Δεν υπάρχει τρόπος άμυνας!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

melenmaria

Μέλος
ουτε εμενα μου αρεσει γιατι ετσι οπως παιζω δεν εχω ζωη. δε διαφωνω να ισχυει αλλα μονο για τον αμυνομενο και οχι για ολους αυτο το 40λεπτο. εξυπηρετει απιστευτα οσους παιζουν με κοκκινα. οι υπολοιποι?
 

DeletedUser

Guest
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Ο donkihotis.ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ.ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΙΣΗ ΣΟΥ ΖΩΗ Κ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΠΟΘΥΜΑΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΟΤΙ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟ.

Υ.Γ. ΛΟΓΙΚΟ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΝΑ ΜΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΑ ΕΙΧΑ 2500 ΖΩΗ ΑΝΕΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑ:w
 

DeletedUser

Guest
calrolos απάντησες σας να μην διάβασες καν αυτό που έγραψα παραπάνω...:(
τι άλλο να πω...

ξεχασα μια προταση...αλλα δεν βλεπω τι δεν μπορεις να καταλαβεις στην απαντηση μου...σχετικα με το ποστ σου....
 

DeletedUser

Guest
Οσο για το θεμα...απο οσ βλεπω η κατασταση διακοπων δεν προσταει πια απο μονομαχιες...ή φαινεται πριν τις 24 ωρες στο σαλουν!Γιατι μπορω να βαραω παιχτες με κατασταση διακοπων:blk
 

DeletedUser

Guest
Είπα να μην ξεκινήσω την νέα χρονιά με ban αλλά προφανώς και δεν με αφήνετε.

Προς donkihotis αν και θα μπορείς να απαντήσεις μετα απο 2 εβδομάδες

Το γεγονός ότι κάποιοι δεν συμφωνούν με την αποψη σου δεν σου δίνει το δικαίωμα να τους αποκαλείς φασίστες και οτιδήποτε άλλο.

Ανέλυσα την αποψη μου η οποία δεν σου άρεσε και καλά έκανε αλλα είναι η αποψη ΜΟΥ. Αυτό δεν με κάνει φασίστρια αν είναι δυνατόν

Ο διαχειριστής έκανε την δουλειά του κανονικά και εσύ παρόλα ταύτα θέλησες εσύ να του υποδείξεις.

Τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι ανεκτές απο κανένα και αν έχεις πρόβλημα με την διαχείριση να κάνεις αίτηση στην υποστήριξη.

Εμένα προσωπικά μου αρέσει αυτή η αλλαγή και την επικροτώ.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser3788

Guest
Μιας και που λέμε σε αυτό το θέμα για τις μονομαχίες να κάνω και εγώ μια παρατήρηση όταν πας στο σαλουν πλεον ακόμα και στους παίχτες που κοιμούνται σου έχει φωτινη την ένδειξη μονομαχία.
Αυτό θα διορθωθεί ή θα παραμείνει έτσι?
Το λέω επειδή παλαιότερα 1 λεπτό πριν τελειώσει η μονομαχία μπορούσες να δεις αν ο άλλος πήγε να κοιμηθεί ενώ τώρα...
 

DeletedUser

Guest
Καταρχας ως προς την αληθοφανεια του πραγματος νομιζω οτι η νεα εκδοση ειναι πιο σωστη.Δεν μπορεις πχ την μια στιγμη να παιζεις πιστολιδι και την αμεσως επομενη διαμαγειας να βρισκεσαι ασφαλης κάπου...και φυσικα οταν πηγαινεις σε εχθρικη πολη θα μπορει να σε βαρεσει ολη η πολη αλλιως να πας με παρεα...μαζευτειτε 4-5 καλοι μονομαχοι και μετα ας τολμησει να σας κουνηθει καποιος,γιατι οποιος τολμησει να σας ανταποδωσει πυρα θα τις τρωει απο τους υπολλοιπους.Και στην αγρια δυση ομαδες και συμμοριες παιζανε...κανεις δεν ηταν τοσο χαζος να πηγαινει μονος του.

Παρολα αυτα θα μπορουσε να δωθει μια δυνατοτητα στους παιχτες να βαρανε και να τρεχουν.Συγγνωμη αλλα εγω δεν μπορω να βαρεσω και μετα για 45 λεπτα να καθομαι πανω απο το πισι και να πηγαινω απο δουλεια σε δουλεια.Ειπαμε γουσταρουμε τις μονομαχιες αλλα οχι και τετοιο καψιμο.Δεν ξερω ..ισως να πρεπει να μειωθει ο χρονος ειναι εξοπραγματικα μεγαλος.Βαρας και ερχεται ο αλλος απο την αλλη ακρη και σε κοπαναει

Τι αλλο θα μπορουσε να γινει που νομιζω ειναι και αληθοφανες και σωστο και σταματαει και τους ξενοδοχειακιδες(που ολοι ειμασταν δλδ) να βαρας και να μπορουν να σου ανταποδωσουν τα πυρα οσοι βρισκονται στην περιοχη αυτουνου που βαρεσες για 45 λεπτα.Πας πχ σε πολυσυχναστη πολη με 20 ατομα βαρας εναν να μπορουν οσοι ειναι εκει να σου ανταποδωσουν τα πυρα αλλα οχι ο αλλος που ειναι μισο χαρτη μακρια.Λιποθυμας καποιον που δουλευε μακρυα ,συγγνωμη αλλα και στην πραγματικοτητα κανεις δεν θα σε επερνε χαμπαρι και θα μπορουσες κυριος να πας να κρυφτεις.

Και για να την συμαζεψω την ιδεα προκαλεις καποιον ο οποιος βρισκεται στο Α σημειο.Οσοι ειναι στο σημειο αυτο και πχ σε μια ακτινα 5 λεπτων απο το σημειο αυτο να μπορουν να σε προκαλεσουν για 45 λεπτα και ας πεσεις για υπνο εσυ.Μονο ομως αυτοι

Τωρα οσον αφορα το μπονους των μονομαχων ειναι μια χαρα δικαιο ως τωρα οι μονομαχοι ηταν οι πιο ρηγμενοι.Οποιον ρωταγες τι χαρακτηρα να κανω για μονομαχιες μονομαχο η στρατιωτη ολοι απανταγαν στρατιωτη και οχι αδικα οταν μπορει να διπλασιασει τις τακτικες του +100% και να ανεβασει ζωη 2000 ποντων.Οκ ο στρατιωτης να μπορει λογω εκπεδευσης και καλα να εχει τακτικη και να αντεχει και τα κτυπηματα με πολλους ποντους ζωης αλλα και ο μονομαχος που ζει γι αυτο να μην μπορει να το παιξει ελευθερος σκοπευτης και να βαραει απο μακρυα?
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
βλεπω πως ολοι οσοι ασχοληθηκαν με το θεμα,συμφωνουν με τον donkihotis.
πλην της joahna...συμφωνουν ως προς την αγανακτηση του,και οχι με τον τροπο που την διατυπωσε.εννοω βεβαιως βεβαιως το λεξιλογιο του και το ολο υφος του.εξηγουμαστε για να μην παρεξηγουμαστε.
τελικα οι αποψεις των κοινων θνητων εισακουστηκαν?
τελικα οι ιδεες των κοινων θνητων υλοποιουνται?
τελικα τα παραπονα των κοινων θνητων περνανε απαρατηρητα?
με ποιο κριτηριο κανετε τις αλλαγες στο παιχνιδι?
επικρατει η αποψη σας,και διαμορφωνετε τον τροπο του παιχνιδιου ετσι οπως σας αρεσει?
γιατι δεν περνεται τις αποφασεις μεσω ψηφοφοριας?
ετσι θα ειναι ικανοποιημενο το συνολο των παικτων,και οχι μια μικρη μεριδα αυτων.
ειναι καλο να ειναι δυσαρεστημενοι οι παικτες? δε νομιζω..

θελω να επικεντροθω στο θεμα των μονομαχων το οποιο εθιξα πιο πριν..
γιατι αυξησατε μονο τα μπονους των μονομαχων?
γιατι δεν αυξησατε και τα μπονους των αλλων χαρακτηρων?
γιατι ευνοειτε τους μονομαχους?
απευθυνομαι σε ολους αυτους που εχουν τη δυνατοτητα,να αλλαζουν το παιχνιδι.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
Εγώ συμφωνώ με την νέα έκδοση.

Λίγο πιο παλιά , όταν που για να χτυπήσεις τον άλλον έπρεπε να είσαι στην πόλη του(καταλάβατε πόσο παλιά λέω) στην πόλη μας είχε έρθει ένας μονομάχος(δεν θα πω ονόματα όποιος κατάλαβε κατάλαβε) βαρούσε και κοιμόταν. Αυτό γινόταν για αρκετό καιρό και οι μονομάχοι της πόλης, μια στις τόσες να τον πετύχαιναν ξύπνιο.

Οπότε δεν μπορούσαμε να κάνουμε και κάτι ιδιαίτερο αφού μας βαρούσε όταν πηγαίναμε για οχυρά, όταν κάναμε δουλειές και πάει λέγοντας. Τώρα από κόμπλεξ το έκανε αυτό δεν ξέρω αφού εξπ και λεφτά δεν έπαιρνε.

Το θέμα είναι ότι χάλαγε το παιχνίδι ολόκληρης πόλης και δεν γινόταν να αντιδράσουμε. Άμα είχε μπει τότε αυτό για τις μονομαχίες απλά οι μονομάχοι μας θα τον έλιωναν πριν κάνει μεγάλη ζημιά αφού θα έπρεπε να έρθει και στο σημείο που θα ήταν ο καθένας μας και θα ήμασταν όλοι μια χαρά.

Δηλαδή δεν γίνεται να βαράς μια πόλη και μετά να κοιμάσαι στο ξενοδοχείο τους σαν να μην τρέχει τίποτα. Στην άγρια δύση θα τον έτρωγαν όταν θα κοιμόταν.Στην πιο ακραία περίπτωση να έβαζαν φωτιά στον ξενοδοχείο.
 

melenmaria

Μέλος
@ LSD : Μερικες φορες νομιζω οτι διαφωνεις απλως για να διαφωνισεις. Το μπονους των μονομαχων επρεπε να ειχε μπει εδω και πολυ καιρο αφου ηταν οι μονοι "ριγμενοι" στο παιχνιδι.
Αυτο με το 40λεπτο βεβαια για αυτους εγινε 1 ωρα και, αλλα χαλαλι τους. Παντα αναρωτιομουν γιατι καποιος να επελεξει μονομαχο μεχρι την προηγουμενη αναβαθμιση...
 

DeletedUser4097

Guest
@ikaros: Οπότε φίλε συμφωνείς ότι κάτι πρέπει να αλλάξει. Θα διαπίστωσες και συ χθες ότι τα πράγματα είναι ότι να'ναι. Ειδικά οι σπαθάτοι έχουν τεράστιο πλεονέκτημα, λόγω της άπειρης ζωής. Συμφωνώ με τις περισσότερες προτάσεις σου.

@Hawkman:Σε αυτό που περιγράφεις έχεις δίκιο και εμείς το είχαμε περάσει στη Golden Valley. Αυτό όμως από την προηγούμενη έκδοση δεν ισχύει αφού για να μονομαχήσεις δεν πας στο σαλούν αλλά πας στο σημείο που βρίσκεται ο άλλος. Συνεπώς και να θέλεις μια ολόκληρη πόλη δε βαράς. Εκτός και αν τους κυνηγήσεις όλους από άκρη σε άκρη του χάρτη.

Για μένα το 45λεπτο είναι υπερβολικά μεγάλος χρόνος. Επίσης με το 45 λεπτο καταστρέφονται συγκεκριμένα στησίματα μονομάχων, νομίζω δεν χρειάζεται να τα περιγράψω όλα. Οπότε για μένα θα πρέπει να το ξαναδούν το σύστημα με τις μονομαχίες ή να βάλουν μια ψηφοφορία για να αποφασίσουν οι παίκτες αν τους αρέσει. Το ποιες προτιμήσεις μπορεί να έχει ο καθένας είναι δικό του θέμα, όμως να ρωτήσετε αυτούς που ασχολούνται καθημερινά με μονομαχίες για να σας πουν τι γνώμη τους και όχι εκείνους που κάνουν μια μονομαχία το μήνα.
 

DeletedUser5052

Guest
Μπορει καποιος να μου εξηγησει το περιβοητο 40λεπτο ???
Γιατι χαθηκα ... Χωρις ομως γνωμες . μονο τι γινετε με το 40λεπτο και τον υπνο . Γιατι μπερδευτηκα ...
 

melenmaria

Μέλος
οταν κανεις σε καποιον μονομαχια για 40 λεπτα μετα, ακομα και να κοιμηθεις μπορουν να σου κανουν μονομαχιες.
 

DeletedUser5052

Guest
οταν κανεις σε καποιον μονομαχια για 40 λεπτα μετα, ακομα και να κοιμηθεις μπορουν να σου κανουν μονομαχιες.

ακομα και να ...???

Δηλαδη μετα τα αλλα λεπτα του παιχνιδιου σου στο the west δεν μπορουν να σε μονομαχησουν ?????

Το θεμα ειναι ΜΟΝΟ για τον υπνο απο'τι εχω καταλαβει ...
 

DeletedUser

Guest
Καταρχην ηταν απαραδεκτο το γεγονος να μπορει ο αλλος να σε χτυπησει στην πολη σου ενω εσυ ησουν χιλιομετρα μακρια.
Εξισου απαραδεκτο (κατα την ταπεινη μου αποψη) το να μπορει καποιος να σε χτυπαει και να πεφτει για υπνο. Εβαζες ρουχα οποιασδηποτε εργασιας, σε εβρισκε καποιος ακομα και αρκετα χαμηλοτερων επιπεδων, σε χτυπαγε και επεφτε για υπνο. Πώς θα μπορουσες να αντιδρασεις δηλαδη? Απλα δεν μπορουσες...

Με την προσθηκη του 40λεπτου νομιζω υπηρξε διορθωση σε αυτο το κομματι.
Βεβαιως αλλαζει η στρατηγικη αυτων που επιδιδοταν σε κλεφτοπολεμο.
Μπορει ακομα να ισχυσει ο κλεφτοπολεμος αλλα σε αλλη βαση. Μπορεις αν θες να αναζητας παικτες που ειναι offline ωστε στα επομενα 40 λεπτα που εσυ θα πας για υπνο να μην εχουν παρει χαμπαρι καν οτι τους χτυπησες.

Τα υπολοιπα, για αυτους που σε κτυπουν απο το πουθενα δεν νομιζω να ισχυουν.
Αλλωστε, μονο 2 ατομα γνωριζουν αν εκανες μονομαχια, αν κερδισες, αν εχασες και με ποση υγεια εμεινες. Εσυ και ο αντιπαλος σου. Καποιος που σε βλεπει στο χαρτη δεν γνωριζει αν πριν μερικα λεπτα μονομαχησες και ασφαλως δεν γνωριζει ποση υγεια σου εχει απομεινει.
Αν λοιπον το προβλημα ειναι οτι ο χαρακτηρας σου δεν εχει αρκετους ποντους υγειας τοτε μια επισκεψη στο σαμανο μπορει να το λυσει.

Σε γενικες γραμμες οι αλλαγες ως προς τις μονομαχιες νομιζω οτι ειναι εξαιρετικες. Και εγιναν προς τη κατευθυνση του να υπαρχουν οσο το δυνατον "ξυπνιοι" παικτες στο παιχνιδι. Διοτι ειχε καταντησει πολεις ολοκληρες να κοιμουνται συνεχως, να ξυπνουν για μιση ωρα, να χτυπουν και να ξανακοιμουνται για αλλες 8 ωρες...Οσον αφορα τις μονομαχιες λοιπον, ειχε καταντησει το παιχνιδι της ωραιας κοιμωμενης.
 

DeletedUser4097

Guest
Φίλε nivas που τα γράφεις αυτά, ασχολείσαι με μονομαχίες και τα γράφεις ή εμπειρικά? Γιατί λες ανακρίβειες και πράγματα που δεν ισχύουν.
 

DeletedUser

Guest
μια χαρα ειναι η αναβαθμιση κ ετσι εχει κ περισσοτερο σασπενς το θεμα κ ειναι πιο τιμιο
τωρα αν το ερωτημα ειναι 40 λεπτα η λιγοτερο δεν εχει κ πολυ σημασια

αληθεια ποιος προτιμα να επιστρεψουμε στο απαραδεκτο ξυπναω για 1 10λεπτο χτυπαω κ ξανακοιμαμαι? επιτελους στην αγρια δυση ειμαστε κ πρεπει να φερθουμε αναλογα ;ρρ αυτος που μονομαχεις ΑΞΙΖΕΙ το δικαιωμα να σου ριξει

οσοι θελουν να προφυλαχθουν προτεινω να γινουν πιο κοινωνικοι κ να κανουν ομαδουες 3-4 ατομα κοινως συμμοριες που ταιριζει στο χαρακτηρα του παιχνιδιου
οπωσ προειπατε για τους μονομαχους τ αξιζοανε τα μπονους τους
αχχχχ ειχε μπει η αναβαθμιση πιο νωρις στον αριζονα θα μουν μονομαχος (με τρελαινειιιιι το μπονους που χουν στα οχυρα αχχχχχχχχχ ;ρρρ)
 

DeletedUser

Guest
Το οτι ο κολλητος υπνος πλεον δεν ισχυει ειναι σωστο. Δεν γινεται να πηγαινεις να βαρας (μονο) και αμεσως υπνο. Ονοματα δεν λεμε αλλα αν θυμαστε υπήρξε ολοκληρη σχολη αυτης της καταστροφικης τακτικης. Του βαραω-κοιμαμαι δηλαδη. Για τα άλλα δεν σχολιαζω γιατι το πως φτιαχνει ο καθενας τον παιχτη του ειναι προσωπικο θεμα.
 

DeletedUser735

Guest
Τους τελευταιους μηνες οι μονομαχιες εχουν αλλαξει ριζικα...

Εμενα προσωπικα ΟΛΕΣ οι αλλαγες με εχουν επηρεασει αρνητικα.

Σιγουρα δεν ειναι οτι καλητερο να χτυπας και αμεσως να κοιμασαι αλλα και το 40λεπτο ειναι πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα!

ενας παικτης που δεν παιζει με αντισταση πλεον ειναι αδυνατον να μην λιποθυμησει μετα απο 2-3 μονομαχιες ειδικα αν τον χτυπησουν και οταν κοιμαται.

Συμπερασματικα, ειτε θα γινουν καποιες μικροαλλαγες ειτε θα ξεκινησουμε ολοι να παιζουμε με αντιστασεις :dr
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή