Νέα Έκδοση Χαρακτηριστικά έκδοσης 2.202

knightmaregr

Μέλος προσωπικού
Community Manager
2_202.png



Σήμερα Τρίτη 4 Ιουλίου 2023 θα πραγματοποιηθεί η αναβάθμιση της έκδοσης 2.202. Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι η ημερομηνία, η ώρα και το περιεχόμενο της ενημέρωσης ενδέχεται να αλλάξουν.

char_veltioseis.png

Αντικείμενα που έχουν λήξει
Από εδώ και στο εξής, θα μπορείτε να ελέγχετε εάν ένα αντικείμενο έχει λήξει. Κάθε αντικείμενο, το οποίο θα διαγραφεί μετά την επόμενη χρήση, θα επισημαίνεται με κόκκινο "Χ" και πληροφορίες στην περιγραφή του αντικειμένου.

Item_vndow.png
item_bag.png


Επιτεύγματα εκδηλώσεων
Με βάση τα σχόλιά σας, αποφασίσαμε να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο εμφανίζονται τα επιτεύγματα από την κατηγορία Εκδήλωση.
  • Από εδώ και στο εξής, ο μετρητής επιτευγμάτων θα είναι κρυφός.
  • Τα μη ολοκληρωμένα επιτεύγματα από παλιές εκδηλώσεις θα κρυφτούν. Θα μπορείτε να δείτε μόνο επιτεύγματα που είναι δυνατόν να επιτύχετε καθώς και αυτά που έχετε ήδη πετύχει.
Εκδήλωση Ημέρας Ανεξαρτησίας
Ετοιμάσαμε την εκδήλωση για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας. Περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν σύντομα σε ξεχωριστή ανακοίνωση.


diorthoseis.png

Προφίλ παικτών
Πριν από μερικά χρόνια, ορισμένοι παίκτες μπορούσαν να ορίσουν το κείμενο του προφίλ τους μεγαλύτερο από το μέγιστο επιτρεπόμενο μήκος (10.000 χαρακτήρες), γεγονός που τους έκανε να μην μπορούν πλέον να ανοίξουν το πρόγραμμα επεξεργασίας προφίλ ή τις ρυθμίσεις παιχνιδιού τους. Όλο το κείμενο προφίλ αυτών των χρηστών θα περικοπεί πλέον σε 10.000 χαρακτήρες, γεγονός που θα αποκαταστήσει τη δυνατότητά τους να επεξεργάζονται το προφίλ τους και να ανοίγουν τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού. Όλα τα exploit που επέτρεψαν την αποθήκευση τόσο μεγάλου κειμένου, θα σταματήσουν επίσης να λειτουργούν.



Ελπίζουμε να σας ικανοποιήσουν οι αλλαγές και προσθήκες της αναβάθμισης αυτής.
Ως συνήθως ανυπομονούμε για τα σχόλιά σας!

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Η Ομάδα του The West
 
Κορυφή