Δεν υπάρχει τρόπος άμυνας!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser

Guest
Με την προηγουμενη κατασταση παικτες που προσπαθουσαν να κανουν εργασιες ή να πανε σε μαχες οχυρων, βρισκοταν συχνα λιποθυμοι που οσους εφαρμοζαν την τακτικη του "χτυπα και κοιμησου".
Ε τωρα με τις αλλαγες απλα θα λιποθυμησουν μερικες φορες και οι "κοιμωμενοι".
Δεν βλεπω να χαθηκε δα και ο κοσμος!!!
 

DeletedUser735

Guest
το θεμα απλως ειναι οτι ευνοειται ενα συγκεκριμενο style μονομαχιας.

ενταξει δεν εγινε και τιποτα να αλλαξουμε το στησιμο μας(ειδικα κ1 και κ6) αλλα θα γινει αρκετα μονοτονο :))
 

DeletedUser

Guest
Το περιοριζεις στις μονομαχιες...
Το παιχνιδι εχει κι αλλες δραστηριοτητες (εργασιες, οχυρα, αποστολες κλπ κλπ).
Με την προηγουμενη κατασταση οσοι εκαναν μονομαχιες ηταν οι μονοι ευνοημενοι. Μπορουσαν με 20 λεπτα την ημερα να παρουν τοση εμπειρια (και πολλες φορες και τοσα χρηματα) οση καποιος αλλος μαζευε απο 8 ωρες εργασιας ή απο μια μαχη οχυρου για την οποια ειχε δηλωσει συμμετοχη 12-16 ωρες πριν γινει και ειχε φροντισει να κοιμαται και ολη την ημερα για να εχει φουλ υγεια.
Τωρα λοιπον θεωρω οτι το παιχνιδι εγινε πιο δικαιο για ολους τους τυπους παικτων. Δεν θα μπορεις (οχι εσυ Παυλο. Γενικα το λεω) πλεον ευκολα με 10 λεπτα συμμετοχη να εισαι στο ιδιο επιπεδο με αλλους που μπαινουν online συχνοτερα.
 

DeletedUser4097

Guest
Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντού του εδώ πέρα. Εδώ δεν έχουν μιλήσει παίκτες που είναι στην 1η 15αδα μονομάχων και ακούμε από τον καθένα, που δεν ξέρει και καλά το θέμα, τις όποιες απόψεις του.
Δηλαδή όποιοι ασχολούνται με μονομαχίες θα πρέπει να τα παρατήσουν για να είναι δίκαιο το παιχνίδι. Μωρέ πάμε καλά?

Nivas μονομάχοι-στρατιώτες είμαστε φίλε, όχι τυχοδιώκτες με μπόνους για εργασίες. Μονομάχος-στρατιώτης σημαίνει κοπανάω όχι αρμέγω γελάδια.

Πάμε παρακάτω.

Μιλάτε για δικαιοσύνη.Για πείτε μου λοιπόν όλοι εσείς οι δίκαιοι ένας μονομάχος με πιστόλι και 1300 ζωή πάνω κάτω που παίζει με εμφάνιση-αποφυγή πόσες μονομαχίες θα αντέξει αν με το που βαράει έρχονται 4 πάνω του. Να μη βαράει λοιπόν αυτός να τον αποκλείσουμε από το παιχνίδι επειδή είναι καλός στο είδος του και καλός μονομάχος. Άλλο παράδειγμα, ένας αντίστασης μακρινός με ίδια ζωή όταν βαρέσει και του έρθει ο άλλος με 300 σθένος ή 300 σημάδι πόσο θα αντέξει νομίζετε??? Είμαστε δηλαδή αναγκασμένοι να προσέχουμε για τα επόμενα 45 λεπτά πάνω από το pc, ή να αποδεχόμαστε ότι με το που ρίξουμε να φάμε 48ωρο... Αυτό τώρα εσείς το λέτε δίκαιο. Έτσι δεν ευνοούνται συγκεκριμένοι τύποι παικτών? Ένα απλό παράδειγμα είναι όλοι οι κοντινοί παίκτες που είτε παίζουν με τακτικές-αποφυγή είτε με αντίσταση, ειδικά οι τελευταίοι είναι άρματα. Με λίγα λόγια θα οδηγηθούμε όλοι να κάνουμε σαμάνο για να γίνουμε μαχαιράδες με άπειρη ζωή. Για σκεφτείτε λοιπόν να γίνουν όλοι οι μονομάχοι έτσι να σου πώ εγώ αν θα μείνει ρουθούνι κλειστό και αν καταργείται για πλάκα το 45λεπτο.

Πάμε παρακάτω.

To ότι παλιότερα υπήρχαν αυτά τα προβλήματα με το πάω σε μια πόλη, κοιμάμαι, ξυπνάω, βλέπω σαλουν και βαράω όλη τη λίστα έχετε δίκιο ότι ήταν βλακεία. Πλέον όμως από την προηγούμενη κιόλας έκδοση οι μονομαχίες γίνονται σε περιοχές. Οπότε το φαινόμενο αυτό έπαψε και σας το λέω εκ πείρας ότι στη Golden Valley(k1 αναφέρομαι) ηρεμήσαμε απίστευτα. Οπότε το πρόβλημα που είναι ακριβώς? Πας και βαράς εκεί που είναι ο άλλος. Αν είσαι κολλημένος και θέλεις όλη την πόλη νεκρή θα πρέπει να τους κυνηγήσεις σε όλο το χάρτη πράγμα αρκετά δύσκολο. Δηλαδή ένας που βαράει δε θα πρέπει να έχει σαν άμυνα και έναν ύπνο για να προστατεύεται με κάποιο τρόπο. Εδώ μιλάμε ότι κατά ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό είσαι καταδικασμένος ειδικά αν μονομαχήσεις σε περιοχή με πολύ κόσμο.

Για μένα το θέμα έχει ξεφύγει. Σαν πρόταση θα ήθελα να πω ότι θα έπρεπε να δινόταν το 45λεπτο για τον αντίπαλο ή το πολύ πολύ για τα μέλη της πόλης του. ΟΧΙ για όλους τους παίκτες!!!!
Καταλαβαίνετε και μόνοι σας ότι με αυτό δεν υπάρχει καμιά δικαιοσύνη.
Αν υπάρχει κάποιος που και πάλι δεν καταλαβαίνει αυτά που περιγράφω ας με ρωτήσει να του τα εξηγήσω περισσότερο.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
Sancho Perez για ποιον ακριβως λογο η γνωμη των 15 ή των 30 καλυτερων μονομαχων μετραει περισσοτερο απο οτι των υπολοιπων?
Αυτο ακριβως ειπα. Οτι οι μονομαχιες αποτελουν ΜΕΡΟΣ του παιχνιδιου. Με το προηγουμενο καθεστως το παιχνιδι ειχε περιοριστει στις μονομαχιες και μονο σε αυτες.
Οποιος προσπαθουσε να κανει οτιδηποτε αλλο απλα αναγκαζοταν να κοιμαται ενα 8ωαρακι, μετα ησυχαζε για 48 ωρες και μετα ξανα παλι τα ιδια.

Αυτο ακριβως θελησαν (φανταζομαι) να διορθωσουν. Ε τωρα λοιπον θα "αναγκαστουν" και μερικοι μονομαχοι να πηγαινουν για αναγκαστικο 8ωρο υπνακο και 48ωρη "ξεκουραση" απο μονομαχιες.

Και τωρα μπορεις να κοπανησεις λοιπον με τη διαφορα οτι πλεον αποκτουν και οι υπολοιποι τροπο να αμυνθουν απο επιθεσεις τυπων που περιμεναν πώς και πώς να βγαλεις το οπλο ή το ρουχο σου για να στην πεσουν. Απλα αυτα εγιναν δυσκολοτερα. ΟΧΙ ΑΔΥΝΑΤΑ ΟΜΩΣ.
Μπορεις παντα να ψαχνεις για offline παικτες και να κανεις το ιδιο που εκανες και πριν. Τουλαχιστον ομως οσοι ειναι online θα μπορουν επιτελους να αντιδρασουν και εκεινοι.

Κανεις εδω δεν ειπε να τα παρατησουν οσοι ασχολουνται με μονομαχιες.
Εσυ ομως λες ακριβως το αντιθετο. Οτι θα επρεπε να το παρατησουν οσοι δεν ασχολουνται με αυτες...

Το πώς πρεπει πλεον να στησεις τον χαρακτηρα σου για να παιζεις κλεφτοπολεμο πρεπει να το βρεις νομιζω μονος σου. Ο καθενας απο εμας δηλαδη.

Παντως ακομα περιμενω να μου πεις ποια απο οσα ειπα δεν ισχυουν (οπως ισχυριστηκες στο προηγουμενο ακριβως ποστ σου).
 

DeletedUser4097

Guest
Ξεκινάω λοιπόν.
Αν άκουγες την αντικειμενική άποψη τον 15 καλύτερων θα καταλάβαινες ακριβώς το πρόβλημα και τη βάση του. Οι γνώμη των υπόλοιπων παικτών είναι μεν σεβαστή αλλά δεν έχει βάση γιατί δεν ξέρει τις προεκτάσεις του θέματος των μονομαχιών.

Ποιος είπε ότι το παιχνίδι είναι μόνο μονομαχίες??? Ξέρω πάρα πολλούς παίκτες που δεν μονομαχούν. Είναι οχυρομάχοι, τυχοδιώκτες, μαζεύουν σπάνια όπλα-αντικείμενα. Τώρα να στους πω όλους δε νομίζω ότι είναι σκόπιμο.

Τουλαχιστον ομως οσοι ειναι online θα μπορουν επιτελους να αντιδρασουν και εκεινοι.

Ναι να αντιδράσουν εκείνοι, OXI ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ ΤΟΥ SERVER!!! Αν δεν έχεις καταλάβει όποιος βαράει είναι για 45 λεπτά ανοιχτοί για μονομαχία ακόμα και αν κοιμούνται σε ΟΛΟΥΣ τους παίκτες όχι μόνο σε αυτόν που βάρεσαν!

Εσυ ομως λες ακριβως το αντιθετο. Οτι θα επρεπε να το παρατησουν οσοι δεν ασχολουνται με αυτες...

Που το είπα εγώ αυτό και δεν το κατάλαβα...

Τώρα όσον αφορά τις ανακρίβειες.

Μπορει ακομα να ισχυσει ο κλεφτοπολεμος αλλα σε αλλη βαση. Μπορεις αν θες να αναζητας παικτες που ειναι offline ωστε στα επομενα 40 λεπτα που εσυ θα πας για υπνο να μην εχουν παρει χαμπαρι καν οτι τους χτυπησες.

Αυτό πως θα το δεις ακριβώς? Θα ρωτήσεις το θεό? Πες μου τον τρόπο εσύ που τον ξέρεις να το μάθω και γω γιατί τον ψάχνω τόσο καιρό και δεν μπορώ να τον βρω. Το αν κάποιος είναι για παράδειγμα off στο chat της κομητείας που βαράς δε σημαίνει ότι είναι και off από το game. Μπορεί απλά να έχει κλείσει τη συζήτηση. Επίσης δε μιλάμε να μη σε πάρει χαμπάρι αυτός που κοπανάς αυτό είναι το λίγοτερο. Το θέμα είναι ότι θα σε πάρει χαμπάρι το μισό παιχνίδι.

Τα υπολοιπα, για αυτους που σε κτυπουν απο το πουθενα δεν νομιζω να ισχυουν.
Αλλωστε, μονο 2 ατομα γνωριζουν αν εκανες μονομαχια, αν κερδισες, αν εχασες και με ποση υγεια εμεινες. Εσυ και ο αντιπαλος σου. Καποιος που σε βλεπει στο χαρτη δεν γνωριζει αν πριν μερικα λεπτα μονομαχησες και ασφαλως δεν γνωριζει ποση υγεια σου εχει απομεινει.
Αν λοιπον το προβλημα ειναι οτι ο χαρακτηρας σου δεν εχει αρκετους ποντους υγειας τοτε μια επισκεψη στο σαμανο μπορει να το λυσει.

Είδες που λέω ότι πρέπει να ασχολείσαι με μονομαχίες για να καταλάβεις? Ένας καλός μονομάχος φίλε ψάχνει τα πάντα και μπορεί να υπολογίσει τα πάντα. Δε θα ξέρει ακριβώς με πόσο έχει μείνει ο αντίπαλος αλλά πίστεψε με θα πέσει πολύ κοντά. Ένας μονομάχος ξέρει και ψάχνει τους αντιπάλους του, ξέρει πως παίζουν, πόσο βαράνε κτλ

Σε γενικες γραμμες οι αλλαγες ως προς τις μονομαχιες νομιζω οτι ειναι εξαιρετικες. Και εγιναν προς τη κατευθυνση του να υπαρχουν οσο το δυνατον "ξυπνιοι" παικτες στο παιχνιδι. Διοτι ειχε καταντησει πολεις ολοκληρες να κοιμουνται συνεχως, να ξυπνουν για μιση ωρα, να χτυπουν και να ξανακοιμουνται για αλλες 8 ωρες...Οσον αφορα τις μονομαχιες λοιπον, ειχε καταντησει το παιχνιδι της ωραιας κοιμωμενης.

Γιατί έχω την εντύπωση ότι αναφέρεσαι στο παρελθόν??? Από την προηγούμενη έκδοση πας και βαράς εκεί που είναι ο άλλος. Οπότε το ξυπνάς για 30 λεπτά βαράς και κοιμάσαι δεν ισχύει εκτός και αν είσαι τόσο τυχερός που ο αντίπαλος ή οι αντίπαλοί σου είναι κάθε φορά δίπλα σου. Ε πες μου πόσες φορές μπορεί να σου τύχει???

Ελπίζω να κατάλαβες τώρα...
 

DeletedUser

Guest
Ναι καταλαβα ακριβως οσα ειχα καταλαβει και απο την αρχη.
Εβρισκες εξαιρετικα "δικαιο" το να μπορεις εσυ (σαν παραδειγμα το λεω) να χτυπας οποιον θελεις και να πεφτεις για υπνο ωστε εσενα να μην μπορει κανεις να σε χτυπησει και τωρα βρισκεις αδικο το γεγονος οτι μπορει και εσενα να σε χτυπησει ΓΙΑ 45 ΛΕΠΤΑ ο οποιοσδηποτε...

Εγω παλι πιστευω ακριβως το αντιθετο. Η προηγουμενη κατασταση ηταν "αδικη" και τωρα τα πραγματα διορθωθηκαν.

Το "δικαιο" και το "αδικο" μπαινουν σε εισαγωγικα, προφανως γιατι ειναι εντελως υποκειμενικες εννοιες.
 

DeletedUser

Guest
Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντού του εδώ πέρα. Εδώ δεν έχουν μιλήσει παίκτες που είναι στην 1η 15αδα μονομάχων και ακούμε από τον καθένα, που δεν ξέρει και καλά το θέμα, τις όποιες απόψεις του.
Δηλαδή όποιοι ασχολούνται με μονομαχίες θα πρέπει να τα παρατήσουν για να είναι δίκαιο το παιχνίδι. Μωρέ πάμε καλά?

Την επόμενη φορα που θα εκφράστεις ετσι δεν θα μπορείς ούτε εσύ να πεις την γνώμη σου γιατι θα είσαι αποκλεισμένος.
Το φόρουμ είναι ανοιχτό για όλους να πουν την γνώμη τους και την άποψη τους είτε είναι μονομάχοι είτε είναι τυχοδιώχτες κλπ και είτε είναι 1 επίπεδο είτε 101.

Ευχαριστώ
 

DeletedUser5052

Guest
Η νεα εκδοση δεν εχει κανενα αγκαθι περι μονομαχιων . Η προηγουμενη απαισια . Θα δωσω ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα . Η πολη Α ειναι στο βορειοδυτικοτερο σημειο του χαρτη του κοσμου . Η πολη Β περιπου 2 λεπτα απο αυτην . Αν ο παικτης που ηθελες να βαρεσεις ηταν στον δοτη αποστολης Ανατολή ο παικτης που ηθελε να βαρεσει πηγαινε στην πολη του μονομαχια και νανακια για μια ωρα . Αν κερδισε μετα παλι το ιδιο . Τωρα ομως ο παικτης που θελει να βαρεσει πρεπει να παει στο σημειο που ειναι ο παικτης (συγκεκριμενη περιπτηση :Ανατολή ) και να τον βαρεσει και αν εχει φυγει . Τωρα αν ο παικτης ειναι στην πολη του (Β) και ο παικτης της αλλης πολης (Α) παει εκει και χτυπαει . Μετα γιατι να παει για νανακια ??
Και ας του πεσει ολη η πολη !!! Γιατι ??? Το 40λεπτο ειναι τελειο και μονο οι μονομαχοι του στυλ :
χτυπαω στην πολη του παικτη ενω ειναι μακρια ==> παω για υπνο 1 ωρα ==> το ιδιο .
Τωρα ομως οι μονομαχιες ειναι πιο δικαιες !!
Αν ο παικτης θελει να βαρεσει να εχει τα κοτσια να δεχτει τις επιπτωσεις!!
 

DeletedUser

Guest
Θα αλλαξω και θα γινω μαχαιρας με αντιστασεις...:grr γιατι τον τελευταιο καιρο το εχω ρηξει πολυ στο κυνηγι πουμα :lf

Εχει πλακα παντως οταν πηγαινεις στα ανατολικα του χαρτη..βαρας εναν και εισαι ανοικτος για καμια 200αρια παιχτες.Ισως αυτοι που κανουν επιθεσεις στα ανατολικα(περιοχες ccp ,dm,τσαμπατζηδων) να πρεπει να περνουνε παρασιμο ανδρειας αν δεν ειναι μαχαιραδες με αντιστασεις..ή παρασιμο βλακείας ?:w



Προσαρμοστικοτητα σαντσο προσαρμοστικοτητα..ισως ηρθε η ωρα να φτιαξουμε ενα εκτελεστικο αποσπασμα στην golden union με 20 δυνατους μονομαχους(μιας και σε αυτο ειμαστε καλοι) και να λεμε πχ Δευτερα περιοχη dead man την κατεβαζουμε ολη ,Τριτη περιοχη τσαμπατσηδων ότι κινειται εκτελειται,Τετατη ρεπο :p και παει λεγοντας χαχα
 

DeletedUser4097

Guest
Αν σου πω ότι συμφωνώ σε αυτό θα με πεις τρελό???
Αν σκάσουμε και όλοι της GU θα σου πω εγώ αν θα μείνει ρουθούνι κλειστό...
Αλλά ξέχασα τον τελευταίο καιρό ειδικεύομαι στο άρμεγμα γελάδων, σαν μονομάχος είμαι απαράδεκτος αφού θέλω να κοιμάμαι που και που για να αποφεύγω κάποιες επιθέσεις οπότε τι μου μένει να παρατήσω το game για να είναι πιο δίκαιο για του υπόλοιπους συμπαίκτες μου...!!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
Ας πω και εγω την αποψη μου.
1)Ναι το νεο συστημα ειναι πολυ καλυτερο για τους λοφους που ειπατε παραπανω.
2)Συμφωνω με τον Sancho στο θεμα των 40λεπτων(αν και δεν με εχει χαλασει και ιδιαιτερα).
3)Θα μπορουσε να αλλαξει το συστημα σε 40 λεπτα,αλλα να σε μονομαχει αυτος που μονομαχησες ΜΟΝΟ ή
4)Να μειωθει το χρονικο οριο σε 30 ή 25 λεπτα(παραδειγμα)
5)Σωστα μπηκαν τα νεα μπονους στους μονομαχους γιατι μεχρι τωρα ηταν ριγμενοι
6)Σε οσους διαμαρτυρονται γιατι μπηκαν αυτα τα μπονους,θα πρεπει να σκεφτουν οτι η innogames ειναι εταιρια και εχει ως στοχο το κερδος.Ποσα πρεμιουμ χαρακτηρα εχουν αγοραστει απο μονομαχους ως τωρα?Αν βρεθει καποιος που πηρε πριν απο την 1,29(τουλαχιστον),του δινω συγχαρητηρια που εχει λεφτα για πεταμα.
7)Και τελος,οπως ειπε και ο Ικαρος,προσρμοζομαστε στα δεδομενα που μας δινουν καθε φορα.
 

DeletedUser4651

Guest
παντως εμενα (με την καινουρια εκδοση) μου εχει τυχει παρα πολλες φορες να κοιμαται καποιος και να μην μπορω να τον βαρεσω...αν τα εχω καταλαβει σωστα μπορεις να βαρας καποιον ακομα και αν κοιμαται (και κατι με 40 λεπτα που αυτο μαλον δεν το εχω πιασει) εγω γιατι δεν μπορω να τους βαρεσω;;:grr:grr:grr
 

DeletedUser

Guest
Χαίρεται, εγώ δεν συνηθίζω να γράφω σε αυτό το φόρουμ αλλά αυτό το θέμα με ενδιαφέρει διότι κ εγώ κάνω πολλές μονομαχίες. Έχω διαβάσει όλα τα σχόλια που έχουν γίνει μέχρι τώρα.

Θα συμφωνήσω στο ότι:
1) Θα σταματήσει πια αυτό το σπαστικό κλεφτοπόλεμο που γινόταν μέχρι τώρα, Ήταν αρκετοί που μου έκαναν επιθέσεις κ μετά πήγαιναν για νάνι αλλά το βασικό σαν στρατιώτης δεν μπορούσα να κάνω τίποτα για να βοηθήσω στους φίλους για αυτήν την τακτική. Όπως κ στις άλλες πόλεις τα μικρά επίπεδα και αυτοί που δεν ασχολούνται με τις μονομαχίες ήταν μόνοι τους.

2) Θεωρώ πως το μπόνους για τους μονομάχους είναι 100% σωστό τουλάχιστον έφεραν μια ισορροπία, παλιά δεν καταλάβαινα γιατί γινόταν κάποιος μονομάχος δεν πρόσφερε κάτι το ιδιαίτερο. Τώρα σκέφτομαι αν πρέπει στο καινούριο κόσμο να γίνω μονομάχος ή όχι.


Το άλλο μεγάλο θέμα είμαι το 45 λεπτό που δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να αμυνθείς μου φαίνεται πως είναι άδικο για κάποιους κ πως τους χαλνάει όλοι την τακτική τους. Εντάξει είπαμε όχι κλεφτοπόλεμος αλλά όχι κ να τους καταστρέψουμε τελείως Τώρα που έχουμε –Βρώμη— θεωρητικά χρησιμοποιώντας αρκετά από αυτά μπορούμε να έρθουν κ από την άλλη άκρη του χάρτη κ να του κάνουν μονομαχία εντός 45 λεπτών


Εγώ προβληματίζομαι στο τι μπορούμε να αλλάξουμε για να μην καταστραφούν οι μονομάχοι με ένα συγκεκριμένο στήσιμο ικανοτήτων. Εγώ παίζω με αντιστάσεις κ μου αρέσει πολύ όταν συναντάω παίκτες μου με κερδίζουν, αυτά φέρνουν ενδιαφέρουν στο παιχνίδι διαφορετικά γιατί να ήμασταν εδώ. Αν αλλάξουν της ικανότητες τους αυτοί εεε τότε θα γίνει πολύ βαρετό αν παίζουμε όλοι με το ίδιο σύστημα.


Προτείνω λοιπόν, αν μπορεί να γίνει και αν μπορεί η εταιρία---> να μπει ένα καινούριο εικονίδιο που θα κάνει μια δουλειά σαν ένα μικρό ραντάρ σε μια μικρή ακτίνα π.χ. 5 λεπτά απόσταση το πολύ. Υποτίθεται πως αυτή απόσταση είναι τόσο ώστε να μπορούν να ακουστούν πυροβολισμοί ή οι χαρακτηριστικοί ήχοι που βγαίνουν από μάχες με σπαθιά. Οπότε όταν γίνει μια μονομαχία μόνο οι παίκτες που είναι σε αυτήν την ακτίνα και μόνο αυτοί να μπορέσουν να κάνουν επίθεση για 45 λεπτά στον παίκτη διότι αυτοί θα έχουν αντιληφθεί πως έχει γίνει μια μάχη κοντά τους και μπορεί να ψάχνουν την περιοχή με την ελπίδα να δουν τον επιτιθέμενο.

Επίσης αν γινόταν αυτό στο ραντάρ για 3-5 δευτερόλεπτα να φαινόταν μια ένδειξη πως σε αυτήν την περιοχή έγινε μια μονομαχία χωρίς όμως να ξέρουμε ποιοι έκαναν την μονομαχία. Μπορεί να έχουν κάνει μονομαχία πολύ μικρότερα επίπεδα από σένα ή μεγαλύτερα επίπεδα, οπότε δεν θα μπορέσουμε να καταλάβουμε. Π.χ. αν μια περιοχή είναι πολυσύχναστη 50-60 ατόμων τότε δεν θα μπορέσεις να ξέρεις ποιος μπορεί να έχει κάνει την επίθεση. Έτσι θα γίνει και πιο ρεαλιστικό δεν μπορεί να γίνονται πυροβολισμοί κ εγώ σε απόσταση μερικών λεπτών να μην το πάρει είδηση, Θεωρητικά στην άγρια δύση αν γινόταν μια μονομαχία κοντά μου κάτι θα άκουγα.

Ακόμα θα μπορούσαμε μέσο αυτού του ραντάρ να στείλουν κ σήματα για βοήθεια «λέμε τώρα... πως στης άγρια δύση κάνουμε φωνητική έκκληση για βοήθεια κ αν είναι κάποιος κοντά μας θέλει - να μπορεί να βοηθήσει.» Οπότε στο ραντάρ να φαίνεται μόνο το όνομα του παίκτη μου ζήτησε βοήθεια.
Α) αν είναι σύμμαχος μου πιθανόν να του ρωτήσω τι έγινε κ αν μπορώ να τον βοηθήσω
Β) αν είναι αντίπαλος μου αυτός που ζήτησε την βοήθεια, θα σκεφτώ πως έχει ματώσει από την μάχη που του έκαναν οπότε θα τον έκανα και μια μονομαχία εγώ. :D:D:D

{βασικά μπορεί να είναι ένα εργαλεία για παραπλάνηση αν και θα έχεις φουλ ζωή μπορεί να το κάνεις έκκληση για βοήθεια για να σου κάνουν επιθέσεις οι αντίπαλοι σου. Ειδικά σε εχθρικές περιοχές θα γίνει ένας πολύ καλός τρόπο να κάνεις αισθητή την παρουσία σου}

Τέλος η δυνατότητα έκκληση για βοήθεια να μην μπορούν να το κάνουν παίκτες που έχουν λιποθυμήσει, αφού κανονικά δεν μπορεί κάνει τίποτα ένα άτομα που έχει χάσει τις αισθήσεις του.


Έχω πει αρκετά ελπίζω να μην σας κούρασα.
ΜΕ ΕΚΤΗΜΗΣΗ
Dr.love
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
ωραια τα λες,αλλα με τα ρανταρ σου λιγο μου το χαλας...
-...
 

DeletedUser3093

Guest
Εμένα πάλι όχι, αυτό που λέει με το ραντάρ είναι απόλυτα ρεαλιστικό και συμφωνώ πάρα πολύ.
 

DeletedUser

Guest
Αν θεωρούν πως μπορεί να πραγματοποιηθεί η ιδέα με το ραντάρ που είπα μπορεί να μεταφερθεί από τους διαχειριστές κάπου στο θέμα "Ιδέες και bugs"?
 

DeletedUser

Guest
Πάντως μετα απο 2-3 βδομαδες που εχει μπει η νεα εκδοση εχουμε αντιληφθει ολοι οτι ευνοουνται παρα πολύ οι σπαθατοι και κυριως αντιστασης με τους πολλους ποντους ζωης γιατι αλλο ειναι να κανεις μονομαχια με 2500 ζωη και να πεφτεις στα 1500 και ετσι να μπορεις να ανταπεξελθεις σε αντεπιθεσεις και αλλο ειναι να κανεις επιθεσεις με 1500 και να πεφτεις πολυ κατω απο το χιλιαρικο.Σημαινει πως ο οποιοσδηποτε και να σε προκαλεσει σε εχει στηλει να κοιτας τα ραδικια αναποδα για 2 μερουλες.Και το λεω και για; τους πιστολαδες αντιστασης και για αυτους με τα μεγαλα σιμαδια και για αυτους με τις αποφυγες-εμφανισεις.Τα παραπανω μπορει να τα διαπιστωσει και καποιος κοιταζοντας τους 100 πχ πρωτους στις μονομαχιες ..θα δει οτι σχεδον ολοι οι πιστολαδες ειναι με 2 μερουλες off ενω οι αλλοι σουλατσαρουν περα δωθε :p
Το κοβω στο τελος να γινομαστε ολοι σπαθατοι.Μονο που το παιχνιδι δεν θα πρεπει να ονομαζεται west απο τους πιστολερος της αγριας δυσης αλλα east απο τους samurai της ανατολης :p

Kαι ναι μου πηραν το μπιφτεκι μου...:grr
 

DeletedUser315

Guest
Αν ηταν να αλλάξει για το ποιοι θα σε βαράνε για το 45λεπτο εγώ πιστεύω θα έπρεπε να περιοριστεί μόνο σε αυτούς που είναι σύμμαχοι του αμυνόμενου
γιατί απ αυτούς πρέπει να περιμένεις άλλωστε και τα αντίποινα

Απο την στιγμή που πας να τα βάλεις με κάποιον τότε τα βάζεις και με τους συμμάχους του (άλλος ένας λόγος να ενισχυθεί ο όρος συμμαχίας).
Έτσι θα ταν απόλυτα δίκαιο πιστεύω και λογικό.
 

DeletedUser

Guest
Θεωρητικά σωστό μεν, αλλά πρακτικά δεν θα αλλάζει κάτι.

Για παράδειγμα στο κόσμο 5, έχουν χωριστεί σε δύο μεγάλες συμμαχίες είναι S.A και η CA-EZLN-UNI-TSK, οπότε η μισή εξάλλου δεν θα κάνουν μονομαχίες μεταξύ τους, είναι σύμμαχοι, αλλά οι άλλοι μισή (περίπου το 45%) του κόσμο οι είναι η αντίπαλοι συμμαχία και μπορεί να μονομαχήσουν τον παίκτη που έκανα την μονομαχία και άμα είναι παίκτης που παίζει με αποφυγές τότε σχεδόν σίγουρο είναι πως θα λιποθυμήσει. Είναι ευάλωτος σε πάρα πολλούς παίκτης και δεν μπορεί να κάνει κάτι για να το αλλάξει.

Έχοντας υπόψη αυτό το στοιχείο πρότεινα την ιδέα του «ραντάρ»

Υ.Γ : Αν γινόταν περιορισμός στον αριθμό των πόλεων που μπορεί να ανήκουν σε μια συμμαχία, για να γίνουν πιο πολλές συμμαχίες στο σύνολο τότε ίσως θα βοηθούσε αυτό που πρότεινες.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή