



  • Λάθος χρηματικό ποσό σε αναφορές μονομαχίας
Σε ορισμένες συγκεκριμένων περιπτώσεις, το ποσό των ληφθέντων χρημάτων δεν ταίριαζε με τα ληφθέντα χρήματα. Από τώρα οι τιμές θα ταιριάζουν.




Ελπίζουμε να σας ικανοποιήσουν οι αλλαγές και προσθήκες της αναβάθμισης αυτής.
Ως συνήθως ανυπομονούμε για τα σχόλιά σας!


Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Η Ομάδα του The West
 
Κορυφή