Νέα Έκδοση Χαρακτηριστικά έκδοσης 2.205

knightmaregr

Μέλος προσωπικού
Community Manager
2_205.png

Την Τρίτη 29 Αυγούστου 2023 θα πραγματοποιηθεί η αναβάθμιση της έκδοσης 2.205. Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι η ημερομηνία, η ώρα και το περιεχόμενο της ενημέρωσης ενδέχεται να αλλάξουν.

char_veltioseis.png

Ανταλλαγή παικτών κατά τη διάρκεια μαχών οχυρών
Προφανώς, η μη 100% αδιαφάνεια του βέλους είναι το πιο δύσκολο πράγμα για τους αχρωματοψίες των κοκκινοπράσινων να διακρίνουν παρά τα πραγματικά χρώματα που χρησιμοποιούμε. Ακόμη και για άτομα με κανονική όραση μπορεί να είναι δύσκολο όταν το βέλος είναι εξαιρετικά κοντό, αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε ένα μονόχρωμο με τον παίκτη που κάνετε την ανταλλαγή για να συμπληρώσει το χρώμα του βέλους.

2023-08-25_15-21.png


Νέα σειρά αποστολών
Ο κήπος του Henry δεν είναι έτοιμος για το χειμώνα. Βοηθήστε τον να ολοκληρώσει τις πιο σημαντικές εργασίες. Η νέα σειρά αποστολών θα είναι διαθέσιμη για παίκτες που ολοκλήρωσαν τη γραμμή αποστολών "Διάσωση του σαλουν, μέρος 2" και έφτασαν τον χαρακτήρα τους στο επίπεδο 170. Αυτή η σειρά αποστολών θα είναι διαθέσιμη κάθε χρόνο από τις 28.08 00:00 έως τις 31.10 23:59. Η φετινή σειρά αποστολών θα είναι διαθέσιμη αμέσως μετά την ενημέρωση του παιχνιδιού.

Σειρές αποστολών "Οι κρυμμένες επιστολές" και"Ο θρύλος των επτά αδελφών" Απαίτηση παικτών
Οι σειρές αποστολών "Οι κρυμμένες επιστολές" και"Ο θρύλος των επτά αδελφών" απαιτούσαν ειδικά αντικείμενα που τώρα δεν είναι δυνατό να αποκτηθούν. Θα εισαγάγουμε αυτά τα είδη στο Κατάστημα για 20 ομόλογα/σβόλους. Τα αντικείμενα θα προστεθούν στο κατάστημα σε 24 ώρες μετά την ενημέρωση του παιχνιδιού.

item_51469.png
item_51470.png
item_51471.png
item_51471.png
item_51389.png
item_51390.png
item_51391.png
item_51392.png


Ανταμοιβές από σειρές αποστολών Απαίτηση παικτών
Έχουμε αλλάξει τη ρύθμιση για τις παλιές ανταμοιβές από σειρές αποστολών. Όλα τα αντικείμενα που δεν χρησιμοποιούνται ως απαίτηση σε αποστολή, μπορούν τώρα να πωληθούν στον έμπορο.

diorthoseis.png

Άμεση ολοκλήρωση εργασιών για servers ταχύτητας (Σφαίρα)
Η λειτουργία άμεσης ολοκλήρωσης εργασίας δεν λειτουργούσε σωστά. Τώρα το πρόβλημα έχει λυθεί και θα είναι δυνατή η άμεση ολοκλήρωση της εργασίας από την έναρξη του κόσμου. Σημαντικό: Η αλλαγή ισχύει μόνο για διακομιστές ταχύτητας.

Ελπίζουμε να σας ικανοποιήσουν οι αλλαγές και προσθήκες της αναβάθμισης αυτής.
Ως συνήθως ανυπομονούμε για τα σχόλιά σας!


Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Η Ομάδα του The West
 
Κορυφή