ΜΑΧΕΣ ΟΧΥΡΩΝ - ΚΑΤΑΠΑΥΣΗ ΠΥΡΟΣ

  • Δημιουργός θέματος T00L
  • Ημερομηνία έναρξης

Να γίνει κατάπαυση μέχρι να μπει το update για τα bonus των χρυσων riffle?


  • Σύνολο ψηφοφόρων
    131
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser

Guest
Προτεινω ανακωχη μέχρι να μπει στον κοσμο 1 το update που θα διορθωνει τα bonus των χρυσων riffle. Αμυνα ειναι πλεον αδυνατον ή εστω παρα μα πάρα πολυ δύσκολο να γίνει. Προσωπικα δεν μου αρέσει καθόλου όπως εχει γίνει το παιχνίδι και απο συζητησεις και με συμμαχους αλλα και με αντιπάλους βλέπω οτι όλοι συμφωνούμε.

Εκανες μια προταση πιστευοντας οτι ολοι συμφωνουμε.
Πλεον και απο την δημοσκοπηση προκυπτει οτι δεν υπαρχει κατι τετοιο. Ειναι πολλοι που διαφωνουν. Ενας nivas εγραψε την αποψη του εδω ζητωντας καποιες απαντησεις που ποτε δεν πηρε. Υπαρχουν ομως ακομα 51 ατομα που μπορει να μην εγραψαν την αποψη τους αλλα ψηφισαν...
Τί ακριβως συζηταμε τωρα? Ποσο ξενερωσε ο καθενας μας? Ποσο διαφορετικα γουστα εχουμε? Ποσο καλος ειναι ο ενας και κακος ο αλλος?

Δημιουργηθηκε ολοκληρο τοπικ για να καταδειξει οτι εχουμε διαφορα στα γουστα???

Αφου λοιπον ετσι κι αλλιως απαντηση σε καιρια ερωτηματα δεν δινονται,αφου κανενας δεν εξηγει επαρκως, (τί διαφορετικο θα γινει αν οι μαχες γινουν φιλικες? Θα ξενερωνεις λιγοτερο στη μαχη? Θα κανουν μικροτερη ζημια τα χρυσα? Θα αντεχουν περισσοτερο οι αμυνες? Ποια θα ειναι η διαφορα?) μηπως να το κλειδωναμε το θεμα? Ετσι κι αλλιως δεν προσφερει τιποτα προς το αρχικο ζητουμενο...
 

DeletedUser

Guest
Καλημερα σε όλους.

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι όντως ειναι ανιαρό να έχουμε μόνο νικηφόρες επιθεσεις.
Η μεγαλη πρόκληση μέχρι να έρθει η επόμενη εκδοση, είναι αν θα καταφέρει κάποια πλευρά να βγάλει άμυνα.
Χθες η parliament εκανε μια διαφορετική προσπαθεια αμυνας που παλι δεν απεδωσε... και πολλά παιδιά κάνουν συνέχεια πλάνα άμυνας γιατι ειλικρινά είναι μεγάλη η πρόκληση αν θα καταφέρει καποια πλευρά να βγάλει μια καλη αμυνα (φανταζομαι το ιδιο ισχυει και για τις 2 πλευρες).

Νομίζω ότι σιγουρα υπαρχει λύση αλλά δεν ξέρω αν θα καταφέρουμε να την βρούμε μέχρι να μπει η νέα εκδοση.

Για ολα τα παραπανω που γράφτηκαν, θελω να πω, οτι χθες σε μηνυμα που εστειλα προς την parliament, ελαβα διευκρίνηση για το ότι δεν τιθεται θεμα ακυρωσης των συμφωνηθέντων.
Οποτε κάνουμε υπομονή μέχρι να έρθει η επομενη έκδοση και εύχομαι, μια απο τις δυο πλευρές, να καταφέρει να βγαλει μια αμυνα. Αυτο θα είναι πραγματικη επιτυχία!

Ας το προσπαθήσουμε λοιπόν κι ας σταματησει εδώ η οποιαδήποτε ανώφελη διαμάχη.... στην ουσία, ποτέ δεν τέθηκε διαμάχη μεταξύ side by side, παρά μόνο πήραμε διαφορετική απόφαση η κάθε πλευρά λόγω χαμένου έδαφους στα οχυρα, που είχαμε εμεις, στο αρχικό στάδιο της τρέχουσας έκδοσης.
 

DeletedUser1712

Guest
Τα εδάφια που λες φιλε T00L τα έβαλα γιατί δεν υπάρχει λόγος για συζήτηση και οι δυο οι πλευρές λένε κάτι το αυτονόητο (όχι σαν συμμαχίες).

Θέλουμε ωραίες μάχες αλλα και νίκες, μέχρι το update υπό τις υπάρχουσες συνθήκες δεν θα έχουμε αμφίρροπες μάχες πορευόμαστε μαυτά που έχουμε

αλλα για τους στρατηγούς που βγάζουν τα σχέδια υπάρχει το κίνητρο να βγάλουν έστω μια άμυνα.

αν θυμάσαι όταν πρώτο βγήκαν τα οχυρά και τότε ήταν περίπου η ίδια κατάσταση απλά η διαφορά είναι πως τότε είχαμε τη δίψα για να πάρουμε οχυρά και να μάθουμε να κερδίζουμε.

Τώρα θέλετε να μάθουμε να παίζουμε και όχι απλά να κερδίζουμε, συμφωνώ και εγώ θέλω όλο το πακέτο για ένα υγιές παιχνίδι.

Αυτό που προσπάθησα να πω με διαφορους τρόπους είναι ότι πρέπει να μάθουμε όλοι να προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα και το κάνουμε συνεχεια. γιατί τώρα δεν θέλουμε;

Αν θέλουμε κάτι πιο ρεαλιστικό πάλι με βρίσκει σύμφωνο αλλα μιλάμε για ένα browser game και όχι για το Bad Company η κάποιο άλλο παιχνίδι που σκοπός του είναι να δείχνει πιο αληθοφανές.

Η συζήτηση αυτή θα έπρεπε να είχε τελειώσει πολλά post πιο πίσω εφόσον στους Γερμανικούς server το νέο update έχει μπει.

Το μονο που έχουμε μάθει καλά στη ζωή μας είναι υπομονή ε ας κάνουμε λίγο ακόμη μέχρι να χαρούμε και πάλι αμφίρροπες μάχες!
 

DeletedUser4399

Guest
Εγώ επειδή ακούω πολλούς να λένε ότι στην αρχή ευνοηθήκαμε λόγω των χρυσών η parliament θα απαντήσω.

Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή δεν σας πέρναμε τα οχυρά επειδή είχαμε χρυσά αλλά γιατί όλοι απο την side by side το είχατε γυρίσει πλανόδιο και τυμβορύχο για να τα βρείτε με αποτέλεσμα να μην έχετε οχυρομάχους και τότε εμείς δεν είχαμε ξεκινήσει ομαδικά το ψάξιμο και είχαμε πλεονέκτημα σαν καθαροί οχυρομάχοι και σας πέρναμε τα οχυρά.(να είχαμε το πολυ 4 χρυσα).

Μετά όμως όταν ξαφνικά βρήκατε μαζικά καμία 20αρια χρυσά αν θυμάστε όλοι καλα επι 3-4 βδομάδες μας πέρνατε όλα τα οχυρα και βγάζατε και όλες τις άμυνες,γιατί τότε το είχαμε ρίξει εμείς στην αναζήτηση του 3 κλειδιού και δεν μπορούσαμε να τα υπερασπιστούμε.

Τώρα πλέον που έχουμε έρθει σε μία φάση που η κάθε πλευρά έχει αρκετά χρυσά οι μάχες οχυρών ειναι ξενέρωτες.

Δεν παραπονιέτε κανείς γιατι κ εμεις κ εσεις είχαμε περιοδους που τα πέρναμε αμπάριζα τα οχυρα!

Και όσο για αυτό που λέτε ότι όποιος καταφερει ας βγάλει άμυνα με τα συγχωρήσεως άλλα αυτο ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Δεν είναι μαθηματική εξίσωση σε τετραπλό ολοκλήρωμα να καταλάβει κανείς ότι πλέον συμφέρει στην επιθεση που έχει μεγάλα πεδία και μαζευονται 30 χρυσά μαζι σε σχέση με την άμυνα που έχει μικρά πεδία.

Ακόμα και στον πύργο να είναι κάποιος χρυσός οχυρομάχος και φάει 30 βολές.Τις 25 να αποφύγει ,οι άλλες 5 θα είναι απο 700 ζημια (δεν βαζω την περιπτωση σαν χτες π έφαγε 1300 critical) Αυτό μας κάνει 5*700=3500 ζημιά..δηλαδή νεκρός!!!

Κανείς δεν έχει κλάψει ούτε παραπονεθεί γιατί το ξερετε καλά ότι και οι 2 συμμαχίες είχαν περιοδους που έπερνα το ενα οχυρο πίσω απο το άλλο.

Τωρα όμως η κατασταση έχει ξεφύγει.ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ όποιος μας βαράτε την τρίτη θα το ξαναπέρνουμε την τετάρτη και όποιο την πέμπτη την δευτερα!!!
και άμα βγει ποτέ άμυνα χαρίζω την ροζ φουστίτσα μου ;)

αυτά απο μένα :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
καλημέρα σε όλους...
μεταφέρω ένα μήνυμα από τον βαγγέλη (darkplayer) που το έγραψε στο φόρουμ τις συμμαχίας μας και με παρακάλεσε να το περάσω εδώ να το δουν όλοι


[Ιδρυτής πόλης] darkplayer, επίπεδο 120 από ΟΙ ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ Παράθεση

Καλημερα σε ολους..

Παιδια αυτο θεμα να κλεισει..Τσαμπα σπαταλαμε ενεργεια και χρονο..
Η τριχα γινεται τριχια..και εαν συνεχισθει θα ειμαστε υποψηφιοι για τα παρατραγουδα της Αννιτας..
Θα μιλησω για την πρωτη ημερα οπου εγινε μια προταση απο τον jimperix σε εμενα..
Η προταση λοιπον αφορουσε μια κριτηκη εξαρχης για μια συγκεκριμενη μαχη οπου οι αντιπαλοι μας ειχαν παρει και το οχυρο..
Μου ειπε λοιπον οτι χαλασαν οι μαχες..μεγαλες ζημιες..και το ενδιαφερον μειωθηκε..Οτι μας χαλαει ολους..Οντως μας χαλαει να μην βλεπουμε ενα σασπενς..μια αγωνια..
Προτεινε λοιπον εαν θελουμε..να σταματησουμε προσωρινα τις κανονικες μαχες εφοσον το θελουμε..και να γινονται μαχες με τα μικροτερα λεβελ..ωστε να τα βοηθησουμε να ανεβουν και αυτα..Ολα αυτα μεχρι την επομενη αναβαθμιση..και εννοειτε εφοσον θελησουμε και εμεις οι ιδιοι..
Τιποτα αλλο.. αυτο και μονο..
Επειδη γνωριζω τον συγκεκριμενο ανθρωπο ως χαραχτηρα μεχρι τωρα..και οντως στα ορια που μου επιτρεπεται να συμφωνω μαζι του λογω της (λεγομενης αντιπαλοτητας)..μεχρι τωρα ηταν και ειναι Κυριος σε οτιδηποτε εχει εκφρασει και εχει κανει..
Για μενα καμια αλλη εννοια δεν ειχε περα απο αυτο..
Δικαιωμα μας να μην συμφωνουμε και δικαιωμα μας να μην θελουμε να σταματησουν οι μαχες..Το καλο της συμμαχιας πρωτα απο ολα..και οποιαδηποτε αποφαση δεκτη..Την ιδια ωρα που το συζητησα στο τσατ με πολλα στελεχη μας..Ολοι αρνηθηκαν..Μετεφερα και εγω αυτο στον jimperix..
Bλεπω ξαφνικα δημοψηφισμα σε φορουμ απο τον Τουλ και τιθεται θεμα κατι που κακως για μενα καθομαστε και ασχολουμαστε..Ερχομαστε σε αντιπαραθεση μεταξυ μας..Συζηταμε για κατι που πολυ συντομα θα αλλαξει..Που σε 10 ημερες το πολυ ολα θα εχουν αλλαξει..
Οι ιδιοκτητες της εταιρειας..οπως και οι διαχειρηστες ξερουν τι γινεται..Οταν βλεπουν μια τρυπα στο παιχνιδι το αλλαζουν..Ας τους αφησουμε να κανουνε την δουλεια τους..Το εκφεραμε..το συζητησαμε..αλλα απο εδω και περα το κουραζουμε..
Παμε στις μαχες μας κανονικα και οτι γινει..Η καθε παραταξη εχει δικαιωμα να ενεργησει οπως θελει γυρω απο αυτα..Σε αποφασεις και εαν θα τις πολεμησει οσο πρεπει..Εμεις ως συμμαχια θα αμυνθουμε κανονικα..αλλα και θα επιτεθουμε ..παντα με στοχο την νικη..
Το να ειπωθουν κουβεντες απο εδω και περα..μονο κακο κανει..Δεν τιθεται θεμα διασπαση συμφωνιας μεταξυ των δυο παραταξεων..ουτε και ποτε εμενα προσωπικα που εθεσε ο jimperix..Eχουμε ορισει καποιες ημερες..ετσι θα συνεχισουμε..Σε κανεναν δεν αρεσει αυτην την στιγμη αυτη η κατασταση αλλα συζηταμε τσαμπα για κατι που θα αλλαξει μεσα στις επομενες 10 ημερες..
Σας παρακαλω ολους να δειξετε λιγο σεβασμο στο γεγονος..και να συνεχισουμε ομορφα να ευχαριστιομαστε μια νοτα χαρας που μας προσφερει αυτο το παιχνιδακι..

ΑΡΚΕΤΑ ΒΑΣΑΝΑΚΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ...ΜΗΝ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ..
Συγνωμη εαν σας κουρασα με αυτο το μηνυμα..ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΓΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ..ΕΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ..ΕΙΜΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ..
Σας ευχαριστω ολους για την κατανοηση σας..

Καλο Σαββατο-Κυριακο να εχετε ολοι σας αδερφια..
 

DeletedUser

Guest
Bλεπω ξαφνικα δημοψηφισμα σε φορουμ απο τον Τουλ και τιθεται θεμα κατι που κακως για μενα καθομαστε και ασχολουμαστε..Ερχομαστε σε αντιπαραθεση μεταξυ μας..Συζηταμε για κατι που πολυ συντομα θα αλλαξει..Που σε 10 ημερες το πολυ ολα θα εχουν αλλαξει..
Οι ιδιοκτητες της εταιρειας..οπως και οι διαχειρηστες ξερουν τι γινεται..Οταν βλεπουν μια τρυπα στο παιχνιδι το αλλαζουν..Ας τους αφησουμε να κανουνε την δουλεια τους..Το εκφεραμε..το συζητησαμε..αλλα απο εδω και περα το κουραζουμε..

Το ειπα και πιο πάνω κάπου, εγω φταίω που το άνοιξα το topic. Και το παραδέχομαι αντι να ριχνω σπόντες ή να πετάω το μπαλάκι σε άλλους.

Αν δείτε την ροή των ποστ, θα καταλάβετε ομως και ποιος δυναμιτίζει το κλίμα και ποιος πρωτομίλησε για αθέτηση συμφωνιών κτλ κτλ κτλ....

Γενικότερα ποιος δημιουργεί κόντρα όταν δεν υπάρχει.

Δυστυχώς ή ευτυχώς, η εμπάθεια ορισμένων (ονόματα δεν λέμε) φάνηκε ξεκάθαρα.

Καλο σ/κ, το θέμα αν θέλετε κλειδώστε το.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή