Προσφορά Bonus 10% στην αγορά Σβόλων για την Ελληνική αγορά

  • Δημιουργός θέματος cord
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

cord

Ex-The West Team
Αναγνωρίζοντας τις ειδικές περιστάσεις οι οποίες έχουν επιβληθεί στις κινήσεις κεφαλαίων στην Ελλάδα, κατόπιν επανειλλημένων αιτημάτων των παιχτών και κατόπιν προσπαθειών των Ομάδων Διαχείρισης όλων των παιχνιδιών της Innogames στην Ελλάδα, έχουμε επιτέλους μερικά μικρά ευχάριστα νέα:

Από τις 09.10.2015 (07.00 ώρα Ελλάδος), όπου θα ολοκληρωθεί η ενημέρωση του server, θα έχετε τη δυνατότητα να έχετε επιπλέον 10% σβόλους σε κάθε αγορά σας, ανεξάρτητα από τη μέθοδο και το ποσό πληρωμής.

Η διάρκεια αυτής της προσφοράς θα έχει να κάνει με το πότε θα λήξουν οι περιορισμοί στην κίνηση κεφαλαίων στην Ελλάδα.

Οι λόγοι που μας οδήγησαν σε αυτή την απόφαση είναι οι εξής:

  • Έχουμε σαφή εικόνα της κατάστασης στην Ελλάδα και αντιλαμβανόμαστε ότι οι Έλληνες χρήστες δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν την πλειονότητα των μεθόδων πληρωμής.
  • Η εικόνα που είχαμε από την ελληνική κοινότητα τους τελευταίους μήνες, ήταν ότι έγινε πάρα πολύ δύσκολο το να ολοκληρωθεί μια πληρωμή.
  • Γνωρίζουμε ότι η πιο σίγουρη μέθοδος πληρωμής είναι μέσω SMS/Tηλεφώνου και λυπούμαστε βαθύτατα για αυτό, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο για την ώρα.
Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι οι περιορισμοί στις κινήσεις κεφαλαίων πλήτουν και εμάς ως εταιρεία καθώς δεν διαθέτουμε τραπεζικό λογαριασμό στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή, πράγμα που είναι και ο βασικός λόγος που δεν υπάρχει η δυνατότητα χρήσης διαφόρων μεθόδων πληρωμής.

Ελπίζουμε με αυτή μας την απόφαση να σας δίνουμε μια ανάσα και να γίνεται σαφές το ότι είμαστε κοντά σας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Σας περιμένουμε όπως πάντα να μας πείτε τη γνώμη σας για αυτή την εξέλιξη.

Η Ομάδα Διαχείρισης του The-West
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή