Ληστεια Τραπεζας Πολης

  • Δημιουργός θέματος cord
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser5264

Guest
Σαν ιδέα ακούγεται ωραία και θα ταίριαζε με το πνεύμα της άγριας δύσης.

Ως προς την υλοποίησή της:

1) Υπάρχουν πόλεις με ελάχιστους κατοίκους και γεμάτα θησαυροφυλάκια και σε μια ενδεχόμενη οργανωμένη επίθεση δεν θα είχαν καμία ελπίδα, ειδικά αν δεν είναι ενταγμένες σε κάποια συμμαχία.
2) Μια πόλη θα μπορούσε να χάσει όλο το ποσό που έχει στο θησαυροφυλάκιο, ακόμη και με ένα ποσό 10% μετά από 10 επαναλαμβανόμενες επιθέσεις.
3) Τα χρήματα που θα έχανε μια πόλη μετά από μια ενδεχομενη επίθεση θα πήγαιναν σους ληστές, και όχι στο θησαυροφυλάκιο της πόλης τους, οπότε μάλλον δεν θα υπήρχε καμία ελπίδα να τα πάρει πίσω μετά από μια ενδεχόμενη νικηφόρα αντεπίθεση, αφού μόνο ένα ελάχιστο ποσό θα πήγαινε στο θησαυροφυλάκιο της πόλης που θα έκανε επιδρομή.
4) Θα μπορούσε να φτιαχτεί μια πόλη ή λίγες πόλεις αποτελούμενες μόνο από ληστές και οι οποίοι θα έκαναν συνεχείς επιδρομές και οι άλλες πόλεις θα ήταν στο έλεος αυτών των παικτών.
5) Θα σημάνει το τέλος για τις μάχες οχυρών. Οι περισσότερες πόλεις αποτελούνται πλέον κατά το μέγιστο βαθμό μόνο από οχυρομάχους. Οι παίκτες αυτοί δεν θα μπορούσαν να αμυνθούν σε επιδρομές, α) λόγω των ικανοτήτων, β) θα λιποθυμούσαν σε μια ενδεχόμενη προσπάθεια άμυνας, οπότε δεν θα μπορούσαν να πάνε σε μάχη οχυρού, οπότε θα ήταν άρχηστοι πλέον για το παιχνίδι. Επιπλέον θα έχαναν σημαντικά ποσά από τα χρήματα του θησαυροφυλακίου τα οποία χρειάζονται για τις μάχες οχυρών.
6) Και το χειρότερο: η υλοποίησή της ευνοεί κυρίως μόνο μια κατηγορία χαρακτήρα (μονομάχους), το οποίο επιεικώς μπορεί να χαρακτηριστεί ως απαράδεκτο.
7) Είναι τελείως διαφορετικό οι μάχες οχυρών, εκεί μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι παίκτες, εδώ αποκλείονται σχεδόν οι υπόλοιποι χαρακτήρες. Στις μάχες οχυρών οι πόλεις που θέλουν να ασχοληθούν με τα οχυρά αν χάσουν ένα οχυρό, μπορούν να το ξαναπάρουν πίσω αργότερα. Στην περίπτωση επιδρομής, μάλλον είναι αδιανόητο.

Αυτά τα ελάχιστα προς το παρόν. Αν και πιστεύω ότι στην Innogames δεν πρόκειται να δεχθούν να εισαχθεί κάτι τέτοιο στο παιχνίδι, γιατί θα του έδινε την χαριστική βολή.

Αντιπρόταση:
Οι ληστές να μην παίρνουν τα χρήματα από το θησαυροφυλάκιο, το οποίο είναι ασφαλές, αλλά από τις καταθέσεις των κατοίκων της πόλης. (εδώ σας θέλω να τοποθετηθείτε π.χ. το 10% της κατάθεσης κάθε κατοίκου της πόλης) :p




Θα σημανει το τελος για τις μαχες οχυρου;Δεν θα το λεγα, η "μαγεια" της μαχης οχυρου ειναι αλλη τελιως διαφορετικη απο αυτη την ιδεα.Επισης απαραδεκτο μπορει να θεωρηθει και για τους μονομαχους οι μαχες οχυρου.Αλλιως παιζεις στις μαχες οταν εισαι στημενος οχυρομαχος και αλλιως οταν εισαι μονομαχος φορωντας τα καταλληλα ρουχα ολοι μπορουν να κανουν μια αξιοπρεπη μαχη οχυρου (οταν ειναι μονομαχοι) και αντιστοιχως οι οχυρομαχοι μπορουν να φορτωσουν με τα ρουχα τους σημαδι/εμφανιση.
 

DeletedUser6285

Guest
Σχετικα με τα πιο πανω, εγω δεν εχω εμπειρια απο αλλους κοσμους εκτος απο τον 5 και για αυτον θα πω την γνωμη μου. Εαν γινετε μονο στο θησαυροφυλακιο μικρο το κακο, εαν γινετε στον λογαριασμο του καθε παικτη υπαρχει θεμα. Ειναι σαν να τιμωρειται ο ενεργος παικτης.Το λεω αυτο γιατι υπαρχουν πολεις για παραδειγμα με 10 μελη εκ των οποιων 2 με 3 ειναι ενεργοι, αρα δεν εχουν ελπιδα σε μια επιθεση. Θα προτεινα λοιπον κατι δοκιμαστικο που να ξεκιναει με τις μαχες οχυρων επειδη ειναι και πιο ευκολο για τους διαχειριστες, δλδ οσοι θα δηλωνουν για μαχη ειτε επιτηθεμενοι ειτε αμυνομενοι να εχουν για παραδειγμα 500-1000 δολ επανω τους και η θα τα χανουν η θα τα διπλασιαζουν....καπως ετσι.Τελειωνοντας το θεμα ειναι να μην αδειασουν οι πολεις η να βλεπουμε συχνα παικτες που να δηλωνουν διακοπες σημειωστε δε οτι ο κ5 επεσε κατω απο τους 500 παικτες.
 

DeletedUser4530

Guest
- αν παει καποιος να καταθεσει χρηματα σε μια τραπεζα (στην πραγματικοτητα), και την τραπεζα την αλλη μερα την κλεψουνε, ο καταθετης ΔΕΝ χανει τα χρηματα του. μπορει να παει σε αλλη τραπεζα και να τα σηκωσει. αυτο ειναι καθαρα ζημια της τραπεζας. εξαλου τα χρηματα που εχει η καθε τραπεζα (στο γουεστ) ειναι απ το ποσοστο που μας κραταει σε καθε καταθεση μας 4% και 2% για τους εργατες. οποτε ηδη εχουμε πληρωσει τον αντιτοιμο για φυλαχτρα στην τραπεζα. οποτε δεν στεκει να χανονται χρηματα απ τους καταθετες οι οποιοι μπορει να ειναι και χαρακτηρες που ΔΕΝ ανηκουν σε καμια πολη αλλα μπορουν να καταθεσουν εστω και με μεγαλυτερο ποσοστο φορου.
αν γινει κατι τετοιο και να φυγουν οι χαρακτηρες απ τις πολεις παλι θα χανουν λοιπον τα χρηματα τους. οποτε που οδηγουμαστε; στο να τα σπαταλησουνε απο δω κι απο κει προκειμενου να τα χασουνε και τοτε να δουμε που θα παει η αγορα του παιχνιδιου!!!
κακη ιδεα να χανουν οι χαρακτηρες τα χρηματα τους λοιπον.
- υπαρχουν παικτες που εχουν μοχθησει για την πολη τους (οπως εγω). ειναι κριμα κι αδικο να πρεπει να φυγω μονο και μονο γιατι:
δεν εχει η πολη μου 40-50 πολιτες
θα χασει τα χρηματα της (οσα κι αν ειναι)
να πρεπει να παω σε μια αλλη πολη για να ειμαστε ενωμενοι οι κατοικοι ωστε να ανταπεξελθουμε σε τυχον επιθεση.

να ξερετε οτι τα πραγματα ειναι σε δυσκολη ισοροπια που πολυ ευκολα μπορει να χαλασει εντελως καταστροφικα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
Oι απορίες που δημιουργεί το συγκεκριμένο project είναι άπειρες...

Απευθύνεται κυρίως σε μονομάχους λέει το αρχικό ποστ, αλλά αποκλείει όλους τους αντιστασιακούς μονομάχους.
Αποκλείει επίσης όλους τους οχυράδες.
Συνεχίζουν να μην παίζουν οι φάρμερς.

Και επιπλέον αφαιρεί κόσμο από τα οχυρά...

Ότι να'ναι δλδ...

Όταν στον κ1 κάποια παιδιά από τις 2 συμμαχίες διοργάνωσαν τουρνουά μονομαχιών, δε βρέθηκε κανείς να στηρίξει τη προσπάθεια. Παρόλα αυτά περάσαμε καλά, γελάσαμε και ασχολήθηκε κόσμος.
Κάντε κάτι ανάλογο όπως τότε...
 

dimitrisCh

Μέλος
@greekiller10
Θα σημανει το τελος για τις μαχες οχυρου;Δεν θα το λεγα, η "μαγεια" της μαχης οχυρου ειναι αλλη τελιως διαφορετικη απο αυτη την ιδεα.

Από που τεκμηριώνεται αυτό ότι δεν θα σημάνει το τέλος των μαχών οχυρού; Έτσι απλά δεν θα σημάνει το τέλος; Ότι θέλουμε λέμε; Αν ένα μέρος του ήδη φθίνοντος αριθμού οχυρομάχων αποφασίσει να ασχοληθεί με τις ληστείες ή να υπερασπίσει την πόλη του σε μια επιδρομή και να μην πάει στις μάχες οχυρού, τι αποτέλεσμα θα έχει; Θα οδηγήσει στον ευτελισμό των μαχών οχυρού, μάχες με οχυρά που δεν γεμίζουν ή όχι; Ετσι νεκρώνει ένας κόσμος.

Επισης απαραδεκτο μπορει να θεωρηθει και για τους μονομαχους οι μαχες οχυρου.Αλλιως παιζεις στις μαχες οταν εισαι στημενος οχυρομαχος και αλλιως οταν εισαι μονομαχος φορωντας τα καταλληλα ρουχα ολοι μπορουν να κανουν μια αξιοπρεπη μαχη οχυρου (οταν ειναι μονομαχοι) και αντιστοιχως οι οχυρομαχοι μπορουν να φορτωσουν με τα ρουχα τους σημαδι/εμφανιση.

Δεν μπορώ να γνωρίζω αν έχεις ασχοληθεί σοβαρά με μάχες οχυρού, αλλά στις μάχες οχυρού οι μονομάχοι πηγαίνουν οικειοθελώς. Σε αντίθεση με τις ληστείες, οι οχυρομάχοι θα είναι αναγκασμένοι εκ των πραγμάτων, να υπερασπίσουν και το θησαυροφυλάκιο της πόλης τους. Επίσης οι σύγχρονοι οχυρομάχοι πλέον στην πλειοψηφία τους, δεν έχουν ικανότητες εκτός από κόκκινα και ηγεσία και 0 στόχευση και 0 αποφυγή. Θα αναγκαστούν λοιπόν να αλλάξουν ικανότητες για να μπορούν να ανταπεξέλθουν σε ενδεχόμενες επιδρομές.


@xryma
Ληστεία Τράπεζας Πόλης και όχι Διάρρηξη θησαυροφυλακίου προτείνεται. Όταν χρεοκοπήσει η τράπεζα χάνεις και τις καταθέσεις σου.
Οι εκτός πόλης γιατί να χάσουν τα χρήματά τους; Η πρόταση να χάνουν χρήματα οι κάτοικοι της πόλης, είναι για να υπάρχει κίνητρο να υπερασπίζουν την πόλη τους σε μια επίθεση. Διαφορετικά, δεν θα υπάρχει ενδιαφέρον για το θησαυροφυλάκιο, δεν θα λαμβάνουν μέρος. Σε κάποια φάση τα θησαυροφυλάκια θα αδειάσουν και θα έχουν πλουτίσει ορισμένοι, και θα έχουν μείνει άνεργοι, οπότε πάλι ή μόνο με μονομαχίες θα ασχοληθούν ή πάλι με τα οχυρά. Στο μεταξύ θα έχει επέλθει και το τέλος των μαχών οχυρών.
 

DeletedUser6285

Guest
Βασικα ειναι κατι που θελει τον χρονο του.....ακομα περιμενουμε τις μετακινησεις..... οποτε ας μην βιαζομαστε, αλλα το θεμα ειναι οτι καμια φορα οι ριζικες παρεμβασεις δεν βγαινουν παντα σε καλο. Το θεμα ειναι αν γινει κατι να μην αδικηθουν καποιοι λιγο και καποιοι στο μεγιστο π.χ. αντε να εισαι εργατης και μετα απο πολυ κοπο να εχεις μαζεψει 1.000.000 και να το βλεπεις σε λιγες μερες να εξαφανιζεται. Αυτο θα τσακισει την αγορα οπως ειπε και ο Xryma πιο πριν, δλδ, θα σου αφαιρουν το δικαιωμα να προσπαθησεις να μαζεψεις χρηματα για αγορα ενος μυθικου οπλου η ρουχου για παραδειγμα οποτε τι?????????.Αρα ας ξεκινησουν για παραδειγμα να επαναφερουν αν ειναι καποια καλυτερα δωρακια στις μαχες οχυρων, να δουμε και εμεις τι κινητικοτητα θα φερει στους παικτες και μετα βλεπουμε. Περιμενω να διαβασω και αλλα σχολια, που ξερετε κατι μπορει να βγει και απο εδω.
 

DeletedUser

Guest
....

καλησπερα. λοιπον για να μην χαλαστουν οι οχυρομαχοι γιατι εκει παει η ολη κουβεντα και επειδη ολο το παιχνιδι τωρα ειναι γεματο οχυρομαχους που ζουνε για την μαχη των 22:00 και μετα τερμα ............. προτεινω να σταματησει η κουβεντα εδω και να αποσυρθει η προταση.........
μην εχουμε και τιποτε παραξενα............ ξερω εγω.......
καληνυχτα σας
 

DeletedUser

Guest
να μην αποσυρθει καμια προταση το οτι ασχολειστε με τα οχυρα δεν σημαινει οτι πρεπει να κοιτατε μονο τον χαρακτηρα σας εμενα δεν με νοιαζει π.χ γιατι ειναι βαρετο να τερματιζεις κ μετα να ασχολεισαι μονο με το οχυρα να βρεθει μια λυση να μην υποβιβαστουν τα οχυρα αλλα οχι να ζητατε εσεις οι οχυρομαχοι να αποσυρθει η προταση αυτη να μην αποσυρθει ισα ισα μακαρι να γινει
 

DeletedUser6634

Guest
Ωραια ιδεα,αλλα προτεινω κατι αλλο.Εφοσων οι ληστες εχουν την δυνατοτητα να κλεψουν την πολη σου και εσενα,να κανουν το ιδιο και για τους αμυνομενους.Να μπορουν να παρουν οπλα,ρουχα,μυθικα,οτι κουβαλανε οι ληστες
 

DeletedUser4356

Guest
Ωραια ιδεα,αλλα προτεινω κατι αλλο.Εφοσων οι ληστες εχουν την δυνατοτητα να κλεψουν την πολη σου και εσενα,να κανουν το ιδιο και για τους αμυνομενους.Να μπορουν να παρουν οπλα,ρουχα,μυθικα,οτι κουβαλανε οι ληστες

Βλέπω εδώ ότι η μια ιδέα συναγωνίζεται την άλλη με ακρότητες και ενίοτε με σαχλές ιδέες άνευ προηγουμένου.
Εδώ το χόντρυνες πολύ φίλε μου... δηλαδή θες να μας πεις τώρα ότι κάποιος παίκτης που τα έσκασε χοντρά [έστω και με ομόλογα] για να πάρει μια θήκη και μέσα στην οποία έχει βρει διάφορα μυθικά, να έρθει να το πάρει ο τούμπανο μονομάχος μέσα από αυτό το πρότζεκτ;;
Μην παραλογιζόμαστε κιόλας!!!
 

DeletedUser6634

Guest
Βλέπω εδώ ότι η μια ιδέα συναγωνίζεται την άλλη με ακρότητες και ενίοτε με σαχλές ιδέες άνευ προηγουμένου.
Εδώ το χόντρυνες πολύ φίλε μου... δηλαδή θες να μας πεις τώρα ότι κάποιος παίκτης που τα έσκασε χοντρά [έστω και με ομόλογα] για να πάρει μια θήκη και μέσα στην οποία έχει βρει διάφορα μυθικά, να έρθει να το πάρει ο τούμπανο μονομάχος μέσα από αυτό το πρότζεκτ;;
Μην παραλογιζόμαστε κιόλας!!!


Δεν θα ερθει να στα παρει,θα ερθει να τα χασει
 

DeletedUser4530

Guest
- μα κι εγω μιλαω για ληστεια τραπεζας κι οχι φαληρισματος τραπεζας. οποτε τα χρηματα σου ΔΕΝ τα χανεις! ;)
- δεν ξερω αν θα πρεπει να φτασουμε στο ακραιο σημειο να χανουν κι οι ληστες κατι απο πανω τους αν κι ειναι πολυ λογικο μιας και αφου τα φορας και πεσεις στην μαχη μενουν εκει, αλλα σιγουρα θα πρεπει να υπαρχει ενα κοστος και για τους ληστες. αλλιως ολοι θα το γυρισουν στις ληστειες και ποιος θα μεινει να φυλαει τις πολεις; (το εχω ξαναπει αυτο)
- βασικα κι εμενα οι οχυρομαχιες μου ειναι αδιαφορες παρολο που εχω τερματησει εδω και καιρο. ομως αυτο δεν σημαινει οτι η πλειοψηφια ειναι αδιαφορη στις οχυρομαχιες. θελω να πω οτι οι περισσοτεροι ασχολουνται με τις οχυρομαχιες ακομα κι οι μονομαχοι ειναι πολυ δυνατοι αν παιξουν σωστα με τα κριτικαλς που κανουν οποτε ερχονται ετσι κι αλλιως στις οχυρομαχιες. σκοπος ειναι να μην δυσαρεστηθουνε ουτε οι μεν ουτε οι δε και να μην χαλασει απ την μια τις οχυρομαχιες κι απ την αλλη να υπαρχει ενα παραπανω κινητρο για τους ηδη υπαρχοντες παικτες στους κοσμους. οποτε θα πρεπει να βρεθει μια φορμουλα ετσι ωστε να κρατηθουν τα πλαισια της οχυρομαχιας μιας κι οι περισσοτεροι ειναι στημενοι για αυτο κι απ την αλλη να μπει με καποιο τροπο η μονομαχια στο ολο προτζεκτ ετσι ωστε να εχουν και οι μονομαχοι την τιμητικη τους. ας μην ξεχναμε οτι ολοι μας διαλεξαμε το ειδος του χαρακτηρα για να κανουμε αυτο κι οχι κατι αλλο πχ οι μονομαχοι για μονομαχιες κι οχι οχυρομαχιες κοκ. τωρα το αν θα ξεφραγιαζονται οι πολιτες η αν θα γδυνονται οι ληστες σε μια ληστεια αυτο ειναι κατι που θα πρεπει να το δουμε αν θελουμε να κανουμε κατι καλο.
 

DeletedUser3825

Guest
2 πράγματα δεν μου άρεσαν σε αυτή την ιδέα:

1ον) Το 60% των χρημάτων; προφανώς και δεν πάμε καλά. Να χάνεται το 10% και πολλά λέω.

2ον) Τα λεφτά θα πηγαίνουν στην αντίπαλη πόλη; Ή θα μοιράζονται στους παίκτες;
 

DeletedUser4509

Guest
:cnsΛογοκριμενο:cns

edit by joahna
εγινε επεξεργασία
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
Η ιδεα ειναι ανεδαφικη και εκτος τοπου και χρονου για τις ληστειες της τραπεζας..ΤΑ λεφτα ειναι κλειστα και δεν επιτρεπω σε κανεναν να τα παρει χωρις να κινδυνευει να χασει τιποτα!Επιπλεον οσοι λετε οτι δεν σου αφηνει κανενα περιθωριο για να ασχοληθεις με κατι αλλο οταν τερματισεις παλι το ιδιο δεν κανει;Στις ληστειες νεα σετακια ομολογα εμπειρια και παρα πολλα λεφτα...στοχαστειτε τις συνεπειες μιας τετοιας κινησης πριν απαντησετε ναι σε αυτην...επιπλεον μιας ευλογη ερωτηση...γιατι πατε να καταστραψετε το παιχνιδι με τα ιδια σας τα χερια;ειμαστε που ειμαστε 2 χουφτες ατομα θελετε να τα μοιρασετε και στα οχυρα και στις ληστειες τωρα...προσωπικα δεν ειμαι ουτε οχυρομαχος ουτε μονομαχος οποτε δεν εχω να κερδισω ουτε να χασω τιποτα...
 

cord

Ex-The West Team
:: Oι ικανοτητες που θα χρειαζονται ειναι ενδεικτικες, μεσα απο συζητηση μπορουμε να βρουμε καποιες που θα ειναι αποδεκτες για ολους ή τουλαχιστον για τους περισσοτερους. Το οτι αναφεραμε στοχευση και αποφυγη ειναι απλα ενα παραδειγμα, μπορουμε να προτεινουμε κι αλλες που να χρειαζονται και στις 4 κατηγοριες χαρακτηρων ωστε να ειναι ολοι οσο το δυνατον ευχαριστημενοι και να μην επηρεαζουν τις μαχες οχυρων.
Παραδειγμα:
Στοχευση, Αντοχη, Ζωωδες Ενστικτο, Εμποριο για επιθεση
Αποφυγη, Κρυψιμο, Κατασκευη, Σημαδι για αμυνα.
Οι συνδιασμοι που μπορουμε να σκεφτουμε ειναι πολλοι, απλα μενει να βρουμε τον πιο προσιτο για ολους τους παιχτες. Το ιδανικο ειναι να μπορουν να συμμετεχουν ολες οι κατηγοριες παιχτων, εστω και με λιγοτερο καλα αποτελεσματα απο αυτο για το οποιο εχουν στηθει ηδη, π.χ. οχυρομαχοι, μονομαχοι, εργατες, τυχοδιωκτες (αποστολες) κτλ.

:: Το 60% αφορα στο θησαυροφυλακιο (ο τιτλος ειναι ληστεια τραπεζας) και οχι στις καταθεσεις των παιχτων μια πολης και ειναι ενδεικτικο και αυτο, μπορει να ειναι 10% ή 20%, δεν θα τα χαλασουμε εκει, και θα μοιραζεται ισοποσα στους ληστες (αν κερδισουν) ή και αναλογα του τι εκανε ο καθενας στη ληστεια.

:: Οπως ειπα και πριν, προτεινουμε μια ιδεα ωστε μεσα απο συζητηση να βρουμε ολοι μαζι τα αρνητικα της και να την προσαρμοσουμε με τετοιο τροπο που θα ειναι αρεστη στο συνολο των παιχτων. Αλλωστε στην αγρια δυση υπηρχαν οι ληστειες τραπεζας πολης και ειναι μια καλη ιδεα πιστευω οπως και αυτη του Mr No Mercy (απο την οποια μπορουμε καλλιστα να προσθεσουμε διαφορα στοιχεα), τις συζητουμε και τις δυο και τις προσαρμοζουμε για να τις παρουσιασουμε. Μην ξεχνατε πως μια ιδεα προσαρμοσμενη απο τους παιχτες και εχοντας την καθολικη αποδοχη των παιχτων εχει πολυ περισσοτερες πιθανοτητες να αξιολογηθει θετικα και να προχωρησει.

:: Το να χανει καποιος παιχτης οποιοδηποτε αντικειμενο ειναι εκτος συζητησης. Δεν μπορει να χανουν οι παιχτες τα αποθεματα τους μετα απο τον οποιο κοπο εχει κανει ο καθενας για να τα αποκτησει.

:: Η συμμετοχη σε ομαδες ληστων θα εχει καποιο χρηματικο κοστος (με δολαρια παιχνιδιου) για τους παιχτες που θα αποφασιζουν να επιχειρησουν καποια ληστεια.

:: Για να μην συμπιτουν οι μαχες οχυρων με τις ληστειες θα μπορουσε ενδεχομενως να προστεθει καποια δικλειδα χρονικου οριου +/- x χρονο απο μαχη/ες οχυρου οποτε ουτε αυτο ειναι προβλημα και μπορει να ξεπεραστει σχετικα ευκολα.

Tελος, μην ξεχναμε οτι αυτη ειναι μονο μια προταση που σημαινει οτι καποια πραγματα μπορει να ειναι λανθασμενα και γι αυτο κανουμε τη συζητηση αυτη ωστε να δουμε πως θα τα διορθωσουμε και να την κανουμε οσο το δυνατον καλυτερη. Αφου την επεξεργαστουμε εδω και την τροποποιησουμε, θα την θεσουμε σε ψηφοφορια και εκει θα δουμε αν και σε ποιο βαθμο ειναι αρεστη στους παιχτες και αναλογα θα προχωρησουμε ή οχι.
 
Τελευταία επεξεργασία:

DeletedUser

Guest
-οι ανταμοιβες πρεπει να ειναι χαμηλοτερες απο των μαχων οχυρων (γιατι καποιοι θα μπορουσαν να κανουν 2 και 3 ληστιες καθημερινα οποτε θα δημιουργηθει ανισοτητα στις δυο κατηγοριες) λιγα $, εμπειρια, ομολογα αλλα επιτευγματα αντιστοιχα με αυτα που υπαρχουν ηδη για τις μαχες οχυρων δηλαδη τιτλους, εμπειρια και 2 ατσαλινες θηκες. αν οι ανταμοιβες για τις λησιτες ειναι θηκες, δωρα κτλ καταστρεφονται τα οχυρα και θα κανουμε μονο ληστιες ολοι μας. Αν θα ειναι λεφτα τα κερδοι τοτε θα πρεπει να πηγαινουν στο θυσαυροθηλακιο της κερδισμενης πολης ωστε οι χαμενοι καποια στιγμη να εχουν την ευκαιρια να τα "παρουν πισω" και οχι στην "τσεπη" των ληστων

-στην αμυνα θα μπορει να δηλωσει οποιος θελει οχι μονο οι πολιτες της πολης οποτε οι οχυρομαχοι της πολης γλιτωνουν απο ανεπιθυμητες λυποθυμιες και θα μπορουν να πανε κανονικα το βραδυ στην μαχη τους

-ωραια η ιδεα του Dionissis να μετραει και η ιππασια μιας και οι ληστες ειχαν στοχο να κανουν την ληστια και να φυγουν οσο πιο γρηγορα μπορουν
 

DeletedUser

Guest
+1
επιτέλους κατι για εμάς τους μονομαχους
 

DeletedUser6344

Guest
Και εγω μονομάχος είμαι(Στον αρίζόνα δλδ εκεί που παίζω κυρίως) αλλά πιστεύω πως πρέπει να αλλάξουν 6 πράγματα...

1)Το 60% των χρημάτων???Καλό θα χάνεται το 10% και να παίρνουνε και αντικείμενα ως ντροπ σαν δουλιά ανάλογα με το λβλ(εκτος από το σετ ληστη και το σετ μισθοφόρου) και να υπάρχη και μια ικάνότητα που θα ανεβάζεις για να πάρνεις καλύτερα αντικείμενα (π.χ. εμπόριο) ωστε να μην χάνονται πολλά $ από τις πόλεις και να μπορούνε να χτιστούνε και να γίνοται μάχες οχυρων.

2)Θα ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝΕ οι μαχες οχυρων προς οφελος των μονομάχων (Γιατί δεν το κάνετε να χρειάζετε ικάνοτητες μικτες για μονομαχίες και οχυρά (Δλδ Στοχευση,πόντοι υγείας,σθένος ή σημάδι,αποφιγή,.ηγεσία. και καινούργια ρούχα δλδ ρούχα που να δίνουνε αυτες τις ικανότητες) και να χρισιμοποιούνε ενα τριτο ακριβό όπλο(Να υπάρχουνε όπλα και για σθένος και για σημάδι) και ακριβο εξοπλισμό(ακριβο όπλο και εξοπλισμό ωστε να μην γίνουνε όλοι ληστες) για να μπορούμε όλοι να κάνουμε και μονομαχίες και οχυρά και Ληστεια Τραπεζας Πολης και να υπάρχει πιο πολύ ενδιαφερων δλδ πιο πολλοί σβόλοι κτλ...)

3)Να υπάρχη όριο ληστων αναλογα με τους συμετεχοντες της πόλης (γιατι μπορεί τα πιο πολλά άτομα της πόλης να μην ενδιαφερθουνε και να μην λάβουνε μέρος...) δλδ για 5 μισθοφόρους 6 ληστές και φυσικά να υπάρχουνε οχυρόσεις στην πόλη...

4)Να μην είναι μονο για χαρακτηρα μονομάχο αλλά και για οποιοδιποτε χαρακτήρα γιατι πολλοί μονομάχοι δεν είναι στον χαρακτήρα μονομάχοι και ετσι θα μπορεί να λάβει οποιοςδήποτε μέρος ασεχτα αν είναι μονομάχος ή οχι!Και φυσικα όλοι οι χαρακτηρες να έχουνε κάποιο σχετικό μπόνους!

5)Όπως αναφέρθηκε και πριν να υπάρχη κάπιος χρονος που θα περνάει μετα την μάχη οχυρού και μετα να αρχίζει αλλά να γίνονται αρκετες Ληστίες τραπεζας πόλης(3-5 περίπου στους ενεργους κόσμους δλδ κ1 αριζόνα μπουφαλο και κολοράντο και 1 στους ανενεργους δλδ κ2,κ3,κ4,κ5) ώστε να μπορεί να συμετέχουνε όσα άτομα θέλουνε και να ριθμίζετε από το σιστιμα να γίνετε και μια μάχη σε μεγάλες πόλεις (σε μια πόλη πάνω από 30 άτομα και μια σε πόλη με 20-30 άτομα και 1-2 σε πόλεις 5-20 άτομα) ωστε αμα λάβουνε 15 άτομα μέρος από τους αμυνόμενους να λαβάνουνε και 18 άτομα μέρος από τους ληστες(όριο σε άτομα σε σχέση με τους ληστες όπως είπα πριν)...

6)Πόλεις με μέσο λβλ κάτω από 25 να μην μπορούνε να τους επιτεθούν ωστε να μπορέσουνε να χτιστουνε και να αναπτηχθούνε(Μιλάω κυρίος για τον κολοράντο) εκτός και αν έχουνε πάνω από 3 άτομα που είναι 60λβλ+
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser3473

Guest
+1000000000
πολυ καλη ιδεα!
ας ριξω και γω μερικες προτασεις
- στο να χανουν παικτες χρημα γιατι επιρεαζει τα επιτευγματα (εκατομμυριουχος κλπ)
+στο να χανει η τραπεζα χρημα γιατι ετσι :p (και γιατι η δικια μας δεν εχει! ξανα :p )
παντως το 60% ειναι οντως μεγαλο νουμερο...
συμφωνω σε πολλα με τον νιονιο κατα κοσμον Dionissis γιατι αν και νουμπας
εχει καλες ιδες :lf
πρεπει στανταρ να βρεθει τροπος να μην πεφτει ληστεια με μαχη οχυρου
ισως αν μια μερα την βδομαδα δεν επετρεπε το συστημα να μπουν μαχες και να οργανωνε ληστεια να βοηθουσε...
ενας τροπος να μην γκρινιαζουν οι κατοικοι των πολεων ειναι να γινετε η ληστεια σε πολη φαντασμα,
η να πριμοδοτειτε απο το συστημα η τραπεζα πχ 10% απ την τραπεζα +20% απ το συστημα, αν αποτυχει η ληστεια μενουν τα φραγκα ολα στην τραπεζα

πολυ καλη ιδεα το να γινετε σαν μινι αποστολη, θα μπορει ακομα και να ζηταει
10 διαφορετικα προιοντα και οταν γραφετε καποιος να βγαινει το προιον απ την λιστα, αρα διαφορετικο προιον καθε παικτης πιο δυσκολο να γραφτεις στην συμμορια!
στις ικανοτητες πρεπει να υπαρχει μεγαλυτερη "γκαμα" για να μπορουν να παρουν μερος ολοι στις ληστειες, παντως σιγουρα πρεπει να χει κολυμπι μεσα σε περιπτωση που τα κανουν θαλασσα :lf
αυταααα ειχα κι αλλα να γραψω αλλα τα ξεχασα!
 
Κορυφή