χριστουγεννιατικο αστρο: κυνηγι θησαυρου;

  • Δημιουργός θέματος DREAMER 99
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser3473

Guest
απλα θα εκνευριστω πολυ αν την ξανακανω απο την αρχη!!!!και εχω και τον κατσικοποδαρο τον aramb που οταν του ειπα οτι θα το παρω μου ειπε (ωραια ρε φιλε καλη τυχη)!!!!

αυτη η λεπτομερεια ειναι πολυ ενδιαφερουσα...
θα το εχω υποψην μου!!

στο σετ τον εορτων, το πασχαλιατικο αυγο δεν ειναι μεσα?
 

DeletedUser3409

Guest
πάλι εγώ φταίω ότι και να γίνει στους σαλιάρηδες εγώ φταίω.......... ούφ!
δεν πήρες το καπέλο ποιός φταίει ο αραμπ
σε λιποθύμησαν ποιός φταίει ο αραμπ... αμάν ρε!!!!!! (αγανάκτηση!)
 

DeletedUser

Guest
Παντως εγω την ειχα ολοκληρωσει μεσα στον Ιανουαριο και δεν μου εδωσε το καπελο, σταματησε αφου εκανα 10 ωρες κυνηγι θυσαυρου με αμοιβη
250 XP
$750
+1 skill points towards Δύναμη
 

DeletedUser

Guest
μπορει να εχεις κ δικιο δεν εχω φτασει ακομα εκει ειμαι ενα βημα πριν ελπιζω να συνεχισει αν κ συμφωνα με οσα ειπε ο νιριους αφου ο αραμπ ευχηθηκε καλη τυχη ειναι σαν να ειπε σε ολους μας........
 

DeletedUser2737

Guest
και εγω σ'αυτες τις 2 κολλησα γιατι ειμαι παγιδευτης....
 

DeletedUser

Guest
βασικα ειναι λογικο συμφωνα με οσα διαβασα δεν θυμαμαι που θα φτασουμε μεχρι να κανουμε κυνηγι θησαυρου 10 ωρες κ μετα θα χαθει ελπιζω να μην ειναι ετσι κ περιμενουμε μεχρι τα χριστουγεννα!!! βλακεια μου που ενω στον κοσμο 1 μπορουσα να την κανω βαριομουν γτ δεν ειχα χρονο να ασχοληθω με το παιχνιδι......
 

DeletedUser

Guest
κ ναι μολις κανεις τις 10 ωρες κυνηγη θησαυρου η αποστολη σταματαει λογικα συνεχιζει παλι χριστουγεννα
 

DeletedUser3489

Guest
ελπιζω να συνεχιζει και να μην χρειαστει καμια καινουργια ή παλι απο την αρχη!
 

DeletedUser

Guest
λογικα αν μπει σαν σετ τοτε δεν αλλαζει κ συνεχιζει απο εκει που εμεινε
 

DeletedUser3409

Guest
κι αν του χρόνου θέλουν να δώσουν στο χριστουγεννιάτικο τα παπούτσια των καλικατζάρων εμείς θα τα πάρουμε του παραχρόνου ή και τα 2 μαζί?
 

DeletedUser

Guest
ειναι ευκολο να μην μιλας γκαντεμη??? χασαμε το καπελακι αδικα
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser3409

Guest
Μα τι να κάνω να μην εκφράζω τις απορίες μου... αμάν θα ρωτήσω τον Κων/νο Μ. τέως αρχηγό που παίζει με τον χαρακτήρα Eksatmisis αφού εσείς δε μου απαντάτε...!
 

DeletedUser

Guest
τεσπα παιδια ας πουμε ενα μεγαλο ευχαριστω στον αραμπ κ του χρονου ποδαρικο σπιτι μου ελα να κανεις απαντηθηκε το θεματακι κ πηραμε να μην πω τι οποτε λουκετακι???
 

DeletedUser

Guest
Πέρισυ τα Χριστούγεννα δεν μπορούσα να κάνω κυνήγι θησαυρού και δεν ολοκλήρωσα την αποστολή. Κατόρθωσα να κάνω κυνήγι θησαυρού αργότερα και έχω ολοκληρώσει την αποστολή μέχρι το προτελευταίο στάδιο (Jack Frost) στους κόσμους 1, 2 και 3. Όμως το τελευταίο με το καπέλο του χιονάνθρωπου δε μου άνοιξε ποτέ. Ευελπιστούσα ότι θα ανοίξει φέτος τα Χριστούγεννα, αλλά ακόμα τίποτα.
Ερώτηση προς τους υπεύθυνους: τελικά θα ανοίξει για να πάρω το καπέλο; Ή το έχασα για πάντα;
 

DeletedUser852

Guest
καλημερα...το καπελο θα το παρεις απλα η αποστολη ανοιγει στις 24/12 μεχρι 7/1 γιαυτο δεν σου εχει ανοιξει τιποτα ακομα....
 

cord

Ex-The West Team
Oσοι παιχτες δεν εχουν παρει ακομη το καπελο του χιονανθρωπου και με την προυποθεση οτι εχουν ολοκληρωσει ολες τις αποστολες της σειρας αυτης, θα το παρουν σε λιγες μερες μια και το καπελο θα ξαναδωθει και φετος αφου αποτελει κομματι απο set (οι ημερομηνιες ειναι ιδιες με περυσι). Αυτο που λεμε ειναι επισημο οποτε υπομονη 2-3 ημερες ακομη.
Επισης, επειδη καμια φορα ανοιγουν αποστολες χωρις να το παρουμε ειδηση ελενχετε τους θαμωνες του saloon γιατι στη συγκεκριμενη σειρα αποστολων ανοιγουν αποστολες με μη καθορισμενη σειρα και ενδεχεται να μην εχετε δει καποια απο αυτες.
 

DeletedUser

Guest
εγω τις τελειωσα ολες και το κυνηγι θησαυρου και πηρα το καπελακι του χιονανθρωπου!:)

εκανα το κυνηγι θησαυρου και το τελειωσα σημερα και δεν μου δινει το καπελο. και μαλιστα εχω τελειωσει ολες τις αποστολες των χριστουγεννων. τι να κανω?
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κορυφή