Νέα Έκδοση The West 2.0 - Επανάσταση στη Δύση

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

cord

Ex-The West Team
The West 2.0 - Ενημερωση > Θα θελαμε σημερα να ενημρωσουμε ολη την κοινοτητα για την νεα επερχομενη εκδοση The West 2.0!

Σημαντική δουλεια εχει γινει εδω και αρκετο καιρο στο παρασκηνιο οσο αφορα τον χαρτη του παιχνιδιου. Πολύωρες συνεδριάσεις οπου χαρακτηριστικά και προτάσεις της κοινότητας συζητήθηκαν, μακέτες επανεξεταστηκαν, γραφικά αξιολογηθηκαν απο την αρχη και τελικά νεα μοντελα και ιδεες αναπτύχθηκαν. Μεσα απο ολα αυτα, ενα εντελως νεο The West προεκυψε!
Για μερικούς μήνες τώρα, ίσως ακόμη και χρόνια, η κοινότητα έχει ζητήσει εναν νέο και διαφορετικό χάρτη. Πρόσφατα έχουμε παρουσιάσει ιδέες για έναν πιθανό νέο χάρτη, αλλά τώρα είναι οριστικό: Το The West ΘΑ αποκτήσει έναν νέο χάρτη!
Εργαζομαστε σε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας χάρτη που έχει αποδειχθεί ένα πολύ ισχυρό εργαλείο και θα μας επιτρέψει να κάνουμε κλικ σε όλα τα τετράγωνα του χάρτη, τα ποτάμια, δέντρα, βουνά, βράχια, πόλεις, κάκτους, κλπ. Για να μην αναφέρουμε κάποια άλλα πολύ ωραία πράγματα απευθείας στον browser. Όλα αυτά τα στοιχεία ενώθηκαν σε διάφορα επίπεδα ώστε να δώσουν έναν εντελώς διαφορετικό και μοναδικό κόσμο. και κάνει ένα εντελώς διαφορετικό και μοναδικό νέο κόσμο. Στόχος μας είναι να παρέχουμε ένα "ζωντανό" περιβάλλον και όχι απλά ένα στάσιμο γραφικό.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό! Εκτός από τον χάρτη, το περιβάλλον του παιχνιδιού θα ξαναγραφτεί από την αρχή δίνοντας μια πιο μοντέρνα αίσθηση και στυλ. Όλα τα νέα στυλ μενού θα ταιριάξουν μαζί και σημαντικός στόχος εδώ είναι να αφαιρεθεί το περίγραμμα γύρω από το χάρτη, έτσι ώστε οι παίκτες μας να μπορούν να απολαύσουν το The West σε ολόκληρη οθόνη (fullscreen)!
Όλες οι δουλειές έχουν τοποθετηθεί στον χάρτη και έτσι αποφασίσαμε να τους δώσουμε μια γενική αναμόρφωση επίσης! Θα υπάρξουν πολλές αλλαγές και θα ταιριάξουν απευθείας στον νέο σχεδιασμό του χάρτη.
Εκτός από αυτά, περαιτέρω βελτιώσεις θα γίνουν για τους νέους και παλαιότερους παίκτες δίνοντας την απόλυτη The West εμπειρία. Αλλά δεν θα αποκαλύψουμε και άλλα αυτή τη στιγμή ;)
Στις ερχόμενες εβδομάδες, θα αποκαλύψουμε περισσότερα σχέδια και γραφικά!
Εργαζόμαστε με μια ομάδα που είναι μεγαλύτερη από ποτέ και σκοπεύει να παρέχει μία νέα εμπειρία για τους παίχτες με φανταστικά γραφικά σε μια τέλεια ατμόσφαιρα.

Αν θα θέλατε να ενημερώνεστε για αυτές τις νέες αλλαγές, σας συνιστούμε να κάνετε "like" (Μου αρέσει) σελίδα μας στο Facebook και να παρακολουθείτε το forum του παιχνιδιου τακτικά.
Συχνές ενημερώσεις θα αρχίσουν να δίνονται. Μείνετε συντονισμένοι!

Επίσημη σελίδα στο Facebook για το The West
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.