Madara κρινω για τη εθελοντικη δουλεια που πρεπει να κανουν και μεχρι εκει. Ειναι κακο αυτο? Η νομιζεις λογο θεσης θα πρεπει να φοβαμαι μη με κανουν ντα/ban...
Οτι γραφω δεν το αιτιολογω παντοτε?
Εχω αναφερει και πιο παλια, η ΟΔ ειναι θεση εθελοντικη πλην ενος η το πολυ δυο ατομων.
Οι περισσοτεροι ζητησαν αυτη τη θεση επειδη 'αγαπανε' το παιχνιδι και φυσικα με καποιες ανταμοιβες.
Δεχομαι οτι προσπαθουν, αλλα το κανουν ακομα? η επαναπαυονται μονο στις ανταμοιβες και στις διαφορες αλλες αρμοδιοτητες που πρεπει να γνωριζουν μονο αυτοι για τα δικα τους συμφεροντα...?
Το αν η εταιρια τους βαζει να κανουν πραγματα, και με βαση το πιο πανω που εγραψα, και ξερουν παρα πολυ καλα τα λαθη της, γιατι μενουν και επιμενουν αντι να τους φτυσουν η να τους πιεσουν οσο δεν παει με μαζικες αποχωρησεις?
Ποσα ενεργα μελη της ΟΔ τσεκαρει σε καθημερινη βαση τους παιχτες?
θες να γραφω και αλλα?
και για τελευταια φορα, προσωπικα δεν εχω με κανεναν τπτ, και με οσους ειχα ingame τους απομακρυνα απο την καθημερηνοτητα μου, αναγνωριζοντας και τα δικα μου λαθη ομως. Σιγα να μη χαλαω τη ζαχαρενια μου για ενα διαδυκτιακο παιχνιδι...
Σαν παιχτης ομως και πελατης απαιτω/διεκδικω και πιεζω για τα δικα μου πιστευω οτι μπορω.
Α και οσο για τις εκδηλωσεις/ιβεντ ενω εχουμε πει τοσες ιδεες δεν ειδα να μεταφερουν κατι εκει.
Και στη τελικη παιδια, χιλιοσυζητημενο θεμα ειναι, η ΟΔ ειναι η τελευταια μας ελπιδα και μονο απο εκει μπορει να γινει κατι.
*και για το μικρο οχυρο ειναι καθαρα θεμα εμπειρικο και να σου το εξηγησω δεν θα το καταλαβεις αν δεν το ζησεις.
Και ενω εχει γινει ΚΑΘΕ φορα, σε καθε σοβαρο κοσμο που ειχε μαχες οχυρων, το ΙΔΙΟ πραγμα, ακομα αρκετοι να πιασουν το νοημα.
Και οσοι το καταλαβαν ειπαν τη δικαιολογια βαρεθηκα...
Ομαδα Διαχειρησης<--πατα πανω εδω...και σκεψου την εννοια της