DeletedUser
Guest
οκ ας τα πουμε σε λιγες μερες
καλη ιδεα![]()
γι αυτο θελω το ονομα μου να γραφτει στο προφιλ του οχυρου ως μεγα ευεργετη...αλλιως θα τα πω ολα σοτυς πειρατες και το σχεδιο σας να τους αιφνιδιασετε θα αποτυχει...
με αιφνιδιασμο η χωρις παλι θα το παρουμε...το οχυρο ενωω βεβαια
οτι και να εννοουσες κατι θα παρετε...αν και υπαρχει και ενα μικρο προβληματακι...το οχυρο συνηθως εχει και αμυνομενους μεσα...
αν παω εγω εκει με ενα μικρωφωνω το οχυρο δεν θα μηνει για πολυ με αμυνομενους μεσα
οτι και να εννοουσες κατι θα παρετε...αν και υπαρχει και ενα μικρο προβληματακι...το οχυρο συνηθως εχει και αμυνομενους μεσα...
τοτε και εκεινη τι προβλημα εχουν?οτι θελω κανω με την πολη μου με το οχυρο μου με την οργανωση μου:d
παντος εβεντερ ελπιζω να ψψανα κανετε καμια μαχη για να μας παρετε πισω το οχυρο ωστε να σας αποκρουσουμε για ακομη μια φορα(το οτι θα σας νηκησουμε ειναι σιγουρο)
λοιπον πρωτα διορθωσε τα λαθη σου εδω
1ον
δεν σε αφορα τι κανω εγω και η συμμαχια μου
2ον
η πολη σου κερδισε 2 μαχες οχυρου και το εκανες θεμα επισης παω στοιχημα οτι σε καμια μαχη δεν ειχες τον συντονισμο της επιθεση στην πρωτη περιπτωση και της αμυνας στη 2η
3ον
δεν μας ειπες την ηλικια σου ακομα
4ον
ζητω το spam του palouki
πολυ κακο για το τιποτα...μακαρι να κανουμε ολη μερα μαχες οχυρου με γεματες επιθεσεις και αμυνες να παρουμε κανενα xp της προκοπης...