και οσοι παιζουμε στους κοσμους αυτους που θα κλεισουν αλλα εχουμε κι αλλου χαρακτηρες θα τους χασουμε; τοτε τι καθομαστε και παιζουμε;
σε αλλο παιχνιδι που παιζω αποφάσισαν να κλεισουν τους περισσοτερους κοσμους και οι λογαριασμοι να μεταφερονται σε αλλους επιλογης του παικτη. στην περιπτωση που εχει ηδη λογαριασμο εκει να υπαρχει πολ/πλος λογαριασμος με τον περιορισμο να μην επιρεαζει ο ενας τον αλλον. και μαλιστα για περιπου 3 εβδομαδες μετα την μεταφορα δινουν πολλα μπονους προσαρμογης, και αναπτυξης για τους μεταφερομενους λογαριασμους ωστε να μην υπαρχουν αδικιες η χαθουν καταστασεις οπως χρονος παιξιματος, χρηματων που εχουν δαπανηθει κτλ.
εδω γιατι δεν μπορει να γινει κατι τετοιο; γιατι θα πρεπει να χανουμε τους χαρακτηρες (εχω χασει ηδη εναν στον κ1 για μεταφορα απο τον κ5); στο κατω κατω η εταιρεια ανοιγε κι ανοιγει τους κοσμους με ταχυτητες αστραπης. γιατι την απληστια της εταιρειας, την λαθος εκτιμηση της για προσελκηση παικτων, να την πληρωνουν αυτοι που παιζουν;
προσωπικα αν χαθουν χαρακτηρες μου θα ζητησω καποιο ειδος αποζημιαωσης οπως (στο ελαχιστο) να μεταφερθουν ολα τα αντικειμενα και χρηματα των χαμενων χαρακτηρων σε χαρακτηρες της επιλογης μου (οι πρεμ σε πρεμ και οι μη πρεμ σε μη πρεμ). ειναι χρονος και χρηματα που ξοδεψα και η εταιρεια οφειλει να το σεβαστει οπως θελει να την σεβαστει κι ο καθε παικτης.