Νέα Έκδοση Χαρακτηριστικά έκδοσης 2.212

Belle Bernice

Μέλος προσωπικού
Social Media Moderator
2.212.png


Την Τρίτη 05 Δεκεμβρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί η αναβάθμιση της έκδοσης 2.212. Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι η ημερομηνία, η ώρα και το περιεχόμενο της ενημέρωσης ενδέχεται να αλλάξουν.




char_veltioseis.png




  • Φίλτρα μονομαχίας
Όπως ανακοινώθηκε στο παρελθόν θα προσθέσουμε το "Φίλτρο επαναφοράς μονομαχίας" στο Κατάστημα UP. Θα μπορείτε να αγοράσετε το αντικείμενο για 500 ομόλογα / σβόλους. Θυμηθείτε: Το αντικείμενο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά κάθε 180 ημέρες.
Το αντικείμενο θα προστεθεί στο κατάστημα μέσα σε 12 ώρες μετά την ενημέρωση.
item_53454.png


Επίσης, έχουμε αποφασίσει να χαμηλώσουμε την τιμή πώλησης του "Μυστηριώδες φίλτρο" και από τώρα θα μπορείτε να το αγοράζετε για 50 ομόλογα / σβόλους.
item_51871.png




  • Βελτιώσεις συνδεσιμότητας Περιπετειών
Εφαρμόσαμε κάποιες βελτιώσεις στη συνδεσιμότητα μόλις τελειώνει η περιπέτεια και γυρνάτε πίσω στο παιχνίδι. Από τώρα δεν θα πρέπει να συμβαίνουν καταστάσεις κατά τις οποίες δεν μπορούσατε να συνδεθείτε στο παιχνίδι μετά το τέλος κάποιας περιπέτειας.



  • Σειρά αποστολών "Γιορτάζοντας τη ζωή"
Η σειρά αποστολών "Γιορτάζοντας τη ζωή" ήταν διαθέσιμη κάθε χρόνο τις ίδιες ημέρες. Ωστόσο, μία από τις αποστολές απαιτεί να είναι ενεργή η εκδήλωση Ημέρας των Νεκρών. Έχουμε αλλάξει τις απαιτήσεις των αποστολών της ώστε να αντιστοιχούν πάντα με ημερομηνίες που θα είναι ενεργή η εκδήλωση Ημέρας των Νεκρών.



diorthoseis.png



  • Εμπειρία μονομαχίας στο Σαλούν
Μετά την αύξηση της εμπειρίας μονομαχίας, οι τιμές που εμφανίζονται στα σαλούν των πόλεων δεν είχαν προσαρμοστεί σωστά. Το παράθυρο εμφάνιζε τις παλιές τιμές. Το πρόβλημα διορθώθηκε.





Ελπίζουμε να σας ικανοποιήσουν οι αλλαγές και προσθήκες της αναβάθμισης αυτής.
Ως συνήθως ανυπομονούμε για τα σχόλιά σας!


Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Η Ομάδα του The West
 
Κορυφή