Αλλαγές στις Μονομαχίες

  • Δημιουργός θέματος cord
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser6637

Guest
συνιθισε η γρια στα συκα κ τωρα της κακοφενεται!!!!

κυριε αξιοτιμε τιτανομεγιστε
κυριε κορντ

πολυ καλες οι αλαγες που κανατε

οτι κ αλαγες κ να κανετε η γκρινια παντα θα υπαρχει

-παμε στο κοτοπουλο τωρα.....

με τις μεταφορες απο τον κ7 τι θα γινει κ ποτε?

αν θεωρειται οτι ενας κοσμος με εικονικο πλυθισμο 448 ατομων
τα 3/4 απο τους 448 ειναι η ανενεργοι η μποτακια καποιων κακοβουλων πονηρων η καποιοι που εχουν πατισει διακοπες...

απο το 1/4 που απομενει οι περισοτεροι ψαχνουν τραμπες με καποιους που παιζουν κ σε αλλους κοσμους ωστε να τα παρατησουν στον μπουφαλο

για να κανεις μια μονομαχια περιμενεις πολυ ωρα ,διοτι δεν υπαρχει πληθωρα επιλογων.....

μαχες οχυρων δεν γινονται εδω κ πολυ καιρο

η αγορα νεκρη,κ οποιος πουλαει κατι το βαζει σε διαστημικη τιμη γιατι δεν υπαρχει ανταγωνισμος τιμων...

στο σαλουν 1 πανω απο 20 ατομα πολυ δυσκολα βλεπεις
κ οι περισοτεροι απο αυτους ειναι αφκ

καντε κατι κυριε κορντ
μην μας αντιμετοπιζεται μονο σαν πιστωτικες κ σαν πευσειφ
καντε κατι αμεσα....
 

cord

Ex-The West Team
Το θεμα των μετακινησεων παραμενει ανοιχτο εφοσον αρκετοι παιχτες ειναι δυσαρεστημενοι με τη μη μετακινηση απο τους κοσμους 6 και 7 προς 8.
Δυστυχως ή ευτυχως, μια τετοια αποφαση δεν μπορει να υλοποιηθει μονο απο εμας καθοτι χρειαζεται εγκριση της εταιρειας την οποια και εχουμε ενημερωσει για τη δυσαρεσκεια που επικρατει αρκετες φορες και σκοπευουμε να επαναφερουμε το θεμα (το οποιο επαναλαμβανουμε δεν εχει κλεισει) συντομα για μια ακομη επανεξεταση.
Καλο θα ηταν ομως να γραφουμε για το θεμα αυτο στο αντιστοιχο κομματι του forum οπου και υπαρχει ηδη συζητηση για αυτο. Εδω η συζητηση ειναι μονο για τις αλλαγες στις μονομαχιες.
 

DeletedUser4530

Guest
μια προταση:
αφου οπως λεγεται η εταιρεια αφουγκραζεται τους παικτες, γιατι δεν δημιουργουνται ψηφοφοριες για τα διαφορα θεματα και να μεταφερονται αυτουσια στην εταιρεια. ετσι κι εδω λοιπον μια ψηφοφορια για το τι θελουν οι παικτες να γινει ωστε να μην αιωρειται, μια οτι "ολοι" θελουν να φυγουν κι απ την αλλη οτι "ολοι" θελουν να μεινουν!

βαλτε ψηφοφοριες για διαφορα θεματα και μεταφερετε τα στην εταιρεια. απο αλλαγες σε επομενες εκδοσεις μεχρι οτι μπορει να ειπωθει μεσω μιας ψηφοφοριας. ετσι και οι παικτες θα βλεπουν τα αποτελεσματα αμεσα ωστε να παψουν να ειναι καχυποπτοι και να παψει να αιωρειται το μια "ολοι" και μια "κανενας".

υγ. ξερω οτι ειναι αλλο το θεμα, αλλα εχει να κανει εμεσα με αυτο.
 

cord

Ex-The West Team
Η ιδεα ειναι σωστη αλλα δεν ειναι ετσι απλα τα πραγματα με τις δημοσκοπησεις.
Και αυτο γιατι οι γνωμες των παιχτων ανα χωρα διαφερουν αλλα και γιατι στις δημοσκοπησεις δεν ψηφιζουν ολοι οι παιχτες ή τουλαχιστον ενα σημαντικο μερος αυτων.
Το εχουμε υποψη μας παντως και ειναι πιθανο να οργανωθει μια ψηφοφορια ωστε να δουμε πρωτα αν θα υπαρχει αντιπροσωπευτικο δειγμα και κατοπιν να εξετασουμε τα αποτελεσματα.
 

DeletedUser4530

Guest
σιγουρα δεν ειναι απλα τα πραγματα, δεν ειμαστε μονοι μας. και σιγουρα δεν αντιπροσωπευουμε την παγκοσμια κοινοτητα αλλα μερος αυτης. δεν ειναι κακο ομως να μεταφερεται στην εταιρεια η γνωμη της ελληνικης κοινοτητας... τουλαχιστον θα εχουμε να λεμε οτι ακουστηκε η γνωμη μας κι ας παει στο καλαθο των αχρηστων... εμεις καναμε την προσπαθεια μας.

οσο για το οτι δεν ψηφιζουν πολλοι ειναι μια καλη ευκαιρια να τους γνωστοποιηθει αμεσα με ποπ απ μενου (οπως και ειδα), οποτε μετα δεν υπαρχει δικαιολογια: δεν ειδα, δεν ξερω, δεν... δεν. εξαιρουνται φυσικα οι αποντες μεγαλου διαστηματος για διαφορους λογους. και φυσικα μετα δεν υπαρχει δικαιολογια για γκρινιες, καχυποψιες κτλ. περι μεταφορων.
 
Κορυφή