Νέα Έκδοση Χαρακτηριστικά έκδοσης 2.204

Belle Bernice

Μέλος προσωπικού
Social Media Moderator
2_204.png


Την Τρίτη 15 Αυγούστου 2023 θα πραγματοποιηθεί η αναβάθμιση της έκδοσης 2.204. Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι η ημερομηνία, η ώρα και το περιεχόμενο της ενημέρωσης ενδέχεται να αλλάξουν.



char_veltioseis.png



  • Κατάταξη Επιτευγμάτων
Δημιουργήσαμε μια νέα κατάταξη εντός του παιχνιδιού. Από εδώ και πέρα θα μπορείτε να δείτε την θέση σας μεταξύ των παικτών μας.

2023-08-03_16-12.png



  • Φίλτρο επαναφοράς μονομαχίας
"Αυτό το φίλτρο κάνει τους φίλους και τους εχθρούς σας να ξεχάσουν ποιος είστε, καθώς αφαιρείται όλη η εμπειρία μονομαχίας σας. Φαίνεται ότι είστε νεοφερμένος στα λιβάδια της άγριας δύσης."
Δημιουργήσαμε ένα νέο φίλτρο μονομαχίας που μειώνει το επίπεδο μονομαχίας στο επίπεδο του χαρακτήρα σας. Για τις επόμενες εβδομάδες, έως την 30η Νοεμβρίου 2023 στις 13:00, η Maya θα προσφέρει ένα τέτοιο αντικείμενο δωρεάν για κάθε παίκτη. Μετά από αυτή την προθεσμία θα προσθέσουμε το αντικείμενο στο Κατάστημα UP. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αντικείμενο μία φορά κάθε 180 ημέρες.


  • Πράσινο βέλος στις μάχες οχυρού
Για ορισμένους παίκτες το χρώμα του βέλους στις αλλαγές παικτών δεν ήταν αρκετά ορατό. Έχουμε αλλάξει την απόχρωση του βέλους για να είναι πιο ορατή στους παίκτες.

ΠαράδειγμαΑριστερά: Ανενεργή αλλαγή / Δεξιά: Ενεργή αλλαγήΑριστερά: Ανενεργή αλλαγή / Δεξιά: Ενεργή αλλαγή
Example.
Defence.
Attack.


  • Εκδήλωση Συγκομιδής
Έχουμε ετοιμάσει για εσάς την εκδήλωση Συγκομιδής. Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν σε ξεχωριστή ανακοίνωση.
item_53442_v6.png



  • Αντικείμενο "Απομίμηση χρυσού Colt"
Το αντικείμενο "Απομίμηση χρυσού Colt" είχε στατικά μπόνους. Από τώρα τα μπόνους του αντικειμένου θα κλιμακώνονται ανά επίπεδο.


  • Αποστολή "Ασυνήθιστος χρόνος συγκομιδής"
Έχουμε αλλάξει τις απαιτήσεις για αποστολές από την σειρά αποστολών "Ασυνήθιστος χρόνος συγκομιδής". Τώρα θα μπορείτε να ολοκληρώσετε αυτή την σειρά αποστολών χωρίς να συλλέξετε τα δώρα της γης.




diorthoseis.png



  • Σφάλμα πόντων εργασίας
Σε ορισμένες περιπτώσεις κατά τη διάρκεια των κόσμων ταχύτητας, υπήρχε περίπτωση να λάβετε το σφάλμα "εκτός εμβέλειας" κατά την προσπάθεια έναρξης μιας εργασίας. Το πρόβλημα έχει λυθεί.


  • Πρόβλημα συσκευών Android
Ορισμένες συσκευές Android είχαν πρόβλημα με την μετακίνηση στο χάρτη. Το πρόβλημα έχει λυθεί.





Ελπίζουμε να σας ικανοποιήσουν οι αλλαγές και προσθήκες της αναβάθμισης αυτής.
Ως συνήθως ανυπομονούμε για τα σχόλιά σας!


Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Η Ομάδα Διαχείρισης του The West
 
Κορυφή