Ερωτησεις και Συζητηση: Χριστουγεννιατικος Διαγωνισμος InnoGames

  • Δημιουργός θέματος DarkFox
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser

Guest
προφανως πρεπει να φτιαξεις κατι διαφορετικο.
δεν εχει νοημα να κανεις κατι που ειναι ιδιο με αυτο που υπαρχει.

Δεν συμφωνώ απόλυτα με αυτό και θα πω το γιατί.

Ο διαγωνισμός, μας ζητάει 1 φωτογραφία που να έχει σχέση με τα Χριστούγεννα και το παιχνίδι που παίζουμε.Έλα που όμως το παιχνίδι δεν μας προσφέρει αρκετό υλικό για να δουλέψουμε.(Όποιος ασχολείται με photoshop θα καταλάβει τι εννοώ)

Οπότε είμαστε λίγο-πολύ με δεμένα τα χέρια.

Μιας και που ο SfaGeas το ανάφερε , η εικόνα του Cj-7- μ'άρεσε σαν ιδέα αλλά θεώρησα ότι έγινε προχειροδουλειά από βιασύνη. Βέβαια μετά είδα που το παιδί είπε ότι ήταν πρώτη φορά που δούλεψε με το photoshop και κατάλαβα.

Τώρα ο SfaGeas είπε ότι είχε σκεφτεί κάτι παρόμοιο, αλλά για οποιονδήποτε λόγο δεν έβαλε πρώτος το δικό του αφού δεν το έκανε. Γιατί να βγαίνει εκτός αν όντως είναι κάτι διαφορετικό, απλά η δουλειά γίνεται πάνω στην ίδια εικόνα που μπορεί κανείς να την βρει στο saloon και δεν θα γίνει πάνω σε υπάρχουσα δουλειά(του cj-7-).

Μην ξεχνάμε μέσα στο θέμα είναι τα Χριστούγεννα και όχι απλά μια εικόνα με το the west.

Εγώ πχ έχω φτάσει μέχρι ένα σημείο στην δική μου εικόνα, αφού δουλεύω με photoshop θα πάρει λίγο να την τελειώσω αφού πρώτα πρέπει να βρω το κατάλληλο υλικό, να δοκιμάσω κάποια πράγματα και πάει λέγοντας. (όπως είπε ο Πάνος(DarkFox) κάποιοι κάνουν πιο πολύ για τον χαβαλέ και άλλοι πάνε για την νίκη) Αν σε περίπτωση κάποιος ποστάρει πρώτος κάτι σχετικά/αρκετά πρόχειρο σε σύγκριση το δικό μου, θα βγω εκτός επειδή θέλησα να κάνω κάτι καλό και έτσι πήρε πιο πολύ χρόνο;

Μιλάμε για photoshop και όχι ζωγραφική. Δεν είμαι μάγος αλλά κατέχω τις βασικές γνώσεις.

Απλά είναι διαφορετικά η δουλειά 2 ή περισσότερων ατόμων να γίνεται στην ίδια εικόνα και διαφορετικά να παίρνουν οι άλλοι την δουλειά του άλλου και να προσθέτουν κάποια πράγματα.

Και τέλος, ο διαγωνισμός στην δεύτερη φάση είναι παγκόσμιος.Σίγουρα θα υπάρχουν αρκετές εικόνες που μοιάζουν πάρα πολύ.
 

DeletedUser

Guest
σωστός! και γω με φώτοσοπ θα δουλέψω και επειδή δεν το χρησιμοποιώ και πολύ καιρό θα μου πάρει πάρα πολύ χρόνο... και ακόμα δεν έχω ξεκινήσει επειδεήδεν έχω σκεφτεί τι ακριβώς να κάνω.. :grr
 

DeletedUser637

Guest
εγώ δεν ξερω τι αλλο να κανω πανω στην φοτο με φωτοσοπ το εκανα τοσο γρηγορα....και πιστευω οτι ηταν το καλητερο που μπορουσα να κανω....
 

DeletedUser

Guest
εγώ δεν ξερω τι αλλο να κανω πανω στην φοτο με φωτοσοπ το εκανα τοσο γρηγορα....και πιστευω οτι ηταν το καλητερο που μπορουσα να κανω....

Καταρχάς ότι είπα, δεν το είπα για να σε μειώσω. Όπως είπες και εσύ, βιάστηκες να το κάνεις και ενώ είναι μια ωραία ιδέα βγήκε πολύ μέτρια.

Εγώ θα σε τονίσω λίγο κάποια πράγματα και ΑΝ θέλεις και επιτρέπεται τα διορθώνεις.

Σημαντικά
1)Τα ρούχα δεν τα καθάρισες σωστά.Στην Maya έβαλες ένα φόρεμα που ταιριάζει για την περίσταση, αλλά φαίνονται τα άσπρα και της έκοψες το μισό πόδι.

2)Έντυσες τους πάντες με κόκκινα.Αν και πιστεύω μόνο ο οικοδεσπότης θα ήταν αρκετός, τους έντυσες και χωρίς μανίκια και φαίνεται άσχημο.Στην θέση σου τον ινδιάνο δεν θα τον έκανα άμα με έβγαιναν έτσι τα πόδια του. 1 σκούφος θα ήταν αρκετός, γιατί να τους ντύσεις; βάλε κάτι στο τραπέζι. Καλύτερα μην ντύσεις ούτε τον μπάρμαν.

3)Πολύ καλή κίνηση να χρησιμοποιήσεις το βάζο για το δέντρο, δεν ξέρω αν θα το είχα σκεφτεί.Αλλά δεν το έβαλες σωστά.

Δευτερεύοντα

1)Πολλά πυροτεχνήματα. Θα μπορούσες να βάλεις μόνο 2 δίπλα από το Happy New Year. Επίσης δοκίμασε να το βάλεις τέρμα κάτω ίσως είναι πιο ωραίο έτσι.

2)Το Merry Christmas , το αριστερό μπαίνει μπροστά από την λάμπα και σαν να το χαλάει το σκηνικό θα μπορούσες να το βάλεις στην θέση του δεξιά να πιάνετε με κάποιον τρόπο χωρίς να βάλεις και το δεξιό Merry Christmas που δεν είναι ωραίο σε σύγκριση με το άλλο.

Δεν ξέρω με ποια κριτήρια θα επιλεγούν οι εικόνες, αλλά αν ήμουν εγώ κριτής και είχες τα παραπάνω θα άξιζες για μένα να βγεις τοπ1 -τοπ2(με βάση αυτά που έχουν μπει έως τώρα) και να πας στην δεύτερη φάση στο παγκόσμιο.
 

cord

Ex-The West Team
ειπα να μην φτιαχτει κατι που ηδη υπαρχει ηδη και να ειναι το ιδιο. δεν ειπα για ιδια ιδεα. εννοειται πως την ιδια ιδεα μπορει να εχουν πολλοι παιχτες αλλα εφοσον την εκφρασουν διαφορετικα δεν υπαρχει καποιο προβλημα.
 

DeletedUser102

Guest
Πολύ ωραίες εικόνες! Μπράβο σας!
Lawpaοk πολύ καλή δημιουργία!!
 

DeletedUser

Guest
Καποιος μολις ανεβασε το επιπεδο του διαγωνισμου :w
 

DeletedUser

Guest
θα ήθελα να ρωτήσω λίγο:

πως θα είναι η ψηφοφορία; ο καθένας θα μπορεί να ψηφίσει τις 3 εικόνες που πιστεύει ότι πρέπει να περάσουν στην επόμενη φάση(δηλαδή έχει δικαίωμα να ψηφίσει μέχρι 3 εικόνες) ή ο καθένας θα έχει δικαίωμα μόνο 1 ψήφου;(1 εικόνα)
 

cord

Ex-The West Team
θα δουμε πρωτα ποσες συμμετοχες εχουμε και αναλογα θα αποφασισουμε.
αν ειναι λιγες οι συμμετοχες δεν θα χρειαστουν 3 ψηφοι απο καθε χρηστη, θα δουμε...
 
Κορυφή