Μάχες οχυρών. Άμυνα γρανίτης

  • Δημιουργός θέματος nivas
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser4456

Guest
Ακριβως,τo item απο crafting δινει κατευθειαν στο bonus +4 και οχι απο τα σκιλς, οπως ας πουμε κανει και το χρυσο.

Επισης κατι τελευταιο μιας και τραβαει το θεμα... Ειναι φανερο οτι αμυνα / επιθεση = 1,5 / 1 αντε πες εμπειρικα 2/1 στην καλυτερη περιπου, αλλα αυτο γινεται επισης για να προφυλαχτουν καπως τα χτισμενα οχυρα, οπου καποιοι εχουν καταναλωσει κοπο και $ κλπ να τα κτισουν. Αρα δεν το βρισκω παλι τοσο πολυ παραλογο. Αν καποια πλευρα φυσικα δεν αξιζει να εχει οχυρα λογο ελλειψης ομαδικοτητας, αυτα τοτε απλα πεφτουνε κ αλλαζουν χερια. Προφανως οι developers δεν πιστευω να ειχαν κατα νου τις φιλικες σχεσεις που θα ειχαν καποτε σαν παιχτες οι 2 αντιπαλες πλευρες ωστε να αναλυσουν περισσοτερο το θεμα οπως εδω... :D Δεν ξερω, σκεφτειτε οτι πατε σε εναν νεο κοσμο οπου ολοι ειναι αγνωστοι και εχθροι. Δεν θα ηθελε κανεις να του παρουν ενα οχυρο αν το εχει κτισει με κοπο. Θυμηθειτε δε ποσο ευαλωτα ειναι τα οχυρα αχτιστα και θα δειτε αν αυτο που παιζει ειναι καλο ή κακο τελικα.
 

DeletedUser

Guest
Δυστυχως τα πραγματα πανε απο το κακο στο χειροτερο.
Ειδα οτι αρχιζει να κανει την εμφανιση της η καραμπινα του Geronimo με ζημια 400-500 (προφανως θα ειναι το επομενο μεγαλο "θαυμα" των developers μετα το χρυσο) και το σαλι της Μαριας Ρολσταντ που παλι δινει ατοφιο μπονους.
+5 Αμυνα.

Νομιζω οτι οι τυποι δεν παλευονται. Οι μαχες οχυρων εχουν γινει σαν τα παιχνιδια τυπου Tekken. Δεν βλεπω να κρατανε τον κοσμο για πολυ ακομα.
 
Κορυφή