Νέα Έκδοση Χαρακτηριστικά έκδοσης 2.219

Belle Bernice

Μέλος προσωπικού
Social Media Moderator
2.219.png


Την Τετάρτη 03 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η αναβάθμιση της έκδοσης 2.219. Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι η ημερομηνία, η ώρα και το περιεχόμενο της ενημέρωσης ενδέχεται να αλλάξουν.




char_veltioseis.png



  • Νέος βαθμός μάχη οχυρού
Δημιουργήσαμε έναν νέο βαθμό μάχης οχυρού "Υποστράτηγος" που βρίσκεται μεταξύ Στρατηγού και Καπετάνιου, έχει τα ίδια δικαιώματα με τον Στρατηγό, αλλά δεν είναι ο υψηλότερος βαθμός της μάχης, ενώ επίσης οι παίκτες μπορούν να υποβιβαστούν / προβιβαστούν σε αυτό τον βαθμό. Ο νέος αυτός βαθμός θα εφαρμόζεται αυτόματα σε επιτιθέμενους Συμβούλους και Ιδρυτές, Ιδρυτές και Συμβούλους της πόλης που ανήκει το οχυρό.



  • Προτεραιότητα κίνησης και βολής βαθμών
Από εδώ και πέρα όλοι οι βαθμοί αξιωματικών (Καπετάνοι και πάνω) θα έχουν την ίδια προτεραιότητα κίνησης και βολής. Η αλλαγή επηρεάζει μόνο την λειτουργεία προτεραιότητα κίνησης και βολής, ενώ άλλες θα παραμείνουν αμετάβλητες.



  • Παράθυρο στρατολόγησης Μάχης οχυρού
Προσθέσαμε την επιλογή απόκρυψης του βαθμού Λοχία όπως με τους υπόλοιπους βαθμούς στο παράθυρο στρατολόγησης μάχης οχυρού.



  • Νέα σειρά αποστολών Κύριας Ιστορίας
Προσθέσαμε την επόμενη σειρά αποστολών της Κύριας Ιστορίας. Ποιος δηλητηρίασε το νερό; Βοηθήστε τον Σερίφη John να ερευνήσει την κατάσταση και ίσως πιάσει τους ληστές. Η νέα σειρά αποστολών "Αναζητώντας τον ένοχο" είναι διαθέσιμη για παίκτες που έχουν φτάσει στο επίπεδο χαρακτήρα 130 και έχουν ολοκληρώσει επιτυχής την σειρά αποστολών "Αναζητώντας μια θεραπεία".
Μόλις ολοκληρώσετε την σειρά αποστολών, θα λάβετε το επίτευγμα "Η υπόθεση αυτή αποκλείεται".



  • Νέα σειρά αποστολών Κύριας Ιστορίας
Ο Henry έλαβε ένα τηλεγράφημα για έναν αγνοούμενο εξερευνητή. Βοηθήστε τον να επιστρέψει στην πόλη. Η νέα σειρά αποστολών "Ο αγνοούμενος εξερευνητής" είναι διαθέσιμη για παίκτες που έχουν φτάσει στο επίπεδο χαρακτήρα 155 και έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς την σειρά αποστολών "Διάσωση του Σαλούν, Μέρος 2ο".
Μόλις ολοκληρώσετε την σειρά αποστολών, θα λάβετε το επίτευγμα "Ο σωτήρας του εξερευνητή".




diorthoseis.png




  • Βαθμοί στο κάναλι συνομοιλίας της Μάχης οχυρού
Σε ορισμένες περιπτώσεις όλοι οι βαθμοί των παικτών εμφανίζονταν ως "Αστρατολόγητοι" στο κανάλι συνομοιλίας της μάχης οχυρού. Το σφάλμα διορθώθηκε.

  • Σάκος Davis Tutt
Ο Σάκος Davis Tutt είχε την δυνατότητα αναβάθμισης. Διορθώθηκε.




Ελπίζουμε να σας ικανοποιήσουν οι αλλαγές και προσθήκες της αναβάθμισης αυτής.
Ως συνήθως ανυπομονούμε για τα σχόλιά σας!


Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Η Ομάδα του The West
 
Κορυφή