Αλλαγές στις Μονομαχίες

  • Δημιουργός θέματος cord
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser6888

Guest
και ποτε να μη μπουνε οι αλλαγες δεν χαθηκε ο κοσμος, ουτος ή αλλως ηταν ενα αδικο μετρο για ολους οσους δεν ηταν μονομαχοι
 

DeletedUser6275

Guest
λοταριες εχουμε. ινδιανοδιαγωνισμους εχουμε, κριση εχουμε, αλλα τιποτα σοβαρο για το παιχνιδι ... δεν εχουμε! :gl
 

cord

Ex-The West Team
Μετα απο μακρα συζητηση που ειχαμε ολες οι χωρες μεταξυ μας, σκεφτηκαμε πως θα ηταν καλο να αποφασισει η καθε χωρα αν θελει τις αλλαγες αυτες ή οχι.
Επισης, ισως θα ηταν εφικτο να αφησουμε εξω την τελευταια αλλαγη με το 48ωρο απο δουλειες μια και σε αλλες χωρες δεν πολυ αρεσει και να περιλαβουμε ολες τις υπολοιπες.
Τι λετε?
 

kronos86

Νέο Μέλος
Μετα απο μακρα συζητηση που ειχαμε ολες οι χωρες μεταξυ μας, σκεφτηκαμε πως θα ηταν καλο να αποφασισει η καθε χωρα αν θελει τις αλλαγες αυτες ή οχι.
Επισης, ισως θα ηταν εφικτο να αφησουμε εξω την τελευταια αλλαγη με το 48ωρο απο δουλειες μια και σε αλλες χωρες δεν πολυ αρεσει και να περιλαβουμε ολες τις υπολοιπες.
Τι λετε?


Ναι ναι ναι ναι!! Άντε και ξανάγραψα εδώ μέσα μετά απο χρόνια! :blk Περάστε όλες τις αλλαγές για να μεγαλώσει το φάσμα των μονομάχων και να έχουν να βαράνε κόσμο, αλλά αφήστε το 48ωρο σε ισχύ για τους υπόλοιπους :D
 

DeletedUser7204

Guest
Μετα απο μακρα συζητηση που ειχαμε ολες οι χωρες μεταξυ μας, σκεφτηκαμε πως θα ηταν καλο να αποφασισει η καθε χωρα αν θελει τις αλλαγες αυτες ή οχι.
Επισης, ισως θα ηταν εφικτο να αφησουμε εξω την τελευταια αλλαγη με το 48ωρο απο δουλειες μια και σε αλλες χωρες δεν πολυ αρεσει και να περιλαβουμε ολες τις υπολοιπες.
Τι λετε?

Ψηφίζω ναι στις αλλαγές και όχι στο 48ωρο..... :)) :sh
 

DeletedUser6275

Guest
καντε οτι θελετε ετσι κι αλλιως ειναι αργα για δακρυα (τουτεστιν οι κοσμοι πεθαινουν ηδη). Αμα δεν ανοιξουν οι μεταφορες, μνημοσυνα θα εχουμε σε λιγο....
 

DeletedUser4530

Guest
προταση για εκδοση 2.28

Οι Νεκροθεφτες να εμφανιζουν τωρα μια "αξια τιμης" που θα αντανακλα την ικανοτητα των αντιπαλων που θα προκαλειτε.
Όταν ένα μέλος πόλη ολοκληρώνει μια μονομαχία εναντίον ενός άλλου παίκτη, τα στατιστικά των δύο παικτών συγκρίνονται. Αν ο επιτιθεμενος έχει σημαντικά ισχυρότερες δεξιοτητες από τον αμυνομενο, τοτε η πόλη του χάνει ένα ποντο τιμής και αν ισχυει το αναποδο τοτε κερδιζει εναν ποντο τιμης. Οι τιμες αυτες δεν εχουν αναδρομική ισχύ! Όλες οι πόλεις ξεκινούν από το 0.

Επί του παρόντος, η τιμή αυτή αποτελεί μόνο ένα στατιστικό στοιχείο. Εξετάζουμε τις δυνατότητες, το αν και το πώς θα μπορούσε να εφαρμοστεί ως λειτουργία του παιχνιδιού.

για να δωθει ενα ακομα κινητρο να υπαρχουν πολεις με πολλους παικτες μαζεμενουν κι οχι σκορποχωρι, θα μπορουσε η αξια τιιμης της καθε πολης να δινει καποιο μπονους στους πολιτες τους, στις μονομαχιες, στις οχυρομαχιες και στο εμποριο.
στις μονομαχιες πχ οι αξιες τιμης των πωλεων των δυο αντιπαλλων συγκρινονται και σε περιπτωση ισοπαλιας να δινει νικη στο μονομαχο με την μεγαλυτερη αξια τιμης της πολης του.
στις οχυρομαχιες πχ οταν κηρυσσεται μια επιθεση οχυρου να συγκρινονται οι αξιες της πολης που κηρυξε την επιθεση με της πολης που εχει το οχυρο. αν η επιτιθεμενη πολη εχει περισσοτερους ποντους τοτε αναλογα ποσους εχει, να εχει στην διαθεση της περισσοτερο χρονο σε γυρους για να την καταλαβει. αν η αμυνομενη πολη εχει περισσοτερους ποντους, αναλογα ποσους εχει, να χρειαζονται περισσοτερους γυρους να κρατηθει η σημαια απο αντιπαλλους.
στο εμποριο τα μελη της πολης αναλογα τους ποντους αξιας τιμης να πεφτει το ποσοστο φορων τραπεζας στις καταθεσεις, καθως και στον φορο οταν πουλαμε στον εμπορο. ισως και μια εκπτωσουλα στα καταστηματα της πολης. ισως και κατι λιγοτερο στα απαιτουμενα για κτισιμο της πολης (εκκλησια βασικα μενει στις μεγαλες πολεις) αλλα κατι πρεπει να κανουν κι οι χτιστες! ισως κατι λιγοτερο στις απαιτησεις υλικων για το χτισιμο των οχυρων που διαθετει η πολη. ενας καλος λογος να μειωθουν τα υλικα μπας και ολοκληρωθουνε καποια οχυρα καποτε.
 

DeletedUser4530

Guest
διαφορα για την εκδοση 2.28

1.
Ολα τα παιχνιδια στο Λουνα Παρκ θα ειναι διαθεσιμα ταυτοχρονα
Το Λουνα Παρκ αλλαξε πολιτικη και απο την εκδοση 2.28 ολες οι ατραξιόν θα ειναι ανοιχτες καθε μερα! Ετσι, οι παιχτες θα μπορουν να επιλεγουν ποιο παιχνιδι/α θελουν να παιξουν οταν επισκεπτονται το Λουνα Παρκ.

θα εχει ουσια αν καθε παιχνιδι εχει διαφορετικα δωρα κι οχι ακριβως τα ιδια και καθε φορα/μερα να αλλαζει ωστε να εχει νοημα αν ο παικτης διαλεξει παιχνιδι, αλλιως απλα ενα κλικ για να τελειωνει κι οτι να ναι......


2.
Νεες συνταγες δημιουργιας
Εχουμε ετοιμασει μερικες νεες συνταγες υψηλων επιπεδων για ολα τα επαγγελματα.

ελπιζω αυτη τη φορα να αξιοποιηθουνε προιοντα που μεχρι τωρα δεν χρησιμευαν πουθενα παρα μονο σε καποια αποστολη κι αν, οπως: δαχτυλιδι, μεταλλιο τιμης, πακετο, λαθραια εμπορευματα, πλανη, εισητηριο τραινου, αρκετες σημαιες, χρυσο αγαλμα, καλαμι ψαρεματος, δικρανο, τροπαιο ροντεο κι αλλα πολλα.

κι αν οχι τωρα, αξιοποιηστε τετοιου ειδους προιοντα. υπαρχει ανισορροπια οταν μερικα προιοντα χρειαζονται σε πολλα και να ζητιουνται πολυ κι αλλα να τα εχουμε στα αποθεματα μας για σαβουρα.


3.
Η λιποθυμία από εργασίες δεν θα παρέχει πλέον προστασία από μονομαχίες.
Αν λιποθυμήσετε σε κάποια δουλειά, δεν θα λαμβάνετε πλέον 48 ώρες προστασία από μονομαχία. Αυτό γίνεται για την εξισορρόπηση των επιπτώσεων της διάσπασης κίνητρου μονομαχίας ΠvΠ (Παίκτη εναντίον Παίκτη) και ΠvΛ (Παίκτη εναντίον Ληστή) και την αύξηση του χαμηλότερου δυνατού κίνητρου μονομαχίας ΠvΠ.

κατα ενα μερος καλα. ομως οταν καποιος εχει αναλαβει μια αποστολη και θελει να την ολοκληρωσει κανοντας μια δυσκολη για αυτον εργασια που απαιτουνται ωρες (και ειδικα περιορισμο χρονου) θελοντας να την κανει θα ειναι στο χερι του καθε μονομαχου να τον χτυπαει οταν παει να την κανει, κι ενω θα τρωει μεγαλες ζημιες απο την εργασια, θα τρωει και μονομαχια ξαπλωνοντας τον συνεχεια και μην μπορωντας να ολοκληρωσει την αποστολη ευκολα ειδικα αν ειναι με προθεσμια. το να μπαινωβγαινει σε πολεις θεωρω οτι ειναι αδικο για αυτον μιας και υπαρχει ο περιορισμος χρονου στο ποτε θα μπει σε πολη. προτεινω λοιπον οτι οταν πεσει απο εργασια και μονομαχια μεσα σε μια μερα τοτε να υπαρχει προστασια της μονομαχιας.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser5285

Guest
Το πλανο για τις αλλαγες στις μονομαχιες ειναι εξαιρετικο και πληρες. Οτι πιο θετικο εχω δει σαν αλλαγη στο παιχνιδι απο το 2008 που παιζω. Νομιζω καλυπτει πληρως ολες τις απαιτησεις μας και με το παραπανω. Οι μονομαχιες γινονται κομματι του παιχνιδιου για ολους και παραγοντας αναπτυξης για τις πολεις μας. Καιρος ηταν να μην θεωρουμαστε οι μονομαχοι περιθοριακοι τυποι και να αναγκαζομαστε να γινουμε οχυρομαχοι, χτιστες και εμπορες για να επιζησουμε στη δυσκολη αγρια δυση! Στα οπλα!
 

Chief *Kounelos*

Μέλος
Γτ επεσαν οι ποντοι των πολεων στις μονομαχιες ?και κατι επιπλεον τι ειναι αυτο με το σεριφη ντροπιαστικες και αξιοτιμες για μεγαλυτερο και μικροτερο λβλ μονομαχιας?
 
Τελευταία επεξεργασία:

DeletedUser5396

Guest
Η δικια μου αποψη...

Καλησπερα σας..... θεωρω οτι ειναι αδικος τελειως ο νεος σχεδιασμος του παιχνιδιου στο τομεα των μονομαχιων....επεξηγω....καταργηθηκε με τη νεα εκδοση η δυνατοτητα της προστασιας απο μονομαχιες για 48ωρες οσων δεν επιθυμουν να μονομαχουν λογω επιλογης αλλου χαρακτηρα (πχ εργατης) και σχεδιασμου (πχ οχυρομαχου) απο τους κατ επιλογη μονομαχους.....δηλαδη η νεα εκδοση μετετρεψε κυριολεκτικα σε σακους προπονησης ολους τους αλλους χαρακτηρες εκτος απο τους μονομαχους....δε μπορεις να βαλεις δουλειες αν δεν εισαι μονομαχος γιατι συνεχως θα σουν σπανε τα νευρα με μονομαχιες...οταν συνερχεσαι απο το 72ωρο θα πρεπει να περιμενεις ποιος καραγκιοζης θα ερθει να σου ξανασπασει τα νευρα...θα πηγαινεις για μαχη οχυρου και στο δρομο θα σε βρισκει ενα νουμερο που θα βγαζει τα απωθημενα του στο παιχνιδι και θα σου τρωει (αν δε σε λιποθυμα) το μεγαλυτερο μερος των ποντων υγειας....αντε πανε για μαχη μετα....κοκ....ετσι πρεπει ολοι να γυρισουμε τους χαρακτηρες σε μονομαχους αρα θα χαθουν με αυτο τον τροπο οι οχυρομαχοι αρα οι μαχες οχυρων πανε κατα διαολου....παιζω το παιχνιδι πολλα χρονια και αυτο ειναι οπως εχω συζητησει με αλλους παιχτες (μη μονομαχους) το πιο αδικο και ανισορροπο πραγμα που ειδαμε τοσα χρονια....μηδεν προστασια για οχυραδες και εργατες και ολα υπερ των μονομαχων...ελεος.... καραγκιοζιλικια.... βεβαια οταν ξεκινησα το παιχνιδι κανεις δε με προειδοποιησε οτι θα αναγκαστω να αρχισω απο την αρχη λογω καποιας γελοιας εκδοσης που μονο σκοπο εχει να καταστρεψει το παιχνιδι και οχι να το κανει καλυτερο ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.... καλυτερο γινεται μονο για τους μονομαχους....ξερω οτι δεν ευθυνεστε εσεις οι Ελληνες admins αλλα διατυπωνω τα παραπονα μου ωστε και εσεις να τα μεταφερετε σε αυτους που ενω σχεδιαζουν το παιχνιδι αποδυκνυουν οτι στη πραγματικοτητα ειναι παντελως ασχετοι με το ιδιο τους το παιχνιδι.....αποψη μου ειναι, στους μονομαχους ΦΥΣΙΚΑ δε θα αρεσει αλλα ο καθενας λεει την αποψη του....
Οι υπολοιπες αλλαγες θα δειξουν εν καιρω πως θα πανε αν και φαινονται καλες με μια πρωτη ματια.....
ευχαριστω για το χρονο σας
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser4530

Guest
οι περισσοτεροι θα σου πουνε οτι για προστασια απο μονομαχιες να μεινεις εκτος πολης και να προσεχεις να μην εισαι επικυρηγμενος. ομως αυτο εχει ως αποτελεσμα να μενουν οι χαρακτηρες χωρις πολη για να γλυτωνουν τις μονομαχιες και ερημωνουν οι πολεις και αδειαζουν οι συμμαχιες.... μεχρι που στο τελος θα καταργηθει και αυτο και τοτε θα αδειασουν οι κοσμοι περισσοτερο.
απ την αλλη παλι με την νεα εκδοση πεφτει το επιπεδο μονομαχιων και υποτιθεται οτι προστατευεσαι απο του μεγαλους (σε επιπεδα) μονομαχους. ομως ενας καλα στημενος μονομαχος με αναλογα καλα σετακια μονομαχιας θα σε κανει παλι τουλουμι στο ξυλο διοτι οπως και να το κανεις κατω απο το γενικο επιεπεδο σου δεν θα πεφτει το επιπεδο μονομαχιες (εκτος αν μηδενιζει οποτε οντως αυτο ειναι καλο). θα πρεπει να μας διευκρινισει η διαχειρηση αν το επιπεδο μονομαχιας θα μηδενιζει η θα ειναι μινιμουν το επιπεδο μονομαχιας ισο με το γενικο επιπεδο.
υπαρχουν πολλων και διαφορετικων ταχυτητων παικτες που ο καθενας θελει τα δικα του. θα πρεπει να κρατηθει μια ισορροπια στο παιχνιδι ωστε να μενουν ολοι ικανοποιημενοι, τοσο οι μονομαχοι οσο και οι οχυρομαχοι, οι εργατες, οι εμποροι με τις εργασιες κτλ.
 

DeletedUser6637

Guest
τρεις λαλουν κ δυο χωρευουν

πολυ ωραιες οι αλαγες που κανατε

με το θεμα των μεταφορων απο τον μπουφαλο θα κανετε τιποτα?

το σαλουν 1 πανω απο 20 ατομα δεν εχει σχεδον ποτε

450 ατομα εχει σαν κοσμος

μαχες οχυρων δεν γινονται

τους μονομαχους τους ψαχνεις με τα κυαλια

στην αγορα δεν υπαρχει καθολου ποικιλια κ οποιος βαζει κατι το βαζει σε τιμη διαστιμικη

εσεις το θεωρειται υγιες κοσμο αυτο το πραγμα?
:cns:cns:cns
 

Chief *Kounelos*

Μέλος
Mπορει να ειναι σε πολη και να λυποθυμα απο καποιο μονομαχο της συμμαχιας του αν θελει ειναι πιο ευκολο απο να βγει καποιος απο μια πολη .Αλλα δε το αναφερει κανεις φυσικα λες και παλιοτερα δεν υπηρχε αυτος ο τροπος?εν αναγκη αν η συμμαχια του ειναι χωρις μονομαχους μπορει να πληρωνει να φαει 48ωρο η να βαραει αυτος με λιγη ζωη καποιον αντιπαλο μονομαχο.το να βγεις απο πολη ειναι τελευταια λυση επειδη φοβαται κατι αλλο.
 

DeletedUser6637

Guest
συνιθισε η γρια στα συκα κ τωρα της κακοφενεται!!!!

ωρα σερβερ κ7
17.06
σαλουν 1 --->20 ατομα

καντε κατι ......
 

DeletedUser4530

Guest
Mπορει να ειναι σε πολη και να λυποθυμα απο καποιο μονομαχο της συμμαχιας του αν θελει ειναι πιο ευκολο απο να βγει καποιος απο μια πολη .Αλλα δε το αναφερει κανεις φυσικα λες και παλιοτερα δεν υπηρχε αυτος ο τροπος?εν αναγκη αν η συμμαχια του ειναι χωρις μονομαχους μπορει να πληρωνει να φαει 48ωρο η να βαραει αυτος με λιγη ζωη καποιον αντιπαλο μονομαχο.το να βγεις απο πολη ειναι τελευταια λυση επειδη φοβαται κατι αλλο.

... και καπως ετσι πας διακοπουλες.... μπαν λεγεται! :)
υποτιθεται οτι ενα παιχνιδι πρεπει να σου δινει λυσεις εναλακτικες στα πλαισια του παιχνιδιου και νομιμα και ηθικα.
 

Chief *Kounelos*

Μέλος
Μπορεις να ρωτησεις και τον κορντ δεν εχει τπτ παρανομο αυτο που ειπα ,δλδ στην ουσια σε ποιον θες εσυ να λυποθυμησεις μετα απο μια μαχη οχυρου η οταν θες προστασια,αλλωστε ειναι ο παλιος τροπος του 48ωρου δε σου ειπα να πας και να φορεσεις μαξιλαρι και να βαρεσεις καποιον μπορεις να χασεις τι ζωη σου και μετα να πας σε καποιον που ξερεις οτι ειναι μονομαχος,για παραπανο αποριες μπορεις να ρωτησεις τους υπευθυνους.
Και για τα νομικα πλαισια που εθιξες ουτε το 48ωρο απο δουλεεις ηταν νομιμο αλλα δε ειδα ποτε να σχολιαζεται για μπαν.
 
Τελευταία επεξεργασία:

DeletedUser6637

Guest
τρεις λαλουν κ δυο χωρευουν

υπαρχουν ποιο σοβαρα θεματα να συζητισουμε

εγω απο εδω κ περα θα μειλαω μονο με ντοκουμεντα

ωρα σερβερ κ7
16.35
σαλουν 1
12 ατομα

καντε κατι με τους παιθαμενους κοσμους
αφιστε να ανοιξουν οι μεταφορες
 

DeletedUser6152

Guest
Ειστε οτι να ναι ...

Αν θυμαμαι καλα το θεμα με την αλλαγη στις μονομαχιες ειχατε πει οτι δεν θα προχωρησει λογο της γκρινιας των παικτων.Αδιαφορειται για τους παικτες που σας ειπαν ΟΧΙ στην αλλαγη(κατι μου θυμιζει αυτο).

Το παιχνιδι μπορει οποιος θελει να λεει οτι ειναι πολεμικο..Μονο πολεμικο δεν ειναι.Περα απο καθαρα τυχερο παιχνιδι δεν ειναι τιποτα αλλο συγκεκριμενο.

Καλο θα ηταν να σεβαστουμε μεσα στο ιδιο το παιχνιδι ολους τους παικτες.
Κι αυτους που θελουν μονομαχιες κι αυτους που δεν θελουν.
Δωστε την δυνατοτητα να υπρχουν πολεις χωρις νεκροθαφτη.Δλδ να μην κανουν και να μην δεχονται μονομαχιες.

Το παιχνιδι χωρις chat και παρεα δεν κρατιεται ενεργο.Το να ζητατε απο τον αλλον να μενει εκτος πολης μεχρι να βαρεθει και να σταματησει ειναι ολιγον τι κομπλεξικο..Θες μονομαχιες??Βαρα μονομαχο.Τι ψαχνεις εργατη,εμπορα και οχυρομαχο.Αρα δεν εισαι μονομαχος.Ενας καραγκιοζης εισαι που σ'αρεσει να καταστρεφεις το παιχνιδι των αλλων.Μεχρι να βρεθει ενας να καταστρεψει το δικο σου εντελως,και αρχισει η κλαψα.

Ολο αυτο λοιπον με την αλλαγη στις μονομαχιες δεν εγινε για το καλο του παιχνιδιου αλλα για την τσεπη της εταιριας..Θα χανεις ζωη,θα τσιμπας ενα φιλτρο,θα χαλας σβολια,θα βαζεις ευρω.Μην λεμε οτι θεμε τωρα..

Αν θελατε το καλο του παιχνιδιου δεν θα βγαζατε 500 σετ μεσα σε 3 χρονια.Αυτη η αλλαγη σας κοστισε παικτες και μας κοστισε ενεργο παιχνιδι.
Τωρα με αυτην την αλλαγη ποσους περιμενετε να χασατε?Δεν νομιζω να περιμενετε να αυξηθουν ετσι??

Σοβαρευτειτε πριν μεινουν 10 ατομα σε καθε κοσμο..:grr
 

cord

Ex-The West Team
Ολες οι γνωμες διαβαζονται και σχεδον ολες μεταφερονται στην εταιρεια.
Ευχαριστουμε ολους οσους διαθετουν χρονο για αυτο.
 
Κορυφή