Νέα Έκδοση Χαρακτηριστικά έκδοσης 2.216

Belle Bernice

Μέλος προσωπικού
Social Media Moderator
2.216.png


Την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η αναβάθμιση της έκδοσης 2.216. Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι η ημερομηνία, η ώρα και το περιεχόμενο της ενημέρωσης ενδέχεται να αλλάξουν.




char_veltioseis.png



  • Νέα σειρά αποστολών
Όλο και περισσότεροι πολίτες αρρωσταίνουν και κανείς δεν ξέρει γιατί. Είσαι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να τους βοηθήσει και να βρεις τον λόγο της αρρώστιας, μην τρως κανένα άγνωστο φαγητό για να μην δηλητηριαστείς! Νέα σειρά αποστολών για την Κύρια Ιστορία "Ψωμί και Δηλητήριο" είναι διαθέσιμη για παίκτες που έφτασαν στο επίπεδο χαρακτήρα 110 και έχουν ολοκληρώσει την σειρά αποστολών "Τυχερά παιχνίδια". Αφού ολοκληρώσετε την νέα σειρά αποστολών θα λάβετε το νέο επίτευγμα "Ένας αληθινός ντετέκτιβ".



  • Νέα φίλτρα εμπειρίας (μόνο για κοινότητες με διακομιστές ταχύτητας)
Έχουμε δημιουργήσει νέα φίλτρα εμπειρίας για τους διακομιστές ταχύτητας. Από εδώ και στο εξής θα μπορείτε να λαμβάνετε φίλτρα εμπειρίας που δίνουν συγκεκριμένο αριθμό επιπέδων, όχι απλά το μέγιστο 25% στο επόμενο επίπεδο. Αυτό σας επιτρέπει να αυξήσετε τα επίπεδα σε διακομιστές ταχύτητας χωρίς περιττά κλικ. Να θυμάστε ότι αυτά τα φίλτρα δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια όλων των διακομιστών ταχύτητας.



  • Τιμή στο Κατάστημα UP
Το Επιδόρπιο σε βάζο ήταν πολύ ακριβό σε σύγκριση με άλλα αντικείμενα. Μειώσαμε την τιμή σε 19 ομόλογα / σβόλους.

item_52498.png



  • Μαριναρισμένη μπριζόλα
Από εδώ και στο εξής η μαριναρισμένη μπριζόλα θα έχει την δυνατότητα πώλησης στην αγορά. Ίσως θα την χρειαστείτε σε επερχόμενες αποστολές;
seasonedsteak.png



  • Εκδήλωση Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου 2024
Δημιουργήσαμε την ετήσια εκδήλωση για την Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου. Περισσότερες πληροφορίες θα ακολουθήσουν σε ξεχωριστή ανακοίνωση.

help_sprite_2024_2.png





diorthoseis.png



  • Αναφορά προφίλ συμμαχίας
Σε ορισμένες περιπτώσεις δεν ήταν δυνατή η αναφορά προφίλ συμμαχιών. Από τώρα θα είναι δυνατή η αναφορά όλων των προφίλ.

  • Λανθασμένη περιγραφή επιτεύγματος
Το επίτευγμα "Τώρα είσαι ζεστός" είχε λάθος περιγραφή και διορθώθηκε.




Ελπίζουμε να σας ικανοποιήσουν οι αλλαγές και προσθήκες της αναβάθμισης αυτής.
Ως συνήθως ανυπομονούμε για τα σχόλιά σας!


Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Η Ομάδα του The West
 
Κορυφή