ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΧΥΡΩΝ (ολοκληρωμένο)

  • Δημιουργός θέματος SasBarawOlous
  • Ημερομηνία έναρξης

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ?(διαβασε πρωτα)

  • ούτε στα όνειρα μας

    Ψήφοι: 0 0,0%

  • Σύνολο ψηφοφόρων
    52

DeletedUser

Guest
Καλημερα

και οι δυο προτάσεις είναι αρκετά καλές και μας έδωσαν την σκέψη να το προσπαθήσουμε. Όμως και οι δυο εξ ορισμού βάζουν αντιμέτωπους 2 μόνο συμμαχίες. Εξ ορισμού λοιπόν κάποιες μικρότερες μένουν απέξω. Επισης η πρόταση του Στέλιου με τις 9 αγωνιστικές και τις 2 μάχες την εβδομάδα είναι αφενός χρονοβόρα και αφ ετέρου περιοριστική. Τι γίνετε αν την μία μερα που είναι να βάλει η μια απο τις δυο συμμαχίες μάχη πάει μια 3η και βάλει σε οχυρό των 2 προηγούμενων??

Αυτό που σκεφτόμαστε εμείς είναι λίγο πιο απλό και πολύ πιο βάρβαρο.
Σε συγκεκριμένες ημέρες που θα οριστούν (πχ 2 εβδομάδες) ανοιχτός πόλεμος μεταξύ συμμαχιών. Ειτε είναι 2 είτε 22. Τα οχυρά θα είναι γνωστά απο την αρχή. Η συμμαχία που στο τέλος θα έχει κατακτήσει τα περισσότερα οχυρά κερδίζει. Θέλει μια συμμαχία να τα καταφέρει μόνη της? οκ!!! Θέλει να συμμαχήσει με 1 μικρότερη και να μοιραστεί τα έπαθλα??? Επίσης οκ!!! Θελει να βάλει σε μια μέρα 5 επιθέσεις με κίνδυνο να μην τις κερδίσει αλλά να χάσει την μια άμυνα της?? Επίσης οκ!!! Στο τέλος θα βγουν οι νικητές απο την κερδισμένη συμμαχία που θα είναι ανάλογα με το επίπεδο των παιχτών και ίσως ανάλογα με την κατηγορία των παιχτών για μην υπάρχουν αδικημένοι.

Κάπως έτσι θα μπορούσε να διεξαχθεί.

Περιμένουμε τις απόψεις όλων σας.

ΝΟΤΕ:
Ενώνω το παρόν θέμα με το θέμα του SasBarawOlous για να βλέπετε όλες τις προτάσεις μαζί.
 

DeletedUser5982

Guest
Tην απαντηση μου την εδωσε ο Mr. NO MERCY...Αφου ειναι εφικτο οπως λετε γιατι τοτε που προταθηκε δεν εγινε κατι?


Επισης η ιδεα οπως προτινεται απο την joahna ειναι αρκετα καλη η οπως προτινα και πιο πανω ομαδες που θα θεσπισουν οι ιδιοι οι παικτες...αυτο ειναι βεβαια κατι πολυ πιο μπερδεμενο...Either way παντως ειναι πολυ καλη ιδεα
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
Tην απαντηση μου την εδωσε ο Mr. NO MERCY...Αφου ειναι εφικτο οπως λετε γιατι τοτε που προταθηκε δεν εγινε κατι?

Διαβασε τις 4 πρωτες σειρες απο το προηγουμενο μηνυμα της joahnas, αναφερεται ξεκαθαρα στα μειονεκτηματα των προηγουμενων ιδεων.
 

DeletedUser5982

Guest
Όμως και οι δυο εξ ορισμού βάζουν αντιμέτωπους 2 μόνο συμμαχίες. Εξ ορισμού λοιπόν κάποιες μικρότερες μένουν απέξω. Επισης η πρόταση του Στέλιου με τις 9 αγωνιστικές και τις 2 μάχες την εβδομάδα είναι αφενός χρονοβόρα και αφ ετέρου περιοριστική.



Δηλαδη μου λες οτι αυτο το αποτελεσε τροχοπεδη για να προταθει η ιδεα?Η αρχικη και γενικοτερη ιδεα μετραει...Αν ειναι να σκεφτουμε ολες τις παραμετρους και μεχρι και την τελευταια λεπτομερια να πουμε στην ιννο να μας παρει στο ΔΣ της να λεμε κι αλλα τετοια...Τεσπα τζαμπα συζητηση γινεται αν προταθηκε η οχι το θεμα ειναι να γινει τωρα..
 

DeletedUser

Guest
Τι ακριβως εννοεις οταν λες προταθηκε;
Ολη η προσπαθεια και ο κοπος θα γινει απο τα μελη της διαχειρισης που θα αναλαβουν το εγχειρημα. Καποιος θα πρεπει να "κραταει σκορ", να επιβλεπει να μην παραβιαζονται οι κανονισμοι σε καθε μαχη, κλπ κλπ.Δεν ειναι κατι που θα φτιαξει η ομαδα προγραμματιστων και θα ενσωματωσει μεσα στο παιχνιδι, πραγμα που σημαινει οτι ακομα και οι απλοι παιχτες μπορουν να το οργανωσουν και να το διεξαγουν (δεν εγινε ωστοσο καποια προσπαθεια).
Και ναι, ο χρονος που θα διαρκεσει ειναι ενας σημαντικος παραγοντας για το τι μπορει να γινει η οχι, αλλο ενα τουρνουα να κρατησει 1 μηνα και αλλο 10 μηνες.
 
Κορυφή