Νέα Έκδοση Χαρακτηριστικά έκδοσης 2.207

Belle Bernice

Μέλος προσωπικού
Social Media Moderator
2_207.png


Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί η αναβάθμιση της έκδοσης 2.207. Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι η ημερομηνία, η ώρα και το περιεχόμενο της ενημέρωσης ενδέχεται να αλλάξουν.




char_veltioseis.png

  • Νέο σύστημα ανταμοιβών
Έχουμε δημιουργήσει ένα νέο σύστημα ανταμοιβών που επιτρέπει την επιλογή διαφορετικών ανταμοιβών για την ίδια αποστολή. Από τις νέες αποστολές θα μπορείτε να λαμβάνετε ανταμοιβές ανάλογα με το επίπεδο χαρακτήρα σας! Δεν είναι καταπληκτικό αυτό; Οι παλιές αποστολές δεν θα αλλάξουν και δεν θα επηρεαστούν.

  • Νέα σειρά αποστολών
Δημιουργήσαμε μια νέα σειρά αποστολών "Ο Θεός συγχωρεί...". Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην αποστολή εάν ο χαρακτήρας σας έφτασε στο επίπεδο 50 και έχετε ολοκληρώσει την σειρά αποστολών "Save the Saloon, part 2". Αυτή η σειρά αποστολών χρησιμοποιεί το νέο σύστημα ανταμοιβών, μπορείτε να το δοκιμάσετε με αυτήν! Αφού ολοκληρώσετε την νέα σειρά αποστολών θα λάβετε το επίτευγμα "Ο Θεός συγχωρεί..."





diorthoseis.png


  • Ελλιπής ανταμοιβή αποστολών
Έλειπε μια ανταμοιβή από την αποστολή "Η χειρότερη βραδιά της Maya ποτέ" της σειράς αποστολών "Κάτι περίεργο συμβαίνει".

  • Εξαιρετικό σεντούκι Οκτόμπερφεστ 2023
Έλειπε η περιγραφή του αντικειμένου "Εξαιρετικό σεντούκι Οκτόμπερφεστ 2023".

  • Λανθασμένη περιγραφή αποστολής
Η αποστολή "Προετοιμασία φεστιβάλ συγκομιδής" της σειράς αποστολών "Μετά την ανάρρωση" είχε μια λάθος υπόδειξη σε ένα κείμενο.





Ελπίζουμε να σας ικανοποιήσουν οι αλλαγές και προσθήκες της αναβάθμισης αυτής.
Ως συνήθως ανυπομονούμε για τα σχόλιά σας!


Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Η Ομάδα του The West
 
Κορυφή